mobiuser Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Να ρωτήσω λίγο κάτι...στο 520 της κοπέλας μου με 8.1 dp update 1 είχα εφαρμογές και προγράμματα στην κάρτα sd...όλα καλά...τωρα άλλαξα κάρτα sd για πιο μεγάλη ,αντέγραψα τα πάντα από την μια κάρτα στην άλλη,την βάζω στο κινητό την αναγνωρίζει σαν καινούργια .φωτογραφίες βίντεο τα βλέπω όλα κανονικά αλλά τις εφαρμοεμου είναι γκριζαρισμενες και μου λέει μη διαθέσιμες...και αν πάω στο store. Μου γράφει ότι είναι εγκατάεστημενες και μου εμφανίζει μόνο προβολή και κοινοποιηση Φυσιολογικό είναι αυτό που περιγράφεις. Κάθε κάρτα μνήμης λαμβάνει χωριστό κωδικό για το λειτουργικό, με τον οποίο εγκαθίστανται κι οι εφαρμογές. Οι εφαρμογές με τον κωδικό της παλιάς κάρτας, δε θα παίξουν στην καινούρια γιατί αυτή έχει καινούριο κωδικό. Αν δεν ήταν έτσι, θα έπαιρνες αρχεία από εφαρμογές από ένα WP πχ, και θα τις λειτουργούσες σε άλλο WP με διαφορετικό λογαριασμό. Λύση: Σβήνεις όλα τα αρχεία των εφαρμογών που αντέγραψες στην καινούρια κάρτα, και τις εγκαθιστάς ξανά. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Να ρωτήσω λίγο κάτι...στο 520 της κοπέλας μου με 8.1 dp update 1 είχα εφαρμογές και προγράμματα στην κάρτα sd...όλα καλά...τωρα άλλαξα κάρτα sd για πιο μεγάλη ,αντέγραψα τα πάντα από την μια κάρτα στην άλλη,την βάζω στο κινητό την αναγνωρίζει σαν καινούργια .φωτογραφίες βίντεο τα βλέπω όλα κανονικά αλλά τις εφαρμοεμου είναι γκριζαρισμενες και μου λέει μη διαθέσιμες...και αν πάω στο store. Μου γράφει ότι είναι εγκατάεστημενες και μου εμφανίζει μόνο προβολή και κοινοποιηση Θα μπορούσες να τις μεταφέρεις στο τηλ. και μετά πάλι στην καινούργια κάρτα μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οκ..ειναι κάτι που δεν γνώριζα..άρα πάλι από την αρχή...ευχαριστώ παιδιά Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους.εχω ενα θεματακι με το ραδιο fm της συσκευης μου.1520 cyan.σε τακτικα διαστηματα και ενω ακου κανονικα κανει μεγαλες παυσεις μερικων δευτερολεπτων εως και λεπτων.και ξαναδουλευει μονοτου.συμβαινει και σε αλλους;ειναι καποιο bug?????ευχαριστω πολυ παιδια....., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά σε νοκια lumia 635 τι hands free χρειάζεται για να παίξει το ραδιόφωνο? Στη συσκευασία δεν υπήρχε hands free... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Απλά συνηθισμένα ακουστικά , όχι απαραιτήτως hands free. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Απλά συνηθισμένα ακουστικά , όχι απαραιτήτως hands free. εχω ακουστικα απο ενα παλιοτερο νοκια και δεν κανουν...τι φταιει?δεν ειναι συμβατα με windows phone? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 εχω ακουστικα απο ενα παλιοτερο νοκια και δεν κανουν...τι φταιει?δεν ειναι συμβατα με windows phone? Και σε μένα τα ακουστικά του N8 δε τα αναγνώρισε το Lumia. Τωρα χρησιμοποιώ κάτι άσχετα απο ένα κινέζικο android που αγόρασε φίλος απο εξωτερικό (παρεπιπτωντος τούμπανο η κινεζια με 5000mah μπαταρία να τα βλέπουν αυτά μερικοί) και δεν τα χρειάζονταν. Αυτά τα αναγνωρίζει μια χαρά. Απο οτι μου είπε αυτός ο φίλος μου θα πρέπει τα ακουστικά να υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο πρωτοκόλλο για να αναγνωρίζονται απο τα σύγχρονα κινητά. Αν βάλεις κάποιο σχετικά καινούριο hands free λογικά δε θα έχεις θέμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Αν θες ραδιόφωνο, τότε κάνουν οποιαδήποτε 3,5" κοινά ακουστικά του εμπορίου. Από τα ίδια ακουστικά που ταιριάζουν στις περισσότερες συσκευές . (Φαντάζομαι ότι και το μοντέλο σου έχει υποδοχή 3,5" που έχουν και άλλα Lumia.) Τα πολύ παλιά Nokia μπορεί να είχαν περίεργα βύσματα, τα τελευταία πολλά πολλά χρόνια όμως η Nokia έχει γυρίσει σε συμβατές λύσεις. Υποδοχή και βύσμα 3,5" . Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Στο calendar υπαρχει τροπος να βαλουμε custom επαναλαμβανομενες ειδοποιήσεις ? Ενω π.χ εχει ετοιμη την επαναλαμβανομενη ειδοποιηση συμβαντος καθε 12 μηνες , θα ηθελα να προσθεσω και καθε 6 μηνες . Γινεται ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδια sos!!!!το ραδιο μετα απο λιγο κλεινει.........καποτε ξανα λειτουργουσε.τωρα τιποτα!!!!!μπορω να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδια sos!!!!το ραδιο μετα απο λιγο κλεινει.........καποτε ξανα λειτουργουσε.τωρα τιποτα!!!!!μπορω να κανω κατι; Φανταζομαι εννοεις το Fm ραδιοφωνο; τι συσκευη εχεις; Αν κλεισεις και ανοιξεις ξανα την συσκευη δεω λειτουργει; τι ακριβως σου κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Φανταζομαι εννοεις το Fm ραδιοφωνο; τι συσκευη εχεις; Αν κλεισεις και ανοιξεις ξανα την συσκευη δεω λειτουργει; τι ακριβως σου κανει; 1520 cyan.ενω λειτουργει κανονικα σε μερικα δευτερολεπτα σταματαει ο ηχος ενω στην οθονη δειχνει να λειτουργει.οταν το σβησω και το ξανα ανοιξω δουλευει κανονικα.για δευτερολεπτα εως μερικα λεπτα φυσικα.εννοω το fm ραδιο βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 1520 cyan.ενω λειτουργει κανονικα σε μερικα δευτερολεπτα σταματαει ο ηχος ενω στην οθονη δειχνει να λειτουργει.οταν το σβησω και το ξανα ανοιξω δουλευει κανονικα.για δευτερολεπτα εως μερικα λεπτα φυσικα.εννοω το fm ραδιο βεβαια. Η ακρόαση ραδιοφώνου στο ηχείο λειτουργεί κανονικά ; Η ακρόαση μουσικής στα ακουστικά λειτουργεί κανονικά ; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Η ακρόαση ραδιοφώνου στο ηχείο λειτουργεί κανονικά ; Η ακρόαση μουσικής στα ακουστικά λειτουργεί κανονικά ; Οχι.τα ακουστικα νεκρωνονται....και τα γνησια αλλα και καποια αλλα δευτερα που εχω.στην οθονη εμφανιζεται η ενδειξη οτι παιζει ο σταθμος κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Οχι.τα ακουστικα νεκρωνονται....και τα γνησια αλλα και καποια αλλα δευτερα που εχω.στην οθονη εμφανιζεται η ενδειξη οτι παιζει ο σταθμος κανονικα Μπορεί να φταίει η υποδοχή, μπορεί και όχι. Μου απαντάς στα ερωτήματα που επαναλαμβάνω συγκεκριμένα, για να σε βοηθήσω: 1. Η ακρόαση ραδιοφώνου (FM radio) στο ηχείο λειτουργεί κανονικά ; Η ποιότητα λήψης των σταθμών είναι καλή όπως παλιά ; 2. Η ακρόαση μουσικής (Xbox Music) στα ακουστικά λειτουργεί κανονικά ; ΥΓ: Κάποιες φορές σε εμένα με dp χανόταν ο ήχος στο ένα ακουστικό και επανερχόταν μετά από επανεκκίνηση. Edited September 2, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αφού απαντήσεις στον mobiuser κάνε και ένα soft reset :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 εφαρμογη media player που να παιζει σχεδον ολα τα format υπαρχει για Windows Phone 8.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 MoliPlayer Pro... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 εφαρμογή για ραδιόφωνο που ομως μετα απο λιγη ωρα να το απενεργοποιεί αυτόματα υπαρχει ? ή όχι, λογω του οτι η microsoft δεν επιτρεπει σε εφαρμογές να "παιρνουν πρωτοβουλιες/ ενεργειες" στο λειτουργικό ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Η απάντηση είναι ναι, αλλά τη δουλειά σου θα την κάνεις ως εξής: Αν μιλάμε για streaming radio, τότε και το tunein έχει χρονοδιακόπτη κλεισίματος. Αν μιλάμε για fm radio, τότε δεν έχω κάποια συγκεκριμένη κατά νου. Θα βρεις όμως μια τρίτη εφαρμογή χρονοδιακόπτη κλεισίματος για πολυμέσα. Πχ. Snooze it! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/snooze-it/cea61134-56d3-4e3a-a471-dfd9b4d6b564 Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Η απάντηση είναι ναι, αλλά τη δουλειά σου θα την κάνεις ως εξής: Αν μιλάμε για streaming radio, τότε και το tunein έχει χρονοδιακόπτη κλεισίματος. Αν μιλάμε για fm radio, τότε δεν έχω κάποια συγκεκριμένη κατά νου. Θα βρεις όμως μια τρίτη εφαρμογή χρονοδιακόπτη κλεισίματος για πολυμέσα. Πχ. Snooze it! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/snooze-it/cea61134-56d3-4e3a-a471-dfd9b4d6b564 ευχαριστω καταρχην για την απαντηση. για fm radio εννοουσα. την εγκατεστησα, την δοκιμασα, αλλα πετυχαινει/δουλευει η απενεργοποίηση μονο εαν εχεις την εφαρμογη στο προσκηνιο . ευτυχως ειτε με κλειδωμενη ή ξεκλειδωτη οθονη. απο το τιποτα βεβαια, καλυτερη αυτή. να φανταστω, καποια ακομα εφαρμογή για εγγραφή από ραδιοφωνο, δυσκολο ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ευχαριστω καταρχην για την απαντηση. για fm radio εννοουσα. την εγκατεστησα, την δοκιμασα, αλλα πετυχαινει/δουλευει η απενεργοποίηση μονο εαν εχεις την εφαρμογη στο προσκηνιο . ευτυχως ειτε με κλειδωμενη ή ξεκλειδωτη οθονη. απο το τιποτα βεβαια, καλυτερη αυτή. να φανταστω, καποια ακομα εφαρμογή για εγγραφή από ραδιοφωνο, δυσκολο ? Δύσκολο λέω αν και δεν έχω ψάξει τελευταία. Ίσως τελικά να υπάρχει κιόλας. Να σου πω επίσης ότι υπάρχει πλήθος εφαρμογών που παρέχουν χρονοδιακόπτη κλεισίματος πολυμέσων. Σίγουρα αν ψάξεις θα βρεις χρονοδιακόπτες κλεισίματος που λειτουργούν στο παρασκήνιο. Όπως πχ επί πληρωμή, Snooze it! Elite http://www.windowsphone.com/s?appid=31e77b1b-b5aa-454c-b199-d1101c9124ef Ίσως βρεις και δωρεάν αν ψάξεις σωστά. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μπορεί να φταίει η υποδοχή, μπορεί και όχι. Μου απαντάς στα ερωτήματα που επαναλαμβάνω συγκεκριμένα, για να σε βοηθήσω: 1. Η ακρόαση ραδιοφώνου (FM radio) στο ηχείο λειτουργεί κανονικά ; Η ποιότητα λήψης των σταθμών είναι καλή όπως παλιά ; 2. Η ακρόαση μουσικής (Xbox Music) στα ακουστικά λειτουργεί κανονικά ; ΥΓ: Κάποιες φορές σε εμένα με dp χανόταν ο ήχος στο ένα ακουστικό και επανερχόταν μετά από επανεκκίνηση. Η ποιοτητα ηχου ειναι η ιδια.οταν σταματαει ο ηχος σταματαει και τι ηχειο........μουσικη στο xbox δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Αν ενω λειτουργει κανονικα το fm radio με ακρόαση εξαρχής στο ηχείο και σε μερικα δευτερολεπτα σταματαει ο ηχος στο ηχείο, ενω στην οθονη δειχνει να λειτουργει, κι αν το σβήσεις και το ξανα ανοίξεις δουλευει κανονικα.για δευτερολεπτα εως μερικα λεπτα και την ίδια ώρα τα ακουστικά στο Xbox music ακούγονται σωστά, και αν δεν είσαι σε developer preview, κι αν έχεις όλα τα updates κι αν μετά από soft reset ή hard reset εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα τότε γνώμη μου να το κοίταγες στο service. ΥΓ: Μήνυμα βγάζει ότι χρειάζεται ακουστικά για κεραία την ώρα που σβήνει ο ήχος στο ραδιόφωνο; Edited September 3, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts