alex_gate_7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Φίλε μου εχω το ίδιο πρόβλημα με το messenger μόνο με Wi-Fi χτυπάει κανονικά.με ίντερνετ του παροχου ποτέ!! Εδώ και ένα μήνα γίνεται αυτό και τα νεύρα μου εχουν σπάσει.εχω κάνει τα πάντα ανοίγω κλείνω σβήνω ξανά κατεβάζω και ξανά στήνω από την αρχη αλλα τίποτα!!! Έχετε συμπληρώσει το όριο δεδομένων... Απλά σβήστε το... Κ μένα το έκανε κ το γύρισα στην επιλογή "χωρίς όριο" Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημέρα, Πήρε η αδελφή μου χτες ένα lumia 620 και όλα καλά εκτός απο το messenger,κολλάει πολύ,αργεί να λάβει και να στείλει μηνύμα όπως επίσης αργεί πολύ να δείξει διαθέσιμες επαφές,γενικά δεν κάνει τίποτα σωστά! τι παίζει?φταέι το τηλέφωνο ή η εφαρμογη?η συνδεση στο wifi είναι άριστη. Μπορεί να είναι απλό αυτό που ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα απο wp! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 κανε επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Καλημέρα, Πήρε η αδελφή μου χτες ένα lumia 620 και όλα καλά εκτός απο το messenger,κολλάει πολύ,αργεί να λάβει και να στείλει μηνύμα όπως επίσης αργεί πολύ να δείξει διαθέσιμες επαφές,γενικά δεν κάνει τίποτα σωστά! τι παίζει?φταέι το τηλέφωνο ή η εφαρμογη?η συνδεση στο wifi είναι άριστη. Μπορεί να είναι απλό αυτό που ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα απο wp! ευχαριστώ 1) Κανε απεγκατασταση και μετα εγκκατασταση παλι της εφαρμογης. Αν δε βοηθησει αυτο 2) Κανε soft reset στη συσκευη. Αν ουτε αυτο βοηθησει 3) Κανε hard reset στη συσκευη. ΥΓ: Εισαι σε λαθος τοπικ. Καποιος mod θα το μεταφερει σε διαφορετικο νημα :) Edited November 26, 2014 by boulbasar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καμια αλλαγη δεν ειδα, οποτε παιζει να ειναι θεμα εφαρμογής,διαβασα πολλα παραπονα για τις fb εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Θέλω να ανεβάσω κάτι βιντεακια που έβγαλα με το κινητό στο onedrive και δεν με αφήνει το κάνει και σε κανέναν άλλον? Φωτο ανεβάζει κανονικά το έχω βάλει κιόλας να τις ανεβάζει αυτόματα. Τα βίντεο είναι μέχρι 400mb. Edited November 27, 2014 by filkatsxlt Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Από το πρωί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στο Facebook... Μου είχε τύχει και παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα λύσει... Σπάνια ανεβάζω απευθείας από το Facebook οπότε πείτε αν υπάρχει κάποιο θέμα... Δοκίμασα κ με κανονική και με την BETA... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Από το πρωί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στο Facebook... Μου είχε τύχει και παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα λύσει... Σπάνια ανεβάζω απευθείας από το Facebook οπότε πείτε αν υπάρχει κάποιο θέμα... Δοκίμασα κ με κανονική και με την BETA... 2 μέρες το ίδιο πρόβλημα και εγώ !!! Γενικά η εφαρμογή του Facebook είναι τραγική και ακόμα πιο τραγική σε επίπεδα που πρέπει να την αποσύρουν είναι η εφαρμογή Page manager... Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 εμενα αργει να βγαλει ενημερωσεις...γενικα αργει βασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Τί εννοείς αργεί να βγάλει ενημερώσεις? Ανάλογα με το πότε έκανες τελευταία φορά ενημέρωση λογισμικού για το τηλέφωνο, εκείνη την ώρα κάθε μέρα κάνει έλεγχο για ενημερώσεις εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Θέλω να ανεβάσω κάτι βιντεακια που έβγαλα με το κινητό στο onedrive και δεν με αφήνει το κάνει και σε κανέναν άλλον? Φωτο ανεβάζει κανονικά το έχω βάλει κιόλας να τις ανεβάζει αυτόματα. Τα βίντεο είναι μέχρι 400mb. Γινε πιο σαφης οσον αφορα το "δεν με αφηνει". Εννοειται οτι προσπαθεις να ανεβασεις μεσω Wifi και οχι μεσω δεδομενων, σωστα; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γίνεται να κάνω το MyTube να παίζει στο παρασκήνιο ένα τραγούδι ξανά και ξανά αυτόματα; Αν όχι, το κάνει κάποια άλλη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γίνεται να κάνω το MyTube να παίζει στο παρασκήνιο ένα τραγούδι ξανά και ξανά αυτόματα; Αν όχι, το κάνει κάποια άλλη εφαρμογή; Υπάρχει αυτόματη επανάληψη βίντεο αλλά όχι στο παρασκήνιο. Μπορείς να ακούς τραγούδι στο παρασκήνιο αλλα χωρις επανάληψη...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αν θέλω να στείλω δύο αρχεία PDF ή παραπάνω από αυτά που έχω αποθηκευμένα πως τα στέλνω; Μπορώ να στείλω μόνο ένα τη φορά. Επίσης πως μπορώ να ρυθμίσω κάθε φορά που λαμβάνω ειδοποίηση στο facebook να υπάρχει ήχητική ειδοποίηση; Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αν θέλω να στείλω δύο αρχεία PDF ή παραπάνω από αυτά που έχω αποθηκευμένα πως τα στέλνω; Μπορώ να στείλω μόνο ένα τη φορά. Επίσης πως μπορώ να ρυθμίσω κάθε φορά που λαμβάνω ειδοποίηση στο facebook να υπάρχει ήχητική ειδοποίηση; Ευχαριστώ. 1. Με την εφαρμογή metro mail κανεις αυτο που θέλεις κσι επίσης μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση. 2. Ρυθμίσεις-ενοποιήσεις+ενέργειες και επιλέγεις ότι θέλεις για την κάθε εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Δύο ακόμη ερωτήσεις. Για να ενεργοποιήσω το office on line είναι κατόπιν χρέωσης; Κ θέλω να μη δέχομαι κλήσεις από ένα τηλέφωνο +302169000... γιατί νομίζω ότι με χρεώνει. Γίνεται κάτι από τη συσκευή; Ευχαριστώ! Edited December 1, 2014 by bill971 Προσθήκη ερώτησης Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ρυθμίσεις -> Φίλτρο κλήσεων και SMS :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) 1. Με την εφαρμογή metro mail κανεις αυτο που θέλεις κσι επίσης μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση. 2. Ρυθμίσεις-ενοποιήσεις+ενέργειες και επιλέγεις ότι θέλεις για την κάθε εφαρμογή. Εγκατέστησα την εφαρμογή & κάνει ότι ακριβώς ζητάω. Μόνο που τα email,ενώ φτάνουν στον παραλήπτη,σε μένα δε φαίνονται στα απεσταλμένα ούτε στα sent items. Μήπως γιατί δεν αγόρασα την εφαρμογή; Αν είναι αυτό την αγοράζω & είμαι μια χαρά. alex_gate_7 Ευχαριστώ πολύ! Edited December 1, 2014 by niotheros διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 1. Με την εφαρμογή metro mail κανεις αυτο που θέλεις κσι επίσης μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση. Εγκατέστησα την εφαρμογή & κάνει ότι ακριβώς ζητάω. Μόνο που τα email,ενώ φτάνουν στον παραλήπτη,σε μένα δε φαίνονται στα απεσταλμένα ούτε στα sent items. Μήπως γιατί δεν αγόρασα την εφαρμογή; Αν είναι αυτό την αγοράζω & είμαι μια χαρά. alex_gate_7 Ευχαριστώ πολύ! Account settings-copies & folders και επιλέγεις σε ποιον φακελο θέλει να μένουν τα σταλθεντα (πχ sent) ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα που το βλέπω, ενω είχα κατεβάσει την φουλ έκδοση όταν ηταν σε προσφορά, τώρα μου ζητάει πληρωμή..... Τι παίζει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Account settings-copies & folders και επιλέγεις σε ποιον φακελο θέλει να μένουν τα σταλθεντα (πχ sent) ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα που το βλέπω, ενω είχα κατεβάσει την φουλ έκδοση όταν ηταν σε προσφορά, τώρα μου ζητάει πληρωμή..... Τι παίζει? Το έκανα αυτό,αλλά στα ''sent'' δε φαίνεται τίποτα από αυτά που έστειλα. Τελικά γίνεται γι΄αυτά που στέλνω από δω & πέρα,μετά τη ρύθμιση που μου είπες. Αυτά που έστειλα το πρωί,πριν κάνω τη ρύθμιση,δε μπορώ να τα βρώ. Δεν πειράζει,ήταν δοκιμαστικά έτσι & αλλιώς. & ένα τελευταίο,στο account settings,general,alwaysbcc myself,τι είναι; Edited December 1, 2014 by bill971 Προσθήκη σημείωσης Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 & ένα τελευταίο,στο account settings,general,alwaysbcc myself,τι είναι; Λογικά είναι για να κοινοποιείς και στον εαυτό σου ό,τι στέλνεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέπει τα βίντεο σε .mp3/.mp4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Τώρα που το βλέπω, ενω είχα κατεβάσει την φουλ έκδοση όταν ηταν σε προσφορά, τώρα μου ζητάει πληρωμή..... Τι παίζει? Πήγα κι εγώ να κατεβάσω την εφαρμογή, αλλά στα σχόλια του US store ( έχω τη συσκευή σε us region ) αναφέρουν ακριβώς αυτό που γράφεις κι εσύ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iJohn85 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα! Εχω ένα θέμα .. Όταν Μπένω στο Facebook από το κινητό δεν με δείχνει μέσα ,αν στείλω σε κάποιον με βάζει αυτόματα και μετά από ένα λεπτό με ξανά δείχνει εκτός .. Μήπως ξέρετε γιατι συμβαινει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα! Εχω ένα θέμα .. Όταν Μπένω στο Facebook από το κινητό δεν με δείχνει μέσα ,αν στείλω σε κάποιον με βάζει αυτόματα και μετά από ένα λεπτό με ξανά δείχνει εκτός .. Μήπως ξέρετε γιατι συμβαινει αυτό; Έχεις εγκατεστημένο στη συσκευή σου και το Messenger; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts