cb600f Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μπορείς με μια εφαρμογή σαν το runtastic pro να καταγράψεις τι γίνεται σε πίστα με μοτοσικλέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε περίπτωση που αρχίζει και τα παίζει το power button, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξεκλειδώνει το κινητό, πχ πατώντας το home screen, και ξεκλείδωμα αντίστοιχα με κάποιο widget στο desktop. Υπάρχουν πολλά που απλά το κλειδώνουν, στο ξεκλείδωμα είναι το θέμα. Έχω βρει ξεκλείδωμα μέσω proximity ή light sensor, αλλά όχι με καλά αποτελέσματα... Για κλείδωμα έχω την εφαρμογή screen off and lock, για την οποία έχω βάλει gesture στον nova prime, και με διπλό ταπ κλειδώνει την οθόνη. Για ενεργοποίηση το Automaton Locker που πρότεινε το παιδί, το οποίο έχει προταθεί και από άλλους, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα προσωπικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Και γω έχω μια ερώτηση για τον tasker . Γίνεται να βάλω όταν ανοίγει μια εφαρμογή να σβήνουν τα capacitive buttons και μετά να ανάβουν; Και επίσης όταν ανοίγει μια εφαρμογή ξέρω πως να κάνω να ανοιγει μια άλλη αλλά όταν κλείνει μια εφαρμογή πωε γίνεται να ανοίγεις μια άλλη; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Full screen for tablets! Hide the systembar and use your tablet in fullscreen-mode without losing systembars main functions: navigation options and notifications https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Full screen for tablets! Hide the systembar and use your tablet in fullscreen-mode without losing systembars main functions: navigation options and notifications https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen Ενδιαφέρον, θα το βάλω στο ταμπλετ για δοκιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε περίπτωση που αρχίζει και τα παίζει το power button, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξεκλειδώνει το κινητό, πχ πατώντας το home screen, και ξεκλείδωμα αντίστοιχα με κάποιο widget στο desktop. Υπάρχουν πολλά που απλά το κλειδώνουν, στο ξεκλείδωμα είναι το θέμα. Έχω βρει ξεκλείδωμα μέσω proximity ή light sensor, αλλά όχι με καλά αποτελέσματα... Για ξεκλείδωμα με πατημα στην homescreen χρειάζεσαι κάποιο kernel που να το υποστηρίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 1)Πριν λιγο κατεβασα το greenify σε συσκευη χωρις root και απ οτι ειδα δουλευει κανονικα. 2)Εχετε υποψη εφαρμογη που να κραταει full log στη συσκευη;Δηλαδη να καταγραφει καθε κινηση που γινεται στη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 2)Εχετε υποψη εφαρμογη που να κραταει full log στη συσκευη;Δηλαδη να καταγραφει καθε κινηση που γινεται στη συσκευη; https://play.google.com/store/apps/details?id=scd.lcex Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Επιβεβαιώνω.. τώρα δουλεύει το greenify σε non root.. υπάρχει πλέον διαθέσιμη η έκδοση v2 Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Επιβεβαιώνω.. τώρα δουλεύει το greenify σε non root.. υπάρχει πλέον διαθέσιμη η έκδοση v2Ειναι σιγουρο;Παρατηρω οτι οταν παω να πρασινισω την εφαρμογη με βγαζει στη διαχειρηση εφαρμογων με δυνατοτητα να πατησω διακοπη εφαρμογης.Παλιοτερα απο οσο θυμαμαι δεν το εκανε αυτο τη σταματουσε μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 To dropbox χακαριστηκε και για αυτό έχει προβλήματα αυτές τις μέρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ειναι σιγουρο;Παρατηρω οτι οταν παω να πρασινισω την εφαρμογη με βγαζει στη διαχειρηση εφαρμογων με δυνατοτητα να πατησω διακοπη εφαρμογης.Παλιοτερα απο οσο θυμαμαι δεν το εκανε αυτο τη σταματουσε μονο του. Σε μη ρουταρισμενες συσκευες αυτο κανει...σε παει στις ρυθμισεις της εφαρμογης για να την διακοψεις χειροκινητα, σε ρουταρισμενη συσκευη το κανει αυτοματα αφου σβησει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Επιβεβαιώνω.. τώρα δουλεύει το greenify σε non root.. υπάρχει πλέον διαθέσιμη η έκδοση v2 Εμένα θα με τρελάνει, ή το play ή το greenify, ένα από τα δύο δεν μου τα λέει καλά. Στον ίδιο λογαριασμό λοιπόν τα βλέπω στις δύο συσκευές μου μέσα στο play ως εξής: - Στο galaxy S2 (4.1.2 official + root) έκανε τελευταία ενημέρωση σήμερα 12 Ιανουαρίου, ούτως η άλλως είμαι root εδώ και καιρό και δούλευε πάντα σωστά. - Στο nexus 7 2013 (4.4.2 official χωρίς root) δοκίμασα να το κατεβάσω χτες (11 Ιανουαρίου είχε τελευταία ενημέρωση) που υποτίθεται ότι θα δούλευε πλέον και σε non-rooted συσκευές αλλά δεν δούλεψε και το απεγκατέστησα. Αφού είδα τα ποστ σας αλλά και αφού βρήκα ενημέρωση σημερινή στο S2 (12 Ιαν. δηλαδή) είπα να το κοιτάξω ξανά για το nexus που δεν είναι root υπενθυμίζω, να τσεκάρω μήπως με τη σημερινή ενημέρωση δουλέψει τελικά. Στο nexus λοιπόν έχει ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης.. χτες! 11 Ιανουαρίου δηλαδή ενώ στον ίδιο λογαριασμό (τον δικό μου ντε) μέσα στο S2 λέει 12! Και δεν το'βαλα κάτω, το κατέβασα ξανά, το δοκίμασα, δεν! Τι στο καλό; Δεν ανανεώθηκε ακόμα στα τάμπλετς; Μόνο για τα τηλέφωνα ήρθε η σημερινή αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ηρθε κανονικα και για ταμπλετ η ενημερωση για το greenify, την εκανα σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 To dropbox χακαριστηκε και για αυτό έχει προβλήματα αυτές τις μέρες. Α για αυτό μου έβγαλε σήμερα ότι τα αρχεία μου τα κατεβάσαν πολλοί και μπλόκαραν τα public links μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε μη ρουταρισμενες συσκευες αυτο κανει...σε παει στις ρυθμισεις της εφαρμογης για να την διακοψεις χειροκινητα, σε ρουταρισμενη συσκευη το κανει αυτοματα αφου σβησει η οθονη. Η χειροκίνητη διακοπή δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς σε μη root συσκευή; Άρα τι παραπάνω προσφέρει η εφαρμογή σε μη root συσκευές; Δεν την δούλεψα ποτέ και δεν ξέρω πως δουλεύει, γι' αυτό ρωτάω... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η χειροκίνητη διακοπή δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς σε μη root συσκευή; Άρα τι παραπάνω προσφέρει η εφαρμογή σε μη root συσκευές; Δεν την δούλεψα ποτέ και δεν ξέρω πως δουλεύει, γι' αυτό ρωτάω... Πολυ σωστη παρατηρηση, απ' οτι ειδα σε μη ρουταρισμενη συσκευη λειτουργει σαν shortcut που σε παει κατευθειαν στη ρυθμιση της εφαρμογης για αδρανοποιηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Η χειροκίνητη διακοπή δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς σε μη root συσκευή; Άρα τι παραπάνω προσφέρει η εφαρμογή σε μη root συσκευές; Δεν την δούλεψα ποτέ και δεν ξέρω πως δουλεύει, γι' αυτό ρωτάω... Το greenify δεν κάνει διακοπή σε μια εφαρμογή, την κάνει hibernate. Με την απλή διακοπή η εφαρμογή ξανανοίξει, με το hibernate, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το greenify δεν κάνει διακοπή σε μια εφαρμογή, την κάνει hibernate. Με την απλή διακοπή η εφαρμογή ξανανοίξει, με το hibernate, όχι. Άλλο η επιβολή διακοπής και άλλο η απενεργοποίηση. Με το πρώτο ανοίγει ξανά. Με το δεύτερο όχι. Και τα δύο όμως είναι εφικτά χωρίς root και χωρίς κάποιο πρόγραμμα... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Άλλο η επιβολή διακοπής και άλλο η απενεργοποίηση. Με το πρώτο ανοίγει ξανά. Με το δεύτερο όχι. Και τα δύο όμως είναι εφικτά χωρίς root και χωρίς κάποιο πρόγραμμα... Αυτό σου εξηγεί, πως δεν κάνει κάτι από αυτά τα δύο που αναφέρεις. Κάνει κάτι ενδιάμεσο, για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει η περιγραφή της εφαρμογής στο market με πλήρη ανάλυση των δυνατοτήτων της και ανάλυση ως προς τις σχετικές διαφορές της με ανάλογες εφαρμογές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Επιτέλους σήμερα εμφάνισε και στο nexus την ενημέρωση της 12ης Ιανουαρίου, την εγκατέστησα και λειτουργεί κανονικά. Με χαλάει λίγο όλο αυτό το "χειροκίνητο" που απαιτείται να γίνει ώστε να μπουν σε hibernation τόσες εφαρμογές άλλα χωρίς root δεν μπορώ να έχω και τρελές απαιτήσεις, και πάλι καλά να λέω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) καλησπερα ψαχνω ενα προγραμμα να μπορω να περναω καθημερινα τις εισπραξεις του μαγαζιου μου εχετε κατι στα υποψη?? ευχαριστω Edited January 13, 2014 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) καλησπερα ψαχνω ενα προγραμμα να μπορω να περναω καθημερινα τις εισπραξεις του μαγαζιου μου εχετε κατι στα υποψη?? ευχαριστω με το quick office ,που είναι πλέον δωρεάν μπορείς να τα βάζεις σε ένα excelακι και να αποθηκεύονται , αν θέλεις και στο drive του gmail σου . Και θα έχεις και επεξεργασία από τον υπολογιστή σου αυτομάτως . κατά τ' άλλα αν χτυπήσεις expense manager στο play θα βρεις πολλές , αλλά σαν το excel καμιά , κατά την γνώμη μου . Edited January 13, 2014 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το θέμα μου είναι ότι μου τρώει πολύ μπαταρία Μετά απο 3ω κ 55λ με 21λ κλήσεις και 35λ οθόνη είμαι στο 60% επίσης εχω κ χρηση χάρτες στα στατιστικά μπαταρίας 14% μου λεει χρηση gps 41λ αλλα δεν ξέρω το λογο. Το είχα ανοίξει για 5 λεπτά το πολύ. Καλά το GPS καταναλώνει πολύ μπαταρία αλλά οχι και τόσο. Υπάρχουν προγράμματα που σου δείχνουν πότε είναι ανοιχτό (όπως το battery mix) για να δεις μήπως κάποια εφαρμογή το ανοίγει χωρίς να το προσέξεις (αν και υπάρχει πάντα το icon στη notification bar). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στην εφαρμογή Firefox όπου και εάν είμαστε πώς πάμε στην home screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts