Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 πως την πήρες; Γύρισα στην επίσημη Cyan αφού είχα δει αν είναι διαθέσιμο για την Φινλανδία και έκανα την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Με τη Denim τα χρώματα έμφασης έγιναν πιο σκούρα ή είναι ιδέα μου; Ποια είναι τα χρώματα έμφασης; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ποια είναι τα χρώματα έμφασης; Ρυθμίσεις- έναρξη+θέμα- χρώμα έμφασης. Είναι το χρώμα που εμφανίζεται στο Action Center και στο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Ωραία βρήκα τρόπο να ξεφορτωθώ τελείως το θέμα με την μοβ οθόνης. Από τα χρώματα έμφασης επέλεξα φόντο ανοιχτό και τέλος. Βέβαια δεν μου αρέσει και πολύ αλλά.... Υποθέτω όμως πως με το φόντο στο "ανοιχτό" θα είναι περισσότερο ενεργοβόρο; Ή κάνω λάθος; Edited December 21, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Κοίτα στην αρχή που λέει με κόκκινα γράμματα χρώμα έμφασης και λίγο πιο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Κοίτα στην αρχή που λέει με κόκκινα γράμματα χρώμα έμφασης και λίγο πιο κάτω. Ωραία άργησα λίγο μα τροποποίησα πριν δω την απάντηση. Ευχαριστώ Alex. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Βασικά χρώμα έμφασης ονομάζεται αυτό που έχω επιλέξει βαθύ κόκκινο, κάτω από το φόντο, αυτό εννοούσα :p Αυτό που έβαλες στο άσπρο είναι το φόντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 ... Υποθέτω όμως πως με το φόντο στο "ανοιχτό" θα είναι περισσότερο ενεργοβόρο; Ή κάνω λάθος; Ανάλογα, αυτό ισχύει για τις Αmoled οθόνες. Αν έχεις LCD είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε περισσότερα από 5 δωμάτια??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Βρε λες? ???? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Βρε λες? ???? Δε λέω...καλό, πολύ καλό. Κι αυτό, κι όσα έχουν "διαρρεύσει" για τα 10ρια. Αλλά γιατί στα 10? Γιατί όχι σε 8.1? Πόσο συγκλονιστικά δύσκολο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Έχει πάρει κανείς την Denim με DP; Βλέπω ότι για τη συσκευή μου έχει βγει, αλλά όταν κάνω ενημέρωση δεν βγάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Στο ταμπλετ μου (windows 8) είδα πως έχει κρατημένα όλα τα WiFi που είχα αποθηκεύσει στο κινητό..... Γίνεται μήπως και το αντίστροφο? Δηλαδή να συγχρονιστούν και στο Lumia 1020 γιατί έκανα hard reset και δεν τα έχω???? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει πάρει κανείς την Denim με DP; Βλέπω ότι για τη συσκευή μου έχει βγει, αλλά όταν κάνω ενημέρωση δεν βγάζει κάτι. Φλασαρε και είσαι οκ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τι ακριβώς είπαμε δίνει παραπάνω η denim από τη cyan για να αδημονούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Στο ταμπλετ μου (windows 8) είδα πως έχει κρατημένα όλα τα WiFi που είχα αποθηκεύσει στο κινητό..... Γίνεται μήπως και το αντίστροφο? Δηλαδή να συγχρονιστούν και στο Lumia 1020 γιατί έκανα hard reset και δεν τα έχω???? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρε και είσαι οκ παυ φαινεται αν εχει βγει ρε παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τι ακριβώς είπαμε δίνει παραπάνω η denim από τη cyan για να αδημονούμε; Ρίξε μια ματιά εδώ. παυ φαινεται αν εχει βγει ρε παιδες? Χρησιμοποίησε το link αυτού του ποστ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Φλασαρε και είσαι οκ Δεν υπάρχει κουράγιο και χρόνος να ξαναστήσω το τηλ. Απλώς γιατί δεν την παίρνουμε και εμείς κατευθείαν που έχουμε DP, έκτός κι αν υπάρχει πάλι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Είσαι στην Φινλανδία; Άλλαξες την χώρα; Αυτό με την επίσημα Cyan δεν το κατάλαβα. Όλοι δεν είμαστε σε αυτή; Νομίζω έχεις γράψει κάτι σχετικό με custom rom. Εκεί αναφέρεσαι; Δεν είμαι στην Φινλανδία, απλά η ROM του κινητού είναι φινλανδική, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα αν αλλάξεις την περιοχή, θα πρέπει να φλασάρεις το κινητό. Όταν λέω επίσημη Cyan εννοώ χωρίς developer preview και τα features της denim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δηλαδή αγόρασες το κινητό στην Φινλανδία; Που το βλέπεις αυτό για την ΡΟΜ. Μου κάνει εντύπωση το χαρακτηρστικό που αναφέρεις! Όχι, απλά φλάσαρα την φινλανδική ROM που παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δεν υπάρχει κουράγιο και χρόνος να ξαναστήσω το τηλ. Απλώς γιατί δεν την παίρνουμε και εμείς κατευθείαν που έχουμε DP, έκτός κι αν υπάρχει πάλι πρόβλημα. Η Denim, δεν έχει καμία σχέση με τo DP πρόγραμμα... Θα την πάρουμε μόνο όταν γίνει διαθέσιμη για το product code μας. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δεν υπάρχει κουράγιο και χρόνος να ξαναστήσω το τηλ. Απλώς γιατί δεν την παίρνουμε και εμείς κατευθείαν που έχουμε DP, έκτός κι αν υπάρχει πάλι πρόβλημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα... ΑΠλώς η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Η Denim, δεν έχει καμία σχέση με τo DP πρόγραμμα... Θα την πάρουμε μόνο όταν γίνει διαθέσιμη για το product code μας. Δεν υπάρχει πρόβλημα... ΑΠλώς η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά... Αυτό λέω, ότι έχω DP, έχει βγει ενημέρωση για το product code της συσκευής μου, αλλά όταν κάνω ενημέρωση στο τηλ. μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ποιο είναι το Product Code σου? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Πες μου τι ROM έχεις (ποια χώρα και αν είναι branded)... Και ποιο Lumia... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Πες μου τι ROM έχεις (ποια χώρα και αν είναι branded)... Και ποιο Lumia... Lumia 525,Country variant, Denim 8.10.14219.341, 3058.50000.1425.0004 Δείτε κι εδώ: http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/wp8-availability-in-asia-pacific/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts