Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα. Εχεις καποιος χησιμοποιησει την λειτουργια Project My Screen μαζι με την αντιστοιχη εφαρμογη για PC? ΤΗν εχω περασει και βλεπω κανονικα την οθονη του κινητου στο pc μου αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ελεγξω την συσκεθη με το Mouse....ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;;;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μετα απο πολυ ψαξιμο εβαλα το phonly για να διβαζει rss. σουπερ εφαρμογη και με γλιτωσε απο 5-6 διαφορετικες που ειχα. εχω ομως την εντυπωσει οτι τρωει πολλη μπαταρια. ποια ειναι η εμπειρια σας στο θεμα? ευχαριστω

μετα απο πολυ ψαξιμο εβαλα το phonly για να διβαζει rss. σουπερ εφαρμογη και με γλιτωσε απο 5-6 διαφορετικες που ειχα. εχω ομως την εντυπωσει οτι τρωει πολλη μπαταρια. ποια ειναι η εμπειρια σας στο θεμα? ευχαριστω

Aν έχεις την free έκδοση τότε δεν έχει μαύρο φόντο και σου τρώει περισσότερη μπαταρία με το λευκό, εγώ την είχα πληρώσει και δεν είδα καμιά τεράστια κατανάλωση.

:respect:

Aν έχεις την free έκδοση τότε δεν έχει μαύρο φόντο και σου τρώει περισσότερη μπαταρία με το λευκό, εγώ την είχα πληρώσει και δεν είδα καμιά τεράστια κατανάλωση.

την free εχω σε ευχαριστω για την πληροφορια

edit. οταν εχω ενεργοποιησει στο κινητο και το facebook calendar και το birthday calendar, παρατηρω οτι τα γενεθλια που δειχνει ειναι μονο του facebook και φαινονται 2 φορες. μια για το καθε ημερολογιο... ελεος. εγω τα γενεθλια των επαφων θελω μονο να δειχνει...

πολλη κουραση ωρες ωρες το λειτουργικο. εχω προβλημα τωρα με το ημερολογιο.

εχω στις επαφες μου στο κινητο, γενεθλια σχεδον σε ολες. οι πιο πολλες ειναι και στο φεισμπουκ μου, και τις εχω συνδεσει στο κινητο με το λογαριασμο τους στο φεισμπουκ. στο ημερολογιο του κινητου, επειδη προσφατα αλλαξα σε καποιες επαφες τα γενεθλια, ειδα οτι δεν εμφανιζονται στο ημερολογιο του κινητου παρολο που ειναι ρυθμισμενη η ημερομηνια στις επαφες. πηγα στο .calendar.live.com στο πισι και στο birthday calendar στις ρυθμισεις πατησα ανανεωση. συγχρονισε το κινητο.

ομως τωρα στο κινητο, ειτε βαλω στις ρυθμισεις του ημερολογιο birthdays τικαρισμενο, ειτε βαλω facebook birthdays τικαρισμενο, το κινητο μουθ δειχνει ολα τα γενεθλια του φεισμπουκ. εγω δεν θελω να τα δειχνει. και δεν ξερω τι να κανω. εχω απογοητευτει. καμια βοηθεια βρε παιδια? μα τιποτα να μη δουλευει σωστα στο ημερολογιο? στις ρυθμισεις στον μπροουσερ, δεν εχει πουθενα να αποσυνδεσω το φεισμπουκ. βεβαια το ιμειλ του φεισμπουκ και το ιμειλ που εχω τις επαφες μου ειναι το ιδιο. αλλα πριν δεν το εκανε αυτο. απλα καποιες επαφες δεν τις εμφανιθζε. τωρα εμφανιζει μονο τα γενεθλια του φεισμπουκ και καποια επιλεγμενα απο τις επαφες. οτι ναναι

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by niotheros
συνεχόμενα μηνύματα

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο ημερολόγιο και βγάλε ότι τικ υπάρχει από Facebook και Facebook beta αν υπάρχει και άσε μόνο τσεκαρισμένο το ημερολόγιο γενεθλίων του MS account σου. Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε να δεις αν θα σου έχει μόνο τα γενέθλια των επαφών σου.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

edit

λοιπον πηγα στην ιστοσελιδα του ημερολογιου και στις ρυθμισεις αποσυνδεσα το φεισμπουκ. .τωρα στην ιστοσελιδα φαινονται ολα οπως πρεπει.

και με το που ανοιξα το ιμειλ μου στο κινητο, συγχρονισε το ημερολογιο. επιτελους. δοξα το θεο

edit2

τελευταια απορια. στο live tile του ημερολογιου, πως γινεται να εμφανιζονται ολες οι καταχωρησεις της ημερας? πχ σημερα εχουν 3 επαφες γενεθλια και ειναι και μια γιορτη και εμφανιζει μονο την γιορτη... ή τουλαχιστον να ειχε καποιο εικονιδιακι οτι ειναι και αλλες κρυφες γιορτες που δεν φαινονται...

Πήγαινε στις ρυθμίσεις στο ημερολόγιο και βγάλε ότι τικ υπάρχει από Facebook και Facebook beta αν υπάρχει και άσε μόνο τσεκαρισμένο το ημερολόγιο γενεθλίων του MS account σου. Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε να δεις αν θα σου έχει μόνο τα γενέθλια των επαφών σου.

τζιφος φιλε

παλι δειχνει τα φεισμουκ γενεθλια. ειναι σαν να εχουν μπει τα φεισμπουκ γενεθλια, στα κανονικα γενεθλια των επαφων. και στον υπολογιστη , οταν παω στο calendar.live.com στο σαιτ, στο bithday calendar εκειπερα, παλι τα φεισμπουκ γενεθλια δειχνει. αν το διαγραψω μπορω να το ξαναδημιουργησω καπως? δεν ξερω τι να κανω εχω πελαγωσει. ευχαριστω

Edited by BURNIN_AMBITION

Δυστυχώς και εγώ έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα γενέθλια του facebook. Θέλω να τα ξεφορτωθώ και δεν μπορώ!

Δυστυχώς και εγώ έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα γενέθλια του facebook. Θέλω να τα ξεφορτωθώ και δεν μπορώ!

οπως ειπα και παραπανω απο το σαιτ του καλενταρ πρεπει να αποσυνδεσεις το λογαριασμο φεισμπουκ. ευκολο ειναι τελικα

Εδώ και καμια ώρα δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στο facebook και έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές εφαρμογες( μαμά, beta και άλλη μια) το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος η να αρπάξω το 1020 και το 1520 και να τα πετάξω;

Εδώ και καμια ώρα δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στο facebook και έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές εφαρμογες( μαμά, beta και άλλη μια) το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος η να αρπάξω το 1020 και το 1520 και να τα πετάξω;

Ενώ δείχνει να φορτώνει συνέχεια, έχει φορτώσει την εικόνα. Το ίδιο θέμα κι εγώ με beta. Μόλις δείξει τη λευκή μπάρα στην κορυφή της οθόνης, είσαι ok.

Huawei Nova 5T

οπως ειπα και παραπανω απο το σαιτ του καλενταρ πρεπει να αποσυνδεσεις το λογαριασμο φεισμπουκ. ευκολο ειναι τελικα

Αποσυνδέεται μόνο από το ημερολόγιο ή γενικά? Διότι τις επαφές τις θέλω, είναι συνδεδεμένες με κάποιες τηλεφωνικές επαφές.

Αποσυνδέεται μόνο από το ημερολόγιο ή γενικά? Διότι τις επαφές τις θέλω, είναι συνδεδεμένες με κάποιες τηλεφωνικές επαφές.

μονο απο το ημερολογιο φιλε. και εμενα με παιδεψε μεχρι να το βρω. δεν ειναι ημερολογιο αυτο ειναι ενα ματσο χαλια. να δω ποτε θα ρυθμισον να δουλευει το ποτε θα μας χτυπαει η υπενθυμηση. ειναι γελοιο να χτυπα την προηγουμενη μερα...

Υποτίθεται ότι το tweetium έχει βγει και για windows phone. Aπό τον browser δεν μου το κάνει install, μου λέει για region. Ti ζόρι τραβάει βέβαια με το region του κινητού, αφού την έκδοση για pc/ταμπλέτα την έχω περάσει κανονικά, δεν ξέρω. Στο store δεν μου το εντοπίζει καθόλου ακόμα κι αν αλλάξω region. Ιδέες;

Είναι ο καλύτερος browser κατά τη γνώμη μου αλλά και πολλών άλλων από όσο ξέρω :D
Powerd by OnePlus 7 Pro

To viber πάντως χτυπάει όποτε του καπνίσει. Τα notifications πάλι όποτε τους καπνίσουν. 1 στις 2 να έρχονται κανονικά.

Να καλώ τον άλλο, να χτυπάει κανονικά και να μην παίρνω απάντηση και να μου λέει ο άλλος μετά ότι δεν χτυπούσε καν :wacko:

Ότι να' ναι.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλω πολύ γιατί δε μπορώ να ανεβάσω με τίποτα βιντεο απο τη συσκευή στο facebook ούτε μέσω κοινοποίησης αφού δε μου το βγαζει σαν επιλογή ούτε μέσω του Facebook (εφαρμογή & ιστοσελίδα) έχω ψάξει κάθε επιλογή του fb, έχω wp8, και μια παρατήρηση που έχω να κάνω αυτη η καινούρια "αναβάθμιση" που έκαναν στο fb για wp θα πω απλα σαν προσωπική μου αποψη πως τη βρισκω κάκιστη αν και δε περίμενα και πολλά απο εφαρμογή που έχει να κάνει με WP, μας έχει συνηθίσει στα κακιστα η ms σε αυτο το συγκεκριμένο τομέα για να μη πω κάτι διαφορετικό και ξανά φάω ban.

Αυτα και παρακαλω πολύ όποιος γνωριζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει.

Δηλαδή όταν πατάς "Επισύναψη φωτογραφίας" εσένα δεν σου βγάζει επιλογή για φώτο ή βίντεο??
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλω πολύ γιατί δε μπορώ να ανεβάσω με τίποτα βιντεο απο τη συσκευή στο facebook ούτε μέσω κοινοποίησης αφού δε μου το βγαζει σαν επιλογή ούτε μέσω του Facebook (εφαρμογή & ιστοσελίδα) έχω ψάξει κάθε επιλογή του fb, έχω wp8, και μια παρατήρηση που έχω να κάνω αυτη η καινούρια "αναβάθμιση" που έκαναν στο fb για wp θα πω απλα σαν προσωπική μου αποψη πως τη βρισκω κάκιστη αν και δε περίμενα και πολλά απο εφαρμογή που έχει να κάνει με WP, μας έχει συνηθίσει στα κακιστα η ms σε αυτο το συγκεκριμένο τομέα για να μη πω κάτι διαφορετικό και ξανά φάω ban.

Αυτα και παρακαλω πολύ όποιος γνωριζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει.

Εγώ πάντως μια χαρά ανέβασα προχθές ένα βίντεο. Πήγα στο βίντεο και πάτησα κοινοποίηση. Δοκίμασε το fb beta ή ακόμα καλύτερα πάρε ένα android. Πραγματικά απορώ γιατί ακομα "παλεύεις" με τα WP.... Δεν ειρωνεύομαι, απλά δείχνεις να υποφέρεις και παρολα αυτα συνεχίζεις. Δεν υπάρχει λόγος...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ πάντως μια χαρά ανέβασα προχθές ένα βίντεο. Πήγα στο βίντεο και πάτησα κοινοποίηση. Δοκίμασε το fb beta ή ακόμα καλύτερα πάρε ένα android. Πραγματικά απορώ γιατί ακομα "παλεύεις" με τα WP.... Δεν ειρωνεύομαι, απλά δείχνεις να υποφέρεις και παρολα αυτα συνεχίζεις. Δεν υπάρχει λόγος...;)

Αυτός είναι και για μένα ένας λόγος που δεν παίρνω wp ακόμα! Μεγάλο παιδεμα θα είναι!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αυτός είναι και για μένα ένας λόγος που δεν παίρνω wp ακόμα! Μεγάλο παιδεμα θα είναι!

Δεν είναι παίδεμα ίσα ίσα που τρώει πολύ λιγότερα κολλήματα από το N8 (το είχα και ξέρω). Απλά θα σου λείψουν σίγουρα μερικά πράγματα από το Symbian. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως, με την λογική σου θα μήνες μια ζωή με το Ν8. Αν θέλεις κάτι πιο κοντινό στην λογική του Symbian τότε καλύτερα να πας σε Android.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Πέδεμα να ανεβάσει ένα βίντεο??? Απλά σε ρωτάει "Φωτογραφία ή Βίντεο" κ πατάς το βίντεο...

Μπορεί να έχει ελλείψεις γενικά αλλά σαν λειτουργικό είναι πολύ εύκολο να το μάθεις....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν είναι παίδεμα ίσα ίσα που τρώει πολύ λιγότερα κολλήματα από το N8 (το είχα και ξέρω). Απλά θα σου λείψουν σίγουρα μερικά πράγματα από το Symbian. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως, με την λογική σου θα μήνες μια ζωή με το Ν8. Αν θέλεις κάτι πιο κοντινό στην λογική του Symbian τότε καλύτερα να πας σε Android.

Μπορεί το Android να είναι πλήρες αλλά μου είναι πιο δύσκολο σαν λειτουργικο! Εκεί είναι που δεν βγάζω άκρη καθόλου! Απλά πιστεύω ότι με τα 9άρια πιστεύω θα έχει καλύψει και τα του Symbian γι αυτό και περιμένω! Εκτός αν μου κάνει κλικ κάποια συσκευή πιο νωρίς και εχω το ανάλογο budget να την πάρω! Προς το παρον θα αρκεστώ στο N8 μου! Αρκεί να μη μου χαλάσει η πλακέτα!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μπορεί το Android να είναι πλήρες αλλά μου είναι πιο δύσκολο σαν λειτουργικο! Εκεί είναι που δεν βγάζω άκρη καθόλου! Απλά πιστεύω ότι με τα 9άρια πιστεύω θα έχει καλύψει και τα του Symbian γι αυτό και περιμένω! Εκτός αν μου κάνει κλικ κάποια συσκευή πιο νωρίς και εχω το ανάλογο budget να την πάρω! Προς το παρον θα αρκεστώ στο N8 μου! Αρκεί να μη μου χαλάσει η πλακέτα!!!!

Καλα δε διαφωνώ ότι το N8 αν δεν έχει προβλήματα αλλου είδους,βαζει κάτω πολλές σύγχρονες συσκευές,αν εξαιρέσουμε κάποιους τομείς φυσικά. Η παύση υποστήριξης τόυ όμως το σκοτώνει και, κακα τα ψέματα, δεν είναι εύκολο να το κρατήσεις για πολύ ακομα. Αυτα και τέλος με το N8.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23