Jump to content

Lenovo K900

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί τι διαφορά έχει? Αυτό δεν είναι τεχνικό πρόβλημα? Δηλαδή από το minideal θα μπορέσουν να μου εγκαταστήσουν το Google play χωρίς να μου το root - άρουν?

Από εκεί το πήρα.. Ήρθε με ελληνικά και Google play . γιατί το φοβάσαι τόσο πολύ το ροοταρισμα? Και στο κάτω κάτω από όπου και αν το πάρεις υπάρχει εφαρμογή για unroot...

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιες ερωτησούλες:

α)έχει βγει επίσημα η 4.3?

β)έχω την ROW, αν περάσω τη Viberom χάνω την εγγύηση?

γ)αν κάνω το οποιοδήποτε φλασαρισμα μπορώ να το φέρω στην κατάσταση που μου το στείλαν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα αγόρασα ένα κινητό από minideal (κ900 lenovo) στις 6/2/2014 μου το στειλανε μετα απο ενα μηνα προβληματικο ( εκλεινε μονο του) τους το εστειλα πισω... εδω και δυο μηνες μιλαω μαζι τους μου λενε οτι το στελνουν στο servιce το περνουν ξανα και το ξαναστελνουν service.... τετοιο δουλεμα πρωτη φορα το ζω.... Edited by seraios

Ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου πει....

περιμένω το Κ900 από Merimobiles. Έχει παραλάβει κανείς από εκεί!? Με τι του ήρθε!? Του πείραξες κάτι μετά!?

Ευχαριστώ :)

Εγώ από minideal το πήρα.. Δεν πείραξα τίποτα . δουλευει μια χαρά.

το δικο σου φιλε μου δεν ειχε προβλημα... (ουτε και εγω παλικαρι μου το πειραξα προβληματικο μου το εστειλαν) εαν ειχε τοτε θα καταλαβαινες τι σημαίνει να εχεις αγορασει κινητο στις αρχες φεβρουαριου και κινητο να μην εχεις.... να τους μιλας και να σε δουλεουν σημερα αυριο θα ειναι ετοιμο εδω και δυο μηνες .......

το δικο σου φιλε μου δεν ειχε προβλημα... (ουτε και εγω παλικαρι μου το πειραξα προβληματικο μου το εστειλαν) εαν ειχε τοτε θα καταλαβαινες τι σημαίνει να εχεις αγορασει κινητο στις αρχες φεβρουαριου και κινητο να μην εχεις.... να τους μιλας και να σε δουλεουν σημερα αυριο θα ειναι ετοιμο εδω και δυο μηνες .......

Δεν ήταν για εσένα το μήνυμα...

[ATTACH]45457[/ATTACH]

[ATTACH]45458[/ATTACH]

:D :D

Ωραίο! Παίζει να είναι από τα λίγα κινητά, αν και διπύρηνο, να βγάζει 7600 στο 3d...

μου εβγαλε την πιστη να την περασω αλλα τελικα την εβαλα! βεβαια η αναλυση της μηχανης δεν ειναι τοσο καλη οσο η stock αλλα θα δουμε τι θα γινει..

μου εβγαλε την πιστη να την περασω αλλα τελικα την εβαλα! βεβαια η αναλυση της μηχανης δεν ειναι τοσο καλη οσο η stock αλλα θα δουμε τι θα γινει..

Γιατί σε δυσκόλεψε?? Εμένα κατευθείαν την πέρασε...

οτι ROM ειχα περασει ηταν με sdfuse mode και αυτη ηθελε μονο με MFT. και εκανα μια βλακεια περασα ενα αρχειο μεσα που δεν επρεπε και ειχε κολλησει το κιν. στο σημα της Lenovo για κανενα 2ωρο και ειχα παθει αμοκ. Τελικα μετα απο κανενα 5ωρο καταφερα και την περασα. Αυτο με την αναλυση της καμερας το προσεξες? οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η εκδοση 3.1.1 , τωρα εχω την 3.5.5 οπως λογικα και εσυ

οτι ROM ειχα περασει ηταν με sdfuse mode και αυτη ηθελε μονο με MFT. και εκανα μια βλακεια περασα ενα αρχειο μεσα που δεν επρεπε και ειχε κολλησει το κιν. στο σημα της Lenovo για κανενα 2ωρο και ειχα παθει αμοκ. Τελικα μετα απο κανενα 5ωρο καταφερα και την περασα. Αυτο με την αναλυση της καμερας το προσεξες? οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η εκδοση 3.1.1 , τωρα εχω την 3.5.5 οπως λογικα και εσυ

Ναι είναι χειρότερη.. Βέβαια το κινητό το έδωσα σε φίλο, και δεν τον πολύ νοιάζει η ποιότητα της..

δηλαδη η εκδοση 3.1.1 ειναι καλυτερη απο την 3.5.5 ασχετα με το ποια rom εχεις?δνε μπορεις να περασεις στην υπαρχουσα rom παλι την

3.1.1?

• 4 weeks later...
Lenovo Mobile Philippines Hi Kyle! The Android Kit Kat upgrade for the K900 is coming real soon! Please continue watching our page for updates regarding this

Από εδώ

https://www.facebook.com/lenovomobileph/photos/a.174191839342131.39969.153636428064339/656447674449876/?type=1

:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Aν κάνω hard reset το κινητό σε ποιά κατάσταση επιστρέφει? Μου το στείλαν rootαρισμένο με ελληνικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Aν κάνω hard reset το κινητό σε ποιά κατάσταση επιστρέφει? Μου το στείλαν rootαρισμένο με ελληνικά.

Όπως σου το έστειλαν (θα παραμείνει και το root και τα ελληνικά).

Modpic.gif

• Administrators
Eυχαριστώ! Με το power button και το volume - γίνεται?

Hard Reset LENOVO IDEAPHONE K900 with Hardware Button key:

1. You have to be sure that the LENOVO IDEAPHONE K900 Battery is charge properly
  2. Press together : POWER + VOLUME UP about several second, that the warning will appear at the LENOVO IDEAPHONE K900
  3. Choose: Reset Device
  4. Make sure we already sure than we know that our application and data will be loose or clear while Resetting LENOVO IDEAPHONE K900

Πηγή

Modpic.gif

Kαι κάτι άλλο, που μπορώ να βρω ανταλλακτικό πίσω καπάκι γιατί το βλέπω πολύ επιρρεπές σε βαθουλώματα και γρατσουνιές.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι κάτι άλλο, που μπορώ να βρω ανταλλακτικό πίσω καπάκι γιατί το βλέπω πολύ επιρρεπές σε βαθουλώματα και γρατσουνιές.

http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-cover-case-Housing-FOR-Lenovo-K900-battery-door-with-buttons-free-tracking-NO/1490981518.html