kosmous Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Ανεξάρτητα από συσκευή και λειτουργικό, το πιο σίγουρο είναι εκτύπωση, έχετε το pass στην συσκευή για ευκολία αλλά και μέσα στην χειραποσκευή ας υπάρχει μία εκτύπωση. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εγώ προηγούμενη βδομάδα πήγαινα με Lufthansa και δεν έκανα κανένα από αυτά που είπατε. Έσωσα το barcode ως image και σκαναριστηκε σε 3 χώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης πώς μένεις απο μπαταρία όταν ταξιδεύεις την επόμενη μέρα ; Ποιος σου φταίει αν δεν φορτίζεις το κινητό σου; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Επίσης πώς μένεις απο μπαταρία όταν ταξιδεύεις την επόμενη μέρα ; Ποιος σου φταίει αν δεν φορτίζεις το κινητό σου; Ποιός έμεινε από μπαταρία ρε αφεντικό? Διάβαζε λίγο καλύτερα... :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Αναζητώ εφαρμογή που να μεταφέρει την οθόνη της συσκευής μου (έχω τα Huawei P8 και το P9) σε οθόνη smart TV. Λογικά δε θα χρειαστείς third party app. Αν υποστηρίζει η τηλεόραση miracast μπορείς να το ενεργοποιήσεις στις 2 πλευρές και voila. Στα Huawei νομίζω το miracast αναφέρεται ως Multi-screen. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Έχει δοκιμάσει κάνεις το dns66; Το πέρασα χθες και δείχνει να δουλεύει πολύ καλά με τα hosts του adaway. Η απορία μου είναι η εξής: στο netguard το φιλτράρισμα των διαφημίσεων γίνεται στη συσκευή, αλλά στο RN3 Pro δε δουλεύει και στο V10 δουλεύει σπάνια. Στο dns66 γίνεται μέσω dns. Τί ακριβώς παίζει με τους dns; Πόσο ασφαλές είναι; Έχω προσθέσει στους custom dns servers το open dns. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλα νταξει οντως τραβηγμενο:lol: Δεν ειχα θεμα να περασω απλα γιατι δε περασε ο κωδικος στο σκαναρισμα μου εκανε εντυπωση.Θεμα εφαρμογης αραγε? Συνήθως φταίει η φωτεινότητα της οθόνης και αν την ανέβαζες, λογικά δε θα είχες πρόβλημα. Το αναφέρω, επειδή το συναντώ συχνά στη δουλειά μου το συγκεκριμένο πρόβλημα. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) προσοχη με το truecaller, ειδα το προτεινετε εδω μεσα πολλοι, τοπ προταση πρεπει να ειναι, το εβαλα κι εγω προσφατα, αλλα μετα ειδα οτι ανεβαζει ολες μας τις επαφες στους servers του: http://www.ethow.com/2015/10/how-Truecaller-works-is-what-you-might-not-like.html για του λογου το αληθες πηγαιντε στην σελιδα του και καντε search μια επαφη σας, θα την εμφανισει ακριβως οπως την εχετε καταχωρημενη οτι ναναι πραγματικα... αν τα ηξερα ολα αυτα νωριτερα δεν θα το εβαζα εννοειται, παω να ψαξω να δω αν υπαρχει undo.. λοιπον, οι τοπ εφαρμογες στο ρουτ (κι οχι μονο για εμενα προφανως..) ειναι φυσικα το titanium & το adaway, τι εκανα: 1) απενεργοποιηση του adaway 2) ανοιγμα του true και απενεργοποιηση του account 3) request unlist account απο το site του truecaller 4) επαναφορα του adaway και restore του backup του true οποτε εχω ενα true μ αυτο τον τροπο "απενεργοποιημενο" ουσιαστικα, τους εστειλα και στο support οπου γραφω μαζι με την απενεργοποιηση του λογαριασμου και την αφαιρεση απ την λιστα να σβησουν και τις επαφες μου απ τους servers τους Edited January 24, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 προσοχη με το truecaller, ειδα το προτεινετε εδω μεσα πολλοι, τοπ προταση πρεπει να ειναι, το εβαλα κι εγω προσφατα, αλλα μετα ειδα οτι ανεβαζει ολες μας τις επαφες στους servers του: http://www.ethow.com/2015/10/how-Truecaller-works-is-what-you-might-not-like.html για του λογου το αληθες πηγαιντε στην σελιδα του και καντε search μια επαφη σας, θα την εμφανισει ακριβως οπως την εχετε καταχωρημενη οτι ναναι πραγματικα... αν τα ηξερα ολα αυτα νωριτερα δεν θα το εβαζα εννοειται, παω να ψαξω να δω αν υπαρχει undo.. λοιπον, οι τοπ εφαρμογες στο ρουτ (κι οχι μονο για εμενα προφανως..) ειναι φυσικα το titanium & το adaway, τι εκανα: 1) απενεργοποιηση του adaway 2) ανοιγμα του true και απενεργοποιηση του account 3) request unlist account απο το site του truecaller 4) επαναφορα του adaway και restore του backup του true οποτε εχω ενα true μ αυτο τον τροπο "απενεργοποιημενο" ουσιαστικα, τους εστειλα και στο support οπου γραφω μαζι με την απενεργοποιηση του λογαριασμου και την αφαιρεση απ την λιστα να σβησουν και τις επαφες μου απ τους servers τους Καλησπερα, Εγω δεν ειμαι ρουτ.Οποτε αν αφαιρεσω το truecaller ποια αλλη αντιστοιχη εφαρμογη υπαρχει που να δουλευει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Φαντάζομαι με την απεγκατάσταση του True διαγράφονται αυτόματα ? Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 προσοχη με το truecaller, ειδα το προτεινετε εδω μεσα πολλοι, τοπ προταση πρεπει να ειναι, το εβαλα κι εγω προσφατα, αλλα μετα ειδα οτι ανεβαζει ολες μας τις επαφες στους servers του: http://www.ethow.com/2015/10/how-Truecaller-works-is-what-you-might-not-like.html για του λογου το αληθες πηγαιντε στην σελιδα του και καντε search μια επαφη σας, θα την εμφανισει ακριβως οπως την εχετε καταχωρημενη οτι ναναι πραγματικα... αν τα ηξερα ολα αυτα νωριτερα δεν θα το εβαζα εννοειται, παω να ψαξω να δω αν υπαρχει undo.. λοιπον, οι τοπ εφαρμογες στο ρουτ (κι οχι μονο για εμενα προφανως..) ειναι φυσικα το titanium & το adaway, τι εκανα: 1) απενεργοποιηση του adaway 2) ανοιγμα του true και απενεργοποιηση του account 3) request unlist account απο το site του truecaller 4) επαναφορα του adaway και restore του backup του true οποτε εχω ενα true μ αυτο τον τροπο "απενεργοποιημενο" ουσιαστικα, τους εστειλα και στο support οπου γραφω μαζι με την απενεργοποιηση του λογαριασμου και την αφαιρεση απ την λιστα να σβησουν και τις επαφες μου απ τους servers τους Φυσικά καταλαβαίνεις ότι το δικό σου όνομα είναι σε αυτή την εφαρμογή από όλους σε έχουν στον κατάλογο τους και έχουν κατεβάσει την εν λόγω εφαρμογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπερα, Εγω δεν ειμαι ρουτ.Οποτε αν αφαιρεσω το truecaller ποια αλλη αντιστοιχη εφαρμογη υπαρχει που να δουλευει σωστα? εδω υπαρχει μια προταση: http://www.adslgr.com/forum/threads/432155-Android-E%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82?p=6099789#post6099789 Φαντάζομαι με την απεγκατάσταση του True διαγράφονται αυτόματα ? οχι βεβαια, αφου ειναι στους servers τους, πως να διαγραφουν; Φυσικά καταλαβαίνεις ότι το δικό σου όνομα είναι σε αυτή την εφαρμογή από όλους σε έχουν στον κατάλογο τους και έχουν κατεβάσει την εν λόγω εφαρμογή. επισης οχι βεβαια, αν ζητησεις unlist η επαφη σου εξαφανιζεται, ψαχνω να δω αν και πως θα αφαιρεσουν και τις επαφες μου απ τις λιστες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπερα, Εγω δεν ειμαι ρουτ.Οποτε αν αφαιρεσω το truecaller ποια αλλη αντιστοιχη εφαρμογη υπαρχει που να δουλευει σωστα? PixelPhone. Η καλύτερη με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 προσοχη με το truecaller, ειδα το προτεινετε εδω μεσα πολλοι, τοπ προταση πρεπει να ειναι, το εβαλα κι εγω προσφατα, αλλα μετα ειδα οτι ανεβαζει ολες μας τις επαφες στους servers του: http://www.ethow.com/2015/10/how-Truecaller-works-is-what-you-might-not-like.html για του λογου το αληθες πηγαιντε στην σελιδα του και καντε search μια επαφη σας, θα την εμφανισει ακριβως οπως την εχετε καταχωρημενη οτι ναναι πραγματικα... αν τα ηξερα ολα αυτα νωριτερα δεν θα το εβαζα εννοειται, παω να ψαξω να δω αν υπαρχει undo.. λοιπον, οι τοπ εφαρμογες στο ρουτ (κι οχι μονο για εμενα προφανως..) ειναι φυσικα το titanium & το adaway, τι εκανα: 1) απενεργοποιηση του adaway 2) ανοιγμα του true και απενεργοποιηση του account 3) request unlist account απο το site του truecaller 4) επαναφορα του adaway και restore του backup του true οποτε εχω ενα true μ αυτο τον τροπο "απενεργοποιημενο" ουσιαστικα, τους εστειλα και στο support οπου γραφω μαζι με την απενεργοποιηση του λογαριασμου και την αφαιρεση απ την λιστα να σβησουν και τις επαφες μου απ τους servers τους Εκτός και αν έχεις κάποιο top secret αριθμό που τον έχεις μόνο εσύ κάποιοι άλλοι με τους ίδιους αριθμούς με εσένα τους έχουν ανεβασει. Από κινητό Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) επισης οχι βεβαια, αν ζητησεις unlist η επαφη σου εξαφανιζεται, ψαχνω να δω αν και πως θα αφαιρεσουν και τις επαφες μου απ τις λιστες τους Εννοεί ότι αν εγώ σε έχω στις επαφές μου και έχω κατεβάσει το truecaller, ο αριθμός σου μαζί με ονοματεπώνυμο και ότι άλλο σου έχω περάσει, είναι ήδη στους σέρβες της συγκεκριμένης εταιρίας, ασχέτως του τι θα κάνεις εσύ. Τις επαφές σου, όπως και τα δικά σου στοιχεία, ακόμη και αν βρεις τρόπο να τα αφαιρέσεις, όλο και κάποιος άλλος θα τα έχει στείλει, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλοι φακελωμένοι είμαστε, μην ανησυχείς !!! :lol: Edited January 24, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Και μου είχε πει ένα παλικάρι εδώ μέσα και είχε πολύ δίκιο. * το ότι έτυχε να με δεις μια φορά γυμνό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα σου δείχνω τον κ@λ@ μου* Χάχα συμφωνώ ότι είμαστε φακελωμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 εδω υπαρχει μια προταση: http://www.adslgr.com/forum/threads/432155-Android-E%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82?p=6099789#post6099789 Σε ευχαριστω αλλα προς το παρον θα παραμεινω με το truecaller.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Παιδιά μια απορία εχω.Πετούσα τη προηγουμενη εβδομάδα με aegean και ειχα περάσει το boarding pass στο Passandroid που κατεβασα γι αυτο ακριβως το λογο.Αλλα στο σκαναρισμα που μου εκανε κατα την επιβιβαση δεν επιανε το qr code και μου το περασε χειροκινητα.Ενα ςφιλος που ταξιδευαμε μαζι με το apple wallet στο iphone του το περασε αερα.Ειμαι με galaxy s7 edge και μου κανε μεγαλη εντυπωση Εγώ πάντως με google now είμαι κομπλέ. Για την ακρίβεια μόλις ήρθε η ώρα για την επιβίβαση μου είχε έτοιμo το qr code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εννοεί ότι αν εγώ σε έχω στις επαφές μου και έχω κατεβάσει το truecaller, ο αριθμός σου μαζί με ονοματεπώνυμο και ότι άλλο σου έχω περάσει, είναι ήδη στους σέρβες της συγκεκριμένης εταιρίας, ασχέτως του τι θα κάνεις εσύ. Τις επαφές σου, όπως και τα δικά σου στοιχεία, ακόμη και αν βρεις τρόπο να τα αφαιρέσεις, όλο και κάποιος άλλος θα τα έχει στείλει, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλοι φακελωμένοι είμαστε, μην ανησυχείς !!! :lol: μωρε δεν ανησυχω για το τελευταιο, σε δουλεια να βρισκομαστε ειναι η ολη φαση, αλλά: καταρχην μου σβησαν και τα δυο νουμερα (γιατι εκανα την μπουρδα και το περασα και στο δευτερο κινητο για να δω τι servers χτυπαει για να τους μπλοκαρω), κανω αναζητηση δηλαδη και δεν εμφανιζει καμια πληροφορια σχετικα με τον κατοχο, και περιμενω τωρα (τους εχω στειλει και στο support στην σελιδα τους και στο twitter) να μου σβησουν τις επαφες, απ οτι μου ειπε καποιος στο reddit γινεται, εντωμεταξυ καταλαβαινω αυτο που λετε οτι μπορει να την εχει ανεβασει την επαφη καποιος αλλος και οντως ετσι φαινεται να ειναι γιατι εψαξα ενα τηλεφωνο ενος συναδελφου και τον εχει με διαφορετικο καταχωρηση απ αυτη που ειχα εγω, οντως, αλλά τον αδερφο μου δεν μπορει να τον εχει αλλος καταχωρημενο ως "σπορος" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ πάντως με google now είμαι κομπλέ. Για την ακρίβεια μόλις ήρθε η ώρα για την επιβίβαση μου είχε έτοιμo το qr code. Θα μπορουσες να περιγραψεις την διαδικασια; Να υποθεσω πως εχεις στα αγγλικα τη συσκευη σου για να αξιποιεις και λειτουργιες του google now που στα ελληνικα δεν υπαρχουν; Ευχαριστω Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλημέρα παιδιά. Ιδανική εφαρμογή για να κρατάς σημειώσεις σε ένα μάθημα υπάρχει; Έχω το colornote αλλά θα ήθελα και τη δυνατότητα να μπορώ να σχεδιάσω και κάτι απλό αν είναι εύκολο.. Και να τα εκτυπώνω μετά κατά βούληση Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Θα μπορουσες να περιγραψεις την διαδικασια; Να υποθεσω πως εχεις στα αγγλικα τη συσκευη σου για να αξιποιεις και λειτουργιες του google now που στα ελληνικα δεν υπαρχουν; Ευχαριστω Με αφορμή αυτό, υπάρχει κάποιο αξιόλογο άρθρο για το πώς μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Google Now στην Ελλάδα; (Ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε τη συσκευή στα Αγγλικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Στο textra πως φτιάχνω την ρυθμίσεις μηνυμάτων να στέλνω 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7032539#post7032539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Με αφορμή αυτό, υπάρχει κάποιο αξιόλογο άρθρο για το πώς μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Google Now στην Ελλάδα; (Ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε τη συσκευή στα Αγγλικά). Βασικά όσο πιο πολύ δουλεύεις το gmail και το chrome, τόσο πιο πολλές πληροφορίες θα βλέπεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ πάντως με google now είμαι κομπλέ. Για την ακρίβεια μόλις ήρθε η ώρα για την επιβίβαση μου είχε έτοιμo το qr code. Εμένα μου το πέταξε στο ημερολόγιο google με ειδοποιηση για τη πτηση.Αλλά στο γκισέ το qr code μου πέταξε ακυρο.Το google now ρε παιδιά τί ακριβώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts