cna Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisoft.webguard Δεν είναι δωρεάν. Για το ad block κομμάτι θέλει subscription (2,55€/year). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δεν είναι δωρεάν. Για το ad block κομμάτι θέλει subscription (2,55€/year). Καλως παιδια θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Επίσης Adblock plus χωρίς root, δωρεάν και για Wi-Fi και για mobile data. Δοκιμασμένα σε Wi-Fi πριν ρουτάρω και δούλευαν κανονικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Αυτό θα εχει μονιμη ειδοποίηση στη notification bar? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Αυτό θα εχει μονιμη ειδοποίηση στη notification bar? Όποια εφαρμογή και αν έχει τέτοιου είδους ειδοποίηση την οποία δεν θέλουμε, πατάμε παρατεταμένα επάνω σε αυτήν - πληροφορίες εφαρμογής και ξετικάρουμε τις ειδοποιήσεις (με αυτό τον τρόπο δεν θα φαίνεται καμία ενημέρωση βέβαια της εν λόγω εφαρμογής στη μπάρα ειδοποιήσεων). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μια από τα ίδια. Παλαιότερα ήταν σταθεροτερο Λοιπον, επειδη μου την εδωσε και το εψαξα, βρηκα μια λυση που δουλευει κανονικα δυο μερες που το δοκιμαζω. Μετα απο πολλες δοκιμές, παρατηρησα ότι χάνει την επαφη το απομακρυσμενο τηλέφωνο, μετα απο λιγη ωρα αφου εχει σβησει η οθονη. Σαν να πεφτει σε sleep mode ενα πράγμα. Οπότε κανεις το εξής απλο, κανεις μια κλήση στο άλλο τηλέφωνο ωστε να "ξυπνησει" η οθόνη, και μετα αμεσως το εντοπιζει. Το εκανα παρα πολλες φορές και δουλεψε σε ολες! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Επίσης Adblock plus χωρίς root, δωρεάν και για Wi-Fi και για mobile data. Δοκιμασμένα σε Wi-Fi πριν ρουτάρω και δούλευαν κανονικά. Δοκιμασα να το εγκαταστησω στο κινητο μου αλλα δεν δουλευε καθολου δεν μπλοκαρε καμια διαφημηση παρολο που στο wifi που συνδεωμουνα πατησωσα για λιγη ωρα πανω του με αποτελεσμα να με βγαλει στο μενου "τροποπ. διαμορφ. δικτυου" και μετα εβαλα σαν proxy το "localhost" και σαν port το 2020 αλλα δεν ειδα να μπλοκαρει καμια διαφημηση ειτε σε παιχνιδι, ειτε σε καποιο site. Καμια βοηθεια σας παρακαλω πολυ. Αν δουλευει εστω και λιγο οπως δουλευει στο desktop τοτε το προγραμμα πραγματικα ειναι τρομερο. Το εχω στον υπολογιστη μου και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος για το ποσο σωστα και ωραια δουλευει. Το εχει δοκιμασει κανεις σε κινητα να μας πει πως δουλευει και με τι browser? Εγω χρησιμοποιω κυριως τον opera browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 @adais Κάνε επανεκκίνηση της επισκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εκανα ηδη αλλα δεν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδια καλησπέρα, υπάρχει καμια εφαρμογή δωρεάν για τα τελευταία νεα???και ενημέρωση για οτι έχει συμβεί στην χώρα μας στο 24ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 "περίπτερο" της google Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδια καλησπέρα, υπάρχει καμια εφαρμογή δωρεάν για τα τελευταία νεα???και ενημέρωση για οτι έχει συμβεί στην χώρα μας στο 24ωρο. "περίπτερο" της google +.1000 Περίπτερο Google Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή για καιρό;; Η συσκευή μου είναι το Motorola G 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εχει επιλογη χωρας? Επισης .μπορείς να αποκλεισεις νέα? Πχ δε θελω να βλεπω πολιτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το δωρεάν Accuweather το οποίο είναι κατά τη γνώμη μου το πιο αξιόπιστο όσον αφορά τις προβλέψεις του. Δοκίμασα αρκετές εφαρμογές πριν καταλήξω σε αυτήν, οπότε σου τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Επίσης Adblock plus χωρίς root, δωρεάν και για Wi-Fi και για mobile data. Δοκιμασμένα σε Wi-Fi πριν ρουτάρω και δούλευαν κανονικά. Λειτουργεί άψογα στο απείραχτο Note 3 μου :) Με έσωσες ;):cool: Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 +.1000 Περίπτερο Google Play Ρε παιδιά εμένα μου βγάζει μόνο ξένες ειδήσεις ενώ σε ένα φίλο μου κανονικά ελληνικές... Τι κάνω λάθος;; μήπως τη γλώσσα του κινητού;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Γλωσσα κινητού εχω την αγγλικη. ?ελληνικές ειδησεις δε μπορεσα να δω. Εψαξα λιγο τις ρυθμισεις αλλα δε βρήκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ρε παιδιά εμένα μου βγάζει μόνο ξένες ειδήσεις ενώ σε ένα φίλο μου κανονικά ελληνικές... Τι κάνω λάθος;; μήπως τη γλώσσα του κινητού;; Κανονικά....!!! http://s23.postimg.org/412hws1zf/Screenshot_2014_12_01_02_43_13.png images hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Πώς επιλέγουμε να έχει μόνο ελληνικά νέα στο widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που όποιος πάει να ξεκλειδώσει το κινητό και βάζει λάθος κωδικό να τον βγάζει φωτογραφια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Cerberus!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Λοιπον, επειδη μου την εδωσε και το εψαξα, βρηκα μια λυση που δουλευει κανονικα δυο μερες που το δοκιμαζω. Μετα απο πολλες δοκιμές, παρατηρησα ότι χάνει την επαφη το απομακρυσμενο τηλέφωνο, μετα απο λιγη ωρα αφου εχει σβησει η οθονη. Σαν να πεφτει σε sleep mode ενα πράγμα. Οπότε κανεις το εξής απλο, κανεις μια κλήση στο άλλο τηλέφωνο ωστε να "ξυπνησει" η οθόνη, και μετα αμεσως το εντοπιζει. Το εκανα παρα πολλες φορές και δουλεψε σε ολες! Thanks! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Cerberus!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Κανονικά....!!! http://s23.postimg.org/412hws1zf/Screenshot_2014_12_01_02_43_13.png images hosting πφφφ, πως το κανες και βλεπεις μονο ελληνικες ειδησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts