Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως τα αλλαζω αυτα του συστηματος με το xposed installer? Ειμαι root ναι, πρεπει να βαλω το xposed framework και μετα τι κανω;

Διαβαζεις τις οδηγιες εδω και το κανεις...

Ψιλοευκολο μου φανηκε με μια ματια.

Διαβαζεις τις οδηγιες εδω και το κανεις...

Ψιλοευκολο μου φανηκε με μια ματια.

ναι το βρηκα αυτο απλα επειδη ειμαι σε kitkat και εγραφε οτι υπαρχει θεμα με τις πιο πολλες kitkat ελεγα μηπως ειναι κατι αλλο που δεν βρηκα στην περιπτωση που δεν λειτουργησει αυτο με την rom μου. θα το δοκιμασω και θα σας πω.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη movie studio? την εχει σαν default στην συσκευη μου και δεν εχω καταλαβει την λειτουργια της.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Παίδες καλημέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή καιρού που να μου δείχνει στο widget και τις μικρότερες περιοχές χωριουδακια κωμοπόλεις κτλ κτλ.. (Πχ κάποτε το έκανε αυτό σωστά το fancy widget) ..

Sent from my note3

Υπάρχει εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να ορίζω διαφορετική ένταση σε: 1) κλήσεις 2) πολυμέσα π.χ. ραδιόφωνο-mp3 3) ειδοποιήσεις π.χ. μηνύματα-email κτλ ;

Στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχεις χωριστές μπάρες? Ίσως να μπορέσεις να βρεις τη λειτουργία αποκτά με κάποιο widget.

:rolleyes:

Υπάρχει εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να ορίζω διαφορετική ένταση σε: 1) κλήσεις 2) πολυμέσα π.χ. ραδιόφωνο-mp3 3) ειδοποιήσεις π.χ. μηνύματα-email κτλ ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=netroken.android.persistfree

Βρήκα λύση για το θέμα με τον default dialer του kit kat στο Xda. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το μεταφράσω για αυτό το παραθέτω στα αγγλικά από το σχετικό post. Τις παρακάτω ρυθμίσεις τις βρίσκετε στο Xposed module "Complete action plus". Από τη στιγμή που μιλάμε για Xposed προϋπόθεση για τη λύση αυτή ειναι να είσαστε root.

After playing with it for a bit and getting frustrated, here are all the settings you need to make this work using the complete action plus xposed module...

Under dialog:

* check 'keep once and always buttons' <--- not necessary, personal preference

* check 'manage list of apps'

* manage trigger style 'long click title'

Under advanced:

* allow to keep only one app remain

When a notification comes up, you have to long press on the TITLE of the popup dialog. I kept pressing the app itself and getting frustrated when the app info screen came up... Its the title you have to long press.

Edited by petrsiri

Βρήκα λύση για το θέμα με τον default dialer του kit kat στο Xda. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το μεταφράσω για αυτό το παραθέτω στα αγγλικά από το σχετικό post. Τις παρακάτω ρυθμίσεις τις βρίσκετε στο Xposed module "Complete action plus". Από τη στιγμή που μιλάμε για Xposed προϋπόθεση για τη λύση αυτή ειναι να είσαστε root.

After playing with it for a bit and getting frustrated, here are all the settings you need to make this work using the complete action plus xposed module...

Under dialog:

* check 'keep once and always buttons' <--- not necessary, personal preference

* check 'manage list of apps'

* manage trigger style 'long click title'

Under advanced:

* allow to keep only one app remain

When a notification comes up, you have to long press on the TITLE of the popup dialog. I kept pressing the app itself and getting frustrated when the app info screen came up... Its the title you have to long press.

Για ποιο θέμα λες για θύμισε μ λίγο..

Για ποιο θέμα λες για θύμισε μ λίγο..

Αν είχες custom dialer εγκατεστημενο (όπως τον Ex dialer) και πήγαινες να δεις μια αναπάντητη κλήση από το notification bar σου έβγαζε συνεχώς την επιλογή με ποιον από τους δύο να δεις την αναπάντητη χωρίς να αποθηκεύεται η επιλογή σου για default dialer. Με αυτό το module λύθηκε το πρόβλημα. Γενικώς κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με τα μενού επιλογής εφαρμογής και share αλλά ένα από αυτά είναι να επιλέξεις μια μονο εφαρμογή για να ανοίγεις συγκεκριμένα συμβάντα /αρχεία που βοηθά στο πιο πάνω πρόβλημα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει τα data των παιχνιδιών στην sd χωρίς root;;Έχω το tab pro με kitkat

Παιδια ο flash player στην kit kat δεν παιζει?Ειχα το app απο αλλο κινητο αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο.Αν οχι υπαρχει κατι εναλλακτικο?Και κατι δευτερο εχω το youtube downloader αλλα το προσθετο που χρειαζεται για να μετατρεπει τα video σε ηχο δεν το κατεβαζει και λεει αποτυχια ληψης και σε ενα φιλο με note 3 το ιδιο κανει.

Αν είχες custom dialer εγκατεστημενο (όπως τον Ex dialer) και πήγαινες να δεις μια αναπάντητη κλήση από το notification bar σου έβγαζε συνεχώς την επιλογή με ποιον από τους δύο να δεις την αναπάντητη χωρίς να αποθηκεύεται η επιλογή σου για default dialer. Με αυτό το module λύθηκε το πρόβλημα. Γενικώς κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με τα μενού επιλογής εφαρμογής και share αλλά ένα από αυτά είναι να επιλέξεις μια μονο εφαρμογή για να ανοίγεις συγκεκριμένα συμβάντα /αρχεία που βοηθά στο πιο πάνω πρόβλημα.

Πατάω παρατεταμένα πάνω στην αναπάντητη αλλα μου βγάζει τις πληροφορίες εφαρμογής. Έχω κατι λαθος στις ρυθμίσεις;

Το παρατεταμένο πάτημα πρέπει να το κάνεις στον τίτλο του παραθύρου που θα ανοίξει και θα σου ζητά να επιλέξεις μεταξύ του default dialer και του custom. Εκεί ξετικαρεις αυτόν που δε θέλεις και αφήνεις αυτόν που θέλεις για default.

Το παρατεταμένο πάτημα πρέπει να το κάνεις στον τίτλο του παραθύρου που θα ανοίξει και θα σου ζητά να επιλέξεις μεταξύ του default dialer και του custom. Εκεί ξετικαρεις αυτόν που δε θέλεις και αφήνεις αυτόν που θέλεις για default.

και παλι ο exdialer δεν γινεται προεπιλεγμενος αλλα νταξει δεν πειραζει ευχαριστω για τη βοηθεια

και παλι ο exdialer δεν γινεται προεπιλεγμενος αλλα νταξει δεν πειραζει ευχαριστω για τη βοηθεια

Σε μένα δούλεψε μια χαρά πάντως. Έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να το ξανακάνεις για αλλού τύπου ειδοποίηση (πχ να δεις την αναπάντητη από ειδοποίηση στο dashclock)

Παιδια ο flash player στην kit kat δεν παιζει?Ειχα το app απο αλλο κινητο αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο.Αν οχι υπαρχει κατι εναλλακτικο?Και κατι δευτερο εχω το youtube downloader αλλα το προσθετο που χρειαζεται για να μετατρεπει τα video σε ηχο δεν το κατεβαζει και λεει αποτυχια ληψης και σε ενα φιλο με note 3 το ιδιο κανει.

Μια χαρά παίζει.

Θες και τον ανάλογο browser πχ Dolphin ή Flashfox.

Για το δεύτερο, βάλε Tubemate και τέλος.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ φίλε μου. Το είχα το tubemate αλλά δεν είχα δει ότι κατεβάζει πλέον σκέτο το mp3 χωρις να κατεβάζει το βίντεο!!Ο flash player δυστυχώς δεν κατάφερα να μου παίξει στο dolphin. Το έχω ενεργοποιημένο εννοείται αλλά τίποτα

Ευχαριστώ φίλε μου. Το είχα το tubemate αλλά δεν είχα δει ότι κατεβάζει πλέον σκέτο το mp3 χωρις να κατεβάζει το βίντεο!!Ο flash player δυστυχώς δεν κατάφερα να μου παίξει στο dolphin. Το έχω ενεργοποιημένο εννοείται αλλά τίποτα

Δεν λειτουργεί ο φλας σε κιτ κατ... Θελεις χακαρισμενο φλας για να δουλέψει σωστά..

Ψαξτο λίγο στις ρυθμίσεις του dolphin (έχει οδηγίες) και αν δεν τα καταφέρεις πες μου να στο ανεβάσω.

Μην παιδεύεσαι με τον απλό φλας δεν θα σου δουλέψει..

Sent from my note3

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ!!Ειχα την παλια εκδοση και δεν ηξερα οτι υπαρχει αλλη για kit kat..Ολα ενταξει την εβαλα και παιζει μια χαρα στον dolphin :)

με καποια συγκεκριμενη εκδοση flash και κανα 2 ρυθμισεις παιζει κανονικα ο dolphin

ποια ειναι αυτη η εκδοση,δεν ειναι κακο να την μαθουμε και εμεις!

ευχαριστω

ποια ειναι αυτη η εκδοση,δεν ειναι κακο να την μαθουμε και εμεις!

ευχαριστω

δεν υπαρχει επισημη εκδοση για κιτ κατ....

ελα εδω θα βρεις αυτο που θελεις..

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/guide-how-to-play-flash-video-android-4-t2548001

και εδω ο σωστος φλάς για να δουλεψει σε κιτ κατ..

https://www.dropbox.com/s/48engz1qvnujzq5/KitKat.Adobe.Flash.Player.11.1-1.apk

μην δοκιμασετε τιποτα αλλο τζαμπα θα παιδεύεστε

δεν υπαρχει επισημη εκδοση για κιτ κατ....

ελα εδω θα βρεις αυτο που θελεις..

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/guide-how-to-play-flash-video-android-4-t2548001

και εδω ο σωστος φλάς για να δουλεψει σε κιτ κατ..

https://www.dropbox.com/s/48engz1qvnujzq5/KitKat.Adobe.Flash.Player.11.1-1.apk

μην δοκιμασετε τιποτα αλλο τζαμπα θα παιδεύεστε

ετσι...σωστος!

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II