panagis_89 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ποια εφαρμογή για μεταφορα των εφαρμογών στην εξωτερική χρησιμοποιειται στο μινι μας? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπέρα. Ρε παιδιά η ρύθμιση για να ΜΗ μετατρέπει τα μεγάλα sms σε mms, πού στο καλό είναι και δεν την βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μια ερώτηση. Έχω κάνει root το κινητό μου. Αν κάνω τον superuser εφαρμογή συστήματος ποια η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ερώτηση κι από μένα μιας και το πήρε σήμερα ο αδερφός μου από Γερμανό, η συσκευή είχε από κατασκευής 4.1.2 και σε ένα σύντομο update που κάναμε ΟΤΑ παρέμεινε με 4.1.2 προφανώς επειδή περιελάμβανε απλώς διορθώσεις. Υπάρχει κάτι που να αναφέρει για νεότερο firmware (4.2.2 λογικά) στο S3 mini; Κι αν ναι, πότε περίπου αναμένεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλημερα για να μηδενιστει το custom binary download? πως γινεται? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλημερα για να μηδενιστει το custom binary download? πως γινεται? Κατεβάζεις το triangle away από xda (υπάρχει και στο play αλλά είναι επί πληρωμής) και αφού του δώσεις δικαιώματα root (πρέπει να είσαι root βέβαια) το ανοίγεις και επιλέγεις το reset counter. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 παιδια πολλες φορες οταν παω να κανω κληση κολλαει η οθονη και θελει κλειδωμα-ξεκλειδωμα για να μπορεσω να πατησω το πληκτρο για τερματισμο κλησης...καποια βοηθεια> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ερώτηση κι από μένα μιας και το πήρε σήμερα ο αδερφός μου από Γερμανό, η συσκευή είχε από κατασκευής 4.1.2 και σε ένα σύντομο update που κάναμε ΟΤΑ παρέμεινε με 4.1.2 προφανώς επειδή περιελάμβανε απλώς διορθώσεις. Υπάρχει κάτι που να αναφέρει για νεότερο firmware (4.2.2 λογικά) στο S3 mini; Κι αν ναι, πότε περίπου αναμένεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Προς το παρόν είναι ακόμα άγνωστο. Κάποιοι λένε ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 4.2.2 και κάποιοι άλλοι όχι. Και στην επίσημη σελίδα της Samsung που ρώτησα στο Facebook, ούτε αυτοί ήξεραν κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Προς το παρόν είναι ακόμα άγνωστο. Κάποιοι λένε ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 4.2.2 και κάποιοι άλλοι όχι. Και στην επίσημη σελίδα της Samsung που ρώτησα στο Facebook, ούτε αυτοί ήξεραν κάτι. Αναμονή λοιπόν και να προσθέσω ότι σήμερα ανακάλυψα πως η συσκευή είναι branded από την cosmote, περίεργο δεν είναι άφου την αγόρασε από Γερμανό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Δημιουργεις ενα φακελο στην internal η external card και τον ονομαζεις Media. Μεσα στον φακελο media δημιουργεις παλι ενα φακελο και τον ονομαζεις Audio. Μεσα στον φακελο Audio δημιουργεις 2 φακελους που τον εναν τον ονομαζεις Notifications και βαζεις μεσα ηχους για μηνυματα και ειδοποιησεις και τον αλλον Ringtones και βαζεις μεσα ηχους για κλησεις και για τις επαφες σου. Το ξερω οτι μοιαζει σαν ανεκδοτο αλλα μονο ετσι θα στους αναγνωριζει το τηλεφωνο σου απο τι ρυθμισεις - ηχος - ηχος κλησης συσκευης κ.λ.π:D Κάπως παλιό το post που κάνω quote, και ενώ όσα γράφονται μού είναι γνωστά και φυσικά τα έκανα στο S3 mini που μόλις αγόρασε η ξαδέλφη μου, η συσκευή δεν αναγνωρίζει τα .mp3 του φακέλου ως ήχους κλήσης, αλλά ούτε μπορεί να τους δει και να τους παίξει με τους media players που υπήρχαν μέσα (Google Music και Αναπαραγωγή αν θυμάμαι καλά (λογικά η 2η είναι εφαρμογή της Samsung), αλλά ούτε και με το Winamp που πέρασα από το Market. Είπα, ότι παίζοντας σε κάποιον Player, θα έχει επιλογή για Set As -> Ringtone. Τζίφος. Ps. Έχω δημιουργήσει τον φάκελο Media μαζί με τα subfolders και στον εσωτερικό χώρο, αλλά και στην sdcard. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλημερα παιδια! Μια γενικη ερωτηση για την συγκεκριμενη συσκευη, μια και σκεφτομαι να την αγορασω στην γυναικα μου (το Arc S που εχει, σερνεται στην κυριολεξια...) Διαβαζω οτι εχει 1 gb ram και αποθηκευτικο χωρο 8 ή 16gb... Tα 8/16 ειναι προφανως ο internal χωρος αποθηκευσης... Δεν εχει ομως αποθ. χωρο τηλεφωνου (οπως το Galaxy SII εχει 2gb για αυτο το σκοπο) ???? Οι εφαρμογες εγκαθιστανται εκει και απο εκει και περα βαζεις sd card για επιπλεον χωρο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Σταυρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Από τα 8gb έχεις διαθέσιμα τα 3 gb δυστυχώς και sd να βάλεις οι εφαρμογές δεν πηγαίνουν στην sd. Στην sd το μονο που μπορείς να αποθηκεύσεις είναι video,φωτογραφίες και τραγούδια. Αυτό που συμβαίνει είναι οτι τα 5 gb αντιστοιχούν στις εφαρμογές του συστήματος. Για μένα δες κάποιο με pure android(π.χ. nexus εγω δεν ειχα την δυνατότητα να το αγοράσω) που δεν παίρνει sd αλλά από τα 16 gb έχεις ελεύθερα τα 14 ή 15 και θα παίρνεις αναβαθμίσεις και όχι να σταματάς στην 4.2 και να μην μπορείς να αναβαθμιστείς παραπάνω ωστε να μπορέσεις να πας και στην kitkat απο την έκδοση jellybean και να εισαι τετραπυρηνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Από τα 8gb έχεις διαθέσιμα τα 3 gb δυστυχώς και sd να βάλεις οι εφαρμογές δεν πηγαίνουν στην sd. Στην sd το μονο που μπορείς να αποθηκεύσεις είναι video,φωτογραφίες και τραγούδια. Αυτό που συμβαίνει είναι οτι τα 5 gb αντιστοιχούν στις εφαρμογές του συστήματος. Για μένα δες κάποιο με pure android(π.χ. nexus εγω δεν ειχα την δυνατότητα να το αγοράσω) που δεν παίρνει sd αλλά από τα 16 gb έχεις ελεύθερα τα 14 ή 15 και θα παίρνεις αναβαθμίσεις και όχι να σταματάς στην 4.2 και να μην μπορείς να αναβαθμιστείς παραπάνω ωστε να μπορέσεις να πας και στην kitkat απο την έκδοση jellybean και να εισαι τετραπυρηνος. Τοσα λιγα??????? Καλα, η Samsung ειναι για τα πανηγυρια, νομιζω οτι δεν θα ξαναγγιξω συσκευη της... :angry::angry::angry: Μηπως γνωριζεις ποσα μενουν ελευθερα απο την version των 16gb? (οσο για το Nexus που λες, ειναι... δικος μου ποθος!!!! :lol: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τοσα λιγα??????? Καλα, η Samsung ειναι για τα πανηγυρια, νομιζω οτι δεν θα ξαναγγιξω συσκευη της... :angry::angry::angry: Μηπως γνωριζεις ποσα μενουν ελευθερα απο την version των 16gb? (οσο για το Nexus που λες, ειναι... δικος μου ποθος!!!! :lol: ) Αυτό δεν το γνωρίζω. Ξέρω να σου πω μόνο οτι το 16 δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Αν μπορείς να διαθέσεις μεχρι 350 ευρώ δες από το skroutz αυτό που σου πρότεινα και με 2gb ram και 4πυρηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αυτό δεν το γνωρίζω. Ξέρω να σου πω μόνο οτι το 16 δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Αν μπορείς να διαθέσεις μεχρι 350 ευρώ δες από το skroutz αυτό που σου πρότεινα και με 2gb ram και 4πυρηνο. Το ξερω πολυ καλα το Nexus!!! Επειδη ομως το θελω για την γυναικα μου, ξερω οτι δεν θελει τοοοοσο μεγαλη συσκευη... Σκεψου οτι το Xperia Arc S που εχει τωρα, της φαινεται ηδη μεγαλο... (ηδη κοιταζω για το HTC One SV...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τοσα λιγα??????? Καλα, η Samsung ειναι για τα πανηγυρια, νομιζω οτι δεν θα ξαναγγιξω συσκευη της... :angry::angry::angry: Μηπως γνωριζεις ποσα μενουν ελευθερα απο την version των 16gb? (οσο για το Nexus που λες, ειναι... δικος μου ποθος!!!! :lol: ) Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος του κινητού είναι 4.54 GB και όχι γύρω στα 3. Έχω μέσα γύρω στις 45 εφαρμογές/παιχνίδια και ακόμα έχω 2.58 GB. Ε δε νομίζω να κατεβάσει και όλο το Play Store. Οι φωτογραφίες, τα τραγούδια και τα βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν και σε μία microSD. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος του κινητού είναι 4.54 GB και όχι γύρω στα 3. Έχω μέσα γύρω στις 45 εφαρμογές/παιχνίδια και ακόμα έχω 2.58 GB. Ε δε νομίζω να κατεβάσει και όλο το Play Store. Οι φωτογραφίες, τα τραγούδια και τα βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν και σε μία microSD. :) Διαφωνω εντελως φιλικά π.χ. τα angry birds και drag racing δεν τα θεωρώ παιχνίδια. Ετσι εαν βαλεις ενα nba μπασκετακι ενα need for speed ενα sygic που ειναι 250 mb μετά δεν σου μενει μνήμη μετά φλερτάρεις με 900 mb. Φιλικά τα λεω δεν θα μαλωσουμε και για κινητα ειπαμε :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Διαφωνω εντελως φιλικά π.χ. τα angry birds και drag racing δεν τα θεωρώ παιχνίδια. Ετσι εαν βαλεις ενα nba μπασκετακι ενα need for speed ενα sygic που ειναι 250 mb μετά δεν σου μενει μνήμη μετά φλερτάρεις με 900 mb. Φιλικά τα λεω δεν θα μαλωσουμε και για κινητα ειπαμε :-D Ναι εντάξει. Αλλά δε νομίζω να κατεβάσει κάποιο από αυτά τα δύο η γυναίκα του! :) Οπότε με κανένα angry birds, candy crush κλπ νομίζω πως θα είναι μια χαρά. Άσε που οι περισσότεροι/ες το έχουν για το facebook, email, μουσική κλπ και όχι για παιχνίδια ή για επαγγελματική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Απέκτησα και εγώ το πρώτο μου android λοιπόν.Και αντιμετωπίζω προβληματάκι.Δεν μπορώ να στείλω sms με περισσότερους από 70 χαρακτήρες.Λέει 160 και μόλις προσθέσω γράμμα, πάει στο 69.Έβαλα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων Unicode αλλά και αυτόματο(στην αρχή ήταν GSM,όπου δεν είχα καν μικρούς χαρακτήρες),δοκίμασα να αλλάξω σε Τ9 πληκτρολόγιο,κατέβασα από το store ένα άλλο πληκτρολόγιο μπας και φταίει αυτό,επανεκκίνηση έκανα,τίποτα... Καμιά ιδέα? Έχω firmware 4.1.2 Edit:Μόλις δοκίμασα και το Go sms pro...το ίδιο πράγμα ακριβώς...Τί φταίει?Μόνο όταν γράφω ελληνικά το κάνει.Πρέπει να κατεβάσω άλλη έκδοση των ελληνικών μήπως?Πως/από που? Edited September 5, 2013 by MrZ Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για πιο λόγο δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εχει ειπωθεί χιλιάδες φορές. . . Λογο της I.C.S. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εχει ειπωθεί χιλιάδες φορές. . . Λογο της I.C.S. ;) Jelly Bean 4.1.2 έχουμε :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 εσεις παιδια , οι πιο "ψαγμενοι", θα παρουμε την 4.2.2 ? εχει γραφτει τιποτα σχετικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 εσεις παιδια , οι πιο "ψαγμενοι", θα παρουμε την 4.2.2 ? εχει γραφτει τιποτα σχετικο? Δες λίγα ποστς πιο πίσω την απάντηση που πήρα στο ίδιο ερώτημα που έκανα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Δες λίγα ποστς πιο πίσω την απάντηση που πήρα στο ίδιο ερώτημα που έκανα..;) ναι , την ειδα απλα θα ηθελα κατι πιο επισημο θα ελαγα. γιατι εστειλα και εγω στο τουιτερ οπως ο φιλος εγραψε στο φεισμπουκ αλλα δεν πιρα απαντηση:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts