johnsot-1 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει την εφαρμογή macrodroid και έχω περάσει και μερικά macros. Έχω περάσει και ένα macro "WiFi on and off" που όταν μπαίνει ή βγαίνει από καποια wifi που είναι ορισμένα μέσα σε geofencies που έχω διαλέξει ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αντίστοιχα το WiFi της συσκευής μου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά και το συγκεκριμένο macro γιατί δουλεύει το macro μόνο όταν είναι ανοιχτά τα data της συσκευής μου; Έτσι πρέπει να γίνεται δλδ; Να τα έχω ανοιχτά ή κάνω κάτι που δεν πρέπει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το καταλαβα καλα η εντολη on ή off ενεργοποιειται απο την θεση που βρισκεσαι μεσω του GPS, αν κλεισεις τα data πως θα ξερει που εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Αν το καταλαβα καλα η εντολη on ή off ενεργοποιειται απο την θεση που βρισκεσαι μεσω του GPS, αν κλεισεις τα data πως θα ξερει που εισαι?Σωστά έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα έτσι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Υπαρχει εφαρμογη που ενω παιζει βιντεο στο youtube ,να μην μπορει να πατηθει η οθονη;Σε samsung S8. Οπως καταλαβετε για παιδι το θελω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Αν το καταλαβα καλα η εντολη on ή off ενεργοποιειται απο την θεση που βρισκεσαι μεσω του GPS, αν κλεισεις τα data πως θα ξερει που εισαι? To gps δουλεύει χωρίς δεδομένα (πχ here maps). Για τo macrodroid όμως δεν ξέρω. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Παίδες έχουμε κανά update για εγγραφή κλήσεων στην Pie; Κλείνω δουλειές αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και στην Oreo με βόλευε γιατί ηχογραφούσα και καθόμουν μετά το απόγευμα στο σπίτι με την ηρεμία μου να φτιάχνω το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλησπέρα.Έτσι από περιέργεια, γιατί δεν το καταλαβαίνω: Σήμερα μου κόλλησε το ρολόι. Είχε μείνει κ έδειχνε 12:13 για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι που το κατάλαβα και έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Ποτς γκενεν αυτό;. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 αν στειλω ενα sms απ το textra και το μηνυμα δεν παραδιδεται, αν κλεισω την εφαρμογη, θα παρω ειδοποιηση οταν παραδοθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 αν στειλω ενα sms απ το textra και το μηνυμα δεν παραδιδεται, αν κλεισω την εφαρμογη, θα παρω ειδοποιηση οταν παραδοθει;Τί εννοείς με το "Αν κλείσω την εφαρμογή"; Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 εννοω οτι το βλεπω οταν ειναι ανοικτη η συνομιλια, με κλειστη την εφαρμογη πως θα το δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Υπάρχει πρόγραμμα που να μου λέει με πια συχνότητα mhz είμαι συνδεδεμένος στο 4g εκείνη την στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Υπάρχει πρόγραμμα που να μου λέει με πια συχνότητα mhz είμαι συνδεδεμένος στο 4g εκείνη την στιγμή;Καλή ερώτηση.Λογικά μόνο κάτι σε root όπως Signal guru. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Υπάρχει πρόγραμμα που να μου λέει με πια συχνότητα mhz είμαι συνδεδεμένος στο 4g εκείνη την στιγμή; Netmonster δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Πολλά δείχνουν τη συχνότητα. Ενδεικτικά Network cell info Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Πολλά δείχνουν τη συχνότητα. Ενδεικτικά Network cell info Δείχνει ενδιαφέρουσα εφαρμογή, αλλά πού ακριβώς δείχνει τα mhz; αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλησπερα.ξερουμε καμία εφαρμογή που να μας δείχνει την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας μετά από χρόνια χρηση;αν έχει μειωθεί η χωρητικότητα της ας πούμε. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Ναι, accubattery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Το accubattery πολύ ακριβές,το χρησιμοποιώ μονίμως,αλλά κάτι συμβαίνει.Με τη μαμά μπαταρία 2 μηνών,μου την έβγαζε 92%.Λόγω τρελού κολλήματος με αυτονομία,την άλλαξα με νέα και μου βγάζει πλέον 90%.Δε ξέρω τι παίζει τελικά με αυτό,αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Το accubattery πολύ ακριβές,το χρησιμοποιώ μονίμως,αλλά κάτι συμβαίνει.Με τη μαμά μπαταρία 2 μηνών,μου την έβγαζε 92%.Λόγω τρελού κολλήματος με αυτονομία,την άλλαξα με νέα και μου βγάζει πλέον 90%.Δε ξέρω τι παίζει τελικά με αυτό,αν και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Δεν είναι πυρηνική φυσική ο αλγόριθμος του. Απλά στατιστικά, υπολογίζει πόσο περίπου έπεσε η στάθμη και βγάζει μια εκτίμηση σε mah. Αν αλλάξεις μπαταρία πρέπει να κάνεις και clean το history. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Μιας κ βλέπω υπάρχει κίνηση στο νήμα, ασχολείται κανείς σας με στοίχημα; Έχετε βρει καμία εφαρμογή καλή στο να προσφέρει στατιστικά; Υπάρχουν κάποιες που ισχυρίζονται ότι εφαρμόζουν τεχνητή νοημοσύνη στην επιλογή. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Μιας κ βλέπω υπάρχει κίνηση στο νήμα, ασχολείται κανείς σας με στοίχημα; Έχετε βρει καμία εφαρμογή καλή στο να προσφέρει στατιστικά; Υπάρχουν κάποιες που ισχυρίζονται ότι εφαρμόζουν τεχνητή νοημοσύνη στην επιλογή. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Football Tips & Stats - A Football Report Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Υπαρχει καμια εφαρμογη, που να....δουλευει-να κανει δουλεια, για ανακτηση χαμενων-σβημενων φωτογραφιων στο κινητο; Εκανε δικο μου προσωπο μια 'εκκαθαριση' (μη ρωτατε τι και πως, με καποια επιλογη μες το android μαλλον-huawei), και εξαφανιστηκαν 'εκδρομες', 'φιλοι', - φωτος σημαντικες... Υπαρχει ελπιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 οχι. Προχθες επεσε νερο στο κινητο μου και το ανοιξα για να μπορεσω να το στεγνωσω με πιστολακι κ ρυζι. Οι υλικες ζημιες δεν με ενδιαφεραν(δηλαδη η αξια του κινητου). Παλευα να σωσω φωτογραφιες. Για αυτο ΠΑΝΤΑ πρεπει να εχουμε αποθηκευμενες καπου τις επαφες μας(gmail/mi account κλπ) και τις φωτογραφιες/αρχεια μας. Αυτα ειναι τα πιο σημαντικα στο κινητο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 (edited) Υπαρχει καμια εφαρμογη, που να....δουλευει-να κανει δουλεια, για ανακτηση χαμενων-σβημενων φωτογραφιων στο κινητο; Εκανε δικο μου προσωπο μια 'εκκαθαριση' (μη ρωτατε τι και πως, με καποια επιλογη μες το android μαλλον-huawei), και εξαφανιστηκαν 'εκδρομες', 'φιλοι', - φωτος σημαντικες... Υπαρχει ελπιδα;Αν είναι Huawei το κινητό, διαγραμμένες φώτο και βίντεο πάνε σε κάδο ανακύκλωσης για 30 ημέρες. Θα μπεις στο gallery και εκεί υπάρχει φάκελος recently deleted και θα τα επαναφέρεις. Αν δεν είναι Huawei ή έχουν σβηστεί και από τον κάδο ανακύκλωσης προσπάθησε με την εφαρμογή diskdigger photo recovery. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited August 27, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Football Tips & Stats - A Football ReportΘα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Αν είναι Huawei το κινητό, διαγραμμένες φώτο και βίντεο πάνε σε κάδο ανακύκλωσης για 30 ημέρες. Θα μπεις στο gallery και εκεί υπάρχει φάκελος recently deleted και θα τα επαναφέρεις. Αν δεν είναι Huawei ή έχουν σβηστεί και από τον κάδο ανακύκλωσης προσπάθησε με την εφαρμογή diskdigger photo recovery. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι. Προχθες επεσε νερο στο κινητο μου και το ανοιξα για να μπορεσω να το στεγνωσω με πιστολακι κ ρυζι. Οι υλικες ζημιες δεν με ενδιαφεραν(δηλαδη η αξια του κινητου). Παλευα να σωσω φωτογραφιες. Για αυτο ΠΑΝΤΑ πρεπει να εχουμε αποθηκευμενες καπου τις επαφες μας(gmail/mi account κλπ) και τις φωτογραφιες/αρχεια μας. Αυτα ειναι τα πιο σημαντικα στο κινητο. Σωστο. Θα ριξω μια ματια στο google στο cloud, μηπως βρω τιποτε εκει, εστω και απο τυχαιο συγχρονισμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts