petsikomias Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 κατεβασε το power toogles ή notification toggle. Καλημέρα, Κατέβασα το power toogles και είδα ότι έχει μια επιλογή που έλεγε για polling. Επειδή δεν το πολυγνωρίζω το θέμα, αυτό έχει επίπτωση στην μπαταρία; Βασικά θα ήθελα ένα απλό widget (όπως έχουν τα περισσότερα bloatware android) που να μπορώ να ελέγχω το wifi, τα data και τον ήχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Σε τι μας τρωει το Ν5 αφου την εχει προεγκατεστημενη; Παλιωσαμε φίλε! Πρωτα θα την παιρνει το νεο μοντέλο κ μετα εμείς!όχι ταυτόχρονα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παλιωσαμε φίλε! Πρωτα θα την παιρνει το νεο μοντέλο κ μετα εμείς!όχι ταυτόχρονα! +1 Καλομάθαμε τον τελευταίο χρόνο και τώρα μας κακοφαίνεται :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 +1 Καλομάθαμε τον τελευταίο χρόνο και τώρα μας κακοφαίνεται :p :p Ασε οτι μου τη δίνει που θα την πάρουν μαζί μας τα google edition κινητά s4,htc one χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλημέρα, Κατέβασα το power toogles και είδα ότι έχει μια επιλογή που έλεγε για polling. Επειδή δεν το πολυγνωρίζω το θέμα, αυτό έχει επίπτωση στην μπαταρία; Βασικά θα ήθελα ένα απλό widget (όπως έχουν τα περισσότερα bloatware android) που να μπορώ να ελέγχω το wifi, τα data και τον ήχο. notification toggle κάνει αυτό που θες ακριβώς και χωρίς καμία επιβάρυνση στην μπαταρία σχεδόν οπότε βάλε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παλιωσαμε φίλε! Πρωτα θα την παιρνει το νεο μοντέλο κ μετα εμείς!όχι ταυτόχρονα! όντος.. και αυτό είπα και στον φίλο μου gialiakias! οποίοι το πήραν με όποιον τρόπο το n4 στην αρχή όταν βγήκε το χάρηκαν από θέμα πρωτιάς. οι υπόλοιποι σαν και μένα που το έχουμε 2 μήνες και (παλιωσε)?? και πρώτη μου φορά είχα την πρωτιά σε συσκευή μου έστω και για 2 μήνες και μου άρεσε... πάντως με λίγη σκέψη δεν αξίζει κάθε χρόνο να αλλαζεις nexus άλλα κάθε δύο. ειδικά τώρα που ανεβήκανε και τα specks τους.. είναι το ξαναλεω λίγο έως πολύ δύσκολο για τις οποίες εταιρίες και τα οποια λειτουργικά να δώσουν στους χρήστες μεγάλες διάφορες από μοντέλο σε μοντέλο. προχωρησε τόσο πολύ η τεχνολογία σε τέτοιο σημείο όπου από δω και πέρα θα βλέπουμε ελάχιστες διάφορες από γενιά σε γενιά πχ. τι το τρομακτικά διαφορετικό θα έχει το Sammy s5 σε σχέση με το s4? και το s5 με το s6?? πάνε οι καιροί που από 512mb πηγαίναμε σε 1024 από 1 core σε 2 και (πετάγαμε).. τώρα πια όλα θα είναι σχεδόν ίδια οπότε εκτός του ότι δεν θα έχουμε την (πρωτιά) άνετα θα αντέχουν τα κινητά μας 2 χρόνια. προσοχή!! όχι 2 χρόνια άριστης λειτουργίας (πολλά μπορούν να πάθουν σε τόσο καιρό) άλλα 2 χρόνια χωρίς κολλήματα και σύγκρισης με τα new και νεύρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 τι παλιωσαμε ρε παιδια..την 4.3 την πηρε πρωτο το Gnex! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 βγήκε χθες??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 η τελευταία slim kat alpha 6\11 από λάθος το βίντεο είναι χωρισμένο σε 2 κομμάτια το λινκ για το 2ο είναι στο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Τώρα που το θυμήθηκα... Όσοι είμαστε custom, να χουμε το νου μας πάλι για ασταμάτητο data usage μηπως αρχίσει να κατεβάζει την 4.4?? :p Καλά είχαμε πληρώσει το καλοκαίρι... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Τώρα που το θυμήθηκα... Όσοι είμαστε custom, να χουμε το νου μας πάλι για ασταμάτητο data usage μηπως αρχίσει να κατεβάζει την 4.4?? :p Καλά είχαμε πληρώσει το καλοκαίρι... εχουν κλειδωθεί τα πάντα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 kit kat launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Δεν είναι σωστη η ερώτηση σου,θα σου εξηγήσω γιατί.όταν βγήκε η 4.3 την πήραμε αμέσως.τώρα όμως μας τρώει το Ν5!οποτε γιαυτό αργουμε να την δούμε.υπομονή,μέχρι τέλος τ μήνα θα την εχουμε λογικά. Βρε ας ειναι σωστη και ας την δωσει και τελευταια σε μας!Μια χαρα ειμαι και με την 4.3 απλα η αναμονη του καινουριου με τρωει!Απλα πρωτη φορα εχω nexus και νομιζα οτι την στελνει στα καπακια.Λιγο υπομονη λοιπον. Μη σου πω και καλυτερα που αργουν και λιγο για να προλαβουν να αναβαθμιστουν και οι εφαρμογες.Γιατι απο οτι διαβαζω στο διπλανο θεμα αρκετες δεν ειναι συμβατες ακομα. Edited November 8, 2013 by Gblog_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μη σου πω και καλυτερα που αργουν και λιγο για να προλαβουν να αναβαθμιστουν και οι εφαρμογες.Γιατι απο οτι διαβαζω στο διπλανο θεμα αρκετες δεν ειναι συμβατες ακομα. Εχει και τα θετικα του που εμεις μειναμε με τον galaxy nexus 4.3 Το σκεφτομουνα τις προαλλες αυτο που λες. Απο την μια να περιμενεις την υπεροχη kitkat και απο την αλλη να συναντας την ασυμβατοτητα των εφαρμογων. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εντάξει η ασυμβατότητα είναι θέμα ημερών κ φυσικά όχι σε όλες τις εφαρμογές.Υπομονή λοιπον μέχρι να ερθει η κιτκατ!(τι περιμένουν τόσες μέρες..... lol) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εντάξει η ασυμβατότητα είναι θέμα ημερών κ φυσικά όχι σε όλες τις εφαρμογές.Υπομονή λοιπον μέχρι να ερθει η κιτκατ!(τι περιμένουν τόσες μέρες..... lol) Εχω καμια 70 εφαρμογες(δεν τις λες και πολλες) και καμια 30 εχουν δωσει update για συμβατοτητα με την 4.4 Θελουν και αυτες τον χρονο τους. @left Ace βλεπω την ιδια πικρα να τρωμε και εμεις τετοια εποχη του χρονου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 ποτε βγήκαν τα (καλά) κινητά? 1 χρονο πριν 1.5? μέχρι τότε μας λέγανε δεν έχει καλά specks δεν θα τη σηκώσει.. τώρα με το g nexus έκλεισε η εταιρία δεν έχουν οδηγούς άντε να δω τι θα σκεφτούν για το 4 του χρόνου.. πάντως την δικαιολογία του g nexus δεν μπορουν να την χρησιμοποιήσουν γιατί το n7 2013 έχει ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή με μας. οπότε τότε ούτε αυτό θα τη πάρει που αν γίνει κατι τέτοιο πάνε και οι 18 μήνες.. προχθες είχα μια συζήτηση με τον φίλο μας gialakia μου εξήγησε κάποια πράγματα για τις εταιρίες και μπορώ να πω ότι είχε δίκιο σε όλα αν και θα ήθελα να μην ισχύει κατι τέτοιο στα nexus γιατί αυτά ανοίγουν τον δρόμο σε όλα τα android.. και το όλο θέμα είναι ότι κανείς μα κανείς (εξαιρουνται οι ηλίθιοι) δεν θα επερνε ένα νέο μοντέλο μόνο και μόνο για το update.αλλά θα το έπαιρνε για την καλύτερη οθόνη, επεξεργαστή, κάμερα, ραμ και πάει λέγοντας. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν οι εταιρίες.. ότι και να δώσουν update και να μην δώσουν την καινούργια συσκευή θα τη πάρει αυτός που χρειάζεται τα αναβαθμισμένα specks της και ξαναλεω όχι το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδια εμεις θα παρουμε και τα νεα χαρακτηριστικα της καμερας, οπως π.χ. το HDR+ ή μονο στο 5 ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 βγήκε χθες??? από το video έφαγα μια ψιλοαπογοήτευση. Τις κλήσεις πρέπει να τις χάλασαν πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει ελπίδα για καλύτερη μπαταρια με το Kit-Kat? Εχει ακουσει κανεις τιποτα σχετικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει ελπίδα για καλύτερη μπαταρια με το Kit-Kat? Εχει ακουσει κανεις τιποτα σχετικο? Κάτσε να έρθει να δοκιμαστεί... Μπορεί να λένε ότι θέλουν αλλά στην πράξη θα φανεί το κάθε τι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δε λέω να το κλείσω :).Αλλά και αυτό μηδέν κόλλημα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δε λέω να το κλείσω :).Αλλά και αυτό μηδέν κόλλημα :cool: Καιρό εχεις να φλασαρεις ! Εγώ έχω μολις 74 ωρες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδια καλησπερα εχω περασει την cm-10.2-20131103-crDroid-build28-mako και εχω θεμα με της φωτογραφιες . οταν τραβαω χωρις φλας ειναι ολα καλα μολις βαλω φλας τραβαει μαυρο!!!!! αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδια καλησπερα εχω περασει την cm-10.2-20131103-crDroid-build28-mako και εχω θεμα με της φωτογραφιες . οταν τραβαω χωρις φλας ειναι ολα καλα μολις βαλω φλας τραβαει μαυρο!!!!! αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. ευχαριστω πολυ Κάνε την ίδια ερώτηση, αλλά στο σωστό thread(=τροποποιήσεις /βελτιώσεις) και ακόμη καλύτερα ρώτα στο thread όπου την κατέβασες. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts