cb600f Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Το Google music είναι απλά τέλειο!!! Όλη η μουσική που θέλω online και αν θέλω offline!!! Κατάφερα και το έκανα, μην ρωτάτε πως, πάτησα κάτι, άνοιξε κάτι άλλο κλπ το θέμα είναι πως δουλεύει άψογα και είναι κρίμα να μγν είναι διαθέσιμο χωρίς μαϊ*****ές και στην Ελλάδα. Ακολούθησα τον οδηγό απο εδώ http://www.beinggadget.com/19/updated-how-to-use-google-music-from-anywhere-the-best-guide/ Αν υπάρχει ασφαλέστερος και καλύτερος τρόπος δεν ξέρω, αυτό έκανα και δουλεύει πλέον μια χαρά. Edited March 13, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το Google music είναι απλά τέλειο!!! Όλη η μουσική που θέλω online και αν θέλω offline!!! Κατάφερα και το έκανα, μην ρωτάτε πως, πάτησα κάτι, άνοιξε κάτι άλλο κλπ το θέμα είναι πως δουλεύει άψογα και είναι κρίμα να μγν είναι διαθέσιμο χωρίς μαϊ*****ές και στην Ελλάδα. Ακολούθησα τον οδηγό απο εδώ http://www.beinggadget.com/19/updated-how-to-use-google-music-from-anywhere-the-best-guide/ Αν υπάρχει ασφαλέστερος και καλύτερος τρόπος δεν ξέρω, αυτό έκανα και δουλεύει πλέον μια χαρά. Εγώ το παλεύω μέρες τωρα και τπτ. Ακολουθησα τον οδηγό και με τους 2 τρόπους, που περιγράφει, αλλά μόλις πάω στο βήμα για επιβεβαίωση του λογαριασμού μου μέσω credit card, απλώς μένει σε αναμονή και δεν κάνει τπτ. Έκανες κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει ο οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγώ το παλεύω μέρες τωρα και τπτ. Ακολουθησα τον οδηγό και με τους 2 τρόπους, που περιγράφει, αλλά μόλις πάω στο βήμα για επιβεβαίωση του λογαριασμού μου μέσω credit card, απλώς μένει σε αναμονή και δεν κάνει τπτ. Έκανες κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει ο οδηγός; Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μόλις συνδέθηκε, για να κατεβάσω το media manager της Google, έβαλα πάλι την χρεωστική κάρτα που έχω και με άφησε. Η χρέωση φυσικά ήταν μηδέν. Ίσως εκεί που λες περιμένει, να πρέπει να προσθέσεις την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μόλις συνδέθηκε, για να κατεβάσω το media manager της Google, έβαλα πάλι την χρεωστική κάρτα που έχω και με άφησε. Η χρέωση φυσικά ήταν μηδέν. Ίσως εκεί που λες περιμένει, να πρέπει να προσθέσεις την κάρτα. Α, έτσι πες. Δηλωσες χρεωστική. Εγώ δηλώνω πιστωτική και είναι ελληνική, οποτε γι' αυτό δεν προχωράει η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Α, έτσι πες. Δηλωσες χρεωστική. Εγώ δηλώνω πιστωτική και είναι ελληνική, οποτε γι' αυτό δεν προχωράει η διαδικασία. Την χρεωστική που είχα πάντα έβαλα. Την κάρτα μου την έβλεπα, απλά ήταν σκιασμένη και έπρεπε να την βάλω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 παιδια εν ολίγοις γνωριζει κανεις να μου πει βημα βημα πως μπορω να εχω flash support στο κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 παιδια εν ολίγοις γνωριζει κανεις να μου πει βημα βημα πως μπορω να εχω flash support στο κινητο???? Βαλε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2042464 τον flash player και μετα βαλε καποιον browser που να υποστηριζει flash π.χ firefox, dolphin, xscope. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Την χρεωστική που είχα πάντα έβαλα. Την κάρτα μου την έβλεπα, απλά ήταν σκιασμένη και έπρεπε να την βάλω ξανά. Λοιπον, ξαναεβαλα κι εγώ την πιστωτική μου, αλλά έβαλα διεύθυνση Αγγλίας, διότι δεν δεχόταν με τπτ ελληνική διεύθυνση. Δεν υπήρχε καν επιλογή της Ελλάδας ως διαθέσιμης χωρας. Τελικά ενεργοποιήθηκε και για μένα και κατέβασα τον desktop client. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βαλε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2042464 τον flash player και μετα βαλε καποιον browser που να υποστηριζει flash π.χ firefox, dolphin, xscope. Ο τελευταίος dolphin δεν υποστηρίζει flash λέμε στην 4.2. Το έχουν μόνιμα disabled. Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει παλιότερη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ο τελευταίος dolphin δεν υποστηρίζει flash λέμε στην 4.2. Το έχουν μόνιμα disabled. Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει παλιότερη έκδοση. Αυτο το κολπακι δεν παιζει πια; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35150214&postcount=11 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Επιτέλους εχθές το παρέλαβα(μετά από έναν μαραθώνιο να δω που το άφησε ο φωστήρας ο κούριερ,σε άσχετο παραλήπτη το πέταξε και έφυγε:rolleyes: ). Τεσπα,το θέμα είναι ότι είναι πανέμορφο και εξαιρετικά γρήγορο. Το Android 4.2 απλά φυσάει,καμία σχέση με το 4.0.4 που είχε το Sole μου. Η μπαταρία είναι αρκετά έως πολύ καλύτερη από το Sole.Μέχρι τώρα το έχω λιώσει στις αναβαθμίσεις και στο πείραγμα και μέχρι να το φορτίσω είχα ~63%.Μιλάμε περίπου 9-11 ώρες ενασχόλησης,βέβαια το είχα στο αυτόματο την φωτεινότητα και δεν έπαιξα καθόλου παιχνίδια. Α ακούστηκε και εμένα το μικρό κλάτς όταν το κουνάω,ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Τα χρώματα πάντως μάλλον χλωμά μου είναι,όπως ειπώθηκε από άλλους. Έπαθα κάτι όταν είδα ότι παίρνει micro και όχι mini sim ,αλλά με την βοήθεια του προσκοπικού σουγιά λύθηκε εύκολα το πρόβλημα.:shifty: Πως κάνουμε το κόλπο 360ο με την φωτογραφική;Προσπάθησα και δεν μου βγήκε.:wacko: Τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω;Κανένα καλό app που θα βελτιώσει την χρηστικότητα; (δεν ενδιαφέρομαι γενικά για rooting ή για παιχνίδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Την χρεωστική που είχα πάντα έβαλα. Την κάρτα μου την έβλεπα, απλά ήταν σκιασμένη και έπρεπε να την βάλω ξανά. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, οπότε μετά το διάβασμα του ποστ σου έκανα και εγώ το ίδιο, έβαλα πάλι την prepaid card που ειχα με διεύθυνση UK και την δέχτηκε... Ευχαριστώ... Edited March 13, 2013 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Επιτέλους εχθές το παρέλαβα(μετά από έναν μαραθώνιο να δω που το άφησε ο φωστήρας ο κούριερ,σε άσχετο παραλήπτη το πέταξε και έφυγε:rolleyes: ). Τεσπα,το θέμα είναι ότι είναι πανέμορφο και εξαιρετικά γρήγορο. Το Android 4.2 απλά φυσάει,καμία σχέση με το 4.0.4 που είχε το Sole μου. Η μπαταρία είναι αρκετά έως πολύ καλύτερη από το Sole.Μέχρι τώρα το έχω λιώσει στις αναβαθμίσεις και στο πείραγμα και μέχρι να το φορτίσω είχα ~63%.Μιλάμε περίπου 9-11 ώρες ενασχόλησης,βέβαια το είχα στο αυτόματο την φωτεινότητα και δεν έπαιξα καθόλου παιχνίδια. Α ακούστηκε και εμένα το μικρό κλάτς όταν το κουνάω,ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Τα χρώματα πάντως μάλλον χλωμά μου είναι,όπως ειπώθηκε από άλλους. Έπαθα κάτι όταν είδα ότι παίρνει micro και όχι mini sim ,αλλά με την βοήθεια του προσκοπικού σουγιά λύθηκε εύκολα το πρόβλημα.:shifty: Πως κάνουμε το κόλπο 360ο με την φωτογραφική;Προσπάθησα και δεν μου βγήκε.:wacko: Τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω;Κανένα καλό app που θα βελτιώσει την χρηστικότητα; (δεν ενδιαφέρομαι γενικά για rooting ή για παιχνίδια). καλορίζικο πρώτα από όλα :) Ποτέ μην λες ποτέ, το τηλ σε προκαλεί να το πειράξεις, σου κλείνει το μάτι λέμε :lol: Το κόλπο για 360 μοίρες ......δεν υπάρχει κανένα κόλπο, απλά πρέπει να ευθυγραμμίσεις σωστά το τηλ και όλα μετά είναι εύκολα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Και να το πρώτο ατύχημα.. έπεσε κάτω του φίλου μου το Nexus 4 , με screen protector και θήκη και έπεσε με την μούρη σε χαλίκια.. 3 αρκετά καλές γρατζουνιές στην οθόνη. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή και πόσο καιρό παίρνει για να γίνει? Edited March 13, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και να το πρώτο ατύχημα.. έπεσε κάτω του φίλου μου το Nexus 4 , με screen protector και θήκη και έπεσε με την μούρη σε χαλίκια.. 3 αρκετά καλές γρατζουνιές στην οθόνη. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή και πόσο καιρό παίρνει για να γίνει? αουτς:cry::cry::cry::cry: εσύ θα μας πεις πόσο θα κοστίσει γιατί κανενός άλλου από ότι θυμάμαι εδώ μέσα δεν εχει φάει τετοια τουμπα, οπότε κάνεις lG τηλ αύριο και ελπίζουμε να μην ακούσουμε καμία τρέλα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και να το πρώτο ατύχημα.. έπεσε κάτω του φίλου μου το Nexus 4 , με screen protector και θήκη και έπεσε με την μούρη σε χαλίκια.. 3 αρκετά καλές γρατζουνιές στην οθόνη. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή και πόσο καιρό παίρνει για να γίνει? http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=190794880210&index=4&nav=SEARCH&nid=65628474695 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και να το πρώτο ατύχημα.. έπεσε κάτω του φίλου μου το Nexus 4 , με screen protector και θήκη και έπεσε με την μούρη σε χαλίκια.. 3 αρκετά καλές γρατζουνιές στην οθόνη. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή και πόσο καιρό παίρνει για να γίνει? Δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Me screen protector και επαθε ζημια? Εσκισε το πλαστικο? :confused: Ενημερωσε μας για την εξελιξη, περαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, οπότε μετά το διάβασμα του ποστ σου έκανα και εγώ το ίδιο, έβαλα πάλι την prepaid card που ειχα με διεύθυνση UK και την δέχτηκε... Ευχαριστώ... Χαίρομαι που βοήθησα, αλλά διεύθυνση δεν μου ζήτησε πουθενά! Απλά αριθμό κάρτας και ονοματεπώνυμο. Το θέμα είναι να λειτουργεί όποτε, καλό ανέβασμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Λοιπον, ξαναεβαλα κι εγώ την πιστωτική μου, αλλά έβαλα διεύθυνση Αγγλίας, διότι δεν δεχόταν με τπτ ελληνική διεύθυνση. Δεν υπήρχε καν επιλογή της Ελλάδας ως διαθέσιμης χωρας. Τελικά ενεργοποιήθηκε και για μένα και κατέβασα τον desktop client. :-) Ρε παιδιά σε μένα δεν φτάνει στο σημείο να μου,ζητήσει να βάλω κάρτα... Ενώ κάνω την επιβεβαίωση που ζητάει όταν πάει να συνδεθεί μένει εκεί απλά δείχνει Ότι φορτώνει την σελίδα Αλλά τίποτα... Την άφησα περίπου 10 και όλο φορτώνει την σελίδα Αλλά δεν την ανοίγει για να βάλω την κάρτα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ρε παιδιά σε μένα δεν φτάνει στο σημείο να μου,ζητήσει να βάλω κάρτα... Ενώ κάνω την επιβεβαίωση που ζητάει όταν πάει να συνδεθεί μένει εκεί απλά δείχνει Ότι φορτώνει την σελίδα Αλλά τίποτα... Την άφησα περίπου 10 και όλο φορτώνει την σελίδα Αλλά δεν την ανοίγει για να βάλω την κάρτα... Μετα το log in με τα στοιχεία του google account σου και στο πάνελ που θα δείχνει "θολή/σκιασμένη" την πιστωτική/χρεωστική κάρτα σου, πήγαινε με το ποντίκι κι επιλεξε alternative way of charge η κάτι τέτοιο. Στην ουσία σου βγάζει μια νέα φόρμα και ξαναδηλωνεις την ίδια κάρτα, με διεύθυνση όμως Αγγλίας η κάποιας άλλης απο τις διαθέσιμες χώρες που σου δίνει στις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnenia Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά καλημέρα!! Θα ήθελα την βοήθεια σας..... Απο την πρωτη μέρα που έχω πάρει το nexus 4 δεν έχω καταφέρει να συγχρονισω τις επαφες του Facebook με τον κατάλογο του κινητού για να προσθέτουν φωτογραφιες,ενημερωσεις φίλων κλπ καο επίσης εδώ και 3 ημέρες δεν μου συγχρονίζει απο τον λογαριασμό gmail τις επαφές!! Δηλαδή συγχρονίζει τα παντα εκτός απο τις επαφές.... Αρα οτι αποθηκευω στο τηλ δεν αποθηκεύεται στο gmail!!!σας ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Αυτο το κολπακι δεν παιζει πια; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35150214&postcount=11 Δεν το είχα υπόψη μου το κολπάκι. Η τρέχουσα έκδοση του dolphin είναι η 9.3. Θα το δοκιμάσω γιατί έχω συνηθίσει τον dolphin και δεν το κουνάω από δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δεν το είχα υπόψη μου το κολπάκι. Η τρέχουσα έκδοση του dolphin είναι η 9.3. Θα το δοκιμάσω γιατί έχω συνηθίσει τον dolphin και δεν το κουνάω από δω. To δοκίμασα ήδη,αν και δεν χρησιμοποιώ dolphin, με τις τελευταίες εκδόσεις dolphin+flash και φαίνεται ότι παίζει.Για δες και εσύ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Μετα το log in με τα στοιχεία του google account σου και στο πάνελ που θα δείχνει "θολή/σκιασμένη" την πιστωτική/χρεωστική κάρτα σου, πήγαινε με το ποντίκι κι επιλεξε alternative way of charge η κάτι τέτοιο. Στην ουσία σου βγάζει μια νέα φόρμα και ξαναδηλωνεις την ίδια κάρτα, με διεύθυνση όμως Αγγλίας η κάποιας άλλης απο τις διαθέσιμες χώρες που σου δίνει στις επιλογές. το θεμα ειναι οτι δεν μου δινει την επιλογη για να βαλω την καρτα...Οταν φτανει εκει απλα φορτωνει την σελιδα χωρις να την ανοιγει Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts