Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν γράφω στο SwiftKey σε άλλη γλώσσα εκτός ελληνικών μου βγάζει όλες τις λέξεις με κόκκινη υπογράμμιση λες και είναι λάθος. Δεν είναι όμως. Ακόμα και να τις προσθέσω στο λεξικό δεν αλλάζει κάτι. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έχει να κάνει με την γλώσσα συστήματος; σε άλλα πληκτρολόγια όπως της Google δεν το κάνει.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όταν γράφω στο SwiftKey σε άλλη γλώσσα εκτός ελληνικών μου βγάζει όλες τις λέξεις με κόκκινη υπογράμμιση λες και είναι λάθος. Δεν είναι όμως. Ακόμα και να τις προσθέσω στο λεξικό δεν αλλάζει κάτι. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έχει να κάνει με την γλώσσα συστήματος; σε άλλα πληκτρολόγια όπως της Google δεν το κάνει.
Εδώ στο tapatalk δεν λες;

Εμένα μου το κάνει όταν γράφω Ελληνικά με Swype.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ στο tapatalk δεν λες;

Εμένα μου το κάνει όταν γράφω Ελληνικά με Swype.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

Δεν χρησιμοποιώ Tapatalk. Μου το κάνει όπου και να γράφω. Η πλάκα είναι πως κάνει και αυτόματη διόρθωση αλλά η κόκκινη γραμμή από κάτω παραμένει. Ο άλλος βέβαια δεν βλέπει κάτι, ο παραλήπτης εννοώ, αλλά είναι σπαστικό για μένα να βλέπω τους κοκκινίλες. Με τα ελληνικά κανένα θέμα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Απενεργοποίηση της διόρθωσης ορθογραφίας στη γλώσσα και εισαγωγή.

Απενεργοποίηση που; στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, γιατί αυτό δεν μου αλλάζει κάτι ως προς το κοκκίνισμα των λέξεων, και όταν λες εισαγωγή, τι εννοείς; θα μπορούσες να είσαι πιο λεπτομερής; ευχαριστώ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

E-Banking κανονικά πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι κάτω των 40. Η ευκολία που προσφέρει είναι απίστευτη. Ακούω ακόμα πράγματα ότι αν βάλω την κάρτα για αγορά θα μου την κλέψουν από 30αρηδες και τρελαίνομαι.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Χαχαχα πρέπει να είσαι λίγο άσχετος για να σε ψαρώσουν, αλλά μπορεί να συμβεί.

Προσωπικά, έχοντας κάνει χιλιάδες ευρώ αγορές μέσω PayPal και όχι μόνο, έχουν προσπαθήσει 2 φορές να μου ψαρέψουν κωδικούς μέσω email. Επίσης ποτέ δεν έχω χάσει ούτε ένα ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι για φαντασιοπληκτους. Ο χρόνος που έχουμε κερδίσει από τις ηλεκτρονικές πληρωμές δεν υπολογίζεται με κανένα τρόπο. Και δεν είναι μόνο ο χρόνος, αλλά βάλε σε όλο αυτό και το άγχος που έχουμε γλιτώσει από την αναμονή στις διάφορες υπηρεσίες.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τις κατέβασα όλες. τώρα δοκιμάζω το mobpro έχει πολλά κανάλια που μου αρέσουν! (αληθεια ενώ κάνω cast από το Redmi Note 4 x μου σε συσκευή με miracast, δεν "πάει" η οθόνη του κινητού στην άλλη συσκευή, ξέρει κανείς γιατί;)

τα ελληνικα υπάρχουν πουθενά σε καμία από αυτές τις εφαρμογές; (novasports, ote TV κλπ)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Χαχαχα πρέπει να είσαι λίγο άσχετος για να σε ψαρώσουν, αλλά μπορεί να συμβεί.

Προσωπικά, έχοντας κάνει χιλιάδες ευρώ αγορές μέσω PayPal και όχι μόνο, έχουν προσπαθήσει 2 φορές να μου ψαρέψουν κωδικούς μέσω email. Επίσης ποτέ δεν έχω χάσει ούτε ένα ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι για φαντασιοπληκτους. Ο χρόνος που έχουμε κερδίσει από τις ηλεκτρονικές πληρωμές δεν υπολογίζεται με κανένα τρόπο. Και δεν είναι μόνο ο χρόνος, αλλά βάλε σε όλο αυτό και το άγχος που έχουμε γλιτώσει από την αναμονή στις διάφορες υπηρεσίες.

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, ειδικά τώρα πλέον που τα πάντα γίνονται από το κινητό μέσω εφαρμογών, χωράει μεγάλη συζήτηση και οφείλουμε πάντα να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όσο και αν έχουν εξελιχθεί οι δικλείδες ασφαλείας, ο κίνδυνος πάντα υπάρχει.

Το κακό είναι ότι εφόσον η ασφάλειά μας δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές μας ενέργειες αλλά και από τρίτους, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος. Εμένα για παράδειγμα μια χαρά και πολύ εύκολα μου χακαραν το λογαριασμό στο gearbest, γιατί τα τζιμάνια του gearbest δώσανε πρόσβαση στο λογαριασμό μου σε άτομο που γνώριζε μόνο το email, απλά άνοιξε ενα ticket, προσποιηθηκε ότι το email πλέον δεν ισχύει και δεν μπορεί να ανακτήσει το password, με αποτέλεσμα ότι ευρώ είχα στο wallet να μεταφερθούν σε αλλο λογαριασμό και να κάνουν φτερά. Σκέψου να είχα συνδέσει κάρτα με το wallet. Επίσης δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί, όπου την ώρα που περνάς τα στοιχεία της κάρτας σε online πληρωμή, το site έχει χακαριστει. Οπότε να είμαστε λίγο επιεικής με άτομα που είναι διστακτικά με τις online συναλλαγές και τη διαχείριση λογαριασμών μέσω εφαρμογών.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Απενεργοποίηση που; στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, γιατί αυτό δεν μου αλλάζει κάτι ως προς το κοκκίνισμα των λέξεων, και όταν λες εισαγωγή, τι εννοείς; θα μπορούσες να είσαι πιο λεπτομερής; ευχαριστώ.
Κάθε συσκευή έχει τη δική της διαφοροποίηση στο μενού.

Γλώσσα και εισαγωγή, πληκτρολόγιο, ψάξε για διόρθωση ορθογραφίας, ή ορθογραφικός έλεγχος google και φρόντισε να είναι ανενεργή.

Edited by noisex

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, ειδικά τώρα πλέον που τα πάντα γίνονται από το κινητό μέσω εφαρμογών, χωράει μεγάλη συζήτηση και οφείλουμε πάντα να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όσο και αν έχουν εξελιχθεί οι δικλείδες ασφαλείας, ο κίνδυνος πάντα υπάρχει.

Το κακό είναι ότι εφόσον η ασφάλειά μας δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές μας ενέργειες αλλά και από τρίτους, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος. Εμένα για παράδειγμα μια χαρά και πολύ εύκολα μου χακαραν το λογαριασμό στο gearbest, γιατί τα τζιμάνια του gearbest δώσανε πρόσβαση στο λογαριασμό μου σε άτομο που γνώριζε μόνο το email, απλά άνοιξε ενα ticket, προσποιηθηκε ότι το email πλέον δεν ισχύει και δεν μπορεί να ανακτήσει το password, με αποτέλεσμα ότι ευρώ είχα στο wallet να μεταφερθούν σε αλλο λογαριασμό και να κάνουν φτερά. Σκέψου να είχα συνδέσει κάρτα με το wallet. Επίσης δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί, όπου την ώρα που περνάς τα στοιχεία της κάρτας σε online πληρωμή, το site έχει χακαριστει. Οπότε να είμαστε λίγο επιεικής με άτομα που είναι διστακτικά με τις online συναλλαγές και τη διαχείριση λογαριασμών μέσω εφαρμογών.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Συγγνώμη αν είπα μια κουβέντα παραπάνω. Απλά για να γίνω πιο σαφής. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται, όπως πρώτα πρώτα να προσέχουμε από πού αγοράζουμε. Θεωρώ δηλαδή πως μέσω PayPal, eBay, και Amazon είναι τρομερά δύσκολο να χάσεις χρήματα.

Από την άλλη δεν είναι πολύς καιρός από τότε που ξαφνικά μου έσβηναν οι επαφές που είχα συγχρονισμένες με το gmai. Έκανα επαναφορά, μετά από κάποιες μέρες τα ίδια. Ο κωδικός μου ήταν τότε 123456... Από τη στιγμή που άλλαξα κωδικό με έναν αρκετά ασφαλή δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Έτσι, για να μη παρεξηγούμαστε κιόλας, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ναι υπάρχει κίνδυνος στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ωστόσο είναι κάτι σπάνιο και αν προσέχεις δεν πρόκειται να έχεις εύκολα θέμα. Προσοχή εννοώ, τα sites που βάζουμε τα στοιχεία μας να έχουν πρωτόκολλα ασφαλείας, να αγοράζουμε από εγγυημένα και όχι τυχαία καταστήματα και οι κωδικοί που βάζουμε να είναι δύσκολοι.

Για να μην είμαι και εντελώς off topic. Δοκιμάζω από χθες το βράδυ το πληκτρολόγιο της Google και είναι απίστευτο!!! Με έχει βολεψει περισσότερο από το swift key.

Κάθε συσκευή έχει τη δική της διαφοροποίηση στο μενού.

Γλώσσα και εισαγωγή, πληκτρολόγιο, ψάξε για διόρθωση ορθογραφίας, ή ορθογραφικός έλεγχος google και φρόντισε να είναι ανενεργή.

Αυτο ηταν. Σε ευχαριστω φιλε μου. Αρκουσε οπως ειπες να κλεισω την διωρθωση ορθογραφιας της google απο ενα μενου συνθετες ρυθμισεις.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτο ηταν. Σε ευχαριστω φιλε μου. Αρκουσε οπως ειπες να κλεισω την διωρθωση ορθογραφιας της google απο ενα μενου συνθετες ρυθμισεις.

εμένα δεν έχει εντελώς απενεργοποιηση της διόρθωσης. έψαξα στο μενού γλώσσα και εισαγωγή 33ddf7502bfcd5209c470959cd73cb17.jpg1adecde371369902caa54a8db21253a2.jpg

εμένα δεν έχει εντελώς απενεργοποιηση της διόρθωσης. έψαξα στο μενού γλώσσα και εισαγωγή 33ddf7502bfcd5209c470959cd73cb17.jpg1adecde371369902caa54a8db21253a2.jpg

Εκει στο default checker δεν σου εχει για απενεργοποιηση; Καπου εκει πρεπει να ειναι. Εμενα το εχει ενα μενου ακριβως πριν. Οπως ειπε και ο φιλος πριν υπαρχουν μικροδιαφορες μεταξυ συσκευων.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

έχω τα bookmark σε όλους τους browser σε xmarks, υπάρχει κανένα app να τα συγχρονίσει στο Android? το official δεν μου γεμίζει το μάτι

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

μια εφαρμογη διαχειρισης notifications που ειχα δει εδω νομιζω παλιοτερα πως την ελεγαν;

εχω 2 συσκευες και μονο η μια ειναι καθε φορα εχει ιντερνετ,

το θεμα ειναι οταν ανοιγει η αλλη γεμιζει notifications που ηταν μαζεμενα και δεν τα ειχε παρει και

κρασαρει το ui και θελει restart, τι μπορω να κανω;

με την εφαρμογη που λεω μηπως μπορω να ορισω να μην ερχονται τα "χρωστουμενα" notifications;

μια εφαρμογη διαχειρισης notifications που ειχα δει εδω νομιζω παλιοτερα πως την ελεγαν;

εχω 2 συσκευες και μονο η μια ειναι καθε φορα εχει ιντερνετ,

το θεμα ειναι οταν ανοιγει η αλλη γεμιζει notifications που ηταν μαζεμενα και δεν τα ειχε παρει και

κρασαρει το ui και θελει restart, τι μπορω να κανω;

με την εφαρμογη που λεω μηπως μπορω να ορισω να μην ερχονται τα "χρωστουμενα" notifications;

Aπενεργοποίησε τα notifications στη συσκευή που κρασάρει ;)

χα, ναι, το σκεφτηκα κι αυτο, αλλα τις κανω τραμπα, που σημαινει οτι τα χρειαζομαι οταν την ενεργοποιω,

μια λυση θα ηταν πριν την απενεργποιηση να πηγαινω στην εφαρμογη και να παταω απενεργοποιηση notifications και

οταν το ανοιγω να ανοιγω τις ειδοποιησεις,

το ιδιο πανω/κατω γινεται βεβαια και στην αλλη συσκευη,

τωρα που αυξηθηξαν τα notifications δεν μπορουν να τα χειριστουν καλα,

οπως το καταλαινω ειναι θεμα του android,

εκτος αν ειναι θεμα της εφαρμογης, γιατι μια εφαρμογη μου πεταει τοσα πολλα

εκτος αν ειναι θεμα της εφαρμογης, γιατι μια εφαρμογη μου πεταει τοσα πολλα

Κλείσε τα notification από τη συγκεκριμένη εφαρμογή και έλεγχέ την χειροκίνητα;)

αμα ηταν να τα κλεισω χαιρω πολυ, ειπα μπας και υπαρχει καμια αλλη λυση,

δεν ειναι προβλημα οταν σκανε οταν ειναι ανοικτη η εφαρμογη και τα κοιταω,

το προβλημα ειναι οταν σκανε πολλα μαζεμενα, εκει τα παιζει,

anyway, απευθυνθηκα και στο support της εφαρμογης να δουμε αν εχουν καμια ιδεα

τις κατέβασα όλες. τώρα δοκιμάζω το mobpro έχει πολλά κανάλια που μου αρέσουν! (αληθεια ενώ κάνω cast από το Redmi Note 4 x μου σε συσκευή με miracast, δεν "πάει" η οθόνη του κινητού στην άλλη συσκευή, ξέρει κανείς γιατί;)

τα ελληνικα υπάρχουν πουθενά σε καμία από αυτές τις εφαρμογές; (novasports, ote TV κλπ)

είναι δυνατόν να υπάρχουν σε αυτές τις εφαρμογές κανάλια κωδικοποιημενα από πακέτα εταιρειών κολοσσων και της νοβα ΟΤΕ να μην τα έχουν σπάσει ακόμα;

ναι, σωστο, γιατι να τα σπασουν; για να δειτε σουπαλιγκα & α1;

τα υπολοιπα τα βλεπει κανεις και απο αλλου, δεν χρειαζεται να σπασει κατι..

γίνεται στον Firefox η μπάρα με την διεύθυνση κλπ να πάει κάτω;

Όχι ακόμα. Έρχονται αλλαγές πάντως και μάλλον θα μπει ως επιλογή και αυτό

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

αμα ηταν να τα κλεισω χαιρω πολυ, ειπα μπας και υπαρχει καμια αλλη λυση,

δεν ειναι προβλημα οταν σκανε οταν ειναι ανοικτη η εφαρμογη και τα κοιταω,

το προβλημα ειναι οταν σκανε πολλα μαζεμενα, εκει τα παιζει,

anyway, απευθυνθηκα και στο support της εφαρμογης να δουμε αν εχουν καμια ιδεα

τελικα ερχονται οκ οταν η οθονη ειναι ανοικτη, οταν ειναι στην οθονη κλειδωματος γινεται η δουλεια..

κατσε να στειλω και στο floatify..

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II