Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι οχι...μα παει παντου και παιζει.και στην εργασια δεν εχει wi fi.ουτε εγω τον πιστευα!μου το δειξε με κλειστα δεδομενα και δουλευε!

Ας το δοκιμάσει σε λειτουργία πτήσης. Αν δουλέψει και εκεί, όντως πετάει ο γάιδαρος :-P

Αλλιώς απλά του τρώει δεδομένα και απλά δεν φαίνεται.

Μήπως έχει κάνει ηχογράφηση και το βάζει σε αναπαραγωγή;

οχι οχι μα ακουει πχ τα δελτια ειδησεων καθε μια ωρα η ακουει αγωνα ζωντανα

Μήπως Poadcast

τι ειναι αυτο?

Ας το δοκιμάσει σε λειτουργία πτήσης. Αν δουλέψει και εκεί, όντως πετάει ο γάιδαρος :-P

Αλλιώς απλά του τρώει δεδομένα και απλά δεν φαίνεται.

τα δεδομενα τε τσεκαρει.378 mb ειχε 378 εχει!.ξερω ειναι τρελο αλλα..........

Ευχαριστώ για την απάντηση....αλλά το xposed framework & το gravity box, είναι αλληλέγγυα ? Και αν έχεις την καλοσύνη, κανένα link..!

To xposed framework είναι η εφαρμογή και εγκαθιστάς το apk το οποίο το βρίσκεις από εδώ.

Αφού το εγκαταστήσεις πρέπει να κάνεις install μέσα απ την εφαρμογή το framwork. Απο κει και πέρα μέσα απ την εφαρμογή μπορείς να κατεβάσεις κάποια modules τα οποία κάνουν κάποιες λειτουργίες (ένα απο αυτά είναι το gravity box). Πρέπει όμως πρώτα να διαβάζεις αν το κάθε module είναι συμβατό με την συσκευή/rom που έχεις γιατί πρέπει να σαι σίγουρος οτι δεν θα βλάψεις την συσκευή σου καθώς τέτοιου είδους εφαρμογές επεμβαίνουν σε αρχεία συστήματος.

Γενικά δες αυτό το βίντεο που μιλάει για το gravity box και εξηγεί και πως να κάνεις install το xposed.

τι ειναι αυτο?

Εκπομπές που έχει παιχτεί, πχ το myphone κάνει live εκπομπές

στο τέλος του live ανεβαίνει όλη στο youtube.

Εκπομπές που έχει παιχτεί, πχ το myphone κάνει live εκπομπές

στο τέλος του live ανεβαίνει όλη στο youtube.

μπα οχι.εδω λεμε ακουει 2 με 3 μερες τωρα αρκετες ωρες!σπορ εφ εμ ολη μερα!το εγραψα και στο νημα του A830 να το δοκιμασει καποιος κατοχος να μου λυθει η απορια!

Το έχω δει εδώ λίγο καιρό αυτό το ρώσικο site με το 1 giga.

Θεωρώ πολύ τολμηρό όποιον ασχοληθεί και βάλει σημαντικά δεδομένα σε αυτό.

Μετά ελπίζω να μην φάτε πακέτο αν μια μέρα εξαφανισθεί η σελίδα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να εντοπιζει δεματα εντος ελλαδας??εχω το package tracking pro αλλα δεν βλεπω επιλογη για ελλαδα
mi8

Το έχω δει εδώ λίγο καιρό αυτό το ρώσικο site με το 1 giga.

Θεωρώ πολύ τολμηρό όποιον ασχοληθεί και βάλει σημαντικά δεδομένα σε αυτό.

Μετά ελπίζω να μην φάτε πακέτο αν μια μέρα εξαφανισθεί η σελίδα.

Δύσκολο να εξαφανιστεί, είναι από τους μεγαλύτερους παρόχους στη Ρωσία.

Από την άλλη, είναι θέμα να εμπιστευτείς εκεί τα αρχεία σου, είναι από τους μεγαλύτερους παρόχους στη Ρωσία :lol:

Καλησπερα υπαρχει εφαρμογη που να εντοπιζει δεματα εντος ελλαδας??εχω το package tracking pro αλλα δεν βλεπω επιλογη για ελλαδα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtrackchecker Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου ;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Ακριβώς αυτό που ψάχνω. Είδες για να μην υποστηρίζει tags το play store... Σε ευχαριστώ.

Ακριβώς αυτό που ψάχνω. Είδες για να μην υποστηρίζει tags το play store... Σε ευχαριστώ.

Πώς δουλεύει αυτή η εφαρμογή δεν κατάλαβα...

Καλημέρα.

Στο s3 που εχω χρησιμοποιω για το κλεισιμο και ελεγχο των προγραμματων μου δυο εφαρμογες ταυτοχρονα..

Το Advanced Task killer και το Clean master.

ποιο απο τα δυο μου προτείνετε να κρατησω η και τα δυο οπως κανω τωρα μπορω να τα εχω..

https://play.google.com/store/apps/details?id=fq.router2

δοκίμασε το, εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά μοιάζει να κάνει αυτό που θες!

Ευχαριστώ πολύ, θα το δόκιμάσω!

ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Καλημέρα.

Στο s3 που εχω χρησιμοποιω για το κλεισιμο και ελεγχο των προγραμματων μου δυο εφαρμογες ταυτοχρονα..

Το Advanced Task killer και το Clean master.

ποιο απο τα δυο μου προτείνετε να κρατησω η και τα δυο οπως κανω τωρα μπορω να τα εχω..

Αν θες το ένα από τα δύο τότε θα σου προτείνω το clean master που διαγράφει και φακέλους που έχουν παραμείνει από εφαρμογές που έχεις απεγκαταστήσει..:)

Γενικά πάντως καλό είναι να αποφεύγεις εφαρμογές τύπου task killers. Περισσότερο κακό κάνουν τελικά.

Καλημέρα.

Να ρωτήσω σχετικά με το Greenify που έχω εγκαταστήσει (εννοείται πως είμαι root), πως ακριβώς δουλεύει;

Μου δείχνει βέβαια με το που το ανοίγω και πατήσω κάτω αριστερά το «+», εκτέλεση στο υπόβαθρο, πρόσφατα εκτελέστηκαν ….κ.τ.λ.π

Από κει και πέρα τι γίνεται; Ποια είναι η χρησιμότητά του; Μόνο η ενημέρωση;

Καλημέρα.

Να ρωτήσω σχετικά με το Greenify που έχω εγκαταστήσει (εννοείται πως είμαι root), πως ακριβώς δουλεύει;

Μου δείχνει βέβαια με το που το ανοίγω και πατήσω κάτω αριστερά το «+», εκτέλεση στο υπόβαθρο, πρόσφατα εκτελέστηκαν ….κ.τ.λ.π

Από κει και πέρα τι γίνεται; Ποια είναι η χρησιμότητά του; Μόνο η ενημέρωση;

Επιλεγεις ποιες εφαρμογες δε θες να τρεχουν στο παρασκηνιο. Δεν τις σκοτωνει οπως οι περισσοτεροι Task managers, αλλα τις κανει hibernate ουτως ωστε να μη σου τρωνε ουτε RAM ουτε επεξεργαστη και φυσικα δεν επανεκκινουν απο μονες τους οπως στην περιπτωση των task killers.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Επιλεγεις ποιες εφαρμογες δε θες να τρεχουν στο παρασκηνιο. Δεν τις σκοτωνει οπως οι περισσοτεροι Task managers, αλλα τις κανει hibernate ουτως ωστε να μη σου τρωνε ουτε RAM ουτε επεξεργαστη και φυσικα δεν επανεκκινουν απο μονες τους οπως στην περιπτωση των task killers.

Εκανα μια δοκιμή, αλλά το θέμα είναι ότι το swipePad που έχω δεν δούλευε μετά την αδρανοποίηση. Έπρεπε να το κάνω άκυρο μέσα από το Greenify. Κανονικά δεν έπρεπε να δούλευε με το που πήγα να το χρησιμοποιήσω;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Εκανα μια δοκιμή, αλλά το θέμα είναι ότι το swipePad που έχω δεν δούλευε μετά την αδρανοποίηση. Έπρεπε να το κάνω άκυρο μέσα από το Greenify. Κανονικά δεν έπρεπε να δούλευε με το που πήγα να το χρησιμοποιήσω;

Λογικο ειναι που δεν το ανοιξε. Το συστημα το ειδε σαν (προσωρινα) απενεργοποιημενο και λογικα σου ανοιξε το default πληκτρολογιο. Δεν χρειαζεται να αδρανοποιησεις ολες τις εφαρμογες που τρεχουν. Εγω το χρησιμοποιω σε εφαρμογες που τρεχουν χωρις λογο απο πισω οπως ειναι το facebook, καποια παιχνιδια που πετανε προσφορες για in-app purchases μεσω airpush, κατι music players που ειναι ολη την ωρα stand by να παρουν μπρος απο το πατημα του κουμπιου του hands free κτλ.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Συνήθως όταν ξυπνάς μια εφαρμογή μετά από αδρανοποίηση κάνει λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να επανέλθει. Αν περίμενες λίγα δευτερόλεπτα κ δεν άνοιγε δε ξέρω τι να σου πω! Εγώ όταν ανοίγω το Facebook μετά από αδρανοποίηση κάποιες φορές κολλάει κ δεν ανοίγει εύκολα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ., ως εκ τούτου τα τελευταία μηνύματα διεγράφησαν.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Υπάρχει εφαρμογή που μετατρέπει ένα βίντεο του Youtube σε mp3 και μετά να μπορείς να φτιάξεις από αυτό ringtone. Αν δε γίνεται με μια, έστω δυο χωριστές. Σε Android Gingerbread. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά το αναφέρω..
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Χτες αναβαθμίστηκε το tapatalk, νέο εικονίδιο κιόλας στο pro.καλό φαίνεται.

Χτες; Αν δε κάνω λάθος το εικονίδιο έχει αλλάξει σε update που έγινε στις αρχές του χρόνου (2/1 αν θυμάμαι καλά).

Χτες απλά έγινε ένα ακόμη update. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Χτες; Αν δε κάνω λάθος το εικονίδιο έχει αλλάξει σε update που έγινε στις αρχές του χρόνου (2/1 αν θυμάμαι καλά).

Χτες απλά έγινε ένα ακόμη update. ;)

εμενα χτες αλλαξε!το κοκκινο κυκλακι με το t

Μιλάω για το pro

Edited by fuorigioco1981

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II