mips Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Speed test έχει κάνεις ποτέ στην γραμμή σου; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Όχι πως γινεται αυτό Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Όχι πως γινεται αυτό Από κινητό : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Όχι πως γινεται αυτόΤότε δεν μπορείς να ξέρεις σε τι ταχύτητες πραγματικά παίζεις. Έπρεπε να το είχες κάνει παλιότερα, ώστε να συγκρίνεις με το τωρινό αποτέλεσμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Τότε δεν μπορείς να ξέρεις σε τι ταχύτητες πραγματικά παίζεις. Έπρεπε να το είχες κάνει παλιότερα, ώστε να συγκρίνεις με το τωρινό αποτέλεσμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αμα δεν έχεις μέτρο σύγκρισης είναι δύσκολα τα πράγματα. Αλλά θέλω να το ψάξω γιατί μια εφαρμογή 50mb περίπου έκανε σχεδόν 5 λεπτά να την κατεβάσει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 καλο ειναι να βγαλεις μια εικονα απο τα στατιστικα του ρουτερ σου και να ποσταρεις στο αντιστοιχο θεμα του παροχου σου για να δουμε αν υπαρχει προβλημα. Μπορει να ειναι θεμα γραμμης και οχι του ρουτερ.Πρεπει βεβαια να φροντιζεις να εχεις δυνατο κωδικό στην ασφάλειά του και οχι κατι του τυπου 12345....Περα απο αυτο παντως πριν λιγες μερες κι εγω παρατηρησα καποιες στιγμες αργη ταχυτητα στο κατεβασμα απο το playstore,ενω η γραμμη μου δεν εχει καποιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Βλέπεις ποιες συσκευές είναι ενεργές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing Για να βρει τις συσκευές, χρειάζεται πρόσβαση σε επαφές και φωτογραφίες;... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το έχω καιρό. Όταν το εγκατέστησα δεν θυμάμαι να μου ζήτησε τέτοιες άδειες. Μέσα στις πληροφορίες της εφαρμογής που είδα τώρα είναι όλα κλειστά. (αποθ. Χωρος, επαφές, κάμερα και τοποθεσία) όλα κλειστά. Δεν έχει εκχωρηθεί καμία άδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το έχω καιρό. Όταν το εγκατέστησα δεν θυμάμαι να μου ζήτησε τέτοιες άδειες. Μέσα στις πληροφορίες της εφαρμογής που είδα τώρα είναι όλα κλειστά. (αποθ. Χωρος, επαφές, κάμερα και τοποθεσία) όλα κλειστά. Δεν έχει εκχωρηθεί καμία άδεια. Αυτό ισχύει για πολλές εφαρμογές. Ότι δηλαδή έχουν θεωρητικά τη δυνατότητα να ζητήσουν άδειες, αλλά φαίνεται να μην το κάνουν. Αλλά γιατί να υπάρχει αυτή η φαινομενικά άσχετη πιθανότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 (edited) Λοιπόν,έχω ένα τάμπλετ Alcatel pixi 3 10'' με android 5.0.1.Και τον τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής.Οταν πάω να κατεβάσω τις εφαρμογές της Google(Youtube,Drive,Google,Gmail,μουσική Google play),τις κατεβάζει,αρχίζει να τις εγκαθιστά και ξαφνικά σταματάει και μου πετάει το μήνυμα:"Αγνωστος κωδικός σφάλματος κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής: "-504"" Εκανα διαγραφή δεδομένων στο play store,μου έκανε τα ίδια.Εκανα διαγραφή δεδομένων στις παραπάνω εφαρμογές,πάλι δεν τις εγκαθιστά.Εκανα επαναφορά εργ.δεδομένων στο τάμπλετ,πάλι τα ίδια.Μάλιστα όταν έκανα επαν.εργ.δεδομένων στο τάμπλετ,εδώ και καμιά εβδομάδα,δεν έχει ενημερωθεί και το play store.Εχει μείνει στην μαμά έκδοση.Καμιά ιδέα? Edited December 11, 2018 by Brolas Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 εφαρμογή που να ζωγραφίζεις πχ βελάκια για να δείξεις κάτι πάνω σε μια φώτο; η Google photos δεν το κάνει από μόνη της, ε; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 εφαρμογή που να ζωγραφίζεις πχ βελάκια για να δείξεις κάτι πάνω σε μια φώτο; η Google photos δεν το κάνει από μόνη της, ε; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχω το automatic call recorder pro όταν κάνω εγγραφή μιας κλήσης ηχογραφεί μόνο την φωνή την δική μου Όχι του συνομιλητή.Είναι θεμα κάποια ρύθμισης η Εγώ κάνω κάτι λάθος. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ τέτοιο πρόγραμμα και δεν ξέρω τι γίνεται. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχω το automatic call recorder pro όταν κάνω εγγραφή μιας κλήσης ηχογραφεί μόνο την φωνή την δική μου Όχι του συνομιλητή.Είναι θεμα κάποια ρύθμισης η Εγώ κάνω κάτι λάθος. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ τέτοιο πρόγραμμα και δεν ξέρω τι γίνεται.Λογικά κάπου μέσα στις ρυθμίσεις θα έχει να αλλάξεις το φορμάτ που αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις. Παίξε λίγο με αυτό και δες. Εγώ έχω κατεβάσει το ACR και δουλεύει μια χαρά. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Έχω το automatic call recorder pro όταν κάνω εγγραφή μιας κλήσης ηχογραφεί μόνο την φωνή την δική μου Όχι του συνομιλητή.Είναι θεμα κάποια ρύθμισης η Εγώ κάνω κάτι λάθος. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ τέτοιο πρόγραμμα και δεν ξέρω τι γίνεται. αν εχεις android 9 λίγο δύσκολο. αν έχεις παλιότερο, τότε κάποια ρύθμιση ειναι για την επιλογή του ήχου Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 αν εχεις android 9 λίγο δύσκολο. αν έχεις παλιότερο, τότε κάποια ρύθμιση ειναι για την επιλογή του ήχου Είμαι με oreo 8.0 . Οι επιλογές ήχου που έχει είναι 2 mic και voice call της δοκίμασα και τις δυο αλλά τίποτα μόνο εμένα γράφει τον συνομιλητή οχι. Το αρχείο ήχου που το αποθηκεύει είναι σε μορφή mp3 και wav θα δοκιμάσω και το wav μήπως αλλάξει κάτι και θα ενημερώσω. Καθε άλλη ιδέα δέκτη . Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Η εφαρμογή icsee που είναι για διαχείριση ip cam δεν υπάρχει πλέον στο play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Λογικά κάπου μέσα στις ρυθμίσεις θα έχει να αλλάξεις το φορμάτ που αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις. Παίξε λίγο με αυτό και δες. Εγώ έχω κατεβάσει το ACR και δουλεύει μια χαρά. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Αν δεν σου κάνει κόπο ριξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πες μου . Να δω μήπως κάνω κάτι λάθος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) Αν δεν σου κάνει κόπο ριξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πες μου . Να δω μήπως κάνω κάτι λάθοςΈχει θέμα η εφαρμογή, αν διαβάσεις και τα σχόλια στο play store θα καταλάβεις. Κατέβασε το ACR και θα είσαι μια χαρά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Sent from my SM-J730F using Tapatalk Edited December 16, 2018 by siberiantiger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Έχει θέμα η εφαρμογή, αν διαβάσεις και τα σχόλια στο play store θα καταλάβεις. Κατέβασε το ACR και θα είσαι μια χαρά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Sent from my SM-J730F using Tapatalk Τα διάβασα τα σχόλια. Θα δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινες. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 δοκίμασα να κάνω share μια "πινέζα" από google maps στο viber και το viber ΔΕΝ υπάρχει στην λίστα με τις εφαρμογές για να κάνεις share πλέον. είναι δυνατόν; μιλάω για στοκ Android κινητό xiaomi mi a2 lite Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδια, εχει χρησιμοποιησει κανεις το google hangouts, για κλησεις σε σταθερα/κινητα; Οντως καλεις, Ελλαδα, Ευρωπη, Αμερικη, παντου, σταθερα και κινητα, ΔΩΡΕΑΝ????? Μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Που ειναι η μπανανοφλουδα και δεν την βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) Παιδια, εχει χρησιμοποιησει κανεις το google hangouts, για κλησεις σε σταθερα/κινητα; Οντως καλεις, Ελλαδα, Ευρωπη, Αμερικη, παντου, σταθερα και κινητα, ΔΩΡΕΑΝ????? Μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Που ειναι η μπανανοφλουδα και δεν την βλεπω; Δοκιμασες να καλεσεις χωρις να του εχεις βαλει χρηματα ; Που εχει την επιλογη να καλεσεις σε σταθερο ή κινητο ; Εννοω εμφανιζει πληκτρολογιο; Edited December 16, 2018 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 δοκίμασα να κάνω share μια "πινέζα" από google maps στο viber και το viber ΔΕΝ υπάρχει στην λίστα με τις εφαρμογές για να κάνεις share πλέον. είναι δυνατόν; μιλάω για στοκ Android κινητό xiaomi mi a2 lite Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Κανε αντιγραφή και μετά επικόλληση στο vb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Κανε αντιγραφή και μετά επικόλληση στο vb.ναι έχει copy to clipboard αλλα μου κάνει εντύπωση πως βγάλανε το viber από τις εφαρμογές που μπορείς να κάνεις κάτι share από google maps! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδια, εχει χρησιμοποιησει κανεις το google hangouts, για κλησεις σε σταθερα/κινητα; Οντως καλεις, Ελλαδα, Ευρωπη, Αμερικη, παντου, σταθερα και κινητα, ΔΩΡΕΑΝ????? Μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Που ειναι η μπανανοφλουδα και δεν την βλεπω;Πού στο καλό το διάβασες αυτό; Φυσικά και δεν ισχύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts