ilka71 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εγώ αντίθετα εδώ και μια εβδομάδα με καμιά εφαρμογή δεν μπορώ να συγχρονίσω τον hotmail λογαριασμό... Ούτε με k9, ούτε με blue mail, ούτε με sol mail, ούτε με my mail, ούτε με cloud magic... δεν δοκίμασες το aquamail ! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Και'γω aquamail, εχω hotmail k gmail μαζι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά Ποιο είναι το πιο ελαφρύ για mail client? To aqua mail i to blue mail? Και σε σχέση για παράδειγμα με το μαμίσιο client tou lg g3? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπάρχει τρόπος να έχω ηχητική ειδοποίηση ΜΌΝΟ για συγκεκριμένες συνομιλίες και όχι για όλες στις εφαρμογές whatsapp, viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπάρχει τρόπος να έχω ηχητική ειδοποίηση ΜΌΝΟ για συγκεκριμένες συνομιλίες και όχι για όλες στις εφαρμογές whatsapp, viber? Whatsapp > Settings > Notifications > ... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπάρχει τρόπος να έχω ηχητική ειδοποίηση ΜΌΝΟ για συγκεκριμένες συνομιλίες και όχι για όλες στις εφαρμογές whatsapp, viber? Αν πας στην επαφή που θες και στης ρυθμησεις, κάτω - κάτω σε ρωτά για ήχο κλίσεις...!αν βάλεις άλλο ήχο θα χτυπά ξεχωριστά απο της άλλες επαφές. Αν κατάλαβα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδία υπάρχει εφαρμογή για συνεχη εντοπισμό κινητού μεσω gps, απο αλλο κινητο, σε ζωντανό χρόνο;;; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Παιδία υπάρχει εφαρμογή για συνεχη εντοπισμό κινητού μεσω gps, απο αλλο κινητο, σε ζωντανό χρόνο;;; Οχι ....!!! Αλλά μπορείς να βάλεις το cerberus (Αντικλεπτικό) στην συσκευή που θέλεις και με ενεργοποιημενα δεδομένα και το Wi-Fi να βλέπεις που βρίσκετε από το PC σε χάρτη. Edited October 31, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 έχει υπόψην του κανείς καλό dialer που να βγάζει και τα ελληνικά μαζί με τα αγγλικά κάτω από τα νούμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 έχει υπόψην του κανείς καλό dialer που να βγάζει και τα ελληνικά μαζί με τα αγγλικά κάτω από τα νούμερα; ex dialer 10 χαρακτήρες Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει backup και τις επαφες αλλα και το προεπιλεγμενο νουμερο καθε επαφης? Προς το παρον οσα εχω δοκιμασει μεταξυ τους και το Super Backup και το μαμα backup δεν το κανουν αφου παιρνουν backup μονο των επαφων με τα τηλεφωνα της καθε επαφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει backup και τις επαφες αλλα και το προεπιλεγμενο νουμερο καθε επαφης? Προς το παρον οσα εχω δοκιμασει μεταξυ τους και το Super Backup και το μαμα backup δεν το κανουν αφου παιρνουν backup μονο των επαφων με τα τηλεφωνα της καθε επαφης. Titanium Backup ★root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Αν πας στην επαφή που θες και στης ρυθμησεις, κάτω - κάτω σε ρωτά για ήχο κλίσεις...!αν βάλεις άλλο ήχο θα χτυπά ξεχωριστά απο της άλλες επαφές. Αν κατάλαβα σωστά. Whatsapp > Settings > Notifications > ... βασικα θελω να εχω ηχο/ειδοποιηση ΜΟΝΟ απο μια συνομιλια!απο ΚΑΜΙΑ αλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παρόλο που έχω ενεργοποιημενο το compact sms στο textra μου τα στέλνει με μικρά γράμματα αφού ξεπεράσω τους 70 χαρακτήρες. Επίσης ο μετρητής δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; εσάς σας δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaioz Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπερα, ελπιζω να γραφω στο σωστο μερος. Εχω απορια σχετικα με τις διαφορες cloud εφαρμογες. Χρησιμοποιω google photos για auto backup και τωρα και skydrive αφου εδωσε εξτρα χωρο. Θελω λοιπον να ρωτησω πως μπορω να ρυθμισω να κανει backup καθε φακελο σε ξεχωριστο αλμπουμ (η φακελο αντιστοιχα) και οχι χυμα. Στο google photos Μπορω να διαλεξω να κανει η να μην κανει συγχρονισμο ενα αλμπουμ αλλα τα αποθηκευει ολα μαζι χυμα χρονικα Στο skydrive δεν εχω βρει τιποτα. αποθηκευει μονο τον φακελο καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τσεκαρε το onesync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντί για το facebook . Όλο με πετάει έξω εδώ και λίγες μέρες. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντί για το facebook . Όλο με πετάει έξω εδώ και λίγες μέρες. Friendcaster Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου ισως αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παρόλο που έχω ενεργοποιημενο το compact sms στο textra μου τα στέλνει με μικρά γράμματα αφού ξεπεράσω τους 70 χαρακτήρες. Επίσης ο μετρητής δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; εσάς σας δουλεύει κανονικά; Απαντάω στη δική μου ερώτηση. Τελικά στο LG G3 έτσι είναι. Στα δείχνει μικρά, αλλά στον παραλήπτη πάνε κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigterm&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ισως αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigterm&hl=el Θενκς αναμεσα στα δυο ξερουμε πιο ειναι πιο αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Θενκς αναμεσα στα δυο ξερουμε πιο ειναι πιο αξιοπιστο? Όλα καλά είναι.......το θέμα είναι ποιο θεωρείς εσύ ποιο εύχρηστο...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το human anatomy από το amazon appstore σε note 3 κατεβάζει κανονικά την εφαρμογή, πάει να κάνει την εγκατάσταση και κάποια στιγμή λέει ότι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε και σταματάει η διαδικασία Η εφαρμογή είναι 1.1gb και έχω ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη 9gb. Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε κανονικότατα σε samsung galaxy core. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts