hara75gr Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 @hara75gr Εκεί που γράφει "Download and install this" Thanks αλλά βολεύτηκα με το vysor υπαρχει εφαρμογη knock knock η swype για να βαλω σε nexus 5; η μηπως θελει root ; Υπάρχουν κάποιες στο play αλλά ρουφάνε πολύ μπαταρία. Μόνο με root και custom kernel απ'ότι θυμάμαι για το 5, αν δε θες επιπτώσεις στη μπαταρία. Btw nexus χωρίς root :confused: sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Thanks αλλά βολεύτηκα με το vysor Υπάρχουν κάποιες στο play αλλά ρουφάνε πολύ μπαταρία. Μόνο με root και custom kernel απ'ότι θυμάμαι για το 5, αν δε θες επιπτώσεις στη μπαταρία. Btw nexus χωρίς root :confused: sent from my shamu using tapatalk Ok , ευχαριστώ, έχω τους λόγους μου φίλε που δεν το έχω ρουταρι ;) Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Καλό το feedly, αλλά το inoreader είναι μακράν πιο γρήγορο. Το χρησιμοποιώ μέσω του news+ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noinnion.android.newsplus Μου άνοιξες τα μάτια ρε φίλε με το inoreader. Τρομερή υπηρεσία με την πλειονότητα των παροχών δωρεάν! Ένα ευχαριστώ από εμένα για την ενημέρωση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 υπαρχει εφαρμογη knock knock η swype για ανοιγμα κλεισιμο οθονης ; η μηπως θελει root ; σε nexus 5 θελω να την περασω Μου το πρότεινε ένας συντοπιτης στο τοπικ των launchers και δούλεψε σε HomTom3... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance Δοκίμασε δεν χάνεις κάτι... ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Μου το πρότεινε ένας συντοπιτης στο τοπικ των launchers και δούλεψε σε HomTom3... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thsoft.glance Δοκίμασε δεν χάνεις κάτι... ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ φιλε, θα το δοκιμασω :) edit δουλευει ,δεν ξερω ομως τι επιβαρυνση θα εχει στην μπαταρια Edited July 15, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 ρε παιδια το cerberus πλεον ζηταει χρηματα ΑΝΑ ΕΤΟΣ οχι εφαπαξ ενα ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καλησπέρα μήπως υπάρχει εφαρμογή που να συγχρονίζει δύο κάρτες sd.Δηλαδή να τραβάω φωτογραφίες ή βίντεο από την μια ή την άλλη συσκευή και να γίνεται συγχρονισμός και να τα βλέπω και στις δύο συσκευές.Δεν θα ήθελα προς το παρόν υπηρεσία cloud.Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει, το tubemate, ενώ μου δείχνει ότι έχει κατεβάσει ολόκληρο το βίντεο, μου το κόβει απότομα. Καμιά εναλλακτική εφαρμογή; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει, το tubemate, ενώ μου δείχνει ότι έχει κατεβάσει ολόκληρο το βίντεο, μου το κόβει απότομα. Καμιά εναλλακτική εφαρμογή; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ogyoutube http://ogmods.net/home/ogyoutube?ref=xda&tab=Download YouTube Downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να τσεκάρεις και το videoder Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καλησπέρα μήπως υπάρχει εφαρμογή που να συγχρονίζει δύο κάρτες sd.Δηλαδή να τραβάω φωτογραφίες ή βίντεο από την μια ή την άλλη συσκευή και να γίνεται συγχρονισμός και να τα βλέπω και στις δύο συσκευές.Δεν θα ήθελα προς το παρόν υπηρεσία cloud.Ευχαριστώ. Foldersync lite απλό και εύχρηστο. Sent from my Nexus 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 παιδιά στο viber υπάρχει τρόπος είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα να πάρουμε/ παίρνουμε back up? EDIT βασικά χειροκίνητα βρήκα την ρύθμιση.αυτόματα γίνεται; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Foldersync lite απλό και εύχρηστο. Sent from my Nexus 9 using Tapatalk Και εγώ αυτό δουλεύω. Καλό εργαλείο. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Foldersync lite απλό και εύχρηστο. Sent from my Nexus 9 using Tapatalk Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τέτοια εφαρμογή θα μπορούσες να μου πεις πως κάνω συγχρονισμό στις κάρτες sd; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλό το feedly, αλλά το inoreader είναι μακράν πιο γρήγορο. Το χρησιμοποιώ μέσω του news+ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noinnion.android.newsplus Μου άνοιξες τα μάτια ρε φίλε με το inoreader. Τρομερή υπηρεσία με την πλειονότητα των παροχών δωρεάν! Ένα ευχαριστώ από εμένα για την ενημέρωση! :) το δοκιμαζω κι εγω απο προχθες, οντως, πολυ καλο φαινεται, πολυ καλο επισης να αναφερω οτι μπορεις να βαλεις σελιδες facebook/twitter, χωρις να χρειαζεσαι 3rd party scripts κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Για σας θα ήθελα να μου προτείνεται μια εφαρμογή που να παίζει video (avi,mkv,mp4) και να υποστηρίζει και ηχους στα video (ac3,dts) με εξωτερικούς υπότιτλους srt σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 MxPlayer και κατεβάζεις codec από εδώ και παίζεις τα πάντα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 πείτε καμία καλή απλή εφαρμογή να σκαναρω έγγραφα όχι μόνο ως pdf. Sent from my ZP952 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 πείτε καμία καλή απλή εφαρμογή να σκαναρω έγγραφα όχι μόνο ως pdf. Sent from my ZP952 using Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner&hl=el Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 MxPlayer και κατεβάζεις codec από εδώ και παίζεις τα πάντα:D καταρχάς σε ευχαριστώ για να βάλω τους codec πρέπει να είμαι root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 καταρχάς σε ευχαριστώ για να βάλω τους codec πρέπει να είμαι root??? Δε χρειάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δε χρειάζεται. Ωραία κατεβάζω τα 5 αρχεία για την version 1.8.x??? και τα βάζω στην εσωτερική μνήμη στον φάκελο download??? μετά ακολουθώ την μέθοδο 1 η την 2 για να τα τρέξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 ξέρει κανένας εάν γίνεται στο mega cloud στο πισι να δείχνει μεν τα αρχεία αλλά ΝΑ ΜΗΝ τα κατεβάζει όλα παρά μόνον εάν το θέλεις; στο android στα δείχνει αλλά εάν θες ένα αρχείο το κάνεις ΜΌΝΟ αυτό download στο κινητό . Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ωραία κατεβάζω τα 5 αρχεία για την version 1.8.x??? και τα βάζω στην εσωτερική μνήμη στον φάκελο download??? μετά ακολουθώ την μέθοδο 1 η την 2 για να τα τρέξω??? Αν έχεις την 1.8.χ κατεβάζεις το αρχείο που ταιριάζει στον επεξεργαστή του κινητού σου... Εγώ έχω κατεβάσει στην έκδοση 1.7.χ (στην 1.8.χ δεν έχω δοκιμάσει) σε διάφορα κινητά το 1 , 2 , 7 Στα περισσότερα έτρεξα το 1 (neon) , σε ένα χρειάστηκε το 2 (Tegra) και σε ένα Asus με Intel επεξεργαστή χρειάστηκα το 7 (x86) Ακολούθησα τη μέθοδο 2 αφού τα είχα ξεζιπάρει στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts