Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για μένα η ιδανική εφαρμογή θα ήταν να είχε επιλογή για την εμφάνιση ή μη της επάνω μπάρας ( ουτε η επί πληρωμή έχει τέτοια επιλογή?) κατά τα άλλα είναι σουπερ, αλλά δεν θα την βαλω.....τώρα που το σκέφτομαι λέω να στείλω email στον dev μπας και μπορεί να βάλει κανένα future

Δοκιμασε το hd caller id,νομιζω το εχει αυτο που θες.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1.google + εκκαθαριση δεδομενων

2. συλλογη εκκαθαριση δεδομενων

και 3. απανεργοποιηση συγχρονισμου google photos απο λογαρασμοι--------> gmail

Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε με wipe στην gallery και απενεργοποίηση συγχρονισμού στο Google+

Λες να χρειαζεται κάποιο πρόγραμμα να κατεβασω για να μπορέσω να συγχρονισω τις επαφες καταλόγου με του Facebook?

χωρις να το εχω κανει ποτε θα πρεπει οι επαφες που εχεις στο κινητο να εχουν το ιδιο ονομα με αυτο που εχουν στο facebook και μολις μπεις στο φβ απο το κινητο σου 8α σε ρωτησει να κανει συγχρονισμο τις επαφες.. νομιζω μετα θα εισαι κομπλε.. ας απαντησει βεβαια και καποιος με περισσοτερη εμπειρια πανω σε αυτο.

κατεβασα το firefox αλλα sportlemon να δω αγωνα δεν μπορουσα. μ ελεγε να κατεβασω το adobe αλλα οταν πηγα να το κανω μ ελεγε οτι η συσκευη μ δεν υποστηριζει flash.

κατεβασα το firefox αλλα sportlemon να δω αγωνα δεν μπορουσα. μ ελεγε να κατεβασω το adobe αλλα οταν πηγα να το κανω μ ελεγε οτι η συσκευη μ δεν υποστηριζει flash.

Κατέβασε απο εδώ το φλασ πλειερ http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.48/install_flash_player_ics.apk κ δοκίμασε πάλι

Δημήτρης

χωρις να το εχω κανει ποτε θα πρεπει οι επαφες που εχεις στο κινητο να εχουν το ιδιο ονομα με αυτο που εχουν στο facebook και μολις μπεις στο φβ απο το κινητο σου 8α σε ρωτησει να κανει συγχρονισμο τις επαφες.. νομιζω μετα θα εισαι κομπλε.. ας απαντησει βεβαια και καποιος με περισσοτερη εμπειρια πανω σε αυτο.

Φιλέ έχω κανει τα παντα και δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες του Facebook με τίποτα!!!λες να έχει προβλημα το κινητό μου;να το στείλω πίσω να πάρω άλλο;

Όχι, και ούτε πρόκειται να τις συγχρονίσει ότι και να κάνεις. Βάλε το haxsync και θα είσαι οκ

Κώστα αυτό λόγω της διαμάχης Google-fb???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ναι, Νικόλα, στις άλλες συσκευές απλά οι κατασκευαστές το προσαρμόζουν.

Ρε παιδιά το εκανα και αυτό και τίποτα!!!ειναι απίστευτο αυτό!!!!

Το δοκιμασίες εσύ με haxsync?

Ναι,φίλε μου, αν δε στο κάνει δε φταίει η εφαρμογή. Κάτι κάνεις εσύ λάθος. Εγώ αυτό είχα και σε stock rom και σε custom που έχω τώρα. Δουλεύει άψογα.

Φιλέ μηπως μπορείς να μου πεις τα βήματα αν δεν σου κανει κόπο!!! Βλέπω της οδηγίες στο YouTube ,τα κάνω όπως τα λέει και δεν μου εμφανίζει τίποτα!!λες επειδή τρεχουμε την 4.2.2 εκδοση android?

Την εφαρμογή την κατέβασα απο mobilism market γιατί στο play την πληρώνει,λες να φταίει αυτό;

Στην συνέχεια όλα τα μηνύματα που θα αφορούν γενικές εφαρμογές θα αφαιρούνται ως Off Topic.

Η συζήτηση για τις εφαρμογές ανήκει στην ενότητα Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Στην συνέχεια όλα τα μηνύματα που θα αφορούν γενικές εφαρμογές θα αφαιρούνται ως Off Topic.

Η συζήτηση για τις εφαρμογές ανήκει στην ενότητα Android.

Το θέμα συγχρονισμος επαφες Facebook σε nexus συσκευες είναι πολύ ιδιαίτερη περιπτωση. Δεν μπορεί κανένας χρηστης άλλης συσκευής πλήν nexus να απαντήσει στο συγκεκριμενο θέμα, αφού οι άλλες συσκευες το έχουν ως επιλογή ενώ τα nexus δεν το έχουν. Ίσως μόνο γι αυτό το θέμα να γίνει μια εξαίρεση και να το συζηταμε εδώ.

Επειδη και εγω στο dhd έχω ρομ τελείως στοκ, χωρίς τα εξτρα της htc (sense), αναγκαστικά έβαλα το haxsync για τις επαφές...

Σε android 2.x γινόταν νομίζω και χωρίς έξτρα εφαρμογή...

Εγω παντως παιδια χρησιμοποιω το hd caller id,μου συγχρονιζει φωτο απο φεισμπουκ κ το στατους της επαφης.Κ στο 2x με βολεψε αυτο.
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Κατέβασε απο εδώ το φλασ πλειερ http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.48/install_flash_player_ics.apk κ δοκίμασε πάλι

δεν θα εχει προβλημα που ειναι ιcs?

δεν θα εχει προβλημα που ειναι ιcs?

Όχι, μια χαρά είναι.

Μια χαρα ειναι!Με mozilla βεβαια μπαινω

Δημήτρης

Παιδιά έχω θέμα. Βγάζω φωτο και βίντεο με την φωτογραφική και δεν τα αποθήκευση πουθενά..... Τι παιζει;
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Παιδιά έχω θέμα. Βγάζω φωτο και βίντεο με την φωτογραφική και δεν τα αποθήκευση πουθενά..... Τι παιζει;

Για δες μ έναν file manager, and το αρχείο DCIM υπάρχει? Αν ναι, έχει μέσα αρχείο που να λέει κάμερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Για δες μ έναν file manager, and το αρχείο DCIM υπάρχει? Αν ναι, έχει μέσα αρχείο που να λέει κάμερα?

Κατέβασα ενα άλλο πρόγραμμα camera mx και της σώζει στον δικο του φάκελο. Μετά δοκιμασα ξανά το μαμά και δούλευε κανονικά.

Αν και οι πιο πολλοι τετοια ωρα θα ασχολειστε με τον S4,εγω λεω να κανω τις ερωτησεις μου.Για οσους εχουν το nexus λοιπον...

1)Υποστηριζει flash player?Διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι μπορεις να τον εγκαταστησεις και σε συνδυασμο με firefox παιζει.Θα ηθελα λοιπον να μου πεις καποιος για παραδειγμα αν μπανει http://www.dod.gr ή http://www.sportlemon.tv(να δει ζωντανο βιντεο)

2)Tα ακουστικα της sony MW600 λειτουργουν πανω στο κινητο;

Το mv 600 παιζει μια χαρά.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

παιδια καλημερα,, μου μου δινει ενα παιδι ενα nexus 4 αλλα εχει χασει την αποδειξη αγορας, ειναι απο play stor αγγλιασ. θα εχω θεμα αν παθει κατι΄;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδια καλημερα,, μου μου δινει ενα παιδι ενα nexus 4 αλλα εχει χασει την αποδειξη αγορας, ειναι απο play stor αγγλιασ. θα εχω θεμα αν παθει κατι΄;;

Όχι, από το ΙΜΕΙ του φαίνεται κανονικά πώς είναι αγορασμένο από το play store και δεν έχεις θέμα. Έτσι ακριβώς είναι και το δικό μου. :-D

Μια ερώτηση, υπολόγισα πώς με φωτεινότητα γύρω στο 50% και wifi σε μια ώρα μου καταναλωσε 20%,χωρίς ομιλία όμως, απλά μια ώρα συνεχόμενη πλοήγηση. Καλά είμαι ήδη να το δω μήπως κάτι μου τραβάει μπαταρία; Είμαι ένας τω μεταξύ με go launcher, μιας που δουλεύει σωστά στο nexus, αν παίζει ρόλο αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)