Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου εχω το ίδιο πρόβλημα με το messenger μόνο με Wi-Fi χτυπάει κανονικά.με ίντερνετ του παροχου ποτέ!! Εδώ και ένα μήνα γίνεται αυτό και τα νεύρα μου εχουν σπάσει.εχω κάνει τα πάντα ανοίγω κλείνω σβήνω ξανά κατεβάζω και ξανά στήνω από την αρχη αλλα τίποτα!!!

Έχετε συμπληρώσει το όριο δεδομένων... Απλά σβήστε το... Κ μένα το έκανε κ το γύρισα στην επιλογή "χωρίς όριο"

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

Πήρε η αδελφή μου χτες ένα lumia 620 και όλα καλά εκτός απο το messenger,κολλάει πολύ,αργεί να λάβει και να στείλει μηνύμα όπως επίσης αργεί πολύ να δείξει διαθέσιμες επαφές,γενικά δεν κάνει τίποτα σωστά!

τι παίζει?φταέι το τηλέφωνο ή η εφαρμογη?η συνδεση στο wifi είναι άριστη.

Μπορεί να είναι απλό αυτό που ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα απο wp!

ευχαριστώ

Καλημέρα,

Πήρε η αδελφή μου χτες ένα lumia 620 και όλα καλά εκτός απο το messenger,κολλάει πολύ,αργεί να λάβει και να στείλει μηνύμα όπως επίσης αργεί πολύ να δείξει διαθέσιμες επαφές,γενικά δεν κάνει τίποτα σωστά!

τι παίζει?φταέι το τηλέφωνο ή η εφαρμογη?η συνδεση στο wifi είναι άριστη.

Μπορεί να είναι απλό αυτό που ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα απο wp!

ευχαριστώ

1) Κανε απεγκατασταση και μετα εγκκατασταση παλι της εφαρμογης.

Αν δε βοηθησει αυτο

2) Κανε soft reset στη συσκευη.

Αν ουτε αυτο βοηθησει

3) Κανε hard reset στη συσκευη.

ΥΓ: Εισαι σε λαθος τοπικ. Καποιος mod θα το μεταφερει σε διαφορετικο νημα :)

Edited by boulbasar

Θέλω να ανεβάσω κάτι βιντεακια που έβγαλα με το κινητό στο onedrive και δεν με αφήνει το κάνει και σε κανέναν άλλον? Φωτο ανεβάζει κανονικά το έχω βάλει κιόλας να τις ανεβάζει αυτόματα. Τα βίντεο είναι μέχρι 400mb. Edited by filkatsxlt
:respect:

Από το πρωί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στο Facebook... Μου είχε τύχει και παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα λύσει... Σπάνια ανεβάζω απευθείας από το Facebook οπότε πείτε αν υπάρχει κάποιο θέμα... Δοκίμασα κ με κανονική και με την BETA...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Από το πρωί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στο Facebook... Μου είχε τύχει και παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα λύσει... Σπάνια ανεβάζω απευθείας από το Facebook οπότε πείτε αν υπάρχει κάποιο θέμα... Δοκίμασα κ με κανονική και με την BETA...

2 μέρες το ίδιο πρόβλημα και εγώ !!!

Γενικά η εφαρμογή του Facebook είναι τραγική και ακόμα πιο τραγική σε επίπεδα που πρέπει να την αποσύρουν είναι η εφαρμογή Page manager...

Huawei Honor 8 32GB

Τί εννοείς αργεί να βγάλει ενημερώσεις? Ανάλογα με το πότε έκανες τελευταία φορά ενημέρωση λογισμικού για το τηλέφωνο, εκείνη την ώρα κάθε μέρα κάνει έλεγχο για ενημερώσεις εφαρμογών.

Θέλω να ανεβάσω κάτι βιντεακια που έβγαλα με το κινητό στο onedrive και δεν με αφήνει το κάνει και σε κανέναν άλλον? Φωτο ανεβάζει κανονικά το έχω βάλει κιόλας να τις ανεβάζει αυτόματα. Τα βίντεο είναι μέχρι 400mb.

Γινε πιο σαφης οσον αφορα το "δεν με αφηνει".

Εννοειται οτι προσπαθεις να ανεβασεις μεσω Wifi και οχι μεσω δεδομενων, σωστα;

LG G8s Black

Νικόλας

Γίνεται να κάνω το MyTube να παίζει στο παρασκήνιο ένα τραγούδι ξανά και ξανά αυτόματα; Αν όχι, το κάνει κάποια άλλη εφαρμογή;

Γίνεται να κάνω το MyTube να παίζει στο παρασκήνιο ένα τραγούδι ξανά και ξανά αυτόματα; Αν όχι, το κάνει κάποια άλλη εφαρμογή;

Υπάρχει αυτόματη επανάληψη βίντεο αλλά όχι στο παρασκήνιο. Μπορείς να ακούς τραγούδι στο παρασκήνιο αλλα χωρις επανάληψη......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν θέλω να στείλω δύο αρχεία PDF ή παραπάνω από αυτά που έχω αποθηκευμένα πως τα στέλνω;

Μπορώ να στείλω μόνο ένα τη φορά.

Επίσης πως μπορώ να ρυθμίσω κάθε φορά που λαμβάνω ειδοποίηση στο facebook να υπάρχει ήχητική ειδοποίηση;

Ευχαριστώ.

Samsung S8

Αν θέλω να στείλω δύο αρχεία PDF ή παραπάνω από αυτά που έχω αποθηκευμένα πως τα στέλνω;

Μπορώ να στείλω μόνο ένα τη φορά.

Επίσης πως μπορώ να ρυθμίσω κάθε φορά που λαμβάνω ειδοποίηση στο facebook να υπάρχει ήχητική ειδοποίηση;

Ευχαριστώ.

1. Με την εφαρμογή metro mail κανεις αυτο που θέλεις κσι επίσης μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση.

2. Ρυθμίσεις-ενοποιήσεις+ενέργειες και επιλέγεις ότι θέλεις για την κάθε εφαρμογή.

Ευχαριστώ πολύ!

Δύο ακόμη ερωτήσεις. Για να ενεργοποιήσω το office on line είναι κατόπιν χρέωσης;

Κ θέλω να μη δέχομαι κλήσεις από ένα τηλέφωνο +302169000... γιατί νομίζω ότι με χρεώνει. Γίνεται κάτι από τη συσκευή;

Ευχαριστώ!

Edited by bill971
Προσθήκη ερώτησης
Samsung S8

1. Με την εφαρμογή metro mail κανεις αυτο που θέλεις κσι επίσης μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση.

2. Ρυθμίσεις-ενοποιήσεις+ενέργειες και επιλέγεις ότι θέλεις για την κάθε εφαρμογή.

Εγκατέστησα την εφαρμογή & κάνει ότι ακριβώς ζητάω. Μόνο που τα email,ενώ φτάνουν στον παραλήπτη,σε μένα δε φαίνονται στα απεσταλμένα ούτε στα sent items. Μήπως γιατί δεν αγόρασα την εφαρμογή; Αν είναι αυτό την αγοράζω & είμαι μια χαρά.

alex_gate_7 Ευχαριστώ πολύ!

Edited by niotheros
διόρθωση κώδικα παράθεσης
Samsung S8

Εγκατέστησα την εφαρμογή & κάνει ότι ακριβώς ζητάω. Μόνο που τα email,ενώ φτάνουν στον παραλήπτη,σε μένα δε φαίνονται στα απεσταλμένα ούτε στα sent items. Μήπως γιατί δεν αγόρασα την εφαρμογή; Αν είναι αυτό την αγοράζω & είμαι μια χαρά.

alex_gate_7 Ευχαριστώ πολύ!

Account settings-copies & folders και επιλέγεις σε ποιον φακελο θέλει να μένουν τα σταλθεντα (πχ sent)

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα που το βλέπω, ενω είχα κατεβάσει την φουλ έκδοση όταν ηταν σε προσφορά, τώρα μου ζητάει πληρωμή..... Τι παίζει?

Account settings-copies & folders και επιλέγεις σε ποιον φακελο θέλει να μένουν τα σταλθεντα (πχ sent)

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα που το βλέπω, ενω είχα κατεβάσει την φουλ έκδοση όταν ηταν σε προσφορά, τώρα μου ζητάει πληρωμή..... Τι παίζει?

Το έκανα αυτό,αλλά στα ''sent'' δε φαίνεται τίποτα από αυτά που έστειλα.

Τελικά γίνεται γι΄αυτά που στέλνω από δω & πέρα,μετά τη ρύθμιση που μου είπες. Αυτά που έστειλα το πρωί,πριν κάνω τη ρύθμιση,δε μπορώ να τα βρώ. Δεν πειράζει,ήταν δοκιμαστικά έτσι & αλλιώς.

& ένα τελευταίο,στο account settings,general,alwaysbcc myself,τι είναι;

Edited by bill971
Προσθήκη σημείωσης
Samsung S8

& ένα τελευταίο,στο account settings,general,alwaysbcc myself,τι είναι;

Λογικά είναι για να κοινοποιείς και στον εαυτό σου ό,τι στέλνεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πήγα κι εγώ να κατεβάσω την εφαρμογή, αλλά στα σχόλια του US store ( έχω τη συσκευή σε us region ) αναφέρουν ακριβώς αυτό που γράφεις κι εσύ...

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! Εχω ένα θέμα .. Όταν Μπένω στο Facebook από το κινητό δεν με δείχνει μέσα ,αν στείλω σε κάποιον με βάζει αυτόματα και μετά από ένα λεπτό με ξανά δείχνει εκτός .. Μήπως ξέρετε γιατι συμβαινει αυτό;

Καλησπέρα! Εχω ένα θέμα .. Όταν Μπένω στο Facebook από το κινητό δεν με δείχνει μέσα ,αν στείλω σε κάποιον με βάζει αυτόματα και μετά από ένα λεπτό με ξανά δείχνει εκτός .. Μήπως ξέρετε γιατι συμβαινει αυτό;

Έχεις εγκατεστημένο στη συσκευή σου και το Messenger;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.