Dihnekis300 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Παιδιά έχετε κάποια εφαρμογή που να κρατάει ιστορικό μπαταρίας και να δείχνει πόσο ήταν ενεργό το WiFi, data κλπ; Επίσης, υπάρχει τίποτα άλλο για Tapatalk; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Χρησιμοποιεί κάνεις το terrarium? Στις επιλογές για play, έχει play , play with subtitles, play with , download κλπ. θέλω να το στριμάρω για την tv μέσω του bubbleupnp αλλά όταν το επιλέγω στο ‘play with’ δεν σου δίνει επιλογή για τους υποτίτλους. Γνωρίζει κάνεις πως γίνεται; Χρησιμοποιούσα εως τώρα το show box που έχει αυτή την επιλογή αλλά μου φαίνεται καλύτερο το terrarium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δεν γίνεται όπως το θέλεις, κατέβασε τους και πέρνα τους μετά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 τις κατέβασα όλες. τώρα δοκιμάζω το mobpro έχει πολλά κανάλια που μου αρέσουν! (αληθεια ενώ κάνω cast από το Redmi Note 4 x μου σε συσκευή με miracast, δεν "πάει" η οθόνη του κινητού στην άλλη συσκευή, ξέρει κανείς γιατί;) τα ελληνικα υπάρχουν πουθενά σε καμία από αυτές τις εφαρμογές; (novasports, ote TV κλπ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μια χαρά είδα τον ολυμπιακό τελικά από το livenet! τέλεια για κινητό. να έβρισκα και τρόπο να το κάνω cast στο pc, στην τιβι, η στο windows tablet.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δεν γίνεται όπως το θέλεις, κατέβασε τους και πέρνα τους μετά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει επιλογή να κατεβάσω μόνο τους υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Παιδιά έχετε κάποια εφαρμογή που να κρατάει ιστορικό μπαταρίας και να δείχνει πόσο ήταν ενεργό το WiFi, data κλπ; Επίσης, υπάρχει τίποτα άλλο για Tapatalk; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkBetterbatterystats Δείχνει ότι στατιστικό θες. Ψάξτο από XDA Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το Cosmote TV Go με magisk root(magisk hide)???? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το Cosmote TV Go με magisk root(magisk hide)???? Δεν πρόκειται να δουλέψει. Μόνο με suhide δουλεύει το cosmote go. Το έχω κάνα χρόνο έτσι δουλεύει άψογα. Με magisk παιδευτηκα δεν δουλεύει με cosmote go. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Δεν πρόκειται να δουλέψει. Μόνο με suhide δουλεύει το cosmote go. Το έχω κάνα χρόνο έτσι δουλεύει άψογα. Με magisk παιδευτηκα δεν δουλεύει με cosmote go. Send From Note 3 With S8 Port RomThanks. Θα το κοιτάξω Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Δεν πρόκειται να δουλέψει. Μόνο με suhide δουλεύει το cosmote go. Το έχω κάνα χρόνο έτσι δουλεύει άψογα. Με magisk παιδευτηκα δεν δουλεύει με cosmote go. Send From Note 3 With S8 Port Rom στο κουτι πως το δουλευετε ρε παιδες?εννοω δεν πρεπει να δηλωσετε αριθμο κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 στο κουτι πως το δουλευετε ρε παιδες?εννοω δεν πρεπει να δηλωσετε αριθμο κινητου? Οταν λες στο κουτί τι εννοείς? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Οταν λες στο κουτί τι εννοείς? Send From Note 3 With S8 Port Rom σε android box.προφανως εχεις μιλατε για κινητο και καταλαβα λαθος?επειδη εμενα δεν ειναι root αλλα δεν παιζει λογβ του περιορισμου να εχω αριθμο cosmote δηλωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 σε android box.προφανως εχεις μιλατε για κινητο και καταλαβα λαθος?επειδη εμενα δεν ειναι root αλλα δεν παιζει λογβ του περιορισμου να εχω αριθμο cosmote δηλωμενο Για κινητό μιλάω αλλά και σε Android box δουλεύει χωρίς ρουτ μιας ναι δεν καταλαβαίνει το hdmi. Αν το καταλάβει βάζεις suhide το κρύβεις και έπειτα με therhering με το κινητό μπαίνεις κανονικά και μετά συνδέετε με το WiFi του σπιτιού Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Για κινητό μιλάω αλλά και σε Android box δουλεύει χωρίς ρουτ μιας ναι δεν καταλαβαίνει το hdmi. Αν το καταλάβει βάζεις suhide το κρύβεις και έπειτα με therhering με το κινητό μπαίνεις κανονικά και μετά συνδέετε με το WiFi του σπιτιού Send From Note 3 With S8 Port Rom Φίλε όταν και αν μπορέσεις θα εκτιμούσα έναν λίγο αναλυτικότερο τρόπο για το πως και αν μπορώ να το παίξω σε ταμπλετ που δεν έχει sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Για κινητό μιλάω αλλά και σε Android box δουλεύει χωρίς ρουτ μιας ναι δεν καταλαβαίνει το hdmi. Αν το καταλάβει βάζεις suhide το κρύβεις και έπειτα με therhering με το κινητό μπαίνεις κανονικά και μετά συνδέετε με το WiFi του σπιτιού Send From Note 3 With S8 Port RomΤου έχω αφαίρεσει το root δεν έχω θέμα με αυτό. Με τον αριθμό έχω που πρέπει να έχω στο όνομα αυτού που μου έδωσε τους κωδικούς. Οι περιορισμόι της cosmote δηλαδή Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Υπάρχει κάποιος media player που να κατεβάζει υπότιτλους εκτός του BS Player ? Τώρα τελευταία ο BS δεν μου παίζει .mkv αρχεία από torrent, βγάζει λέει σφάλμα, ενώ οι άλλοι players τα παίζουν κανονικά. Έχω αγανακτήσει. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Vlc 10 χαρακτήρες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Φίλε όταν και αν μπορέσεις θα εκτιμούσα έναν λίγο αναλυτικότερο τρόπο για το πως και αν μπορώ να το παίξω σε ταμπλετ που δεν έχει sim. Σε Android tablet που δεν έχει sim παίζει κανονικά εφόσον έχεις cosmote internet στο σπίτι. Αν δεν έχεις και έχεις cosmote κινητό κάνεις tethering το κινητο και μπαίνει το tablet από εκεί. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Του έχω αφαίρεσει το root δεν έχω θέμα με αυτό. Με τον αριθμό έχω που πρέπει να έχω στο όνομα αυτού που μου έδωσε τους κωδικούς. Οι περιορισμόι της cosmote δηλαδή Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να έχεις μέχρι 2 αριθμούς στο cosmote go. Θα μπεις στο site της cosmote και θα βάλεις και το δικό σου στις ρυθμίσεις του cosmote go. Έπειτα θα είσαι κομπλέ σε ότι WiFi και να πας. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Σε Android tablet που δεν έχει sim παίζει κανονικά εφόσον έχεις cosmote internet στο σπίτι. Αν δεν έχεις και έχεις cosmote κινητό κάνεις tethering το κινητο και μπαίνει το tablet από εκεί. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να έχεις μέχρι 2 αριθμούς στο cosmote go. Θα μπεις στο site της cosmote και θα βάλεις και το δικό σου στις ρυθμίσεις του cosmote go. Έπειτα θα είσαι κομπλέ σε ότι WiFi και να πας. Send From Note 3 With S8 Port Rom δεν πρεπει να ειναι δηλωμενοι στο ιδιο ονομα?αν κανω tethering και εγω απο κινητο cosmote θα παιξει? Edited August 23, 2017 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 δεν πρεπει να ειναι δηλωμενοι στο ιδιο ονομα?αν κανω tethering και εγω απο κινητο cosmote θα παιξει? Όχι μπορείς να βάλεις και δεύτερο νούμερο κανονικά. Θα παίξει ναι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Χρησιμοποιώ την εφαρμογή camscanner, που τη θεωρώ ίσως την καλύτερη για αυτή τη δουλειά. Στο onedrive δημιουργεί φάκελο. Στο google drive δεν μου το κάνει. Πρεπει να το σώσω στη gallery της συσκευής για να πάει στο Google drive. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να δημιουργηθεί φάκελος που να συγχρονίζει κατευθείαν με το Google drive και το Google photos ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Χρησιμοποιώ την εφαρμογή camscanner, που τη θεωρώ ίσως την καλύτερη για αυτή τη δουλειά. Στο onedrive δημιουργεί φάκελο. Στο google drive δεν μου το κάνει. Πρεπει να το σώσω στη gallery της συσκευής για να πάει στο Google drive. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να δημιουργηθεί φάκελος που να συγχρονίζει κατευθείαν με το Google drive και το Google photos ;Αν ανοίξεις το Google photos και πας φάκελοι συσκευής από το μενού στο πλάι, μπορείς να επιλέξεις να συγχρονίζει τον φάκελο του cam scanner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Αν ανοίξεις το Google photos και πας φάκελοι συσκευής από το μενού στο πλάι, μπορείς να επιλέξεις να συγχρονίζει τον φάκελο του cam scanner. Αυτό ήταν το πρώτο που τσέκαρα αλλά δεν υπάρχει ο φάκελος για να τον επιλέξωγια συγχρονισμό. Βασικά δεν υπάρχει γιατί τα σκαναρισματα από το camscanner δεν πάνε απευθείας στην gallery της συσκευής αν δεν τα στείλεις εσύ. Αν κάθε φορά τα σώζεις και στη συσκευή τότε πάνε αλλά έλεγα μπας και υπάρχει τρόπος από το camscanner με κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει να πηγαίνουν κατευθείαν στη συσκευή και κατά συνέπεια στο google photos χωρίς να μπαίνω στη δισκάδικα να σώσω χειροκίνητα κάθε σκαναρισμα στη συσκευή. Edit: το βρήκα. Είχε στους ρυθμίσεις του camscanner για να σώσει αν gallery όλα καλά. Edited August 23, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Λεβέντες μία απορία, κατέβασα όταν ήταν προσφορά για ένα χρόνο δωρεάν το adguard , έκανα επαναφορά τηλεφώνου και τώρα δεν μου δέχεται το κλειδί διότι έχει χρησιμοποιηθεί, υπάρχει τρόπος να το δεχτεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έχει κάποιο θέμα το Facebook σήμερα και κολλάει συνέχεια ή μόνο σε μένα συμβαίνει;;; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts