batman_13 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 για μένα η ιδανική εφαρμογή θα ήταν να είχε επιλογή για την εμφάνιση ή μη της επάνω μπάρας ( ουτε η επί πληρωμή έχει τέτοια επιλογή?) κατά τα άλλα είναι σουπερ, αλλά δεν θα την βαλω.....τώρα που το σκέφτομαι λέω να στείλω email στον dev μπας και μπορεί να βάλει κανένα future Δοκιμασε το hd caller id,νομιζω το εχει αυτο που θες. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 1.google + εκκαθαριση δεδομενων 2. συλλογη εκκαθαριση δεδομενων και 3. απανεργοποιηση συγχρονισμου google photos απο λογαρασμοι--------> gmail Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε με wipe στην gallery και απενεργοποίηση συγχρονισμού στο Google+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnenia Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Λες να χρειαζεται κάποιο πρόγραμμα να κατεβασω για να μπορέσω να συγχρονισω τις επαφες καταλόγου με του Facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Λες να χρειαζεται κάποιο πρόγραμμα να κατεβασω για να μπορέσω να συγχρονισω τις επαφες καταλόγου με του Facebook? χωρις να το εχω κανει ποτε θα πρεπει οι επαφες που εχεις στο κινητο να εχουν το ιδιο ονομα με αυτο που εχουν στο facebook και μολις μπεις στο φβ απο το κινητο σου 8α σε ρωτησει να κανει συγχρονισμο τις επαφες.. νομιζω μετα θα εισαι κομπλε.. ας απαντησει βεβαια και καποιος με περισσοτερη εμπειρια πανω σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 κατεβασα το firefox αλλα sportlemon να δω αγωνα δεν μπορουσα. μ ελεγε να κατεβασω το adobe αλλα οταν πηγα να το κανω μ ελεγε οτι η συσκευη μ δεν υποστηριζει flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 κατεβασα το firefox αλλα sportlemon να δω αγωνα δεν μπορουσα. μ ελεγε να κατεβασω το adobe αλλα οταν πηγα να το κανω μ ελεγε οτι η συσκευη μ δεν υποστηριζει flash. Κατέβασε απο εδώ το φλασ πλειερ http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.48/install_flash_player_ics.apk κ δοκίμασε πάλι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnenia Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 χωρις να το εχω κανει ποτε θα πρεπει οι επαφες που εχεις στο κινητο να εχουν το ιδιο ονομα με αυτο που εχουν στο facebook και μολις μπεις στο φβ απο το κινητο σου 8α σε ρωτησει να κανει συγχρονισμο τις επαφες.. νομιζω μετα θα εισαι κομπλε.. ας απαντησει βεβαια και καποιος με περισσοτερη εμπειρια πανω σε αυτο. Φιλέ έχω κανει τα παντα και δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες του Facebook με τίποτα!!!λες να έχει προβλημα το κινητό μου;να το στείλω πίσω να πάρω άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Όχι, και ούτε πρόκειται να τις συγχρονίσει ότι και να κάνεις. Βάλε το haxsync και θα είσαι οκ Κώστα αυτό λόγω της διαμάχης Google-fb??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnenia Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ναι, Νικόλα, στις άλλες συσκευές απλά οι κατασκευαστές το προσαρμόζουν. Ρε παιδιά το εκανα και αυτό και τίποτα!!!ειναι απίστευτο αυτό!!!! Το δοκιμασίες εσύ με haxsync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnenia Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ναι,φίλε μου, αν δε στο κάνει δε φταίει η εφαρμογή. Κάτι κάνεις εσύ λάθος. Εγώ αυτό είχα και σε stock rom και σε custom που έχω τώρα. Δουλεύει άψογα. Φιλέ μηπως μπορείς να μου πεις τα βήματα αν δεν σου κανει κόπο!!! Βλέπω της οδηγίες στο YouTube ,τα κάνω όπως τα λέει και δεν μου εμφανίζει τίποτα!!λες επειδή τρεχουμε την 4.2.2 εκδοση android? Την εφαρμογή την κατέβασα απο mobilism market γιατί στο play την πληρώνει,λες να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Στην συνέχεια όλα τα μηνύματα που θα αφορούν γενικές εφαρμογές θα αφαιρούνται ως Off Topic. Η συζήτηση για τις εφαρμογές ανήκει στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Στην συνέχεια όλα τα μηνύματα που θα αφορούν γενικές εφαρμογές θα αφαιρούνται ως Off Topic. Η συζήτηση για τις εφαρμογές ανήκει στην ενότητα Android. Το θέμα συγχρονισμος επαφες Facebook σε nexus συσκευες είναι πολύ ιδιαίτερη περιπτωση. Δεν μπορεί κανένας χρηστης άλλης συσκευής πλήν nexus να απαντήσει στο συγκεκριμενο θέμα, αφού οι άλλες συσκευες το έχουν ως επιλογή ενώ τα nexus δεν το έχουν. Ίσως μόνο γι αυτό το θέμα να γίνει μια εξαίρεση και να το συζηταμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Επειδη και εγω στο dhd έχω ρομ τελείως στοκ, χωρίς τα εξτρα της htc (sense), αναγκαστικά έβαλα το haxsync για τις επαφές... Σε android 2.x γινόταν νομίζω και χωρίς έξτρα εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγω παντως παιδια χρησιμοποιω το hd caller id,μου συγχρονιζει φωτο απο φεισμπουκ κ το στατους της επαφης.Κ στο 2x με βολεψε αυτο. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Κατέβασε απο εδώ το φλασ πλειερ http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.48/install_flash_player_ics.apk κ δοκίμασε πάλι δεν θα εχει προβλημα που ειναι ιcs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 δεν θα εχει προβλημα που ειναι ιcs? Όχι, μια χαρά είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 δεν θα εχει προβλημα που ειναι ιcs? Όχι, μια χαρά είναι. Μια χαρα ειναι!Με mozilla βεβαια μπαινω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 δουλεψε o flash βεβαια δεν καταφερα να δω με τα μλκ......να links :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qman Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδιά πώς να το πάρω και εγώ αυτό το κινητό απο Google Store ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά έχω θέμα. Βγάζω φωτο και βίντεο με την φωτογραφική και δεν τα αποθήκευση πουθενά..... Τι παιζει; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά έχω θέμα. Βγάζω φωτο και βίντεο με την φωτογραφική και δεν τα αποθήκευση πουθενά..... Τι παιζει; Για δες μ έναν file manager, and το αρχείο DCIM υπάρχει? Αν ναι, έχει μέσα αρχείο που να λέει κάμερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Για δες μ έναν file manager, and το αρχείο DCIM υπάρχει? Αν ναι, έχει μέσα αρχείο που να λέει κάμερα? Κατέβασα ενα άλλο πρόγραμμα camera mx και της σώζει στον δικο του φάκελο. Μετά δοκιμασα ξανά το μαμά και δούλευε κανονικά. Αν και οι πιο πολλοι τετοια ωρα θα ασχολειστε με τον S4,εγω λεω να κανω τις ερωτησεις μου.Για οσους εχουν το nexus λοιπον... 1)Υποστηριζει flash player?Διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι μπορεις να τον εγκαταστησεις και σε συνδυασμο με firefox παιζει.Θα ηθελα λοιπον να μου πεις καποιος για παραδειγμα αν μπανει http://www.dod.gr ή http://www.sportlemon.tv(να δει ζωντανο βιντεο) 2)Tα ακουστικα της sony MW600 λειτουργουν πανω στο κινητο; Το mv 600 παιζει μια χαρά. Edited March 16, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδια καλημερα,, μου μου δινει ενα παιδι ενα nexus 4 αλλα εχει χασει την αποδειξη αγορας, ειναι απο play stor αγγλιασ. θα εχω θεμα αν παθει κατι΄;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδια καλημερα,, μου μου δινει ενα παιδι ενα nexus 4 αλλα εχει χασει την αποδειξη αγορας, ειναι απο play stor αγγλιασ. θα εχω θεμα αν παθει κατι΄;; Όχι, από το ΙΜΕΙ του φαίνεται κανονικά πώς είναι αγορασμένο από το play store και δεν έχεις θέμα. Έτσι ακριβώς είναι και το δικό μου. :-D Μια ερώτηση, υπολόγισα πώς με φωτεινότητα γύρω στο 50% και wifi σε μια ώρα μου καταναλωσε 20%,χωρίς ομιλία όμως, απλά μια ώρα συνεχόμενη πλοήγηση. Καλά είμαι ήδη να το δω μήπως κάτι μου τραβάει μπαταρία; Είμαι ένας τω μεταξύ με go launcher, μιας που δουλεύει σωστά στο nexus, αν παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts