tolisfar Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εμένα μου έρχονται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εκανες την αλλαγη απο outlook στη νεα υποδομή; Άλλαξες κάτι στο κινητό ; Εχω 920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ρε παιδιά μια απορία γιατι δεν μου χτυπάει ποτέ το messenger;το έχει και αλλος αυτο το πρόβλημα;το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά πάλι τα ίδια! Ελπίζω να μην έχει συζητηθεί ξανά το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ρε παιδιά μια απορία γιατι δεν μου χτυπάει ποτέ το messenger;το έχει και αλλος αυτο το πρόβλημα;το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά πάλι τα ίδια! Ελπίζω να μην έχει συζητηθεί ξανά το θέμα δες τις ρυθμίσεις του αν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις αν έχεις cyan δες τις ρυθμίσεις τις συσκευής "ειδοποιήσεις και ενέργειες¨ επίσης τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Τι εννοείς δεν χτυπάει?? Καθόλου? Έχεις τα WP8 ή WP8.1 dp?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχω wp8 ακομα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν λέω δεν κάνει τίποτα εννοώ δεν κάνει τίποτα απολύτως!καταλαβαίνω μόνο ότι έχω μήνυμα απο το πλακίδιο του Facebook beta.και πάλι το ανοίγω το Facebook νομίζοντας ότι είναι ειδοποίηση αλλά είναι μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδιά εγκατέστησα τον Skypath του imageshack και προσπαθώ να κάνω sign in αλλα γραφει connection failed please try again later (ποτέ όμως). Από το pc μπαίνω κανονικά. Το χει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 απορία: Τωρα με την 8.1 Facebook ή Facebook beta;;;τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δεν αλλάζει κάτι η 8.1 στο FB... Ότι θέλεις βάλε αναλογα με το αν σου αρέσει ή όχι... Δεν παίζει κανένα ρόλο η Cyan... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τα live iles του Amazing weather hd και wpcentral μετά την αναβάθμιση αρνούνται να κάνουν refresh αυτόματα. Ξανά εγκατέστησα το wpcentral χωρίς αποτέλεσμα. Οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά στο παρασκήνιο. Καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τα live iles του Amazing weather hd και wpcentral μετά την αναβάθμιση αρνούνται να κάνουν refresh αυτόματα. Ξανά εγκατέστησα το wpcentral χωρίς αποτέλεσμα. Οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά στο παρασκήνιο. Καμιά ιδέα. δοκίμασε τα άλλα live tiles του wpc να δεις αν δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 δοκίμασε τα άλλα live tiles του wpc να δεις αν δουλευουν Τα δοκίμασα αλλά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τα δοκίμασα αλλά τζίφος. τότε δεν ξέρω τι άλλο , κάτι πρέπει να παίζει με την οικονομία μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Συν ότι κάθε τρεις και λίγο πετάγεται ειδοποίηση που λέει "ο λογαριασμός google απαιτεί την προσοχή σας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Συν ότι κάθε τρεις και λίγο πετάγεται ειδοποίηση που λέει "ο λογαριασμός google απαιτεί την προσοχή σας". ξαναπέρνα το password του google account σου και ξανασυγχρόνισε τον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ξαναπέρνα το password του google account σου και ξανασυγχρόνισε τον Μου ανοίγει τον ie και κάνω από εκεί login στο λογαριασμό μου και πατάω αποδοχή σε κάτι παπάτζες που μου λέει. Το έχει κάνει 2 φορές. Πάντως κάτι παίζει με τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Συν ότι κάθε τρεις και λίγο πετάγεται ειδοποίηση που λέει "ο λογαριασμός google απαιτεί την προσοχή σας". Σε yahoo που μου το κάνει αραιά και που, διορθώνει από μόνο του χωρίς να κάνω εγώ κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αυτό που παρατηρώ μετά από δύο μέρες χρήσης των 8.1 είναι οτι αφού έχω να συνδεθώ στο ίντερνετ αρκετές ώρες, μόλις συνδέομαι τα live tiles κάνουν αρκετά λεπτά να κάνουν refresh. Στα 8 γινόταν ακαριαία. Αυτό συμβαίνει είτε με wifi είτε με data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 οταν ανοιγω ενα λινκ απο την εφαρμογη του φεισμπουκ, αυτο ανοιγει με τον εξπλορερ. πως μπορω να το κανω να ανοιγει αυτοματα με τον ucbrowser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Στα 8.1 μας βγάλανε από το πληκτρολόγιο το κόμμα (που τι είχαμε μπροστά μας) τώρα βρίσκεται στο υπομενου της τελειας. Καθόλου βολικό θα έλεγα... για εμένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Στα 8.1 μας βγάλανε από το πληκτρολόγιο το κόμμα (που τι είχαμε μπροστά μας) τώρα βρίσκεται στο υπομενου της τελειας. Καθόλου βολικό θα έλεγα... για εμένα τουλάχιστον. Πήγαινε Μενού -> Ρυθμίσεις -> Πληκτρολόγιο -> Σύνθετες -> Και βάλε ένα √ στο "Εμφάνιση πλήκτρου κόμματος όταν είναι διαθέσιμο". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ευχαριστωωωω πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Στην εφαρμογή email της μαμάς Microsoft μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους για τα email ή γίνεται μόνο από το pc; Δε μπορώ να βρω επιλογή τέτοια στο κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα σε όλους! Είχα διαβάσει κάπου ότι με την 8.1 θα έρθουν και οι φακελοι,δλδ να μπορείς να βάλεις πολλές εφαρμογές μέσα σε ένα φακελο.και αυτο έλεγε πως θα γίνεται με το να επιλέγεις και να κρατάς πατημένη μια εφαρμογή και να την σερνεις μετά πάνω σε μια άλλη,και να μπορείς να μετονομάσεις το φακελο.ξερει κανεις κάτι;να κατεβάσω απι το store το φακελοι η είναι μουφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα σε όλους! Είχα διαβάσει κάπου ότι με την 8.1 θα έρθουν και οι φακελοι,δλδ να μπορείς να βάλεις πολλές εφαρμογές μέσα σε ένα φακελο.και αυτο έλεγε πως θα γίνεται με το να επιλέγεις και να κρατάς πατημένη μια εφαρμογή και να την σερνεις μετά πάνω σε μια άλλη,και να μπορείς να μετονομάσεις το φακελο.ξερει κανεις κάτι;να κατεβάσω απι το store το φακελοι η είναι μουφα; Η εψαρμογη φακελοι υπηρχε στο store απο την 8 εκδοση , θα την βρεις στην συλλογη της Microsoft ως 'φακελοι' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts