Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

I

Και βέβαια δεν είναι έτσι αγοράζεις και το γκρενιφι και μετά έχει επιλογή αν κάποια εφαρμογή θέλει ενημέρωση από ίντερνετ η πχ το viber όταν σου έρθει μνμ την ενεργοποιεί γιαυτό είναι η καλύτερη εφαρμογή χαχα

ξέρει κανείς αν αυτό γίνεται με το MailDroid και πως?

Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω

Ευχαριστώ

Ναι αλλα ξεχνατε να αναφερετε πως χρειαζεται και το xposed framework για να δουλεψουν τα πειραματικα χαρακτηριστικα και δεν φτανει μονο η donate εκδοση.

Εχω τικαρει όλες τις επιλογές στο greenify, έχω και το xposed framework, αλλά ειδοποίηση δεν έρχεται, παράδειγμα το BlackBerry messenger που ήταν hibernate μόλις το άνοιξα κάτι είχαν γράψει... Τα νεύρα μου...

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

ξέρει κανείς αν αυτό γίνεται με το MailDroid και πως?

Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω

Ευχαριστώ

Με το maildroid δε νομίζω πως γίνεται. Μόνο με τις εφαρμογές που έχουν το σήμα gcm γίνεται.

Με το maildroid δε νομίζω πως γίνεται. Μόνο με τις εφαρμογές που έχουν το σήμα gcm γίνεται.

+1 ακριβώς έτσι

http://img.tapatalk.com/d/13/11/14/yra9a7aq.jpg

Edited by araditsas

τι λετε για το Clean Master?

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Υπαρχει καποιο αντιστοιχο? Φιλος λεει ειναι καλο εσβησε φακελους ηδη σβησμενων προγραμματων κλπ

Λοιπόν ωραία η νέα έκδοση messenger αλλά έχει ήχους για τα πάντα. Ήχο όταν στέλνεις, ήχο για Όταν το διαβάζει ο άλλος ήχο όταν σου έρχεται. Ότι να ναι. Σπαστικό

Εγώ πάλι τους ήχους του βρίσκω χαριτωμένους!!! :-P

Ναι αλλά πως θα ακούω αν έρχεται μήνυμα? Επίσης μου σπάει τα νεύρα ότι είναι ios 7 το ui...είμαι σπαστικος το ξέρω

Γιατί ποιος είπε ότι δεν χτυπάει όταν έρχεται νέο μήνυμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το έγραψα το πρωί και λέω και τώρα μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Η νέα έκδοση του messenger είναι πολύ καλή! Μόνο θετικά στοιχεία βρίσκω στη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Το έγραψα το πρωί και λέω και τώρα μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Η νέα έκδοση του messenger είναι πολύ καλή! Μόνο θετικά στοιχεία βρίσκω στη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Που την βρίσκουμε ρε παιδιά την καινούρια έκδοση ?

εγώ έχω την 2.7.2 και στο Playstore δεν μου βγαζει καμμια νεότερη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω τικαρει όλες τις επιλογές στο greenify, έχω και το xposed framework, αλλά ειδοποίηση δεν έρχεται, παράδειγμα το BlackBerry messenger που ήταν hibernate μόλις το άνοιξα κάτι είχαν γράψει... Τα νεύρα μου...

O bbm δεν εχει gcm ενδειξη, επομενως λογικο να μην σε ειδοποιει οταν ειναι αδρανοποιημενος.

Το whatsapp, viber, hangouts, twitter, tapatalk κλπ, εχουν κανονικα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι αλλά εγώ πατησα όχι.μάλιστα στις ρυθμίσεις φαίνεται οτι δεν έχω κάνει. Κ πως να με χρεώνει αφού Στέλνω μεσώ νετ;είναι μλκ μεγάλη αν ισχύει αυτό.

εγω παταω ΟΧΙ ΤΩΡΑ στον συγχρονισμο επαφων, και συνεχιζει να ζηταει κινητο!

ερχονται μηνυματα κ δε μπορω να τα διαβασω!

Γιατί ποιος είπε ότι δεν χτυπάει όταν έρχεται νέο μήνυμα?

Δεν το ήξερα. :thumbup:

Μια χαρά είναι.κυλάει ωραία και από όσο βλέπω δεν τρώει μπαταρία. Φυσιολογική λειτουργία

Θοδωρής

εγω παταω ΟΧΙ ΤΩΡΑ στον συγχρονισμο επαφων, και συνεχιζει να ζηταει κινητο!

ερχονται μηνυματα κ δε μπορω να τα διαβασω!

Τι μηνύματα δεν μπορείς να διαβάσεις;

Εμένα ότι μου έρχεται μέσω Fb τα διαβάζω κανονικά.

Εννοείς μήπως μηνύματα σαν sms;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εβαλα κι εγω τον νέο Messenger .Σε καποιες επαφες επανω δεξια μου λεει "Προσκλιση"

Τι σημαινει αυτό παιδια ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας με την οποία να μπορώ να τραβήξω βίντεο 720p ή 1080p σε 24 fps για να μοιάζει πιο "σινεματικό" το βίντεο?

Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο?

Νομιζω ουτε στην παλια γινοταν..Πρεπει να κανεις αποσυνδεση από Facebook αν δεν κανω λαθος.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εβαλα κι εγω τον νέο Messenger .Σε καποιες επαφες επανω δεξια μου λεει "Προσκλιση"

Τι σημαινει αυτό παιδια ?

Σημαίνει να τους στείλει αίτημα να βάλουν κι αυτοί την εφαρμογή γιατί δεν την έχουν...

Νομιζω ουτε στην παλια γινοταν..Πρεπει να κανεις αποσυνδεση από Facebook αν δεν κανω λαθος.

Oχι,σιγουρα γινοτανε στην παλια...μα καλα πρεπει να συνδεθω και στην εφαρμογη του fb για να αποσυνδεθω απο το mesenger? Τι π@π@ρ!@ ειναι αυτο τωρα...

Τελικά η εφαρμογή tv series δεν είναι τόσο καλή.. Πολύ καλα σχεδιασμένη, αλλά δύο τρία πραγματάκια πού πρέπει να κάνει δεν τα κάνει..

Δεν με ειδοποιεί

Δεν βγάζει πάντα όλα τα νεα επεισόδια

Δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την ώρα τις ειδοποίησης όποτε θες εσυ (θέλει να αλλάξεις την ωρα προβολής κλπ)

Και εμφανίζει επεισόδια στο upcoming την ημέρα που ΘΑ προβληθούν ακόμα και αν ρυθμίσεις να μην εμφανίζει επεισόδια που δεν βγήκαν.

Υπάρχει μια ΚΑΛΗ εφαρμογή για σειρές τελικά;

Ρε παιδια εχω και εγω το νεο messenger,καλο φαινεται, αλλα εχω ενα θεμα..αποσυνδεση πως κανει οεο?

Μέσα στα settings έχει μενού που λέει "Facebook chat". Αν το ξετικάρεις λογικά βγαίνεις offline.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Τελικά η εφαρμογή tv series δεν είναι τόσο καλή.. Πολύ καλα σχεδιασμένη, αλλά δύο τρία πραγματάκια πού πρέπει να κάνει δεν τα κάνει..

Δεν με ειδοποιεί

Δεν βγάζει πάντα όλα τα νεα επεισόδια

Δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την ώρα τις ειδοποίησης όποτε θες εσυ (θέλει να αλλάξεις την ωρα προβολής κλπ)

Και εμφανίζει επεισόδια στο upcoming την ημέρα που ΘΑ προβληθούν ακόμα και αν ρυθμίσεις να μην εμφανίζει επεισόδια που δεν βγήκαν.

Υπάρχει μια ΚΑΛΗ εφαρμογή για σειρές τελικά;

Ναι υπάρχει TV shows fav, αυτήν εδώ και κάνει αυτά που θέλεις

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γνωρίζει κανείς εφαρμογή η οποία να λέει σε καθημερινή βάση ποιες εφαρμογές είναι σε προσφορά η δωρεάν;
:thanks:

Appgratis, δινει 1 δωρεαν καθε μερα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II