Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είστε με dp? Εμένα το ψιλοεκανε στον ie που χρησιμοποιώ. "Καθάρισα" την συσκευή και είναι σούπερ. Πεταει και πάλι ενω βελτιώθηκε και η αυτονομία. Δεν ξαναβάζω dp (μέχρι να έρθουν τα windows 10).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι είναι το dp; Στον moliplayer στην μουσική βγάζει κατβατό με όλα κομμάτια, δεν μου βγάζει αν θέλω albums με εξώφυλλα όπως στον music player των windows. Υπάρχει αυτή δυνατότητα; Μου κάνει εντύπωση αν δεν γίνεται γιατί είναι κορυφή εφαρμογή. Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μηπως γνωριζει κανεις σχετικα με την εφαρμογη flash sports, αλλαξα συσκευη απο 1020 πηγα 930 και εκανα εγκατασταση την εφαρμογη ξανα και μου λεει trial, ενω ειχα πληρωσει για 1 μηνα.

Εχει τυχει σε καποιον?

Ρε παιδιά πως μπορώ να βλεπω τις επαφές του Skype στις επαφές του τηλεφώνου;εχω κάνει κατέβασμα της εφαρμογής εχω βάλει να φαίνονται οι επαφές του Skype αλλα πάλι τιποτα

Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί (είναι πολλές σελίδες το thread).

Υπάρχει εφαρμογή για να περνάς-κλειδώνεις-βλέπεις video (mkv, avi, mp4 etc) στο WP από το PC?

Όσες έχω δεί έχουν πολλούς περιορισμούς και ατέλειες...

Δοκίμασε το secure photo gallery http://www.windowsphone.com/s?appid=7526b41e-d454-49cd-b34d-fceeb020e1c7

Έχει και επιλογή για βίντεο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει..οπότε δεν ξέρω τι αρχεία υποστηρίζει κτλ.

Για φωτογραφίες πάντως που το χρησιμοποιώ είναι εξαιρετικό.

Edit: Το κοίταξα λίγο και λόγω περιορισμών του λειτουργικού δεν επιτρέπει αντιγραφή βίντεο. Για να δουλέψει πρέπει να προσθέσεις την κατάληξη .spg στα αρχεία που θες να αντιγράψει η εφαρμογή

Edited by rev_elli

Είστε με dp? Εμένα το ψιλοεκανε στον ie που χρησιμοποιώ. "Καθάρισα" την συσκευή και είναι σούπερ. Πεταει και πάλι ενω βελτιώθηκε και η αυτονομία. Δεν ξαναβάζω dp (μέχρι να έρθουν τα windows 10).

με cyan ειμαι.δεν το εχω πειραξει

Καλημέρα και χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία για όλους. Και μια ερώτηση,στον ίντερνετ explorer υπάρχει η δυνατότητα να πατήσεις παρατεταμένα επάνω σε ένα κείμενο και να το κανεις αντιγραφή; Γιατί προσπαθώ και δεν μπορώ να το κάνω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα και χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία για όλους. Και μια ερώτηση,στον ίντερνετ explorer υπάρχει η δυνατότητα να πατήσεις παρατεταμένα επάνω σε ένα κείμενο και να το κανεις αντιγραφή; Γιατί προσπαθώ και δεν μπορώ να το κάνω.

Δεν είναι αυτός ο τρόπος χειρισμού του copy-paste στα WP.

https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/copy-and-paste

Πατάς στιγμιαία μια λέξη στο κείμενο που θες να αντιγράψεις,

σύρεις τους κύκλους σε κάθε άκρο του κειμένου με την επισήμανση για να συμπεριλάβεις την πρώτη και την τελευταία λέξη που θες να αντιγράψεις,

πατάς http://cmsresources.windowsphone.com/windowsphone/en-us/How-to/wp7/inline/copypaste-icon-copy.png Εικονίδιο "Αντιγραφή".

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Δεν είναι αυτός ο τρόπος χειρισμού του copy-paste στα WP.

https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/copy-and-paste

Πατάς στιγμιαία μια λέξη στο κείμενο που θες να αντιγράψεις,

σύρεις τους κύκλους σε κάθε άκρο του κειμένου με την επισήμανση για να συμπεριλάβεις την πρώτη και την τελευταία λέξη που θες να αντιγράψεις,

πατάς http://cmsresources.windowsphone.com/windowsphone/en-us/How-to/wp7/inline/copypaste-icon-copy.png Εικονίδιο "Αντιγραφή".

Δεν δουλεύει σε όλες τις σελίδες αυτές.

Δεν έχω κάποιο παράδειγμα για να θυμηθώ πού δε δουλεύει.

Πάντως όπου το WP αναγνωρίζει κείμενο, αυτό το επιλέγεις με το συγκεκριμένο τρόπο.

Κι αν θές να διευκολυνεις τον εαυτό σου για να στοχεύσεις καλύτερα μια λέξη, κάνεις κι ένα zoom in πρώτα.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Ναι αυτό λέω, μόνο στον Internet Explorer το κάνει, στον syrfy δεν το κάνει.

Δεν έχω κάποιο παράδειγμα για να θυμηθώ πού δε δουλεύει.

Πάντως όπου το WP αναγνωρίζει κείμενο, αυτό το επιλέγεις με το συγκεκριμένο τρόπο.

Κι αν θές να διευκολυνεις τον εαυτό σου για να στοχεύσεις καλύτερα μια λέξη, κάνεις κι ένα zoom in πρώτα.

Μπορείς να αντιγράψεις το δικό μου ποστ? Οχι την παράθεση του δικού σου αλλά αυτό που έγραψα.

Ή πχ ανέγραψε αυτό: Χρόνια πολλά

Edited by montoya_42

Μπορείς να αντιγράφεις το δικό μου ποστ? Οχι την παράθεση του δικού σου αλλά αυτό που έγραψα.

Εντάξει παιδιά το βρήκα τελικά, θέλει απλά να πατήσεις γρήγορα την λέξη που θέλεις να κάνεις αντιγραφή και αμέσως βγαίνουν οι τελίτσες. Το κάνει και στα δυο κείμενα, ακόμα και σε αυτό τις παράθεσης.

Ρε παιδιά πως μπορώ να βλεπω τις επαφές του Skype στις επαφές του τηλεφώνου;εχω κάνει κατέβασμα της εφαρμογής εχω βάλει να φαίνονται οι επαφές του Skype αλλα πάλι τιποτα

Κανείς καμιά ιδέα;

Εντάξει παιδιά το βρήκα τελικά, θέλει απλά να πατήσεις γρήγορα την λέξη που θέλεις να κάνεις αντιγραφή και αμέσως βγαίνουν οι τελίτσες. Το κάνει και στα δυο κείμενα, ακόμα και σε αυτό τις παράθεσης.

Τι λες τώρα? Σε εμένα το κάνει μόνο στο κείμενο που παραθέτω (καφέ φόντο).

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανείς καμιά ιδέα;

Πήγες επαφές, φιλτράρισμα λίστας, έχεις τικαρισμενο το skype και πάλι δεν τις βλέπεις? Όταν πας στην εφαρμογή του Skype τις βλέπεις? Μήπως τις έχεις ενώσει όλες με τις επαφές οπότε τις βλέπεις εκεί?

Τι λες τώρα? Σε εμένα το κάνει μόνο στο κείμενο που παραθέτω (καφέ φόντο)

Ναι δεν το λέω χωρίς να το έχω δει, μπορεί να κάνει αντιγραφή και στα δύο κείμενα.

Edited by duc

Ναι δεν το λέω χωρίς να το έχω δει, μπορεί να κάνει αντιγραφή και στα δύο κείμενα.

Κι εμένα μου έκανε αντιγραφή τα πάντα αλλά έχει κάμποσο καιρό που δεν τα κάνει όλα....

Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή αυτό: test

Κανείς καμιά ιδέα;

Στο Skype εχεις συνδεθεί με λογαριασμό Skype ή Microsoft;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Κι εμένα μου έκανε αντιγραφή τα πάντα αλλά έχει κάμποσο καιρό που δεν τα κάνει όλα....

Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή αυτό: test

Μου το κάνει μια χαρά αντιγραφή φίλε μου, πατώντας στιγμιαία πάνω μου εμφανίζει τις δύο τελίτσες και μπορώ να το κάνω αντιγραφή.

Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω με Bluetooth κάτι στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να βρω που το έχει αποθηκεύσει, έχω σαν file explorer την εφαρμογή ''Αρχεία'', εκεί λοιπόν δεν υπάρχει κάποιος φάκελος ονόματι Bluetooth που θα μπορούσαν να αποθηκευτούν τα εισερχόμενα αρχεία. Έχει υπόψιν κάποιος άποψη επί του θέματος;

Edited by duc

Στο αυτοκινητο εχω bluetooth stereo οποτε στο android βαζω την εφαρμογη auto bluetooth και οταν εχω κληση η καλεσω εγω ενεργοποιειται αυτοματα το bluetooth του κινητου ,συνδεεται με το stereo και διαχειριζομαι ετσι τις κλησεις μου χωρις να εχω μονιμως ανοιχτο το bluetooth του κινητου και στεγνωνω την μπαταρια χωρις λογο

https://play.google.com/store/apps/details?id=papers.ch.autobluetooth&hl=en

υπαρχει κατι αντιστοιχο στα windows phone?

στις εξερχομενες ισως να μπορω να χρησιμοποιησω την cortana οποτε μενουν μονο οι εισερχομενες

αρχικα σκεφτηκα nfc tags αλλα απο οτι το εψαξα θελει αποσταση μικροτερη των 2 εκ που δεν βολευει

γενικοτερα θελω να κανω switch σε windows phone με lumia 535 η 730/5 και ειναι το μονο που με σταματαει

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω με Bluetooth κάτι στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να βρω που το έχει αποθηκεύσει, έχω σαν file explorer την εφαρμογή ''Αρχεία'', εκεί λοιπόν δεν υπάρχει κάποιος φάκελος ονόματι Bluetooth που θα μπορούσαν να αποθηκευτούν τα εισερχόμενα αρχεία. Έχει υπόψιν κάποιος άποψη επί του θέματος;

Δεν το είχα ψάξει το παραπάνω κι έτσι έκανα μια δοκιμή πριν λίγο. Έστειλα, με bluetooth, μια εικόνα στο 820 μου και την έλαβε κανονικά. Μετά, μέσα από την εφαρμογή Αρχεία, πήγα στην sd card μου (εκεί έχω επιλέξει να αποθηκεύονται οι εικόνες μου) και είναι στο φάκελο εικόνες (τον γενικό). Και δεν ήταν στην αρχή, αλλά μετά από αρκετές εικόνες (παλαιότερες) από την αρχή της λίστας. Επίσης, επέλεξα την ταξινόμηση κατά χρονολογία (εικονίδιο με τα 2 βελάκια), αλλά όταν έκλεισα και άνοιξα πάλι την εφαρμογή, δεν "έμεινε" η ταξινόμηση..

Huawei Nova 5T

Δεν το είχα ψάξει το παραπάνω κι έτσι έκανα μια δοκιμή πριν λίγο. Έστειλα, με bluetooth, μια εικόνα στο 820 μου και την έλαβε κανονικά. Μετά, μέσα από την εφαρμογή Αρχεία, πήγα στην sd card μου (εκεί έχω επιλέξει να αποθηκεύονται οι εικόνες μου) και είναι στο φάκελο εικόνες (τον γενικό). Και δεν ήταν στην αρχή, αλλά μετά από αρκετές εικόνες (παλαιότερες) από την αρχή της λίστας. Επίσης, επέλεξα την ταξινόμηση κατά χρονολογία (εικονίδιο με τα 2 βελάκια), αλλά όταν έκλεισα και άνοιξα πάλι την εφαρμογή, δεν "έμεινε" η ταξινόμηση..

Εμένα το τηλ μου είναι το 930, επιλογή για αποθήκευση δεν έχει μιας και δεν έχει εξωτερική sd card, βασικά πήγα να στείλω ένα πρόγραμμα apk για να δω και μόνο που θα το αποθηκεύσει, ενώ μου είπε ότι έχει γίνει κανονικά η αποστολή από το τηλ μου xperia z και ενώ το 930 μου λέει ότι έχει παραλειφθεί, εντούτοις όταν πάω με τα αρχεία να το βρω δεν υπάρχει.

Εμένα το τηλ μου είναι το 930, επιλογή για αποθήκευση δεν έχει μιας και δεν έχει εξωτερική sd card, βασικά πήγα να στείλω ένα πρόγραμμα apk για να δω και μόνο που θα το αποθηκεύσει, ενώ μου είπε ότι έχει γίνει κανονικά η αποστολή από το τηλ μου xperia z και ενώ το 930 μου λέει ότι έχει παραλειφθεί, εντούτοις όταν πάω με τα αρχεία να το βρω δεν υπάρχει.

Έπεσες κι εσύ στην περίπτωση. Τα WP δε χρησιμοποιούν .apk αρχεία. Μόνο το Android τα διαχειρίζεται και το BBOS10. Γι' αυτό και δεν μπορείς να το βρεις. Δοκίμασε μόνο με μια εικόνα ή κάποιο μουσικό κομμάτι.

Huawei Nova 5T

Παιδια μπορω σε tablets με windows(π.χ Teclast x98) να εγκατηστησω εφαρμογες των windows υπολογιστων? Δηλαδη το mathematica,matlab και αλλα τετοια exe?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι