jimbos0013 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 I Και βέβαια δεν είναι έτσι αγοράζεις και το γκρενιφι και μετά έχει επιλογή αν κάποια εφαρμογή θέλει ενημέρωση από ίντερνετ η πχ το viber όταν σου έρθει μνμ την ενεργοποιεί γιαυτό είναι η καλύτερη εφαρμογή χαχα ξέρει κανείς αν αυτό γίνεται με το MailDroid και πως? Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Πάντως κοίταξα τη κάρτα κ δεν χρεώνει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι αλλα ξεχνατε να αναφερετε πως χρειαζεται και το xposed framework για να δουλεψουν τα πειραματικα χαρακτηριστικα και δεν φτανει μονο η donate εκδοση. Εχω τικαρει όλες τις επιλογές στο greenify, έχω και το xposed framework, αλλά ειδοποίηση δεν έρχεται, παράδειγμα το BlackBerry messenger που ήταν hibernate μόλις το άνοιξα κάτι είχαν γράψει... Τα νεύρα μου... Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ξέρει κανείς αν αυτό γίνεται με το MailDroid και πως? Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω Ευχαριστώ Με το maildroid δε νομίζω πως γίνεται. Μόνο με τις εφαρμογές που έχουν το σήμα gcm γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Με το maildroid δε νομίζω πως γίνεται. Μόνο με τις εφαρμογές που έχουν το σήμα gcm γίνεται. +1 ακριβώς έτσι http://img.tapatalk.com/d/13/11/14/yra9a7aq.jpg Edited November 13, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 τι λετε για το Clean Master? Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Υπαρχει καποιο αντιστοιχο? Φιλος λεει ειναι καλο εσβησε φακελους ηδη σβησμενων προγραμματων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Λοιπόν ωραία η νέα έκδοση messenger αλλά έχει ήχους για τα πάντα. Ήχο όταν στέλνεις, ήχο για Όταν το διαβάζει ο άλλος ήχο όταν σου έρχεται. Ότι να ναι. Σπαστικό Εγώ πάλι τους ήχους του βρίσκω χαριτωμένους!!! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι αλλά πως θα ακούω αν έρχεται μήνυμα? Επίσης μου σπάει τα νεύρα ότι είναι ios 7 το ui...είμαι σπαστικος το ξέρω Γιατί ποιος είπε ότι δεν χτυπάει όταν έρχεται νέο μήνυμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το έγραψα το πρωί και λέω και τώρα μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Η νέα έκδοση του messenger είναι πολύ καλή! Μόνο θετικά στοιχεία βρίσκω στη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το έγραψα το πρωί και λέω και τώρα μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Η νέα έκδοση του messenger είναι πολύ καλή! Μόνο θετικά στοιχεία βρίσκω στη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Που την βρίσκουμε ρε παιδιά την καινούρια έκδοση ? εγώ έχω την 2.7.2 και στο Playstore δεν μου βγαζει καμμια νεότερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εχω τικαρει όλες τις επιλογές στο greenify, έχω και το xposed framework, αλλά ειδοποίηση δεν έρχεται, παράδειγμα το BlackBerry messenger που ήταν hibernate μόλις το άνοιξα κάτι είχαν γράψει... Τα νεύρα μου... O bbm δεν εχει gcm ενδειξη, επομενως λογικο να μην σε ειδοποιει οταν ειναι αδρανοποιημενος. Το whatsapp, viber, hangouts, twitter, tapatalk κλπ, εχουν κανονικα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι αλλά εγώ πατησα όχι.μάλιστα στις ρυθμίσεις φαίνεται οτι δεν έχω κάνει. Κ πως να με χρεώνει αφού Στέλνω μεσώ νετ;είναι μλκ μεγάλη αν ισχύει αυτό. εγω παταω ΟΧΙ ΤΩΡΑ στον συγχρονισμο επαφων, και συνεχιζει να ζηταει κινητο! ερχονται μηνυματα κ δε μπορω να τα διαβασω! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γιατί ποιος είπε ότι δεν χτυπάει όταν έρχεται νέο μήνυμα? Δεν το ήξερα. :thumbup: Το έγραψα το πρωί και λέω και τώρα μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Η νέα έκδοση του messenger είναι πολύ καλή! Μόνο θετικά στοιχεία βρίσκω στη συγκεκριμένη αναβάθμιση. Μια χαρά είναι.κυλάει ωραία και από όσο βλέπω δεν τρώει μπαταρία. Φυσιολογική λειτουργία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 εγω παταω ΟΧΙ ΤΩΡΑ στον συγχρονισμο επαφων, και συνεχιζει να ζηταει κινητο! ερχονται μηνυματα κ δε μπορω να τα διαβασω! Τι μηνύματα δεν μπορείς να διαβάσεις; Εμένα ότι μου έρχεται μέσω Fb τα διαβάζω κανονικά. Εννοείς μήπως μηνύματα σαν sms; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εβαλα κι εγω τον νέο Messenger .Σε καποιες επαφες επανω δεξια μου λεει "Προσκλιση" Τι σημαινει αυτό παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας με την οποία να μπορώ να τραβήξω βίντεο 720p ή 1080p σε 24 fps για να μοιάζει πιο "σινεματικό" το βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο? Νομιζω ουτε στην παλια γινοταν..Πρεπει να κανεις αποσυνδεση από Facebook αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εβαλα κι εγω τον νέο Messenger .Σε καποιες επαφες επανω δεξια μου λεει "Προσκλιση" Τι σημαινει αυτό παιδια ?Σημαίνει να τους στείλει αίτημα να βάλουν κι αυτοί την εφαρμογή γιατί δεν την έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Νομιζω ουτε στην παλια γινοταν..Πρεπει να κανεις αποσυνδεση από Facebook αν δεν κανω λαθος. Oχι,σιγουρα γινοτανε στην παλια...μα καλα πρεπει να συνδεθω και στην εφαρμογη του fb για να αποσυνδεθω απο το mesenger? Τι π@π@ρ!@ ειναι αυτο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τελικά η εφαρμογή tv series δεν είναι τόσο καλή.. Πολύ καλα σχεδιασμένη, αλλά δύο τρία πραγματάκια πού πρέπει να κάνει δεν τα κάνει.. Δεν με ειδοποιεί Δεν βγάζει πάντα όλα τα νεα επεισόδια Δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την ώρα τις ειδοποίησης όποτε θες εσυ (θέλει να αλλάξεις την ωρα προβολής κλπ) Και εμφανίζει επεισόδια στο upcoming την ημέρα που ΘΑ προβληθούν ακόμα και αν ρυθμίσεις να μην εμφανίζει επεισόδια που δεν βγήκαν. Υπάρχει μια ΚΑΛΗ εφαρμογή για σειρές τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο? Μέσα στα settings έχει μενού που λέει "Facebook chat". Αν το ξετικάρεις λογικά βγαίνεις offline. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τελικά η εφαρμογή tv series δεν είναι τόσο καλή.. Πολύ καλα σχεδιασμένη, αλλά δύο τρία πραγματάκια πού πρέπει να κάνει δεν τα κάνει.. Δεν με ειδοποιεί Δεν βγάζει πάντα όλα τα νεα επεισόδια Δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την ώρα τις ειδοποίησης όποτε θες εσυ (θέλει να αλλάξεις την ωρα προβολής κλπ) Και εμφανίζει επεισόδια στο upcoming την ημέρα που ΘΑ προβληθούν ακόμα και αν ρυθμίσεις να μην εμφανίζει επεισόδια που δεν βγήκαν. Υπάρχει μια ΚΑΛΗ εφαρμογή για σειρές τελικά; Ναι υπάρχει TV shows fav, αυτήν εδώ και κάνει αυτά που θέλεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γνωρίζει κανείς εφαρμογή η οποία να λέει σε καθημερινή βάση ποιες εφαρμογές είναι σε προσφορά η δωρεάν; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Appgratis, δινει 1 δωρεαν καθε μερα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts