Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το περιεργο ειναι πως ουτε σε νεοτερο μοντελο οπως το δικο μου που εχει και τα ποδαρακια για το ηχειο ηρθε με το θεμα στο ακουστικο...

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορούμε με Franco kernel βάζοντας αρνητική τιμή στο headphone gain... μειώνει αυτό το σπαστικο βούισμα. Θα ποσταρω μετά τις οδηγίες
Ενδιαφέρον αυτό, δηλαδή μειώνει το θόρυβο αλλά παρόλα αυτά ακούγεται καλά ο συνομιλητής; Όχι ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα ο θόρυβος, πλέον δε τον προσέχω καν, αλλά αν διορθώνεται ακόμα καλύτερα :)

Ενδιαφέρον αυτό, δηλαδή μειώνει το θόρυβο αλλά παρόλα αυτά ακούγεται καλά ο συνομιλητής; Όχι ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα ο θόρυβος, πλέον δε τον προσέχω καν, αλλά αν διορθώνεται ακόμα καλύτερα :)

Αυτό λέω. Μειώνει το βούισμα. Κάντε λίγο υπομονή ή κοιτάξτε στο thread του Franco στο xda για headphone gain. στους τελευταίους kernel το έχει αφαιρέσει από τις επιλογές της εφαρμογής άλλα γίνεται πάλι πειραζοντας μια τιμή στο build.prop

Πάμε λοιπον

Όσοι έχετε Franco kernel r111 πηγαίνετε με root explorer στο sys/class/misc/soundcontrol και ορίστε τιμή -5 στο volume_boost

Περιμένω feedback

Και εμενα, ειδικα οταν κανω κληση τοτε ακουγεται περισσοτερο....

Και εμένα έτσι ακριβώς.

Δηλαδή εαν ζητήσουμε αντικατασταση και το άλλο που θα μας δώσουν πιθανότατα θα κάνει το ίδιο ?

Edited by cuculos

Το περιεργο ειναι πως ουτε σε νεοτερο μοντελο οπως το δικο μου που εχει και τα ποδαρακια για το ηχειο ηρθε με το θεμα στο ακουστικο...

Πότε έβαλες παραγγελία και από που το πήρες; Ρωτώ γιατί είπες ότι έχει ποδαράκια.

Πότε έβαλες παραγγελία και από που το πήρες; Ρωτώ γιατί είπες ότι έχει ποδαράκια.

Playstore UK. 1 Μαρτίου έγινε η παραγγελία, 4 έφυγε απο αυτούς. Το 16GB μοντέλο πήρα..

Δεν ξερω αν ειναι η εντυπωση μου, αλλα το touch του κινητου δεν ειναι ευαισθητο; Το ταλαιπωρημενο μου dhd περισσοτερο νιωθει.. Θα το συνιθισω αλλα μου φαινεται περιεργο....

μαζί σου..το evo 3d ορισμένες φορές οριακά δεν ακουμπούσες καν την οθόνη και καταλάβαινε την κίνηση..αυτό είναι πολύ πιο μουλάρι από θέμα ευαισθησίας..

Mετα απο δικια μου επανεκινηση με εβαλε να κανω παλι ρυθμισεις συσκευης.Βεβαια εχασα μονο την εφαρμογη του φρανκο και τπτ αλλο!Παω να την κατεβασω και στην εγκατασταση μου λεει σφαλμα 24 ??!!τι εγινε να πουμε?
Δημήτρης

Αυτό εδώ έλεγα

Edit:Καποια εφαρμογη μου το εκανε αυτο αλλα το εφτιαξα.Μονο την εφαρμογη του φρανκο δν μπορουσα να κατεβασω.Η λυση ηρθε με το σβησω το φακελο του /data/.

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Καλησπέρα και από εμένα.Ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιον από εσάς ο φορτιστής του κινητού κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν βουητό ανεξάρτητα αν εκείνη την στιγμή φορτίζεται η συσκευή ή όχι.Να φανταστείτε τον έχω στην πρίζα χωρίς να φορτίζω το κινητό και ακούγεται και συνεχίζει το βουητό για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα ακόμα και αν τον αφαιρέσω από το ρεύμα.Ρωτάω μήπως και έχει κάποιο πρόβλημα για να τον πάω για αντικατάσταση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα και από εμένα.Ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιον από εσάς ο φορτιστής του κινητού κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν βουητό ανεξάρτητα αν εκείνη την στιγμή φορτίζεται η συσκευή ή όχι.Να φανταστείτε τον έχω στην πρίζα χωρίς να φορτίζω το κινητό και ακούγεται και συνεχίζει το βουητό για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα ακόμα και αν τον αφαιρέσω από το ρεύμα.Ρωτάω μήπως και έχει κάποιο πρόβλημα για να τον πάω για αντικατάσταση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κάνει ναί...

Μην το ψάχνεις... αν σε ενοχλεί απλά αγοράζεις άλλον (άλλη μάρκα). Π.χ. της Samsung δεν κάνει...

Λετε οντως ναναι τοσο γερο?

Δεμ ειναι τπτ!Ο πυκνωτης ειναι.Το κανει σε ολους

Edited by prioxxx
Δημήτρης

καλημέρα σας.εγώ απο το Σάββατο αντιμετωπιζω το εξης.μονο στο playstore κατεβάζει με χαμημη ταχύτητα.και εννοώ διάφορα απο 1.5-1.8mb σε speedtest η κατέβασμα απο οπουδήποτε αλλου σε 400-500kb απο το playstore..και το πιο παράξενο με 3 διαφορετικά μόντεμ που δοκίμασα στο σπίτι μου.σε σπίτια φίλων η σε μαγαζιά παει σφαίρα.καμια ιδέα;

καλημερα παιδια...!

Γνωριζουμε ποσους κυκλους ζωης εχει η μπαταρια του nexus 4 πριν παραδωσει πνευμα;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις τελευταίες 2 μέρες μου έκανε 1 restart και 2 απενεργοποιησεις από μόνο του, τι μπορεί να φταίει?

Τις τελευταίες 2 μέρες μου έκανε 1 restart και 2 απενεργοποιησεις από μόνο του, τι μπορεί να φταίει?

Είσαι στοκ Ρομ στοκ κερνελ; έχεις αλλάξει τπτ;

Δημήτρης

Αυτό τον θόρυβο τον κάνει αρκετά συχνά όταν είμαι με bluetooth ακουστικά όταν πάω να μπω σε φάκελο για να δω ταινία. Και το έχω παρατήρηση με κληστει οθόνη να ακούγεται απο υο ακουστικό όταν δεν έχω συνδεδεμένο κάτι και χωρίς να κάνω τίποτα.
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Όπως το πες όλα στοκ.

Παρατήρησες αλλαγή συμπεριφοράς μετά από κάποια εφαρμογή;

Δημήτρης

Επανέρχομαι στο θέμα της έντασης, κατά τη συνομιλία. Μου είχατε προτείνει να δοκιμάσω με custom kernel. Έβαλα Franco 111 και επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Πλέον χαμηλώνω κι εγώ την ένταση του ακουστικού.

Με hands free υπάρχει κι εκεί βελτίωση. Όχι τόσο μεγάλη όσο στο ακουστικό, αλλά αισθητή.

Edited by noisex

Παρατήρησες αλλαγή συμπεριφοράς μετά από κάποια εφαρμογή;

Το σκεφτηκα αλλα δε νομιζω..οι πιο αξιοσημειωτες αλλαγες ειναι η εγκατασταση του betterbatterystats απο xda και η συζευξη ενος bluetooth handsfree.

Τωρα που διαβαζα το review για το LG Optimus G,ενω εχουμε ιδια μπαταρια εχει καλυτερη αυτονομια.Οποτε παιζει μελλοντικα να γινει κατι με την νεα εκδοση του android αραγε?
Δημήτρης

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)