beni Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλημερα στο forum! εχω το συγκεκριμενο κινητο 1 μηνα περιπου, παραγγελια απο minideal, αψογοι στην συσκευασια και στην αποστολη. Διαβαζω για root, αλλαγη διαφορων roms κ.λ.π. Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον αν υπαρχει σοβαρος λογος να μπω σε αυτην την διαδικασια εφοσον το κινητο δουλευει απροβληματιστα? Δεν θα βγει καποια στιγμη official update? ευχαριστω Και εμείς αυτή τη στιγμή περιμένουμε. Αλλά, αμα έχεις το μικρόβιο ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Και εμείς αυτή τη στιγμή περιμένουμε. Αλλά, αμα έχεις το μικρόβιο ....... όντως .... αμα έχεις το μικρόβιο .... το σκαλίζεις ασταμάτητα :D βασικά πάμε ασυγκράτητα κόντρα στον 2ο νόμο του Murfy "if it works, dont f@ck with it" εγω του εχω βαλει 3 ΡΟΜ σε 3 μερες, ετσι για να τις ελεγξω :blink: κάποια ωρα θα μπρικαρει και θα κλαψουνε μανούλες, οπως λεει και ο Κίτσος :lol: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εμένα με την official 4.0.4 μου κάνει νερά το bluetooth. Πάω να το ανοίξω και δεν ανοίγει με τίποτα! Πριν δοκιμάσω τις 4.1.2 είχα πάλι την ίδια 4.0.4 και δούλευε (αν μερικές φορές κόλλαγε το bt, το έκανα restart και έφτιαχνε, τώρα ούτε με restart!) Με έχει εκνευρίσει αρκετά μπορώ να πω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εμένα με την official 4.0.4 μου κάνει νερά το bluetooth. Πάω να το ανοίξω και δεν ανοίγει με τίποτα! Πριν δοκιμάσω τις 4.1.2 είχα πάλι την ίδια 4.0.4 και δούλευε (αν μερικές φορές κόλλαγε το bt, το έκανα restart και έφτιαχνε, τώρα ούτε με restart!) Με έχει εκνευρίσει αρκετά μπορώ να πω :mad: Μην εκνευρίζεσαι γιατί θα πέσει η απόδοση σου :lol: Για το ΒΤ: αυτή τη στιγμή ακούω shine on yοur crazy diamond από youtube στο γιούπι μέσα από τα ηχεία του λάπτοπ:p Έχω και μάρτυρα. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα στην παρέα με τα απείρως χρήσιμα σχόλια, Πριν από δυο εβδομάδες το παρήγγειλα από pandawill. Περνούσαν οι μέρες και έμενε ως processing. Τους έστειλα email : Dear Sirs, Since last Monday I ordered a phone and it is stil "processing", see below attached table. Is there any problem? If there is , you can refund me, and I will reorder it from another company, there will be no problem with you. Και μου απάντησαν: Dear customer Thanks for your patient.We have help you cancelled the order,will refund the money to you within 24 hours. Sincerely Eric Και μου επέστρεψαν τα λεφτα!! Οπότε το παρήγγειλα προχθές από Etotalk, ακριβότερο δυστυχώς κατά 12€ , στα 170€ με μεταφορικά. Έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα σχόλια , φοβήθηκα για την πιθανότητα η custom etotalk mod να δημιουργεί προβλήματα και έτσι δε τη παρήγγειλα. Παρ' όλο που ρητώς ζήτησα να μην συμπεριλάβουν το λειτουργικό τους από το etotalk με email μου στείλανε τα παρακάτω: "" The phone originally is not rooted, without google play and multi-languages, and full of chinese apps. And our etotalk mod rom can resolve all these problems, so is highly recommended. For those of whom without selecting etotalk mod rom, for your convenience, we will send apaypal invoice, if you need it, you can kindly pay the invoice, and we will add it to order. "" Λοιπόν θα ήμουν ευγνώμων για κάποια συμβουλή: Είναι πράγματι άπειρες οι "chinese apps" με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ταχύτητα του κινητού? Να ζητήσω τελικά την etotalk mod rom παίρνοντας το ρίσκο? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Το πρόβλημα χαμηλής έντασης του μικροφώνου ψιλοδιορθώνεται http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39313948&postcount=154 τώρα θέλουμε έναν expert να το περάσει σε flashable αρχείο ή καλύτερα κατευθείαν μέσα σε μια custom rom ! Την ίδια λύση μου προτείνουν τώρα (κατόπιν εορτής) στα email τους και οι φίλοι μας οι κινέζοι (ή μας κατασκοπεύουν εδώ ή μελετούν κι αυτοί xda-developoers). Αποκάλυψαν και τον κωδικό για να μπει κανείς στο κρυφό μενού ( *#*#3646633#*#* ). Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα στην παρέα με τα απείρως χρήσιμα σχόλια, Πριν από δυο εβδομάδες το παρήγγειλα από pandawill. Περνούσαν οι μέρες και έμενε ως processing. Τους έστειλα email : Dear Sirs, Since last Monday I ordered a phone and it is stil "processing", see below attached table. Is there any problem? If there is , you can refund me, and I will reorder it from another company, there will be no problem with you. Και μου απάντησαν: Dear customer Thanks for your patient.We have help you cancelled the order,will refund the money to you within 24 hours. Sincerely Eric Και μου επέστρεψαν τα λεφτα!! Οπότε το παρήγγειλα προχθές από Etotalk, ακριβότερο δυστυχώς κατά 12€ , στα 170€ με μεταφορικά. Έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα σχόλια , φοβήθηκα για την πιθανότητα η custom etotalk mod να δημιουργεί προβλήματα και έτσι δε τη παρήγγειλα. Παρ' όλο που ρητώς ζήτησα να μην συμπεριλάβουν το λειτουργικό τους από το etotalk με email μου στείλανε τα παρακάτω: "" The phone originally is not rooted, without google play and multi-languages, and full of chinese apps. And our etotalk mod rom can resolve all these problems, so is highly recommended. For those of whom without selecting etotalk mod rom, for your convenience, we will send apaypal invoice, if you need it, you can kindly pay the invoice, and we will add it to order. "" Λοιπόν θα ήμουν ευγνώμων για κάποια συμβουλή: Είναι πράγματι άπειρες οι "chinese apps" με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ταχύτητα του κινητού? Να ζητήσω τελικά την etotalk mod rom παίρνοντας το ρίσκο? Σας ευχαριστώ Είναι 4-5 τις οποίες εύκολα μπορείς να απεγκαταστήσεις ή απενεργοποιήσεις. Πας στο Manage Apps και όπου βλέπεις κινέζικα κάνεις απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση αφου καθαρίσεις τα Data και Cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistert Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 όντως .... αμα έχεις το μικρόβιο .... το σκαλίζεις ασταμάτητα :D βασικά πάμε ασυγκράτητα κόντρα στον 2ο νόμο του Murfy "if it works, dont f@ck with it" εγω του εχω βαλει 3 ΡΟΜ σε 3 μερες, ετσι για να τις ελεγξω :blink: κάποια ωρα θα μπρικαρει και θα κλαψουνε μανούλες, οπως λεει και ο Κίτσος :lol: θα μπορουσες καποια στιγμη να δωσεις τα βηματα που ακολουθησες για root και flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vara1000 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα στην παρέα με τα απείρως χρήσιμα σχόλια, Πριν από δυο εβδομάδες το παρήγγειλα από pandawill. Περνούσαν οι μέρες και έμενε ως processing. Τους έστειλα email : Dear Sirs, Since last Monday I ordered a phone and it is stil "processing", see below attached table. Is there any problem? If there is , you can refund me, and I will reorder it from another company, there will be no problem with you. Και μου απάντησαν: Dear customer Thanks for your patient.We have help you cancelled the order,will refund the money to you within 24 hours. Sincerely Eric Και μου επέστρεψαν τα λεφτα!! Οπότε το παρήγγειλα προχθές από Etotalk, ακριβότερο δυστυχώς κατά 12€ , στα 170€ με μεταφορικά. Έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα σχόλια , φοβήθηκα για την πιθανότητα η custom etotalk mod να δημιουργεί προβλήματα και έτσι δε τη παρήγγειλα. Παρ' όλο που ρητώς ζήτησα να μην συμπεριλάβουν το λειτουργικό τους από το etotalk με email μου στείλανε τα παρακάτω: "" The phone originally is not rooted, without google play and multi-languages, and full of chinese apps. And our etotalk mod rom can resolve all these problems, so is highly recommended. For those of whom without selecting etotalk mod rom, for your convenience, we will send apaypal invoice, if you need it, you can kindly pay the invoice, and we will add it to order. "" Λοιπόν θα ήμουν ευγνώμων για κάποια συμβουλή: Είναι πράγματι άπειρες οι "chinese apps" με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ταχύτητα του κινητού? Να ζητήσω τελικά την etotalk mod rom παίρνοντας το ρίσκο? Σας ευχαριστώ Εγώ την έβαλα και δεν το μετανοιωσα.Αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις ίσως έχεις προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 να σας ρωτησω παιδια μηπως εχετε βρε τι sar εχει?δενμ μπορω να βρω πουθενα τπτ!και αν εχει καλη αποδοση ηχου απο το βυσμα ακουστικων(οχι απο το ηχειο του)??σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 σημερα το κινητο περασε το τεστ αντοχης νερου....!βγαινοντας απ'το αμαξι επεσε μεσα!σε μια λακουβα απο νερο......!δοξα τω Θεω δεν επαθε κατι....μεχρι στιγμης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) σχετικά με την ενταση του μικροφώνου, εχω βαλει την ΡΟΜ LeWa_Jiayu_G3_JB_ROM_13.03.15.1_c7be2.zip απο εδω http://www.romzj.com/resources/default.html?view=roms&cid=257&layout=default και δουλεύει ΚΑΜΠΑΝΑ, χωρις σκαλισματα στις ρυθμισεις (το εχω τεστάρει με 3-4 συνομιλητές μου) σχετικά με τις χιλιάδες Κινέζικες εφαρμογές .... σιγά !!! ηρεμήστε !!! ουτε 10 δεν ειναι και ειναι σχεδόν ΟΛΕΣ "απεγκαταστασημες" δλδ δεν ειναι system apps που σημαίνει οτι, πολυ ευκολα, καθαριζεις το cash & data και μετά uninstall ...... και παπαλα σχετικα με το GPS ...... την πρώτη φορα το "αναψα" με ρύθμιση να βρει την τοποθεσία μου, με βοήθεια απο το Wifi δίκτυο ..... σε δευτερόλεπτα !!!!! βρήκε 5 δορυφόρους (Αττική Βόριο-Δυτικά προάστια) και μετα (χωρις Wifi) ..... ΑΣΤΡΑΠΗ :) το μονο προβλημα (για οσους δεν ξερουν Αγγλικα) ειναι οτι δεν εχει Ελληνικα μενου παιρνει μονο Ελληνικο πληκτολογιο Κατα τα αλλα τα ΡΟΜ της LEWA διορθώνουν πολα στραβα θα μπορουσες καποια στιγμη να δωσεις τα βηματα που ακολουθησες για root και flash? φιλε μου θα μπορουσα..... αλλα ειναι σαν να ξανα-ανακαλυπτουμε το τροχο..... υπαρχει σε άπειρα ποσα sites-forums και κυριως σε αυτο εδω το forum, απλα ψαξε λιγο να δεις πως κανουμε ROOT ενα ΜΤΚ6577 κινητο ασε δε που θα επρεπε να κανω νεο thread για να γραψω τις οδηγειες, γιατι δεν πρεπει να τις γραψω εδω Edited March 22, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Επειδη μ ενδιαφερει η συσκευη, οποιος θελει να πουλησει το συγκεκριμενο κινητο, ας μου στειλει μην. Αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Επειδη μ ενδιαφερει η συσκευη, οποιος θελει να πουλησει το συγκεκριμενο κινητο, ας μου στειλει μην. Αθηνα και γιατι να μην πάρεις ενα ολοκαίνουργιο ?? οσο υπάρχει ακόμα στοκ (γιατι εχει διακοπεί η παραγωγή του απο το εργοστάσιο) ασε που θα γινει και συλλεκτικό κομμάτι σε λιγο ;) Edited March 22, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webserfer Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλημέρα σε όλους. Πως μπορώ να κάνω backup μόνο την custom rom του κινητού? Το έχω πάρει με etotalk rom και θέλω να την έχω backup σε περίπτωση βάλω καμιά άλλη και δεν μου αρέσει. Δοκίμασα με το rom manager αλλά μάλλον κάνει backup όλου του κινητού γιατί μετά από μία ωρα μου έκανε ένα αρχείο 2 gb περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 δεν μπορεις να κανεις backup μονο την ΡΟΜ !! ολες σχεδον οι εφαρμογες κανουν "ολικο" backup αλλα γιατι σε χαλαει ?!? αν χρεαστει, κανεις ενα "ολικο" restore και μετα ξανα παλι ολες οι εξτρα εφαρμογες απο την αρχη επίσης, για να κανει τοσο μεγαλο αρχείο και τόση πολύ ωρα, σημαινει οτι του εκανες backup, με "ολα μεσα" φωτος, τραγουδια, βιντεο, ηχους, συνταγες απο τα γιουβαρλάκια της θειας, σκαναρισμενη η διαθήκη του προ-προπαπου, κλπ κλπ :) εμενα ειναι λιγότερο απο 1 gb και το εκανε σε 8-10 λεπτα το πολυ Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webserfer Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Έχει κάπου επιλογή τι να κάνεις backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Έχει κάπου επιλογή τι να κάνεις backup? ειπαμε ...... ΟΧΙ ....... κανεις παντα ολικο backup υπαρχουν εφαρμογες για selective backup, αλλα δεν θελω ουτε να σου πω που θα τις βρεις, γιατι ειναι σχεδον βεβαιο, οτι το backup που θα κανεις με αυτες, θα ειναι ημιτελές και αχρηστο, οποτε ξεχνα το ο μονος τροπος για σωστο ολικο backup, ειναι να αδειασεις πρωτα το κινητο απο τη σαβουρα και μετα backup τωρα αν εισαι ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ-ΚΑΛΑ εξοικιομενος με το Android και τη δομη των αρχειων του, τοτε μπορεις να κανεις και αδειασμα του cache και του Delvik cache πριν το backup, αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!! αν δεν ξερεις τι σβηνεις, μπορει να ριμαξεις προγραμματα και εφαρμογες και να μην ξαναλειτουργισουν ποτε σωστα οπως ελεγε ο αρχαιος φιλοσοφος ..... αν δεν μπρικαρεις 2-3 smartphones, δεν μαθαίνεις πως δουλευει το Android ...... (ο Αριστοφανης νομιζω οτι ηταν :lol:;)) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webserfer Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελικά θα κάνω ολικό backup να τελειώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Σχετικά με το backup, προσωπικά με το Titanium επαναφέρω ότι επιλέγω μετά από αλλαγές rom, το βρίσκω πολύ βολικό. Όσοι έχουν ψωνίσει από etotalk, να τους πιεσουν να στείλουν αντίγραφο της rom, εφόσον τους την έχουν πληρώσει! Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos78 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Προκειται και εγω να προχωρησω σε αγορα τηλεφωνου και εχω καποιες αποριες. Η σχεση μου με το χωρο των smartphone ειναι αυτη ενος τυπικου χρηστη (εφαρμογες, ιντερνετ, skype, fb κοκ) Διαβασα ολο το νημα αλλα τελικα δεν κατεληξα σε ασφαλη συμπερασμα.... Και ρωτω: να το παρω ρουταρισμενο και με ελληνικο μενου ή ενδεχεται να υπαρχει καποιο προβλημα οποτε να το παρω με τις εργοστασιακες παραμετρους και να βαλω νερο στο κρασι μου με το αγγλικο μενου; (εχω βασικη γνωση αγγλικων) Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τάσο, εγώ το έκανα παραγγελία με εργοστασιακή rom. περιμένω προς το τέλος της επόμενης με το κάλο να έρθει. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα. Κι εγώ βασικά αγγλικά ξέρω. Και αν δεν σε βολεύει είναι εύκολο να αλλάξεις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crooner69 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Συνforumίτες , το σήμερα παρέλαβα απο μια γνωστή μου το δικό μου jiayu g3 , το οποίο έχει ένα μικρό πρόβλημα ....μια γραμμή της οθόνης δεν ανταποκρίνεται σε touch και μου χαλάει την όλη πολύ καλή εντύπωση που δίνει το κινητό. Υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα? Το κινητό είναι rooted φοράει JB και όλα δουλεύουν ρολόι gps, wifi klp. Το κακό είναι οτι αυτή η γραμμή είναι ακριβώς εκεί που όταν μπαίνεις στο camera app δεν μπορείς να κάνεις zoom , να αλλάξεις κάμερα που απεικόνισης (μπροστινή, πίσω κάμερα) κ το κυριότερο οι ρυθμίσεις...Βοήθεια , κρίμα:( να χαλάσει έτσι μια τέλεια εικόνα..Ενα factory reset μήπως?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 καλα απο αντιαντιπροχθες ελπιζω να το ριξες το ρεσετ..:) να μην το ξαναστελνεις παλι κινα,αμαρτια ειναι.. ασε κι εγω που περιμενω 2 g3 ελπιζω να μην εχω τετοια,:( Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crooner69 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 ....Kάνοντας επαναφορά σε factory settings, φορμάρισμα sd κάρτας κ ....ίσως κ η χρήση των ημερών το touch είναι οκ..... οπότε θα ζήσω με αυτό και happy end :)....To κινητό δουλεύει άψογα.(wifi, bluetooth, gps,ηχος καμπάνα) κ αφού όλα δουλεύουν κ έπαιξα με τις ρυθμίσεις της κάμερας έβγαλα κ πολύ καλές φωτό..κ η πλάκα είναι ότι σήμερα πηγαίνοντας σε κατάστημα wind το πέρασαν για το htc one!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts