alex_gate_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Για να έχουμε την Cortana πρέπει να αλλάξουμε και το Regional Format εκτός από Region και Γλώσσα σε USA και English USA? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Για να έχουμε την Cortana πρέπει να αλλάξουμε και το Regional Format εκτός από Region και Γλώσσα σε USA και English USA? Ναι. 10 chars. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και τότε που είναι η Cortana? :p Πρώτη φορά το κάνει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Να φανταστω restart εκανες…. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 yep... Μάλιστα μετά άλλαξα και το region πάλι σε Ελλάδα και το ξανάλλαξα σε USA για να κάνει και παλί reistart αλλά τίποτα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και τότε που είναι η Cortana? :p Πρώτη φορά το κάνει... Swipe από δεξιά ή από αριστερά στις ρυθμίσεις έκανες; Γιατί εκεί δεν είναι ούτε σ' εμένα. :) Επίσης, είναι και στη λίστα των εφαρμογών. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα στην παρεα Είμαι στα πρόθυρα να πάρω το 1520 αλλα κολλάω γιατι δεν ξερω αν εχει εφαρμογή για αυτοματο ανεβασμα των φωτο μου στο picasa-flicr-google photo-google + Στα androit που ειχα ανεβαίνανε αυτόματα μετα την λήψη της φωτο αλλα στα δεν εχω βρει κατει Σας παρακαλώ αν ξέρετε κατι μου λετε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Για το Picasa ''Quick upload: Directly upload a photo via 'share/apps' link in the Pictures hub.'' http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/picasa/d5463b3b-73c5-4777-b1b0-7481123648a7 Google+ http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/google-plus/e29c72c7-9e3d-4fb6-aa1a-72306070ca5a Edited August 6, 2014 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά με ποιο πρόγραμμα κατεβαζετε από YouTube; Το YouTube HD κάνει κάτι κοληματα, κανένα ελαφρύτερο; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Για το Picasa ''Quick upload: Directly upload a photo via 'share/apps' link in the Pictures hub.'' http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/picasa/d5463b3b-73c5-4777-b1b0-7481123648a7 Google+ http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/google-plus/e29c72c7-9e3d-4fb6-aa1a-72306070ca5a κανενα απο τα δυο δεν εχει αυτη την δυνατότητα(εκτος και αν δεν την εχω δει) Για flickr τιποτα? Βοήθεια παιδια γιατι αγορασα σημερα το 1520 και εχω φαει χοντρή ξενερα (μα καλα τοσο δυσκολο να βγει μια εφαρμογή της προκοπής για picasa kai flicr?) Επίσης ξέρετε κανενα media player που να βλεπει και φακελους? Οσα εχω βρει εχουν επιλογη μονο για ονομα τραγουδιου, αλμπουμ ,καλητεχνης, κτλ. Edited August 7, 2014 by skokman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 κανενα απο τα δυο δεν εχει αυτη την δυνατότητα(εκτος και αν δεν την εχω δει) Για flickr τιποτα? Βοήθεια παιδια γιατι αγορασα σημερα το 1520 και εχω φαει χοντρή ξενερα (μα καλα τοσο δυσκολο να βγει μια εφαρμογή της προκοπής για picasa kai flicr?) Επίσης ξέρετε κανενα media player που να βλεπει και φακελους? Οσα εχω βρει εχουν επιλογη μονο για ονομα τραγουδιου, αλμπουμ ,καλητεχνης, κτλ. flickr http://www.windowsphone.com/s?appid=3ec30a84-2f6b-46ff-8b86-a09d70f4ee4e Για αναπαραγωγή φακελων δοκιμασε τον folder play http://www.windowsphone.com/s?appid=dbe718c2-9322-4c8c-9a14-169fd0a8c947 Έρχεται και ο vlc πιστεύω σύντομα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Swipe από δεξιά ή από αριστερά στις ρυθμίσεις έκανες; Γιατί εκεί δεν είναι ούτε σ' εμένα. :) Επίσης, είναι και στη λίστα των εφαρμογών. Δεν έψαχνα εκεί την Cortana ρε συ :lol: Απλά έδειξα ότι τα έχω γυρίσει όλα σε English US και δεν εμφανίστηκε... Το ξέρω ότι είναι στις εφαρμογές, την έχω βάλει άλλωστε άλλες 2 φορές και απλά ήθελα να γελάσω λίγο χθες :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν έψαχνα εκεί την Cortana ρε συ :lol: Απλά έδειξα ότι τα έχω γυρίσει όλα σε English US και δεν εμφανίστηκε... Το ξέρω ότι είναι στις εφαρμογές, την έχω βάλει άλλωστε άλλες 2 φορές και απλά ήθελα να γελάσω λίγο χθες :) Sorry... :O Θα γέλασες με το post μου, τουλάχιστον. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα, μέχρι και πριν την αναβάθμιση σε 8.1 χρησιμοποιούσα για τον καιρό την εφαρμογή Bing Weather η οποία δούλευε ρολόι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μετά την αναβάθμιση και μιας και είχα αγοράσει και την Amazing weather HD είπα να την δοκιμάσω λόγω των transparent tiles που έχει. Όποτε όμως επιλέγω να μπω στην οθόνη προσαρμογής του live tile, μου πετάει μήνυμα του τύπου "backround agent is disabled, live tiles will not update". Προφανώς εννοεί την ρύθμιση να τρέχει στο παρασκήνιο έτσι? Την εφαρμογή την έχω στο "επιτρέπεται" όμως εξακολουθεί να βγάζει το μήνυμα... Μήπως χάνω κάτι? Είναι κάποια επιπλέον ρύθμιση που δεν βλέπω/βρίσκω? Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα, μέχρι και πριν την αναβάθμιση σε 8.1 χρησιμοποιούσα για τον καιρό την εφαρμογή Bing Weather η οποία δούλευε ρολόι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μετά την αναβάθμιση και μιας και είχα αγοράσει και την Amazing weather HD είπα να την δοκιμάσω λόγω των transparent tiles που έχει. Όποτε όμως επιλέγω να μπω στην οθόνη προσαρμογής του live tile, μου πετάει μήνυμα του τύπου "backround agent is disabled, live tiles will not update". Προφανώς εννοεί την ρύθμιση να τρέχει στο παρασκήνιο έτσι? Την εφαρμογή την έχω στο "επιτρέπεται" όμως εξακολουθεί να βγάζει το μήνυμα... Μήπως χάνω κάτι? Είναι κάποια επιπλέον ρύθμιση που δεν βλέπω/βρίσκω? Απο την οικονομια μπαταριας ειναι η ρυθμιση .. και επειδη την εχω πολυ καιρο την εφαρμογη δουλευει μια χαρα Αν συνεχισει το προβλημα διεγραψε την και ξαναβαλτην Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αν ανοίξεις την εφαρμογή και πατήσεις κάτω την "πινέζα" είναι ΞΕτσεκαρισμένο το "disable back tile"? Αν δεν είναι ξε-τσεκάρισε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά την βοήθεια σας επειγόντως.. Περασα χθες την cyan όλα καλά. Το θέμα είναι ότι για να προχωρήσει πλέον σε αναβαθμίσεις εφαρμογών μέσω του store, μου ζητάει τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό που είχα δημιουργήσει όταν πήρα το τηλέφωνο κ τον έχω ξεχάσει... Τι κάνω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ξεχασες τον κωδικο του email σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη καλη οπως το μετεο που να αναφερει δηλαδη κ προβλέιψεις θαλασσων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ναι τον κωδικό του mail.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης συγνώμη για το ότι ποσταρω ξανά τόσο σύντομα, αλλά μάλλον καλύτερα να μην την πέρναγα την cyan.. Πάω να μπω στα εισερχόμενα μηνύματα κ έχουν εξαφανιστεί όλα.. Άσε που πάλι μου ζητάει επιβεβαιωση λογαριασμου.. Συνέχεια αυτό θα έχω τώρα? Δεν απενεργοποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ναι τον κωδικό του mail.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης συγνώμη για το ότι ποσταρω ξανά τόσο σύντομα, αλλά μάλλον καλύτερα να μην την πέρναγα την cyan.. Πάω να μπω στα εισερχόμενα μηνύματα κ έχουν εξαφανιστεί όλα.. Άσε που πάλι μου ζητάει επιβεβαιωση λογαριασμου.. Συνέχεια αυτό θα έχω τώρα? Δεν απενεργοποιειται? Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση ? Διοτι δεν ζηταει επιβεβαιωση ο λογαριασμος μετα το update... τα παντα διατηρουντε ως εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Όχι δεν έκανα τίποτα.. Ευτυχώς όμως μπήκα από το pc και έκανα ανάκτηση κωδικου κ τον βρηκα.. Το θέμα είναι ότι κ πάλι μου βγάζει κωδικου 80860006 κ δεν περνάει ενημερώσεις... Θα περιμένω ίσως έχει πρόβλημα το store προς το παρόν.. Έτσι κ αλλιώς τώρα το ψάχνω το καινουργιο update κ έχω αρκετές απορίες ακόμα.. Αν δεν τα καταφέρω ξαναρωταω.. Συγγνώμη για την αναστάτωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Αν ανοίξεις την εφαρμογή και πατήσεις κάτω την "πινέζα" είναι ΞΕτσεκαρισμένο το "disable back tile"? Αν δεν είναι ξε-τσεκάρισε το Είναι ξετσεκαρισμενο εξαρχής... Βασικά το μήνυμα το πετάει μόλις πατήσω την πινεζα και μεταβεί στην επόμενη οθόνη για να διαλέξω tiles. Απο την οικονομία μπαταρίας εννοείται ότι το έχω να επιτρέπεται και όσες ώρες και αν το άφησα refresh δεν κάνει ενώ έχω βάλει hourly updates... EDIT Με μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής το μήνυμα πλέον δεν εμφανίζεται... Μένει να δω πλέον αν όντως κάνει και το refresh μόνο του ανά ώρα. Edited August 8, 2014 by bad_freddy Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 καλησπερα παιδια. ξερει κανεις να μου πει γιατι μετα απο χαρντ ρισετ, οταν εκανα ριστορ και πηγα να ξαναπαιξω το angry birds rio, δεν μου ειχε κρατησει τις πιστες που ειχα ολοκληρωσει, και ηταν σα να επαιζα για πρωτη φορα? σε αλλα παιχνιδια κραταγε την πορεια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 καλησπερα παιδια. ξερει κανεις να μου πει γιατι μετα απο χαρντ ρισετ, οταν εκανα ριστορ και πηγα να ξαναπαιξω το angry birds rio, δεν μου ειχε κρατησει τις πιστες που ειχα ολοκληρωσει, και ηταν σα να επαιζα για πρωτη φορα? σε αλλα παιχνιδια κραταγε την πορεια μου.... Είναι ακριβός το ίδιο πράγμα σαν να έκανες απεγκατάσταση και εγκατάσταση το παιχνίδι. Αν το ίδιο το παιχνίδι δεν κρατάει τα levels σου μεσώ κάποιου δικού του account τότε δεν επιστρέφει τα levels. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts