sakis0547 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 To κινητό έρχεται με screen protector?? Αν όχι ποιο προτείνετε?? οχι ερχεται χωρις..εγω το πηρα απο minideal και ειχε μεσα ενα δωρο..επισης ειχε μια θηκη flip cover και μια silicone case μονο για πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkaras78 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 To κινητό έρχεται με screen protector?? Αν όχι ποιο προτείνετε?? Το δικό μου είχε σαν δώρο ένα screen protector το οποίο μάλλον το έβαλαν γιατί τους έγραψα ότι είμαι μέλος του forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 του myphone?? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkaras78 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 του myphone?? :confused: Ναι του myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αχα καταλαβα. Και μια τελευταια ερωτηση, το κινητο εχει ραδιοφωνο FM? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αχα καταλαβα. Και μια τελευταια ερωτηση, το κινητο εχει ραδιοφωνο FM? Ναι εχει,και πιανει και πολυ καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το απογευματακι μαλλον παω για αγορα. Τι επιλογη βαζω για να γλιτωσω τελωνειο? Επισης θελω ελληνικο μενου, ευρωπαικο φωρτιστη και screen protector, εχουν καποια επιπλεον χρεωση? Τελος ισχυει ακομα η τιμη στα 260ε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το απογευματακι μαλλον παω για αγορα. Τι επιλογη βαζω για να γλιτωσω τελωνειο? Επισης θελω ελληνικο μενου, ευρωπαικο φωρτιστη και screen protector, εχουν καποια επιπλεον χρεωση? Τελος ισχυει ακομα η τιμη στα 260ε ? Free Shipping Singapore Post Registered Airmail. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Tι διαφορά έχει αυτό http://www.minideal.net/lenovo-k900-android-4-2-intel-dual-core-2-0g-5-5-full-hd-13-0mp-2g-ram-32g-rom.html από αυτό http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html :confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το ένα έχει 16GB Storage ενώ το άλλο (out of stock) 32. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Θα πάρουμε viberom με Android 4.3 Καλά νεα για όσους δεν έμαθαν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αντε μπραβο βρε παιδια.Αφου το κινητο ειναι τουμπανο,ειναι δυνατον να μη παρει 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλα νεα ειναι αυτα ΑΛΛΑ το θεμα ειναι με το GPS και την καμερα!! αν η καμερα ειναι σαν την Viberom 4 ή 7 για μενα δεν αξιζει..προσωπικα μιλαω παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλα νεα ειναι αυτα ΑΛΛΑ το θεμα ειναι με το GPS και την καμερα!! αν η καμερα ειναι σαν την Viberom 4 ή 7 για μενα δεν αξιζει..προσωπικα μιλαω παντα! δεν ξερω ....δεν εχω σιγουρα παραπονο απο το gps... μονο και μονο για το opengl 3 ειμαι πανευτυχης!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 opengl 3??? Το gps ομως πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ για χαρτες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 opengl 3??? Το gps ομως πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ για χαρτες κτλ. Αυτό ισχύει μόνο για το Google Maps. Βάλε μια εφαρμογή πλοήγησης και θα είσαι ΟΚ, χωρίς σύνδεση. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 openGL 3 ~ για καλυτερα γραφικα ειναι ... διαθεσιμο απο android 4.3 και μετα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 εχω βαλει το navigon αλλα μαπα το καρπουζι. οσο για το openGL καλο ακουγεται αλλα δεν ειναι κριμα ρε παιδια να εχουμε κινητο με 12,6 Megapixel καμερα και μολις βαζουμε Viberom να αχρηστευεται (προσωπικα μιλαω που τις εβαλα) τελειως η καμερα? Μακαρι να μην αλοιωθει καθολου η αναλυση της κτλ. αλλα δυσκολο το βλεπω. Καμια "καλη" εφαρμογη πλοηγησης εχει να προτεινει κανενας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 το igo να βαλεις ειναι το καλυτερο!!! οσο παλιο κιαν ειναι! mapswithme εγω εχω επισης παναλαφρο απλο γ@μ@το προγραμματακι απλα για offline χαρτη.... οσο για την καμερα δεν βγαζει η sony καμερες σαν της samsung στα κινητα...εγω το ηξερα οταν το αγοραζα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 θα τα ψαξω φιλε φωτη!! οσο για την καμερα εννοω πως οταν το πηρα "μαμα" χωρις να βαλω καμια Viberom η καμερα ηταν απιστευτη!! οταν εβαλα την Viberom 4 και μετα την 7 και στις 2 αυτες η αναλυση πηγε ας πουμε απο το 9 στο 4. τωρα που εχω μια ROW η καμερα ηρθε στα επιπεδα οπως ηταν οταν το πηρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 θα τα ψαξω φιλε φωτη!! οσο για την καμερα εννοω πως οταν το πηρα "μαμα" χωρις να βαλω καμια Viberom η καμερα ηταν απιστευτη!! οταν εβαλα την Viberom 4 και μετα την 7 και στις 2 αυτες η αναλυση πηγε ας πουμε απο το 9 στο 4. τωρα που εχω μια ROW η καμερα ηρθε στα επιπεδα οπως ηταν οταν το πηρα! εμενα δεν μου αρεσε ποτε περισσοτερο απο του s3 ουτε με την row... ουτε με την vibe... ουτε με το camerazoomfx (που οντως βγαζει καλυτερες απο την snap it) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 δεν ειχα ποτε samsung για να σου πω! παντως η καμερα του οπως ηταν οταν το πηρες δεν σου αρεσε?? δεν μπορει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 δεν ειχα ποτε samsung για να σου πω! παντως η καμερα του οπως ηταν οταν το πηρες δεν σου αρεσε?? δεν μπορει.. προτιμουσα του σαμ...ναι.... γουστα ειναι αυτα.... σε τελειο φωτισμο βγαζει τελειες δεν το συζητω.... αλλα για γενικη χρηση κατα τα αλλα εχει πιο καλo tuning της σαμ νομιζω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 οκ!! παω πασο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 πετανε τα 3d γραφικα στο 4.3 με το openGL 3!!! μεγαλη χαρα!!!!! (εμενα το δικο μου σκοραρει 3900 στα 3d!!! ) http://s29.postimg.org/na4ablvs7/attachment_php.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts