junglist Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Λοιπόν με τον τελευταίο σταθερό FRANCO, έχω κατανάλωση μπαταρίας 2%/ώρα, χωρίς να κάνω τίποτα, που είναι απαράδεκτο. Αν βάλω κανένα 140 , παίζει να είναι καλύτερα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δεν ξερω για φρανκο αλλα εβαλα airkernel και απο μπαταρια σκιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 δλδ ποσο σε παει και με τι χρηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Με χαλαρη χρηση και κλεισυο το βραδυ μιαμιση μερα...δοκιμαζεις και αν δεν σου κανει την βγαζεις...μαγεια του νεξους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Κ γω με Φράνκο 140 κ paranoid φρέσκια.. Δεν είμαι ικανοποιημένος.... Τον airkernel apo που τον κατεβάζουμε??? Με paranoid 3.60 εχεις δοκιμάσει κ συ?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Με χαλαρη χρηση και κλεισυο το βραδυ μιαμιση μερα...δοκιμαζεις και αν δεν σου κανει την βγαζεις...μαγεια του νεξους... Με αυτή την χρήση ( που πολλές φορές κάνω και εγώ ) ότι κέρνελ και να βάλεις το ίδιο θα σου κρατάει. Το λέω εγώ που έχω περάσει από σχεδόν όλους ( faux - ελληνα - αερα - ) και αφού ξεκίνησα από του τρελοπορταγάλλου κατέληξα πάλι σε αυτόν. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πάντως με τους τελευταίους κερνελ του Φράνκο δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου.θα δοκιμασω airkernel να δω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πάντως με τους τελευταίους κερνελ του Φράνκο δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου.θα δοκιμασω airkernel να δω πρόσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι θέλει πρώτα reset kernel και μετά πέρασμα τον ΄΄αέρα΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδιά τα "με χαλαρή χρήση" κλπ δεν λένε κάτι. Σημασία έχει η κατανάλωση σε mA/ώρα. Αυτό πρέπει να κοιτάμε με κάθε setup για να βλέπουμε πώς πάει η αυτονομία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 πρόσεχε μόνο γιατί νομίζω ότι θέλει πρώτα reset kernel και μετά πέρασμα τον ΄΄αέρα΄΄ Το ξερω.Εχω παντα στο κινητο το ζιπακι για reset οποτε παρω αποφαση να αλλαξω κερνελ.Τωρα ειμαι με τον 140 απο το πρωι και δειχνει να τα πηγαινει καλα απο αποψη μπαταριας.Για να δουμε αλλιως θα τον αλλαξω.Παιζω παντα UV -100 .Eπισης σκεφτομαι σοβαρα να γυρισω σε στοκ ρομ.(καλα τα ελεγε ο g47).Αν εξαιρεσεις την μπαταρια που αλλαζεις, καποια toggles και fullscreen που το κανεις κ με εφαρμογη(το pie μου ειναι αδιαφορο ακομα)οπως και κατι μικροπραγματα κατα τα αλλα δεν εχεις κατι αλλο σημαντικο.Τα σημαντικα στα παρεχει ο κερνελ πρωτιστως.Το halo μου αρεσε αλλα περιμενω να βγει σαν apk και να το βαζω σε οποια ρομ θελω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εγω παντως με τον φρανκο και την ιδια χρηση η μπαταρια ςεπιανε μεχρι της 8 το απογευμα το αργοτερο...ενω με τον αερα μεχρι το επομενο μεσημερι...το βραδυ ηταν airplane mode...οποτε εκατσα με airkernel ο οποιος στην cpu ειναι υπογχρονισσμενος και undervolted.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εγω παντως με τον φρανκο και την ιδια χρηση η μπαταρια ςεπιανε μεχρι της 8 το απογευμα το αργοτερο...ενω με τον αερα μεχρι το επομενο μεσημερι...το βραδυ ηταν airplane mode...οποτε εκατσα με airkernel ο οποιος στην cpu ειναι υπογχρονισσμενος και undervolted.... μεχρι τις 8?τοσο λιγο?περιεργο κιολας,με ιδια χρηση που λες... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 μεχρι τις 8?τοσο λιγο?περιεργο κιολας,με ιδια χρηση που λες... Γιαυτο καιαλλαξα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 καλα κανει κ ρωταει,αλλα μου πηρε 2 δευτερολεπτα να γραψω στο google "nexus 4 airkernel" και να με παει στο αντιστοιχο νημα.απλα πραματα θα τον δοκιμασω κ γω αν κ ειμαι ευχαριστημενος απο τους τελευταιους του φρανκο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ο νεος airkernel ειναι εδω--> http://air.sloud.kr/2013/05/air-kernel-weekly-10-for-nexus-4.html?m=1 Απο την εκδοση 9 εχει βαλει και prima drivers που διορθωνουν τα notifications delay και data drops:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Anyway....γυριζω στο θεμα...ο αερας για μενα απο αποψη μπαταριας ειναι καλυτερος απο φρανκο.απο αποψεως γρηγοραδας ομως οχι τοσο!παντως οποιος θελει μπορει να τον δοκιμασει γιαυτο αλλωστε εχουμενεξους....οσον αναφοαρα του ελληνα σε εμενα δημιουργησε προβλημα χανοντας το σημα του wifi.οποτε αναγκαστικα ξαναεκανα clean install γιατι δεν ειχα backup...... Μπορει επισης καποιος να μου πει γιαλλους kernels; για trinity,faux και m+ ποιος ειναι για μπαταρια,ποιος για επιδοσεις ή και τα δυο; Edited May 23, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Anyway....γυριζω στο θεμα...ο αερας για μενα απο αποψη μπαταριας ειναι καλυτερος απο φρανκο.απο αποψεως γρηγοραδας ομως οχι τοσο!παντως οποιος θελει μπορει να τον δοκιμασει γιαυτο αλλωστε εχουμενεξους....οσον αναφοαρα του ελληνα σε εμενα δημιουργησε προβλημα χανοντας το σημα του wifi.οποτε αναγκαστικα ξαναεκανα clean install γιατι δεν ειχα backup...... Από 135 νομίζω και μετά έχει μαρς αλλάξει ο πορτογάλλος πολλά πράγματα και ιδίως στο θέμα ταχύτητας, σήματος wifi , σκρόλινγκ, αυτός ίσως να επηρεάζει κάπως την απόδοση την μπαταρίας, λογικό είναι αλλά πιστεύω ότι οι διαφορές είναι μικρές, ο Ελληνας κάνει αξιόλογη δουλειά ( τις πρώτες εκδόσεις του τις είχα για καμιά εβδομάδα ) αλλά θέλει ακόμα αγώνα......αν και πιστεύω ότι γρήγορα θα φτάσει σε επίπεδα σοβαρά μιας και στο xda πολλοί χρήστες έχουν άριστα σχόλια για την δουλεια του στον γαλαξία. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Anyway....γυριζω στο θεμα...ο αερας για μενα απο αποψη μπαταριας ειναι καλυτερος απο φρανκο.απο αποψεως γρηγοραδας ομως οχι τοσο!παντως οποιος θελει μπορει να τον δοκιμασει γιαυτο αλλωστε εχουμενεξους....οσον αναφοαρα του ελληνα σε εμενα δημιουργησε προβλημα χανοντας το σημα του wifi.οποτε αναγκαστικα ξαναεκανα clean install γιατι δεν ειχα backup...... οταν λες clean install τι εννοεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 οταν λες clean install τι εννοεις? Ξανα φλασαρισμα την stock rom καθως περασα τον μαμα κερνελ και το προβλημα δεν εφευγε.καιναλλοι που ειχαν το ιδιο προβλημα ειναι η μονη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 σωπα ρε συ,μεγαλο μπλεξιμο δλδ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ξανα φλασαρισμα την stock rom καθως περασα τον μαμα κερνελ και το προβλημα δεν εφευγε.καιναλλοι που ειχαν το ιδιο προβλημα ειναι η μονη λυση. Τα wipes περα απο τα cache/dalvik δεν χρειαζονται απο τι ξερω...εκτος αν το κανες για καθαρο install να φυγει ολη η σαβουρα:D Edit Ακυρο.ειδα οτι λες για στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δεν εφευγε με τιποτα...τι κερνελ αλλους εβαζα,τι αλλες ρομ τιποτα....οποτε ξανα ολα απο την αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστούν οι προσωπικές διαμάχες. Να υπενθυμίσω πως πριν ρωτήσουμε κάτι έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε μία αναζήτηση να δούμε μήπως έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημά μας ώστε να μην φορτώνουμε τα θέματα με επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις και απαντήσεις. Τέλος απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα και η γραφή τύπου SMS! Προσπαθήστε να συνεχίσετε τηρώντας τα παραπάνω! Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 οταν λες clean install τι εννοεις? Ξανα φλασαρισμα την stock rom καθως περασα τον μαμα κερνελ και το προβλημα δεν εφευγε.καιναλλοι που ειχαν το ιδιο προβλημα ειναι η μονη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδες αυτο το σφαλμα το χει δει κανεις?? Κατι ανεφερε καποιος στο χδα αλλα δεν βρηκε καποια ακρη. Εμενα βγαινει,οχι συνεχεια,οταν παταω την καμερα η την συλλογη Εχει κανεις καμια ιδεα? Αυτο εγινε μετα το περασμα του airkernel...δεν ξερω αν παιζει ρολο...μπορει να ναι συνδυασμος και αλλων παραγοντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts