Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αντίθετα εδώ και μια εβδομάδα με καμιά εφαρμογή δεν μπορώ να συγχρονίσω τον hotmail λογαριασμό... Ούτε με k9, ούτε με blue mail, ούτε με sol mail, ούτε με my mail, ούτε με cloud magic...

δεν δοκίμασες το aquamail ! lol

Παιδιά Ποιο είναι το πιο ελαφρύ για mail client? To aqua mail i to blue mail? Και σε σχέση για παράδειγμα με το μαμίσιο client tou lg g3? Ευχαριστώ!

Υπάρχει τρόπος να έχω ηχητική ειδοποίηση ΜΌΝΟ για συγκεκριμένες συνομιλίες και όχι για όλες στις εφαρμογές whatsapp, viber?

Υπάρχει τρόπος να έχω ηχητική ειδοποίηση ΜΌΝΟ για συγκεκριμένες συνομιλίες και όχι για όλες στις εφαρμογές whatsapp, viber?

Whatsapp > Settings > Notifications > ...

Αν πας στην επαφή που θες και στης ρυθμησεις, κάτω - κάτω σε ρωτά για ήχο κλίσεις...!αν βάλεις άλλο ήχο θα χτυπά ξεχωριστά απο της άλλες επαφές. Αν κατάλαβα σωστά.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδία υπάρχει εφαρμογή για συνεχη εντοπισμό κινητού μεσω gps, απο αλλο κινητο, σε ζωντανό χρόνο;;;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδία υπάρχει εφαρμογή για συνεχη εντοπισμό κινητού μεσω gps, απο αλλο κινητο, σε ζωντανό χρόνο;;;

Οχι ....!!! Αλλά μπορείς να βάλεις το cerberus (Αντικλεπτικό) στην συσκευή που θέλεις και με ενεργοποιημενα δεδομένα και το Wi-Fi να βλέπεις που βρίσκετε από το PC σε χάρτη.

Edited by mariodj

έχει υπόψην του κανείς καλό dialer που να βγάζει και τα ελληνικά μαζί με τα αγγλικά κάτω από τα νούμερα;

ex dialer

10 χαρακτήρες

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει backup και τις επαφες αλλα και το προεπιλεγμενο νουμερο καθε επαφης?

Προς το παρον οσα εχω δοκιμασει μεταξυ τους και το Super Backup και το μαμα backup δεν το κανουν αφου παιρνουν backup μονο των επαφων με τα τηλεφωνα της καθε επαφης.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει backup και τις επαφες αλλα και το προεπιλεγμενο νουμερο καθε επαφης?

Προς το παρον οσα εχω δοκιμασει μεταξυ τους και το Super Backup και το μαμα backup δεν το κανουν αφου παιρνουν backup μονο των επαφων με τα τηλεφωνα της καθε επαφης.

Titanium Backup ★root

Αν πας στην επαφή που θες και στης ρυθμησεις, κάτω - κάτω σε ρωτά για ήχο κλίσεις...!αν βάλεις άλλο ήχο θα χτυπά ξεχωριστά απο της άλλες επαφές. Αν κατάλαβα σωστά.

Whatsapp > Settings > Notifications > ...

βασικα θελω να εχω ηχο/ειδοποιηση ΜΟΝΟ απο μια συνομιλια!απο ΚΑΜΙΑ αλλη!

Παρόλο που έχω ενεργοποιημενο το compact sms στο textra μου τα στέλνει με μικρά γράμματα αφού ξεπεράσω τους 70 χαρακτήρες. Επίσης ο μετρητής δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; εσάς σας δουλεύει κανονικά;

Καλησπερα, ελπιζω να γραφω στο σωστο μερος.

Εχω απορια σχετικα με τις διαφορες cloud εφαρμογες.

Χρησιμοποιω google photos για auto backup και τωρα και skydrive αφου εδωσε εξτρα χωρο.

Θελω λοιπον να ρωτησω πως μπορω να ρυθμισω να κανει backup καθε φακελο σε ξεχωριστο αλμπουμ (η φακελο αντιστοιχα) και οχι χυμα.

Στο google photos Μπορω να διαλεξω να κανει η να μην κανει συγχρονισμο ενα αλμπουμ αλλα τα αποθηκευει ολα μαζι χυμα χρονικα

Στο skydrive δεν εχω βρει τιποτα. αποθηκευει μονο τον φακελο καμερα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντί για το facebook .

Όλο με πετάει έξω εδώ και λίγες μέρες.

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντί για το facebook .

Όλο με πετάει έξω εδώ και λίγες μέρες.

Friendcaster

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου

Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου

ισως αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=el

Παρόλο που έχω ενεργοποιημενο το compact sms στο textra μου τα στέλνει με μικρά γράμματα αφού ξεπεράσω τους 70 χαρακτήρες. Επίσης ο μετρητής δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; εσάς σας δουλεύει κανονικά;

Απαντάω στη δική μου ερώτηση. Τελικά στο LG G3 έτσι είναι. Στα δείχνει μικρά, αλλά στον παραλήπτη πάνε κεφαλαία.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigterm&hl=el

Θενκς αναμεσα στα δυο ξερουμε πιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Θενκς αναμεσα στα δυο ξερουμε πιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Όλα καλά είναι.......το θέμα είναι ποιο θεωρείς εσύ ποιο εύχρηστο...!!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το human anatomy από το amazon appstore σε note 3 κατεβάζει κανονικά την εφαρμογή, πάει να κάνει την εγκατάσταση και κάποια στιγμή λέει ότι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε και σταματάει η διαδικασία

Η εφαρμογή είναι 1.1gb και έχω ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη 9gb.

Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε κανονικότατα σε samsung galaxy core.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II