Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ manan69t, το έβαλα δουλεύει ρολόι.

Πρέπει να απενεργοποιήσω ή όχι την προηγούμενη ρύθμιση "Αναστροφή για σίγαση" στο "Ήχος";

Μήπως το μπερδεύει δηλαδή;

Άκυρο, είναι η ίδια ρύθμιση. Αν το απενεργοποιήσεις απο το "Ήχος" απενεργοποιείται και από την εφαρμογή.

Edited by PagouroLand

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

Ο μεγαλος αδερφος σκεφτεται να αποκτησει το lumia 930.Αυτη την στιγμη εχει κινητο android.Επειδη χρησιμοποιει πολυ το winbank mobile banking,εψαξε και βρηκε οτι το windows app store εχει το winbank easy pay.Η συγκεκριμενη εφαρμογη,λεει οτι χρησιμευει για πληρωμη λογαριασμων.

Ξερει καποιος να πει,αν μπορει να εκτελεσει με το easy pay,και μεταφορες χρηματων?ειναι πληρης εφαρμογη σαν mobile banking δηλαδη?η οχι?

Oneplus One to rule them all!

Στις ρυθμίσεις του bing ενώ υπάρχει η επιλογή για πρόβλεψη αποτελεσμάτων μου την έχει σκοτεινιασμένη και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλησπερα

Ο μεγαλος αδερφος σκεφτεται να αποκτησει το lumia 930.Αυτη την στιγμη εχει κινητο android.Επειδη χρησιμοποιει πολυ το winbank mobile banking,εψαξε και βρηκε οτι το windows app store εχει το winbank easy pay.Η συγκεκριμενη εφαρμογη,λεει οτι χρησιμευει για πληρωμη λογαριασμων.

Ξερει καποιος να πει,αν μπορει να εκτελεσει με το easy pay,και μεταφορες χρηματων?ειναι πληρης εφαρμογη σαν mobile banking δηλαδη?η οχι?

Εγω παντως δεν τη βρισκω αυτην την εφαρμογη...

Εχει η πειραιως τετοια εφαρμογη;

Χρησιμοποιω τον internet explorer και το mobile site της πειραιως ειναι μια χαρα....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εγω παντως δεν τη βρισκω αυτην την εφαρμογη...

Εχει η πειραιως τετοια εφαρμογη;

Χρησιμοποιω τον internet explorer και το mobile site της πειραιως ειναι μια χαρα....

http://apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/f2f42f4d-fb3e-43a0-89ba-14e95851b6f4

Εσυ κανεις μεσω browser δηλαδη τις συναλλαγες σου?

Oneplus One to rule them all!

http://apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/f2f42f4d-fb3e-43a0-89ba-14e95851b6f4

Εσυ κανεις μεσω browser δηλαδη τις συναλλαγες σου?

Δεν εχω συναντησει προβλημα.τις περισσοτερες πληρωμες που θελω τις εχει (δεν τις εχει ολες)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

το ucbrowser σταματησε να δουλευει. λιγες ωρες πριν φυγω ταξιδι. μας δουλευουν μωρε? σε εσας δουλευει κανονικα? πωωωω και ειχα ποσα bookmarks στην fast dial screen

Καλησπερα

Δεν υπαρχει εφαρμογή.

Θυμάμαι όμως πως είπαν ότι δουλεύουν πάνω σε αυτό. Πριν κάτι μήνες....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν υπαρχει εφαρμογή.

Θυμάμαι όμως πως είπαν ότι δουλεύουν πάνω σε αυτό. Πριν κάτι μήνες....

Εγώ την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά από τον μπροουσερ κάνω σχεδόν τα πάντα μόνο τα τέλη κυκλοφορίας δεν πλήρωσα αυτό το έκανα από το λαπτοπ,ακόμη και τον ενφια από το τηλέφωνο το έκανα

Καλώς να ορίσει στα wp και αυτός

Προειδοποίησέ τον πως σε αρκετά σημεία καλείται να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο λόγω υστέρησης ανάπτυξης των εφαρμογών και του os

Αν δεν είναι ψειρας θα το συνηθισει και το κινητό του θα παίρνει μονίμως stock wp υπό την προϋπόθεση να πλησιάσουν και τα δυο κορυφαία os

Εγώ την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά από τον μπροουσερ κάνω σχεδόν τα πάντα μόνο τα τέλη κυκλοφορίας δεν πλήρωσα αυτό το έκανα από το λαπτοπ,ακόμη και τον ενφια από το τηλέφωνο το έκανα

Κι εγώ έχω δημιουργήσει μια συντομευση του browser και είμαι οκ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχω την αναβάθμιση του shazam αλλα ακομα δεν την έχω περάσει. Κάποιος που την έβαλε ξέρει αν σου διαγραφει τα όσα tags είχες; Edited by niotheros
αφαίρεση off topic
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Έχω την αναβάθμιση του shazam αλλα ακομα δεν την έχω περάσει. Κάποιος που την έβαλε ξέρει αν σου διαγραφει τα όσα tags είχες;

τα χανεις ολα

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic παράθεσης

Έχω την αναβάθμιση του shazam αλλα ακομα δεν την έχω περάσει. Κάποιος που την έβαλε ξέρει αν σου διαγραφει τα όσα tags είχες;

Ναι, τα διαγράφει...

Με πρόλαβε ο από πάνω :p

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Και εμένα μου διέγραψε πάντως τα tags που είχα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί (είναι πολλές σελίδες το thread).

Υπάρχει εφαρμογή για να περνάς-κλειδώνεις-βλέπεις video (mkv, avi, mp4 etc) στο WP από το PC?

Όσες έχω δεί έχουν πολλούς περιορισμούς και ατέλειες...

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί (είναι πολλές σελίδες το thread).

Υπάρχει εφαρμογή για να περνάς-κλειδώνεις-βλέπεις video (mkv, avi, mp4 etc) στο WP από το PC?

Όσες έχω δεί έχουν πολλούς περιορισμούς και ατέλειες...

Για να τα περάσεις το κάνεις μέσω USB από τον υπολογιστή σου. Για αναπαραγωγή βίντεο ο καλύτερος player είναι ο moli player. Για να τα κλειδώνεις δεν έχω κάποιο υπόψιν μου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για να τα περάσεις το κάνεις μέσω USB από τον υπολογιστή σου. Για αναπαραγωγή βίντεο ο καλύτερος player είναι ο moli player. Για να τα κλειδώνεις δεν έχω κάποιο υπόψιν μου.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Χαχαχα, ξέρω να περνάω αρχεία στο κινητό, αλίμονο :lol:

Ίσως δεν έγινε σαφής η ερώτησή μου :

Υπάρχει εφαρμογή (συνδιασμός file locker/media player) που να αποθηκεύει αρχεία σε δικό της ανεξάρτητο φάκελο (ΟΧΙ στο gallery/camera roll της συσκευής) και τα οποία αρχεία να κλειδώνονται με password/pin?

Όπως πχ στο iOS είχα εφαρμογές που έκαναν ακριβώς αυτό : προσθήκη αρχείων με iTunes σε φάκελο της εφαρμογής, και η εφαρμογή απαιτούσε Pin για να ανοίξει.

Μου λείπει το iOS ήδη...:)

Εδιτ : τον moliplayer έχω. Άριστος, αλλά τα αρχεία τα σώζει στο camera roll και δεν βολεύει.

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Κανα νεο απο την snapchat χρησιμοποιούσα το 6snap ως τώρα μις και δεν υπήρχε official αλλά τώρα δεν δουλεύει και το εβγάλαν και απο το store...