blade_ Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 το προβλημα με το ακουστικο ειναι οτι ειναι πολυ δυνατο...απ την αλλη πλευρα :p εγω που εχω θεματακι με την ακοη,ακουω σχεδον καθαρα τι λεει καποιος που μιλαει με το τηλεφωνο μου!και χωρις ναναι τερμα,καπου στο 60% Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα ανεβασω αύριο 2 βραδυνές να δεις.μια χαρά φωτο βγάζει. Όποιος θέλει να το παίζει φωτογράφος ας πάρει dslr Αυτό ακριβώς θα έγραφα φίλε μου... ΑΚΡΙΒΩΣ.. Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Δες το παρακάτω post: Α σ'ευχαριστώ πολύ :cool: Edit: Δεν ξέρω τι πείραξα αλλά τώρα πέθανε μια και καλή. Ανοίγει το Now κανονικά αλλά δεν εκτελεί τίποτα και ούτε απαντάει φωνητικά. Έκανα και Uninstall και εκκαθάριση αλλά τιποτες. Edited March 18, 2013 by Stavrakas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλό είναι το ηχείο αλλά λόγο κατασκευής άμα το έχεις σε μια επίπεδη επιφάνεια παίζει να μην το πάρεις χαμπάρι ότι σε πέρνουν τηλέφωνο. Τώρα σε σχέση με το Iphone 4 θα έλεγα και σαν πρώην κάτοχος ότι το Iphone 4 τα πήγαινε λίγο καλύτερα.. Πάντος με handsfree παίζει καλά... Πλεον οι νεες παρτιδες εχουν ενα ποδαρακι κατω απο το ηχειο, ανασηκωνεται και ακουγεται μια χαρα. http://i45.tinypic.com/2e23tk8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πλεον οι νεες παρτιδες εχουν ενα ποδαρακι κατω απο το ηχειο, ανασηκωνεται και ακουγεται μια χαρα. http://i45.tinypic.com/2e23tk8.jpg Λες να κολλησουμε τπτ κ μεις? :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οι νέες παρτίδες, καλώς. Οι προηγούμενοι; Θεωρώ πώς αυτό το θέμα χρήζει αποκατάστασης εντός εγγύησης. Είναι προφανώς λανθασμένη σχεδίαση, που πρέπει να λυθεί για όλους τους κατόχους ανεξαιρέτως. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μαζική κίνηση, ώστε να πιεστεί ο κατασκευαστής. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δεν είναι ελλατωμα για να στο αλλάξει... Είπαμε πληρώνουμε και έχουμε δικαιώματα αλλά αλλαγή για κάτι τέτοιο νομίζω είναι τραβηγμένη.. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Για να είμαστε και λίγο ενήμεροι ως καταναλωτές, αντικατάσταση δεν συμβαίνει απαραίτητα μόνο σε βλάβες, αλλά και σε επίπεδο λανθασμένων σχεδιασμών που οδηγούν τη συσκευή σε μη προβλεπόμενη λειτουργία σε φυσιολογική χρήση. Π.Χ. ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΙΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (Π.Χ. ΓΡΑΦΕΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που ασχολείται με τέτοια θέματα και το πόσα τέτοια επιστρέφονται νομίμως στους κατασκευαστές. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Νομίζω κάπου διάβασα ότι με τη ringke fusion το κινητό ανασηκωνεται λιγο και δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, κάποιος που την έχει ας επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ό,τι και να συμβεί με έξτρα προσθήκες δεν μάς απασχολεί. H LG πρέπει να πάρει άμεσα θέση επί του θέματος και να ανακοινώσει δωρεάν επιδιόρθωση. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ό,τι και να συμβεί με έξτρα προσθήκες δεν μάς απασχολεί. H LG πρέπει να πάρει άμεσα θέση επί του θέματος και να ανακοινώσει δωρεάν επιδιόρθωση. Σιγά μην δώσουν αλλη συσκευή σε τόσο κοσμο.κ μάλιστα δωρεάν.το l7 που είχα πριν λίγο στα χέρια μου το ίδιο είναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ό,τι και να συμβεί με έξτρα προσθήκες δεν μάς απασχολεί. H LG πρέπει να πάρει άμεσα θέση επί του θέματος και να ανακοινώσει δωρεάν επιδιόρθωση. φιλε μου συμφωνω οτι οταν υπαρχει κατι ελαττωματικο πρεπει να αλλαζει εκ μερους της εταιρειας αλλα μου φαινεται υπερβολικο να σ αλλαξουν συσκευη για αυτο εδω π λες. εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα θεμα με ηχο παντως οταν το αφηνω το κινητο σε επιφανεια. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 φιλε μου συμφωνω οτι οταν υπαρχει κατι ελαττωματικο πρεπει να αλλαζει εκ μερους της εταιρειας αλλα μου φαινεται υπερβολικο να σ αλλαξουν συσκευη για αυτο εδω π λες. εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα θεμα με ηχο παντως οταν το αφηνω το κινητο σε επιφανεια. μία από τα ίδια και εγώ, αλλά με bumper φορεμένο ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οταν βγαλω τη θηκη και το αφησω γυμνο ισως ψαξω ενα ανταλλακτικο πισω μερος, μεχρι τοτε δεν θα ασχοληθω. Ειναι πολυ δυσκολο να καταφερουμε αυτο που πρεπει αν και θεωρητικα ο blackup εχει δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 σε μενα παιδια μια χαρα ειναι και το ακουστικο και το ηχειο, εξισου δυνατα δεν εχω προβλημα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meg29 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) το δικό μου το αγόρασα παρασκευή apo wind αμπελοκήπων, 469 με τον ασύρματο φορτιστή δώρο (θα μου τον στείλουν είπαν), δεν το έχει το ποδαράκι πίσω στο ηχείο δίπλα.... όσο για το ακουστικό, όταν μιλάω με hands free με ξεκουφενει ακόμα και στο πιο χαμηλο σημείο έντσασης! όσο για το ότι δεν ακουγέτε όταν χτυπάει το επιβεβαιώνω κι εγω! Edited March 23, 2013 by meg29 Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση www.accestories.com/en :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Όχι, από το ΙΜΕΙ του φαίνεται κανονικά πώς είναι αγορασμένο από το play store και δεν έχεις θέμα. Έτσι ακριβώς είναι και το δικό μου. :-D Το δικό μου είναι από Αμερική. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν μου έχει στείλει την απόδειξη αγοράς και δεν βλέπω να το κάνει. Μίλησα με την LG και μου είπαν πως ενώ έχω κανονικά εγγύηση αν είναι αγορασμένο από play store, χρειάζονται την απόδειξη αγοράς. Τους είπα πως δεν την έχω και αν γίνεται να το βρουν από το imei. Δυστυχώς μου είπε δεν γίνεται! Χρειάζεται την ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς. Αν σε κάποιον έχουν πει κάτι άλλο, ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το δικό μου είναι από Αμερική. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν μου έχει στείλει την απόδειξη αγοράς και δεν βλέπω να το κάνει. Μίλησα με την LG και μου είπαν πως ενώ έχω κανονικά εγγύηση αν είναι αγορασμένο από play store, χρειάζονται την απόδειξη αγοράς. Τους είπα πως δεν την έχω και αν γίνεται να το βρουν από το imei. Δυστυχώς μου είπε δεν γίνεται! Χρειάζεται την ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς. Αν σε κάποιον έχουν πει κάτι άλλο, ας μας πει.Ίσως ξέρουν ποια IMEI έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, αλλά αν δεν έχουν τρόπο να ξεχωρίσουν ποια ήταν μέσω play store και ποια από άλλα καταστήματα, λογικό να ζητήσουν απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το γεγονός οτι η πλειοψηφία των χρηστών δηλώνει οτι ακούει τόσο δυνατά, από ακουστικό και hands free, με κάνει να αρχίσω να σκέφτομαι το service :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το γεγονός οτι η πλειοψηφία των χρηστών δηλώνει οτι ακούει τόσο δυνατά, από ακουστικό και hands free, με κάνει να αρχίσω να σκέφτομαι το service :confused: Eισαι με στοκ ρομ και στοκ κερνελ?Αν οχι δοκιμασε τον κερνελ του φρανκο και δοκιμασε παλι.Αν και με ολα στοκ παλι δεν ειχα θεμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Οι νέες παρτίδες, καλώς. Οι προηγούμενοι; Θεωρώ πώς αυτό το θέμα χρήζει αποκατάστασης εντός εγγύησης. Είναι προφανώς λανθασμένη σχεδίαση, που πρέπει να λυθεί για όλους τους κατόχους ανεξαιρέτως. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μαζική κίνηση, ώστε να πιεστεί ο κατασκευαστής. Συμφωνω και ειμαι μεσα εννοειτε για οποια κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 και εγω ακριβως ετσι με το ακουστικο Eπιβεβαιώνω κι εγώ ότι ειδικά το ακουστικό αλλά και το μεγάφωνο είναι σε επίπεδα εκκωφαντικού. Το ακουστικό πρέπει πολλές φορές να το χαμηλώσω γιατί ακούν οι τριγύρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Ναι. Είμαι stock rom και kernel, unlocked bl και rooted. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη να χαμηλώσω την ένταση. Η άμεση σύγκριση γίνεται με το arc s, που χρησιμοποιούσα, πριν ως βασική συσκευή, όπου σε εκείνο όντως χαμήλωνα την ένταση. Όπως και να έχει μιλάμε για ένα θέμα "τρέχα γύρευε" κι άντε να βγάλεις άκρη με service. Βάζω πάντα μέσα τον παράγοντα να είναι η ιδέα μου, αλλά ομολογώ πως οι μαρτυρίες σας, για το αντίθετο, με έχουν επηρεάσει πολύ. Πάντως με ένα απλό search Google, υπάρχουν δεκάδες αναφορές για "low volume". Edited March 19, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ναι. Είμαι stock rom και kernel, unlocked bl και rooted. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη να χαμηλώσω την ένταση. Η άμεση σύγκριση γίνεται με το arc s, που χρησιμοποιούσα, πριν ως βασική συσκευή, όπου σε εκείνο όντως χαμήλωνα την ένταση. Όπως και να έχει μιλάμε για ένα θέμα "τρέχα γύρευε" κι άντε να βγάλεις άκρη με service. Βάζω πάντα μέσα τον παράγοντα να είναι η ιδέα μου, αλλά ομολογώ πως οι μαρτυρίες σας, για το αντίθετο, με έχουν επηρεάσει πολύ. Πάντως με ένα απλό search Google, υπάρχουν δεκάδες αναφορές για "low volume". Δοκιμασε τον φρανκο κερνελ το milestone 1 μιας και εχεις ξεκλειδωμενο bootloader και root και πες μας αν το εχεις ακομα.Μην τρεξεις για σερβις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Με το ακουστικό δεν έχω θέμα. Είναι δυνατό και ακούνε και οι τριγύρω μου τι μου λένε όταν μιλάω. Τώρα που είμαι στην Γερμανία το play store αναβαθμίστηκε και μπορώ να νοικιάζω ταινίες να κατεβάζω βιβλία και γενικά η κεντρική οθόνη έγινε ποιο μεγάλη και άλλαξε προς το καλύτερο με της επιλογές. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts