Jump to content

Κερδίστε ένα Vodafone Smart II, προσφορά του myphone.gr και της Vodafone!


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας καθαρά γιορτινός μήνας ξεκινά αυτή την εβδομάδα, τόσο για εμάς - τα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr - όσο (περισσότερο) για εσάς, τους φίλους της κοινότητάς μας, που θα απολαύσετε ένα ακόμα τεχνολογικό δώρο. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Vodafone να προσφέρει ένα ολοκαίνουριο Smart II στον τυχερό ή την τυχερή που θα κερδίσει, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μας, μία εβδομάδα μετά. :up:

 

Ο λόγος της επιλογής του Vodafone Smart II είναι απλός. Το συγκεκριμένο review που κάναμε στα... μέσα του καλοκαιριού, παραμένει από τα πρώτα στις προτιμήσεις των επισκεπτών και μελών μας, επιτυγχάνοντας πολύ υψηλά νούμερα ακόμα και τώρα, 4 μήνες περίπου μετά την επίσημη παρουσίασή του στις σελίδες του My Devices, ενώ το επίσημο θέμα του στις σελίδες μας, έχει ξεπεράσει τις 32.000 εμφανίσεις! Η Vodafone θέλωντας να επιβραβεύσει αυτή την τεράστια απήχηση της συσκευής, μας παραχώρησε μία ειδικά για έναν τυχερό/ή από εσάς, που θα κληρωθεί σε μία εβδομάδα από σήμερα!

 

Vodafone Smart II

Το νέο Vodafone Smart II, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει στον χρήστη μια μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας! Η super τιμή του, σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του: Επεξεργαστής 800 MHz με μνήμη RAM 512 MB, οθόνη αφής 3,2’’ HVGA, κάμερα 3,2 MP LED φλας, HSDPA, Wi-Fi και GPS τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς λειτουργίες πλοήγησης, το κάνουν την καλύτερη επιλογή!

 

Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις ΔΩΡΕΑΝ με σύνδεση στο Vodafone Unlimited 35 με 18μηνη διάρκεια. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

http://content.myphone.gr/photo/full/9327/smartii.jpg

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω ειμαι ο πρωτος αντε καλη τυχη σε ολους μας:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...