prioxxx Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Κ γω περασα νεο Φράνκο και touch control.μου είχε λείψει να ξεκλειδωνω με διπλό tap! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Του Φράνκο δουλεύει στο 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Του Φράνκο δουλεύει στο 4.4? Η 194 κανονικά Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 πρόβλημα με μπαταρία μετά απο πέρασμα της KRT16S (ART runtime). Μετά απο πλήρης φόρτιση (κλειστό το κινητό) δείχνει 85% όταν το ανάβω κ σε μισή ώρα έχει χάσει άλλο ένα 10%. Καμιά ιδέα; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 πρόβλημα με μπαταρία μετά απο πέρασμα της KRT16S (ART runtime). Μετά απο πλήρης φόρτιση (κλειστό το κινητό) δείχνει 85% όταν το ανάβω κ σε μισή ώρα έχει χάσει άλλο ένα 10%. Καμιά ιδέα; :wacko: Δες στις ρυθμισεις αν σου βγαζει μεγαλη καταναλωση μπαταριας το "Υπηρεσιες Google", εχει φαει καποιο σκαλωμα τελευταια και συμβαινει σε αρκετους. Προσωπικα σημερα που το ειδα μου εβγαλε καταναλωση μπαταριας το συγκεκριμενο 44%, περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.androidpolice.com/2013/11/19/its-not-just-you-google-play-services-seems-to-be-a-battery-hog-today/ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δες στις ρυθμισεις αν σου βγαζει μεγαλη καταναλωση μπαταριας το "Υπηρεσιες Google", εχει φαει καποιο σκαλωμα τελευταια και συμβαινει σε αρκετους. Προσωπικα σημερα που το ειδα μου εβγαλε καταναλωση μπαταριας το συγκεκριμενο 44%, περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.androidpolice.com/2013/11/19/its-not-just-you-google-play-services-seems-to-be-a-battery-hog-today/ . το "Υπηρεσιες Google" είναι τελευταίο με 3%, πρώτο η οθόνη με 43% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Όταν βγει το ζιπ το κάνεις sideload, αλλιώς περίμενε. Δεν θα αργήσει. Σε ευχαριστω.Αν και δεν εχω σχεση με ροοτ, δεν εχω ιδεα τι ειναι το sideload..ειμαι τελειος μαμα..Ελεγα αν υπαρχη καποιο κολπο να ξεγελασω το συστημα και να κατεβη ποιο γρηγορα απο το να περιμενω 5 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 πηρε κανείς το OTA?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 238MB update brings users from 4.3 to 4.4 To end a busy day filled with updates in style, the Nexus 4 OTA to KitKat seems to have begun. We've seen several reports of users getting the new KRT16S build pushed to them this evening — which should end a lot of tension for fans. Ωχ ωχ! Να 'χουμε το νου μας για ατελείωτο κατέβασμα της ΟΤΑ στο παρασκήνιο; Πληρώσαμε γ^*&!@τικα το καλοκαίρι μια φορά μην την ξαναπάθουμε! Έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο ή ακόμα; Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπέρα, θα ήθελα, εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, να μάθω τις ρυθμίσεις για internet σε καρτοκινητό της wind στη συσκευή lg nexus 4. Τί ακριβώς πρέπει να κάνω γιατί μέχρι στιγμής με τις πληροφορίες που δίνει η wind στη σελίδα της είναι γενικές για τα android κινητά με αποτέλεσματα μεχρι στιγμής να μην έχω καταφέρει να συνδεθώ στο internet από το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπέρα, θα ήθελα, εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, να μάθω τις ρυθμίσεις για internet σε καρτοκινητό της wind στη συσκευή lg nexus 4. Τί ακριβώς πρέπει να κάνω γιατί μέχρι στιγμής με τις πληροφορίες που δίνει η wind στη σελίδα της είναι γενικές για τα android κινητά με αποτέλεσματα μεχρι στιγμής να μην έχω καταφέρει να συνδεθώ στο internet από το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εγω που εχω free 2 go δεν χρειαστηκε να περασω ρυθμισεις κτλ, μπαινει κανονικα μονο του. Παντως στις ρυθμισεις apn εχει τα εξης (τα περισσοτερα πεδια εχουν την ενδειξη "δεν εχει ρυθμιστει", θα αναφερω αυτα που εχουν κατι διαφορετικο) : Ονομα: Wind Internet apn: gint.b-online.gr mcc: 202 mnc: 10 τυπος apn: default, supl πρωτοκολλο περιαγωγης apn: ipv4 τυπος mvnο: none Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Εγω που εχω free 2 go δεν χρειαστηκε να περασω ρυθμισεις κτλ, μπαινει κανονικα μονο του. Παντως στις ρυθμισεις apn εχει τα εξης (τα περισσοτερα πεδια εχουν την ενδειξη "δεν εχει ρυθμιστει", θα αναφερω αυτα που εχουν κατι διαφορετικο) : Ονομα: Wind Internet apn: gint.b-online.gr mcc: 202 mnc: 10 τυπος apn: default, supl πρωτοκολλο περιαγωγης apn: ipv4 τυπος mvnο: none Kαι γω free to go εχω. Σήμερα ενεργοποιήθηκα. Παλαιότερα είχα cosmote και έμπαινε κανονικά. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και έχω ακριβώς τα ίδια με αυτα που αναφέρεις. στον φορέα τί εχεις? Σε μένα έχει…δεν έχει καθοριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Kαι γω free to go εχω. Σήμερα ενεργοποιήθηκα. Παλαιότερα είχα cosmote και έμπαινε κανονικά. Κοίταξα τις ρυθμίσεις και έχω ακριβώς τα ίδια με αυτα που αναφέρεις. στον φορέα τί εχεις? Σε μένα έχει…δεν έχει καθοριστεί. Kαι σε μενα το ιδιο εχει, γι'αυτο δεν το εγραψα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα της wind, στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ την εξυπηρετηση πελατων και θα ρωτουσα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Kαι σε μενα το ιδιο εχει, γι'αυτο δεν το εγραψα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα της wind, στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ την εξυπηρετηση πελατων και θα ρωτουσα. :worry: Τους πήρα φίλε μου και τους ενημέρωσα ότι έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και πως όταν ήμουν στην cosmote δε χρειάστηκε να αλλάξω κάποια ρύθμιση για να μπω στο internet. Αλλά είναι τόσο άσχετοι ορισμένες φορές αυτοί που καλούνται να σ εξυπηρετήσουν που η απάντησή τους ήταν πως ΌΧΙ πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσες σύμφωνα με τη συσκευή και πως θα μου έστελναν τις ρυθμίσεις με email. Πράγμα που δεν έγινε ποτε, δεν έλαβα σχετικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Τους πήρα φίλε μου και τους ενημέρωσα ότι έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και πως όταν ήμουν στην cosmote δε χρειάστηκε να αλλάξω κάποια ρύθμιση για να μπω στο internet. Αλλά είναι τόσο άσχετοι ορισμένες φορές αυτοί που καλούνται να σ εξυπηρετήσουν που η απάντησή τους ήταν πως ΌΧΙ πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσες σύμφωνα με τη συσκευή και πως θα μου έστελναν τις ρυθμίσεις με email. Πράγμα που δεν έγινε ποτε, δεν έλαβα σχετικό μήνυμα. Εγώ πήρα την συσκευή από Αγγλία, της έριξα μια κάρτα Wind και ποτέ δεν ασχολήθηκα με ρυθμίσεις για ίντερνετ. Είσαι σίγουρος ότι έχεις πρόβλημα και δεν μπαίνει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Εγώ πήρα την συσκευή από Αγγλία, της έριξα μια κάρτα Wind και ποτέ δεν ασχολήθηκα με ρυθμίσεις για ίντερνετ. Είσαι σίγουρος ότι έχεις πρόβλημα και δεν μπαίνει; Nαι δεν μπαίνει! Η τραγική ειρωνεία έιναι πως την συσκευή την πήρα από την wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Nαι δεν μπαίνει! Η τραγική ειρωνεία έιναι πως την συσκευή την πήρα από την wind! Μήπως τότε έχεις κάποια εφαρμογή που την εβαλες τώρα τελευταία η οποία σου μπλοκάρει την είσοδο στο ίντερνετ; πχ σου έχει αλλάξει το διακομιστή μεσολαβητή....διότι το μόνο πράγμα που πάει το μυαλό μου είναι πρόβλημα στις ρυθμίσεις APN, κάποιες εφαρμογές το κάνουν... Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Τους πήρα φίλε μου και τους ενημέρωσα ότι έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και πως όταν ήμουν στην cosmote δε χρειάστηκε να αλλάξω κάποια ρύθμιση για να μπω στο internet. Αλλά είναι τόσο άσχετοι ορισμένες φορές αυτοί που καλούνται να σ εξυπηρετήσουν που η απάντησή τους ήταν πως ΌΧΙ πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσες σύμφωνα με τη συσκευή και πως θα μου έστελναν τις ρυθμίσεις με email. Πράγμα που δεν έγινε ποτε, δεν έλαβα σχετικό μήνυμα. λιγο περιεργο παντως το θεμα σου,γιατι αυτο με τις ρυθμισεις εχω να το ακουσω χρονια. και εγω μια καρτα εριξα μεσα και ολα δουλεψαν μια χαρα. μηπως εχεις κλειστα τα δεδομενα?? την περιαγωγη?δεν εχει σημα εκει που εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Βάλε το τηλέφωνό σε airplane mode και ξανά πίσω και λογικά θα έχεις ίντερνετ. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 λιγο περιεργο παντως το θεμα σου,γιατι αυτο με τις ρυθμισεις εχω να το ακουσω χρονια. και εγω μια καρτα εριξα μεσα και ολα δουλεψαν μια χαρα. μηπως εχεις κλειστα τα δεδομενα?? την περιαγωγη?δεν εχει σημα εκει που εισαι? Στις ρυθμίσεις - χρήση δεδομένων - περιαγωγή δεδομένων….αυτό πρεπει να το εχει τσεκαρισμένο ή όχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Στις ρυθμίσεις - χρήση δεδομένων - περιαγωγή δεδομένων….αυτό πρεπει να το εχει τσεκαρισμένο ή όχι?? Τσέκαρε το Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Στις ρυθμίσεις - χρήση δεδομένων - περιαγωγή δεδομένων….αυτό πρεπει να το εχει τσεκαρισμένο ή όχι?? Το χρήση δεδομένων φυσικά ναι! Η περιαγωγή είναι όταν είσαι στο εξωτερικό αν θες να μπεις ίντερνετ από το δίκτυο σου Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Βάλε το τηλέφωνό σε airplane mode και ξανά πίσω και λογικά θα έχεις ίντερνετ. Έκανα αυτό που μου έιπες και όντως λύθηκε το θέμα!!! Ευχαριστώ!! Υ.γ.: Εν τω μεταξύ από την wind επέμεναν πως πρέπει ν αλλάξω τις ρυθμίσεις και ακόμη μου τις στέλνουν!! (τους πήρα και 2η φορά κλήση και φυσικά με χρέωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Στις ρυθμίσεις - χρήση δεδομένων - περιαγωγή δεδομένων….αυτό πρεπει να το εχει τσεκαρισμένο ή όχι?? ρυθμισεις>περισσοτερα(κατω απο τη χρηση δεδομενων)>δικτυα κινητης τηλεφωνιας. εχει 3 κουτακια,ενεργοποιηση δεδομενων θελει τικ.περιαγωγη δεδομενων ,και τα 2 πρεπει να τα εχεις επιλεξει. το 3ο κουτακι ειναι το 2g/3g επελεξε οτι θες, αυτο που λες εσυ στη χρηση δεδομενων,ειναι για να βλεπεις την καταναλωση,μπορεις να το απενεργοποιησεις και τελειως,και παλι θα εχεις ιντερνετ.θα το εχεις ενεργο ομως,και θα βαλεις ποσα mb εχει να καταναλωσεις για αν σε προειδοποιησει οταν τα πλησιαζεις και να σου κοψει και γενικα το ινερνετ οταν τα περασεις(δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει,μιας και δεν εχω πλησιασει ποτε τα ορια). παντως αυτο που λες το εχει τσεκαρισμενο,τσεκ εχω και το αυτοματο συγχρονισμο.τα αλλα δεν τα εχω,αλλα δεν το εχω ψαξει κι ολασ. Το χρήση δεδομένων φυσικά ναι! Η περιαγωγή είναι όταν είσαι στο εξωτερικό αν θες να μπεις ίντερνετ από το δίκτυο σου και εγβ αυτο που λες ηξερα,αλλα μολις το δοκιμασα,και εκλεισα την περιαγωγη και δεν ειχα ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 και εγβ αυτο που λες ηξερα,αλλα μολις το δοκιμασα,και εκλεισα την περιαγωγη και δεν ειχα ιντερνετ. Εγώ πάντως μόνιμα κλειστό το έχω. Άλλη μια ανωμαλία... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts