alex_gate_7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ναι... Κάντο αποκλεισμό από το παρασκήνιο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Χρειάζεται αυτη η εφαρμογή; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ετσι δεν εκανε παντα? Δεν θυμάμαι με σιγουριά αλλά δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πως μπορώ να βάλω ένα τραγούδι να παίξει και όταν τελειώσει να μην ξεκινάει άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Χμ.. Δεν ξέρω τι τρέχει με τον UC browser, αλλά, όποτε τον εγκαθιστώ, θα έχω κάποιο θέμα με τη συσκευή μου. 2 φορές που τον είχα εγκαταστήσει, με την προηγούμενη micro sd, είχε γεμίσει ο ελεύθερος χώρος της, χωρίς να κάνω τίποτα. Σε stand by της συσκευής και ξαφνικά να βγαίνει το μήνυμα πολύ λίγου ελεύθερου χώρου. Την πρώτη φορά αναγκάστηκα να κάνω soft reset ( το lumia storage check δεν έκανε τίποτα ) κι επειδή νόμιζα ότι κάποια άλλη εφαρμογή προκάλεσε το πρόβλημα, ξαναεγκατέστησα τον UC. Όμως, μετά από κανα μήνα περίπου, το ίδιο πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο εμφανίστηκε. Τον διέγραψα, άλλαξα και κάρτα sd ( διαφορετικής εταιρείας ) κι από τότε όλα καλά. Προχτές είπα να ξαναδοκιμάσω τον UC ( για τη fullscreen λειτουργία στα βίντεο, που περιμένω από την MS να επιστρέψει στον ΙΕ, με την επίσημη κυκλοφορία των 8.1 ). Μέχρι χτες το απόγευμα που τον είχα εγκατεστημένο, η συσκευή μου ζεσταινόταν αρκετά, σε σημείο που ακόμα και θήκη να είχα στη συσκευή μου, καταλάβαινα ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Τον απεγκατέστησα και επέστρεψα σε δροσερές καταστάσεις! :D P.S.: Πρέπει να κάνει τρελή καταγραφή δεδομένων ο UC... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και εγώ έχω δει με χρήση uc browser η συσκευή άμεσα να ανεβάζει θερμοκρασία και σε λίγα δευτερόλεπτα να ψήνεται κυριολεκτικά, η μπαταρία να ξεζουμίζεται με ρυθμό καταιγιστικό, ενώ τελευταία έχω και πολλά κρασαρίσματα στο browsing ακόμα και μετά από επανεγκατάσταση του uc. Αν δεν είχε αυτό το full screen, θα τον είχα στείλει το uc browser. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και εγώ έχω δει με χρήση uc browser η συσκευή άμεσα να ανεβάζει θερμοκρασία και σε λίγα δευτερόλεπτα να ψήνεται κυριολεκτικά, η μπαταρία να ξεζουμίζεται με ρυθμό καταιγιστικό, ενώ τελευταία έχω και πολλά κρασαρίσματα στο browsing ακόμα και μετά από επανεγκατάσταση του uc. Αν δεν είχε αυτό το full screen, θα τον είχα στείλει το uc browser. Αυτο ισχυει και σε μενα.Κρασαρισματα δεν ειχα,αλλα αν βαλεισ παγακι ακομα και πανω απο την θηκη το λιωνει σε χρονο dt :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Η δωρεαν εκδοση του spotify λειτουργει στα 8.1 ή ειναι μονο επι πληρωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και εγώ έχω δει με χρήση uc browser η συσκευή άμεσα να ανεβάζει θερμοκρασία και σε λίγα δευτερόλεπτα να ψήνεται κυριολεκτικά, η μπαταρία να ξεζουμίζεται με ρυθμό καταιγιστικό, ενώ τελευταία έχω και πολλά κρασαρίσματα στο browsing ακόμα και μετά από επανεγκατάσταση του uc. Αν δεν είχε αυτό το full screen, θα τον είχα στείλει το uc browser. φαντασου να βαλετε και "καυτα" λινκ τι εχει να γινει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδια καλησπερα. το μονο θεμα αυτη τη στιγμη που εχω εγω (με εξαιρεση την μπαταρια που δεν παιζει να μου κρατησει μια μερα ποτε), ειναι το ημερολογιο. οσο και να το εχω ψαξει και προσπαθησει, λυση δεν βρηκα... το προβλημα μου ειναι τα γενεθλια. εχω σε καθε επαφη στο τηλεφωνο βαλει τα γενεθλια της. και τα γενεθλια χτυπανε ολα την προηγουμενη ημερα στις 12 το μεσημερι. τι να το κανω να χτυπανε την προηγουμενη? μεχρι την επομενη εχω ξεχαστει... στο λογαριασμο μου χοτμειλ στον οποιο εχω στο καλενταρ του, τις γιορτες κτλ κτλ, εχω βαλει στις ρυθμισεις οτι το ημερολογιο ξεκινα στις 2 το μεσημερι και να μου ερχονται στις συσκευες μου ειδοποιεισεις 15 λεπτα πριν. αραστο κινητο η ειδοποιηση για γενεθλια θα πρεπε να ερχεται την ιδια μερα στις 13.45 και οχι στις 12 το μεσημερι της προηγουμενης... ξερει καποιος τι παιζει? ή αν υπαρχει αλλο καλενταρ που δουλευει? ειναι κριμα αυτο το πραγμα. στο νοκια ν8 ολα δουλευαν αψογα εδω... λετε να λυθει τιποτα με τα 8.1? εν τω μεταξυ ηρθε ενημερωση στο ημερολογιο μολις, αλλα τιποτα. τζιφος... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδια καλησπερα. το μονο θεμα αυτη τη στιγμη που εχω εγω (με εξαιρεση την μπαταρια που δεν παιζει να μου κρατησει μια μερα ποτε), ειναι το ημερολογιο. οσο και να το εχω ψαξει και προσπαθησει, λυση δεν βρηκα... το προβλημα μου ειναι τα γενεθλια. εχω σε καθε επαφη στο τηλεφωνο βαλει τα γενεθλια της. και τα γενεθλια χτυπανε ολα την προηγουμενη ημερα στις 12 το μεσημερι. τι να το κανω να χτυπανε την προηγουμενη? μεχρι την επομενη εχω ξεχαστει... στο λογαριασμο μου χοτμειλ στον οποιο εχω στο καλενταρ του, τις γιορτες κτλ κτλ, εχω βαλει στις ρυθμισεις οτι το ημερολογιο ξεκινα στις 2 το μεσημερι και να μου ερχονται στις συσκευες μου ειδοποιεισεις 15 λεπτα πριν. αραστο κινητο η ειδοποιηση για γενεθλια θα πρεπε να ερχεται την ιδια μερα στις 13.45 και οχι στις 12 το μεσημερι της προηγουμενης... ξερει καποιος τι παιζει? ή αν υπαρχει αλλο καλενταρ που δουλευει? ειναι κριμα αυτο το πραγμα. στο νοκια ν8 ολα δουλευαν αψογα εδω... λετε να λυθει τιποτα με τα 8.1? εν τω μεταξυ ηρθε ενημερωση στο ημερολογιο μολις, αλλα τιποτα. τζιφος... ευχαριστω δεν είσαι ο μόνος και μένα ακριβώς το ίδιο κάνει. Ούτε εγώ βρήκα κάποια λύση. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 δεν είσαι ο μόνος και μένα ακριβώς το ίδιο κάνει. Ούτε εγώ βρήκα κάποια λύση.τουλαχιστον δεν ειμαι τρελος. ας ελπισουμε να βρεθει καποαι λυση. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα. Πήρα σήμερα το Lumia 630 (dual sim) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τρέχει το Office 365. Μου ζητάει username και password χωρίς να έχω κάνει εγγραφή σε αυτό. Βέβαια αρχικά έκανα λογαριασμό στην Microsoft γενικά, για το τηλέφωνο, όχι όμως ειδικά για το Office. Δίνω λοιπόν -όταν πατάω το εικονίδιο του 365- τα στοιχεία του λογαριασμού που έχω φτιάξει στην MS αλλά μου βγάζει μύνημα ότι κάτι πήγε λάθος. Έτσι αόριστα!! Δεύτερη απορία είναι γιατί ο Total Explorer βλέπει μόνο τα directories και όχι τα αρχεία μέσα σε αυτά! Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι ενώ στο OneDrive έχω σώσει κάποια έγγραφα, η εφαρμογή του κινητού δεν τα βλέπει. Ευτυχώς το CloudSix δουλεύει εντάξει. Τέλος (σας έπρηξα ε; ) είναι ότι δεν μπορώ να βρω έναν καταραμένο reader που να διαβάζει όλους τους τύπους αρχείων. Το Kindle διαβάζει κάποια ελάχιστα και ο Tucan Reader κάποια άλλα! Ο GoodRead, μόνο good δεν είναι. Ήταν μόνο για έγγραφα txty και umd. Ευχαριστώ από τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louk_leo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να κάνω τα live tiles να κάνουν update και να σβήνουν και τις ειδοποιήσεις; Π.χ. έχω ένα live tile του facebook και μου έρχεται ένα μήνυμα οπότε κάποια στιγμή αυτό φαίνεται στο tile. Αν δω το μήνυμα από τον υπολογιστή, το notιfication του live tile δε σβήνει ποτέ αλλά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτό να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να κάνω τα live tiles να κάνουν update και να σβήνουν και τις ειδοποιήσεις; Π.χ. έχω ένα live tile του facebook και μου έρχεται ένα μήνυμα οπότε κάποια στιγμή αυτό φαίνεται στο tile. Αν δω το μήνυμα από τον υπολογιστή, το notιfication του live tile δε σβήνει ποτέ αλλά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτό να διορθωθεί; Ευχαριστώ. αυτό είναι θέμα συγχρονισμού της κάθε εφαρμογής , μερικές συγχρονίζουν με την desktop έκδοση τους αυτόματα και άλλες όχι . Τα mails πχ και το ημερολόγιο συγχρονίζουν παντού . Ναι πρέπει να το φιάξουν ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αποφασίσει να ασχοληθεί λίγο το fb και όχι μόνη της η Ms όπως τώρα πχ το facebook messenger μου συγχρονίζει αυτόματα μια χαρά σε desktop και mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παρακαλω βοηθεια,καινουργιος κατοχος 1520 ,πως ενεργοποιω τα data της κινητης οταν ειμαι εκτος wifi ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παρακαλω βοηθεια,καινουργιος κατοχος 1520 ,πως ενεργοποιω τα data της κινητης οταν ειμαι εκτος wifi ? ευχαριστω ρυθμίσεις---->κινητή τηλεφωνία-----> σύνδεση δεδομένων ή κάποια εφαρμογή connectivity shortcuts από το store για να το κάνεις κατευθείαν από την αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πως μπορώ να ρυθμισω τα γράμματα όταν μπαίνω στο Internet ώστε να μην είναι μικρά....αυτο συμβαίνει όταν μπαίνω στα sites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Internet explorer - ρυθμίσεις - συνθετες ρυθμίσεις - μέγεθος γραμμοτοσειρας προβολής ανάγνωσης Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Πως μπορώ να ρυθμισω τα γράμματα όταν μπαίνω στο Internet ώστε να μην είναι μικρά....αυτο συμβαίνει όταν μπαίνω στα sites μπορείς να κάνεις και double tap και pinch to zoom για να φέρεις τις σελίδες στα μέτρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τα έκανα αυτά αλλά όταν κάνω zoom δεν προσαρμόζεται στη σελίδα κ πρέπει να σέρνω για να μπορώ να διαβάσω Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ.... Δεν μπορώ να μπω στο σύννεφο του onedrive. Μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φωτό . Ενώ στα υπόλοιπα μενού(calendar,contacts,email...) μπαίνω κανονικά . Τί είναι τούτο πάλι ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ.... Δεν μπορώ να μπω στο σύννεφο του onedrive. Μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φωτό . Ενώ στα υπόλοιπα μενού(calendar,contacts,email...) μπαίνω κανονικά . Τί είναι τούτο πάλι ? Thanks Να σε ενημερώσω αρχικά ότι η ερώτησή σου στα θέματα των Windows Phone είναι εκτός θέματος και θα έπρεπε να την κάνεις στο Computing- Internet. Τώρα, το ίδιο μηνυμα βγάζει και αν προσπαθήσεις να μπεις και στο onenote από τον browser. Ελπίζουμε να τα διορθώσουν σύντομα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Να σε ενημερώσω αρχικά ότι η ερώτησή σου στα θέματα των Windows Phone είναι εκτός θέματος και θα έπρεπε να την κάνεις στο Computing- Internet. Τώρα, το ίδιο μηνυμα βγάζει και αν προσπαθήσεις να μπεις και στο onenote από τον browser. Ελπίζουμε να τα διορθώσουν σύντομα! ΟΚ Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts