araditsas Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Το YouTube mate σταμάτησε να κατεβάζει από το YouTube ή εγώ κάνω κάτι λάθος; Εναλλακτική εφαρμογή τι προτείνεται; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Μήπως θέλει καμία αναβάθμιση η εφαρμογή; Αν θες δες και το ogYouTube. Αν και μπορείς να κατεβάζεις και από τον μπροουσερ ότι θες. Μπαίνεις youtube από browser πας στο βίντεο που θες να κατεβάσεις ανοίγεις την σελίδα και το m. Που έχει πριν το YouTube και γράφεις ss στο λινκ πατάς και έχεις επιλογή να κατεβάσεις σε ότι μορφή θες. Δλδ αν το λινκ το δείχνει έτσι https://m.youtube.com/............. Εσείς το κάνεις ετσι https://ssyoutube.com/............ Επαναλαμβάνωειναι πολύ απλό χωρίς εφαρμογή απλά δεν ανοίγεις το βίντεο από την εφαρμογή αλλά από τον browser. Μεγάλα κόλπα λέμε τώρα χαχαχα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις... Μην κάνετε αναβάθμιση το tubemate από apkmirror δεν αφήνει να κάνετε download από YouTube μετά την αναβάθμιση! Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Το YouTube mate σταμάτησε να κατεβάζει από το YouTube ή εγώ κάνω κάτι λάθος; Εναλλακτική εφαρμογή τι προτείνεται; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Και 'γω Tubemate (αν εννοείς αυτό) χρησιμοποιώ και δουλεύει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Όποιος ψάχνει για εφαρμογή που να παίρνει screenshot με το παρατεταμένο πάτημα του home button ας δει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.introneapps.snapswag είναι δωρεάν από σήμερα, το δοκίμασα και κάνει δουλίτσα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 screenshot με κάποιο gesture στυλ oneplus υπάρχει ; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Όποιος ψάχνει για εφαρμογή που να παίρνει screenshot με το παρατεταμένο πάτημα του home button ας δει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.introneapps.snapswag είναι δωρεάν από σήμερα, το δοκίμασα και κάνει δουλίτσα. πηγα να τη δοκιμασω, αλλα θελει λολι, πφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 με power και vol down δεν σας κάνει screenshot? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) με power και vol down δεν σας κάνει screenshot?κάθε κινητό κάνει νε διαφορετικό τρόπο. πχ με home button και power button. Δεν λέμε για αυτό αλλά για εφαρμογή. πχ με σύρσιμο 3 δάχτυλα όπως το oneplus 5,το 3t κτλ *και home button και back button έχει επίσης αλλά εδώ και 7 χρόνια τα κάνω όλα αυτά με gestures χρησιμοποιώντας το swipe home button παρόλο που υπάρχουν κουμπιά. φυσικά τώρα που η Apple θα μάθει στον μέσο χρήστη τα gestures θα γίνουν καινοτομία και όλοι θα τα ψάχνουν. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited September 14, 2017 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 κάθε κινητό κάνει νε διαφορετικό τρόπο. πχ με home button και power button. Δεν λέμε για αυτό αλλά για εφαρμογή. πχ με σύρσιμο 3 δάχτυλα όπως το oneplus 5,το 3t κτλ Sent from my SM-N910C using TapatalkΌχι και κάθε κινητό. 4 διαφορετικά κινητά, όπως HTC, NEXUS, MEIZU, ONEPLUS όλα με Power+Volume down δούλευαν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Όχι και κάθε κινητό. 4 διαφορετικά κινητά, όπως HTC, NEXUS, MEIZU, ONEPLUS όλα με Power+Volume down δούλευαν. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedκαι τα Samsung με power button και home button. το ίδιο λέμε. ότι δεν μας ενδιαφέρει πως το κάνει κάθε εταιρία. η ερώτηση είναι συγκεκριμένη. ψάχνουμε εφαρμογή Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 εμενα απλα πατημενο το home button αρκει (xperia XA ultra) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Υπάρχει εφαρμογή να κάνω rotate φωτογραφίες? Αλλά συγκεκριμένες μοίρες? Κατέβασα 2-3 με καλη βαθμολογία στο store άλλα έχουν μόνο την κλασσική επιλογή 90"αναστροφή και τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ο editor του Google Photos το κάνει κανονικά. Πιθανολογώ ότι θα το κάνει και το Snapseed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Υπάρχει εφαρμογή να κάνω rotate φωτογραφίες? Αλλά συγκεκριμένες μοίρες? Κατέβασα 2-3 με καλη βαθμολογία στο store άλλα έχουν μόνο την κλασσική επιλογή 90"αναστροφή και τέτοια?Για δες αν σου κάνει το snapseed. Έχει χειροκίνητη περιστροφή μέχρι 45°. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Υπάρχει εφαρμογή να κάνω rotate φωτογραφίες? Αλλά συγκεκριμένες μοίρες? Κατέβασα 2-3 με καλη βαθμολογία στο store άλλα έχουν μόνο την κλασσική επιλογή 90"αναστροφή και τέτοια? Toolwiz photos pro editor Το ποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για φωτογραφίες. Κάνει τα πάντα αλλά επειδή έχει τόσες πολλές επιλογές στην αρχή θέλει ψάξιμο. Αλλά πραγματικά κάνει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μερικά κινητά το έχουν στην μπαρα πάνω πάνω με ένα πάτημα βγάζεις screenshot. Τόσο απλά. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα σε ολους. Ψάχνω μια εφαρμογή εγγραφής κλήσης, η οποία σε κάθε κλήση να εμφανίζει σχετικό κουμπάκια στην οθόνη κλήσης και να επιλέγω αν θέλω να εγγραψω την κλήση που έχω σε εξέλιξη ή όχι. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα σε ολους. Ψάχνω μια εφαρμογή εγγραφής κλήσης, η οποία σε κάθε κλήση να εμφανίζει σχετικό κουμπάκια στην οθόνη κλήσης και να επιλέγω αν θέλω να εγγραψω την κλήση που έχω σε εξέλιξη ή όχι. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Για δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Για δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Send From Note 3 With S8 Port Rom Καλη φαίνεται. Να πετύχω και καμια προσφορά δωρεάν της pro... Μια χαρά είναι τελικά καθώς ρωτάει στο τέλος κλήσης για διατήρηση ή όχι. Edited September 15, 2017 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα σε ολους. Ψάχνω μια εφαρμογή εγγραφής κλήσης, η οποία σε κάθε κλήση να εμφανίζει σχετικό κουμπάκια στην οθόνη κλήσης και να επιλέγω αν θέλω να εγγραψω την κλήση που έχω σε εξέλιξη ή όχι. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εμένα δουλεύει άψογα για δες. Δείτε το "Call Recorder" - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 αυτό που μου ήρθε τώρα είναι μουφα η αληθινό; τι θα πει θα παγώσει ο λογαριασμός μου; ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μήπως είχες πληρώσει για κλήσεις viber out κάποια στιγμή; Σου λέει ότι λήγει ο χρόνος, ή θα κάνεις τις κλήσεις πριν λήξει ο χρόνος ή θα τις χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Βγαίνει η default υπογραφή από το Samsung mail? Ξέρει κανείς? Εννοώ χωρίς να τη σβήνεις manually κάθε φορά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής κοίταξες? Αν γίνεται θα υπάρχει εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μήπως είχες πληρώσει για κλήσεις viber out κάποια στιγμή; Σου λέει ότι λήγει ο χρόνος, ή θα κάνεις τις κλήσεις πριν λήξει ο χρόνος ή θα τις χάσεις. ούτε που θυμάμαι οκ. απλά νόμιζα ότι γενικώς θα παγώσει ο λογαριασμός μου και τρόμαξα. ας τα χάσω τα 99 λεπτά δεν πειράζει :) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts