Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια η γνώμη σας για την εφαρμογή battery saver PRO? Αξίζει σε τιποτα Και ποιες οι διάφορες της από την δωρεάν εκδοση?

Ποια η γνώμη σας για την εφαρμογή battery saver PRO? Αξίζει σε τιποτα Και ποιες οι διάφορες της από την δωρεάν εκδοση?

Γενικα δεν αξιζουν τετοιου ειδους εφαρμογες, ποσο μαλλον αν ειναι να πληρωσεις κιολας!!

Καλησπέρα σε όλους , υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή που μπορώ να κατεβάζω απευθείας τραγούδια απο το YouTube στο κινητό ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλησπέρα σε όλους , υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή που μπορώ να κατεβάζω απευθείας τραγούδια απο το YouTube στο κινητό ?

tubemate (δεν υπάρχει στο playstore )

http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android/download

Από τα πιο άχρηστα προγράμματά το tube.

Κατέβασε dentex YouTube downloader apk,μπαίνει youtube και κατέβαζε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επειδή μπορεί να μην παίζει σε σένα, το βγάζεις άχρηστο;

Με τι λογική;

Μια χαρά κάνει την δουλειά του και δεν έχω βρει τραγούδι να μην το κατεβάζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

επειδή τα έχω και δυο .. λειτουργούν εξίσου καλά .... πρέπει πάντα να κάνετε συχνά update και στα δύο για μην έχετε πρόβλημα με download

Να ρωτήσω, επειδή βαριέμαι να περνώ χειροκίνητα ζιπ αρχεία για φλασαρισμα το flasify έχει την δυνατότητα αυτή; να του βάλω μια λίστα και να τα περάσει όλα
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει εφαρμογή με την όποια να απαντάμε σε κλήσεις με απλό πάτημα onscreen κουμπιών για απάντηση-απόρριψη κλήσης, και όχι με το γνωστό side-to-answer που λίγο-πολύ έχουν όλοι οι κατασκευαστές στα κινητά τους; Υπάρχει τέτοια εφαρμογή;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επειδή μπορεί να μην παίζει σε σένα, το βγάζεις άχρηστο;

Με τι λογική;

Μια χαρά κάνει την δουλειά του και δεν έχω βρει τραγούδι να μην το κατεβάζει.

Δεν το βγάζω.είναι.

Για δοκίμασε με το mp3 ringtone maker να δεις αν θα σου κόψει τραγούδι πού έχεις κατεβάσει με το πρόγραμμα αυτό.

Έβαλα το tubmate Αλλά με ανάγκασε να βάλω και το mp3 video converter Από το google play. Όπως κ να έχει όμως μου δουλεύει μια χαρά και μου λύνει τα χέρια. Μπορεί σε άλλες συσκευές να μην λειτουργεί.

Έβαλα το tubmate Αλλά με ανάγκασε να βάλω και το mp3 converter Από το play. Όπως κ να έχει όμως μου δουλεύει μια χαρά και μου λύνει τα χέρια. Μπορεί σε άλλες συσκευές να μην λειτουργεί.

Ενώ με το dentex δεν χρειάζεσαι κι εξτρά εφαρμογές.

Για δοκίμασε να κόψεις κι ένα κομμάτι για ringtone.

Θα το δω κ αυτό!!!!

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα τελευταία 3.5 χρόνια σχεδόν αποκλειστικά το tubemate, εχω κατεβάσει άπειρα βίντεο και τραγούδια και δουλεύει μια χαρά. Όταν (λόγω youtube) δε μπορεί να κατεβάσει κάποιο συγκεκριμένο video clip (νέο), με την πρώτη ενημέρωση το φτιάχνουν!

Και έχω "κόψει" επίσης πάρα πολλα τραγούδια με το MP3 Ringtone maker, τα οποία ηταν κατεβασμένα με το tubemate, χωρίς κανένα πρόβλημα!

Καποιο καλο widget παιδια σαν το fancy widgets αλλα πιο αξιοπιστο στον προσδιορισμο τοποθεσιας και θερμοκρασιας ???

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.fancywidgets.unlocker&hl=el

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τι γίνεται με τις διαφημίσεις εάν δεν είσαι root στο tube mate;

Λογικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτο αν δεν είσαι root Όπως δεν μπορείς να κάνεις και για Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογες που περιέχουν διαφημίσεις

δοκιμή

πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xcs.mp3cutter

tubemate

τραγούδι Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε μια φορά: http://youtu.be/p-3Xz4Ri-GA

μια χαρά κάνει "κόβει"

τέλος.. με ότι βολεύεται ο καθένας.... περί ορέξεως..:D (τα έχω και τα δυο....και εάν δεν κατεβάζουν ..υπάρχουν και τα torrent:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λογικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτο αν δεν είσαι root Όπως δεν μπορείς να κάνεις και για Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογες που περιέχουν διαφημίσεις

χρειάζεσαι root .. αγόρασε το πρόγραμμα ...η......

Edited by alex222800

Αν και ρωτησα στο αναλογο θεμα, δεν πηρα καμια απαντηση, ας δοκιμασω και εδω...

Ασχολείται κανενας με time lapse? Αν και εχω το lapse it pro , εχει να προτεινει κανεις καποιο αλλο?

Δεν το βγάζω.είναι.

Για δοκίμασε με το mp3 ringtone maker να δεις αν θα σου κόψει τραγούδι πού έχεις κατεβάσει με το πρόγραμμα αυτό.

τι μου λες τώρα...

επειδή δεν συνεργάζεται καλά με κάποιο άλλο πρόγραμμα, το βγάζεις άχρηστο για την κύρια δουλειά του που είναι το κατέβασμα τραγουδιών ή video;

Είσαι λίγο παράλογος; :blink:

Amazon Fire stick 4k max

Αν και ρωτησα στο αναλογο θεμα, δεν πηρα καμια απαντηση, ας δοκιμασω και εδω...

Ασχολείται κανενας με time lapse? Αν και εχω το lapse it pro , εχει να προτεινει κανεις καποιο αλλο?

εγώ έχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nishant.Singh.DroidTimelapse και μου δουλεύει μια χαρά όσες φορές το έχω δοκιμάσει!

Πέρα απο το sambadroid και το samba filesharing, υπαρχει αλλη εφαρμογή με την οποια να μπορω κανω κοινόχρηστο καποιο φακελο του κινητου μου για να τον βλεπω απο το pc μου?

εχω το droidstats για να βλεπω ποσα ΜΒ,SMS,MIN εχουν απομεινει στο προγραμμα μου εδω και κααααααααμποσο καιρο , και βασικα το ψιλοβαρεθηκα. ολο και καποιος θα εχει χρησιμοποιησει καποια αντιστοιχη εφαρμογη , με ομορφο widgetaκι. Λοιπον? καμια προταση?:)

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή στην οποία θα μπορώ να έχω το πελατολόγιο μου και οποτε με καλεί κάποιος πελάτης να μου δείχνει ποιος είναι?

Γίνεται με τις επαφες αυτό? Απλα θέλω να είναι ξεχωριστά απο τις προσωπικές επαφες μου μην γίνεται ενα χάος όλα μαζί

Samsung Note 9 Black

Πέρα απο το sambadroid και το samba filesharing, υπαρχει αλλη εφαρμογή με την οποια να μπορω κανω κοινόχρηστο καποιο φακελο του κινητου μου για να τον βλεπω απο το pc μου?

Δες και το missinglink

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II