Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά, 1) το SD Maid είναι για rooted ή και unrooted κινητά, γιατί διάβασα ότι είναι για rooted και 2) κάνει απλά καθαρισμό και δεν έχει τις υπόλοιπες δυνατότητες του Clean Master;

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή η οποία να σε ειδοποιει ποτέ έχει φτάσει η φόρτιση στο 100% ?

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή η οποία να σε ειδοποιει ποτέ έχει φτάσει η φόρτιση στο 100% ?

Για ρίξε μια ματιά στο Full Battery & Theft Alarm.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Επιτέλους Theme changing μέσω Layers για όσες Lollipop Rom υποστηρίζουν RRO.

Beta project αλλά φαίνεται να έχει πολλά να δώσει.

Για δώσε μερικές πληροφορίες..

Πως δηλαδή λειτουργεί; φλασαρεις zipακια;

Τελικά, 1) το SD Maid είναι για rooted ή και unrooted κινητά, γιατί διάβασα ότι είναι για rooted και 2) κάνει απλά καθαρισμό και δεν έχει τις υπόλοιπες δυνατότητες του Clean Master;

Νομίζω είναι μόνο για rooted κινητά και είναι πολύ καλύτερη εφαρμογή από το clean master...Βασικά είναι η μόνη εφαρμογή της κατηγορίας ου κάνει ακριβώς ότι περιγράφει...Όσον αφορά για τον φίλο που χρειάζεται startupmanager η εφαρμογή το υποστηρίζει και μάλιστα με πληθώρα επιλογών πέραν από το autostart..Αν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινήσεις μπορώ να παραθέσω print screen από τη συσκευή μου...

Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

Λέτε για το SD Maid, και ότι είναι καλύτερο απ'το Clean Master. Εγώ το Clean Master το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για απελευθέρωση RAM, ιδίως μέσω του widget που έχει. Το SD Maid κάνει καθαρισμό RAM; Αν όχι, υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή γι' αυτό το σκοπό; Θέλω αν μπορώ να ξεφορτωθώ το Clean Master.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Είναι και για τα δυο! Και root Και unroot! Εγώ το έχω χωρίς να είμαι root!!! Και έχει πολλές δυνατότητες καθαρισμου!

Υπαρχει εφαρμογη που να ενεργοποιει τη δονηση κατα την απαντηση κλησης;

ευχαριστω

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Για ρίξε μια ματιά στο Full Battery & Theft Alarm.

ευχαριστω πολυ, το δοκιμαζω τωρα. εχεις παρατηρησει τυχον battery drain με αυτην την εφαρμογη ή δεν εχει θεματα;

Νομίζω είναι μόνο για rooted κινητά και είναι πολύ καλύτερη εφαρμογή από το clean master...Βασικά είναι η μόνη εφαρμογή της κατηγορίας ου κάνει ακριβώς ότι περιγράφει...Όσον αφορά για τον φίλο που χρειάζεται startupmanager η εφαρμογή το υποστηρίζει και μάλιστα με πληθώρα επιλογών πέραν από το autostart..Αν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινήσεις μπορώ να παραθέσω print screen από τη συσκευή μου...

Τελικά, εγκατέστησα το SD Maid (σε κινητό non rooted), έκανε κάποιες εκκαθαρίσεις, το έκλεισα και, γυρνώντας στις εκτελούμενες εφαρμογές, δεν το βρήκα, που σημαίνει ότι δεν τρώει μνήμη:happy:

Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την εφαρμογή ημερολογίου που χρησιμοποιώ (Business Calendar Pro), να ξεκλειδώνει η οθόνη όταν χτυπάει υπενθύμιση, ή έστω να βγαίνει η lockscreen; Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δε βλέπω κάτι.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για δώσε μερικές πληροφορίες..

Πως δηλαδή λειτουργεί; φλασαρεις zipακια;

Το πρώτο είναι να υποστηρίζει το RRO η custom LP ROM που έχεις.

Μετά πρέπει να γίνεις μέλος στο google+ στο Bitsyko team για να μπορείς να γίνεις beta tester της εφαρμογής Layers.

Τέλος απλά ενεργοποιείς τα apk που θες

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λέτε για το SD Maid, και ότι είναι καλύτερο απ'το Clean Master. Εγώ το Clean Master το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για απελευθέρωση RAM, ιδίως μέσω του widget που έχει. Το SD Maid κάνει καθαρισμό RAM; Αν όχι, υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή γι' αυτό το σκοπό; Θέλω αν μπορώ να ξεφορτωθώ το Clean Master.

Επειδή δεν έχω την απλή έκδοση του SD maid (μπορείς να βρεις την pro πανεύκολα στο διαδίκτυο) δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν έχει ram cleaner.Σίγουρα δεν έχει η εφαρμογή ανεξάρτητα από την έκδοση το widget που θέλεις για click&clean της ram!Αν μπεις στην εφαρμογή όμως και πατήσεις quick access (ούτε καν στις επιμέρους λειτουργίες) ο καθαρισμός είναι συνολικός και αποτελεσματικός!Κι εγώ clean master είχα και πλέον χρησιμοποιώ sd maid pro!

Για εξ'ολοκλήρου καθαρισμό μνήμης και με widget για click&clean χρησιμοποιώ advanced task killer pro!Στις ρυθμίσεις υπάρχει και η επιλογή για καθαρισμό κάθε φορά που κλείνει η οθόνη!

Υπαρχει εφαρμογη που να ενεργοποιει τη δονηση κατα την απαντηση κλησης;

ευχαριστω

Πας μενου, ρυθμίσεις και ρυθμίσεις κλήσεων κ εκεί κάπου σου έχει επιλογη

Για δόνηση όταν ο άλλος απαντάει στην κλήση.

Δόνηση σύνδεσης πρέπει να το γραφει ψαξτο λιγο. Η ονομασία διαφέρει από κινητό σε κινητο.

Edited by lek88

1. Υπάρχει εναλλακτική για το TV show favs για εμάς που παρακολουθούμε πολλές σειρές;

2. Έχω βάλει το Flud για torrents, αλλά όταν δοκίμασα σε private tracker έβγαζε τα πάντα ως invalid torrents. Κάπου διάβαζα ότι γενικά δεν υποστηρίζονται γιατί θεωρούν δύσκολο να κάνεις seed από κινητή συσκευή. Μήπως υπάρχει άλλη λύση;

3. Για να εκτυπώσω από Android συσκευή σε εκτυπωτή που δεν είναι WiFi ή ethernet αλλά είναι συνδεδεμένος σε PC που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο WiFi με την Android συσκευή υπάρχει τρόπος; Δοκίμασα Google cloud print, αλλά δεν με βόλεψε. Εκτός του ότι αργεί πολύ, έπεσε σε loop, εκτύπωνε συνέχεια την ίδια σελίδα. Από ότι διάβασα είχαν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα. Printer sharing στο ίδιο τοπικό δίκτυο δεν μπορώ να κάνω;

Πας μενου, ρυθμίσεις και ρυθμίσεις κλήσεων κ εκεί κάπου σου έχει επιλογη

Για δόνηση όταν ο άλλος απαντάει στην κλήση.

Δόνηση σύνδεσης πρέπει να το γραφει ψαξτο λιγο. Η ονομασία διαφέρει από κινητό σε κινητο.

Εχω το moto g 2014 νομιζω δεν υπαρχει by default γι αυτο και ρωτησα.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

1. Υπάρχει εναλλακτική για το TV show favs για εμάς που παρακολουθούμε πολλές σειρές;

2. Έχω βάλει το Flud για torrents, αλλά όταν δοκίμασα σε private tracker έβγαζε τα πάντα ως invalid torrents. Κάπου διάβαζα ότι γενικά δεν υποστηρίζονται γιατί θεωρούν δύσκολο να κάνεις seed από κινητή συσκευή. Μήπως υπάρχει άλλη λύση;

3. Για να εκτυπώσω από Android συσκευή σε εκτυπωτή που δεν είναι WiFi ή ethernet αλλά είναι συνδεδεμένος σε PC που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο WiFi με την Android συσκευή υπάρχει τρόπος; Δοκίμασα Google cloud print, αλλά δεν με βόλεψε. Εκτός του ότι αργεί πολύ, έπεσε σε loop, εκτύπωνε συνέχεια την ίδια σελίδα. Από ότι διάβασα είχαν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα. Printer sharing στο ίδιο τοπικό δίκτυο δεν μπορώ να κάνω;

υπαρχουν και αλλα προγράμματα για torrent streaming ...

εγκατάσταση το kodi πρώην xbmc (έχει τα πάντα και για όλους ,όλες τις μορφές streaming... )

ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 (αναφορές σε torrent δεν επιτρέπονται...:lol:)

προσοχή σε torrent steaming (για αυτούς που μένουν εκτός Ελλάδος ..ειδικά Γερμανία ) πέφτουν γερές Καμπάνες !!!

Υπάρχει εφαρμογή να κάνει όλα τα παράθυρα bubbles όπως για παράδειγμα το messenger του fb;

Κάτι ανάλογο κάνει το note 4 από μόνο του

Το γνωρίζω το Kodi, το έχω περασμένο. Torrents δεν σημαίνει μόνο video.. Και σε κάθε περίπτωση, δεν σημαίνει μόνο streaming. Για download ενδιαφέρομαι...

1. SeriesGuide κορυφή.

2. Δεν ξέρω αν θα δουλεύει αλλά το tTorrent είναι καλός client (και εγώ flud χρησιμοποιώ πάντως, αλλά κατεβάζω μόνο από publuc trackers οπότε δεν έχω θέμα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

1. SeriesGuide κορυφή.

2. Δεν ξέρω αν θα δουλεύει αλλά το tTorrent είναι καλός client (και εγώ flud χρησιμοποιώ πάντως, αλλά κατεβάζω μόνο από publuc trackers οπότε δεν έχω θέμα)

Το δοκίμασα το SeriesGuide, με χαλάει λίγο που ενώ έχω βάλει γλώσσα περιεχομένου english, το interface όλο είναι στα ελληνικά (Βασικά με ξενερώνουν γενικά στο Android αυτοί οι τόνοι στις λέξεις με κεφαλαία, ΣΕΙΡΈΣ/ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΑ/ΠΡΌΣΦΑΤΟ). Επίσης, αν κατάλαβα καλά, για να κάνει cloud sync θέλει την πληρωμένη έκδοση;

Καμία εφαρμογή για torrents δεν δουλεύει σε private trackers.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καμία εφαρμογή για torrents δεν δουλεύει σε private trackers.

Κάτι τέτοιο είχα δει κι εγώ σε google search που έκανα, αλλά ήθελα να το σιγουρέψω, μήπως ήταν και θέμα ρυθμίσεων...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II