than0s7 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εμένα ήρθε αρχές Μάρτη και δεν έχει ποδαράκι. Από UK playstore το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Νομίζω κάπου διάβασα ότι με τη ringke fusion το κινητό ανασηκωνεται λιγο και δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, κάποιος που την έχει ας επιβεβαιώσει. Ισχύει αυτό Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Με την αλλαγή γλώσσας τώρα έχει και Google now.......;) Ήμουν σε ένα media Mark και έβλεπα το Sony xperia z. Εβαζα το nexus 4 δίπλα το ανοιγα το σκαλιζα. Καλό σαν κινητό. Ποιο λεπτό αλλά πολλά τα σχεδόν 700€ που ζητούσαν. Όχι επειδή έχω το nexus 4 αλλά το LG μαρεσει ποιο πολύ από μπροστά οι καμπύλες που κάνει η οθόνη και οτι δεν είναι ένα κινητό όλο γωνίες. Έχει καλύτερη κάμερα το Sony OK έχει λίγο ποιο μεγάλη οθόνη οκ αλλά όχι.. Δεν είναι τόσο μεγάλες διάφορες για μένα για να θεορηθη καλυτερο. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σήμερα έσκασε με την πλάτη χωρίς θήκη , από μισό μέτρο περίπου ύψος κι ευτυχώς την έβγαλε καθαρή. Κι ότι είχα βγάλει την θήκη. Καλό κρας τεστ δεν μπορώ να πω, αλλά τα χρειάστηκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Προτεινετε ενα καλό πληκτρολόγιο γτ αυτό εδώ μια μου αφήνει κενά στις λέξεις μια συστήνει λέξεις χωρίς τόνο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Προτεινετε ενα καλό πληκτρολόγιο γτ αυτό εδώ μια μου αφήνει κενά στις λέξεις μια συστήνει λέξεις χωρίς τόνο SwiftKey.. Το bumper με αυτοκόλλητο dbrand carbon πισω Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά θέλω να πάρω nexus 4, βρήκα από έναν φίλο σε εξαιρετική τιμή και το κινητό είναι 16άρι από το playstore UK Τι διαφορά έχει το Αγγλικό με το Ελληνικό μοντέλο ? Υπάρχει κάποιος περιορισμός ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά θέλω να πάρω nexus 4, βρήκα από έναν φίλο σε εξαιρετική τιμή και το κινητό είναι 16άρι από το playstore UK Τι διαφορά έχει το Αγγλικό με το Ελληνικό μοντέλο ? Υπάρχει κάποιος περιορισμός ? Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το αγγλικο εχει αγγλικο φορτιστη και δεν κανει για τις δικες μας πριζες. Περα απο αυτο δεν εχουν καμια αλλη διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το αγγλικο εχει αγγλικο φορτιστη και δεν κανει για τις δικες μας πριζες. Περα απο αυτο δεν εχουν καμια αλλη διαφορα... Εντάξει αυτό λύνεται, σε ευχαριστώ!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημερα σας !! Το lg nexus 4 θα παρει την αναβαθμιση 5 του android? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημερα σας !! Το lg nexus 4 θα παρει την αναβαθμιση 5 του android? πω πω τι είπες τώρα ??????:X:X:X Οχι απλά θα την πάρει αλλά θα είναι και το πρώτο που θα την λάβει ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Είχα πολλές μέρες να βγάλω τη θήκη. Τι αίσθηση πωω :-P Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 πω πω τι είπες τώρα ??????:X:X:X Οχι απλά θα την πάρει αλλά θα είναι και το πρώτο που θα την λάβει ! Τέλεια για Μάρτιο διαβάζω .... Ισχυει; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Τέλεια για Μάρτιο διαβάζω .... Ισχυει; Μάιο μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Είχα πολλές μέρες να βγάλω τη θήκη. Τι αίσθηση πωω :-P και εγω την εχω βγαλει εδω και 2 μερες (εβαλα screen protector μπρος πισω) και ειναι φοβερη η αισθηση:). Δεν με βλεπω να την ξαναβαζω!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ειχε καποιος το galaxy nexus με την 2000μπαταρια για να συγκρινει την αυτονομια με το νεο 4; Στο gsm arena δεν εχουν βγαλει ωρες... Θα ηθελα πολυ να μαθω διοτι σκεφτομαι να το παρω. Η αυτονομια μ ενδιαφερει πολυ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 και εγω την εχω βγαλει εδω και 2 μερες (εβαλα screen protector μπρος πισω) και ειναι φοβερη η αισθηση:). Δεν με βλεπω να την ξαναβαζω!!!!:D Eγω εχω ακομα τις εργοστασιακες.Μπροστα εχω τα σπαστικα + - και το το εικονιδιο που ανοιγει :lol: Θα την ξαναβαλω γτ παιζω το κινητο κορωνα γραμματα καθοτιν ειμαι λιγο απροσεκτος :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ρε παιδιά το λεντακι του κινητου από μόνο του δεν ανάβει? Θέλει έξτρα εφαρμογή τύπου lightflow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ρε παιδιά το λεντακι του κινητου από μόνο του δεν ανάβει? Θέλει έξτρα εφαρμογή τύπου lightflow? Nαι και ειναι φοβερο!Μη το φοβασαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Το ότι δεν ανάβει (σε κάποια τηλ) είναι bug , έχει αναφερθεί ξανά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Το ότι δεν ανάβει (σε κάποια τηλ) είναι bug , έχει αναφερθεί ξανά Εγω και φλασαρισμα απο την αρχη που του εκανα παλι δεν δουλευε μονο του.Με το προγραμματι ολα μια χαρα.Σιγα μη το παω πισω για το λαμπακι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagis7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Αυτό με τη μπαταρία είναι ένα θέμα...κατα τ άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν έχω μετανοιώσει καθόλου που σκότωσα το iphone4 μου για το nexus4. Παράθεση Ericsson GH788, Nokia 6110, Siemens SX1, Samsung SGH-Z100, Sony Ericsson G705, Sony Ericsson K750i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W610i, Sony Ericsson W800i, HTC Touch 2, Nokia C1, Apple iPhone4, Nexus4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εγω και φλασαρισμα απο την αρχη που του εκανα παλι δεν δουλευε μονο του.Με το προγραμματι ολα μια χαρα.Σιγα μη το παω πισω για το λαμπακι Δε φταίει η συσκευή για να την πας πίσω, bug στο λογισμικό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 το λαμπακι ειναι λιγο περιπτωση..μονο στο whatsapp Που εχει ρυθμιση δικη του δουλευει σωστα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δε φταίει η συσκευή για να την πας πίσω, bug στο λογισμικό είναι. Αυτό εννοούσες.. Σορυ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts