Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα πας στα πλάγια αριστερά ρυθμίσεις εφαρμογων σου δείχνει να βγαλεις την συνομιλία.αυτό εννοεις;βεβαία με το messenger κ μένα με έδειχνε παντα online.

Άρα με εγκατεστημένο messenger δε γίνεται τίποτα, ακόμα και αν ξετικαρω τη συνομιλία από εκεί που λες.

Άρα με εγκατεστημένο messenger δε γίνεται τίποτα, ακόμα και αν ξετικαρω τη συνομιλία από εκεί που λες.

Ναι δεν κάνεις τπτ έτσι.γιαυτό κ το εβγαλα εγώ το messenger.αν υπάρχει κάτι άλλο ας προτείνει άλλο παιδι να το δω κ γω.

Δημήτρης

Πως την λένε την εφαρμογή για το YouTube που σου δίνει την δυνατότητα για download;

Μιλώ για αυτή που προσθέτει λινκ κάτω από το βίντεο και όχι για το tubemate.

Πως την λένε την εφαρμογή για το YouTube που σου δίνει την δυνατότητα για download;

Μιλώ για αυτή που προσθέτει λινκ κάτω από το βίντεο και όχι για το tubemate.

Σου έστειλα πμ

Καλησπερα παιδια.Χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη Svox(tts) με την φωνη "Αριαδνη", με το Νοτε 3, και αν ναι εχει προβληματα ????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Og YouTube. Στο Xda θα τη βρεις

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σχετικά με το facebook παρότι έχω και το messenger δε με δείχνει πάντα online. Απλά εμφανίζει το εικονίδιο με το κινητό δίπλα στο όνομα μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση αλλά εγώ δεν πείραξα κάτι.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή και είναι πραγματικά καλή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.protogeo.moves

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο ακριβής χωρίς wifi / gpu, απλώς κουβαλώντας το κινητό.

Οκ, πολλές φορές με κλέβει λίγο στα βήματα και μου βγάζει transportation αλλά πάνω κάτω τα πετυχαίνει σωστά.

Σας την συνιστώ.

Ξέρετε όμως πως λειτουργεί;

Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο εψαχνα μια εφαρμογή παρόμοια με το f.lux που υπάρχει στα jailbroken iphones αλλα και στα pc. Ειδα ότι υπάρχουν αρκετές και κατέληξα σεαυτη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.lux

Πολυ καλη δουλεύει τέλεια και έχει πολλές ρυθμίσεις. Για όποιον δεν.ξέρει τι κάνει η εφαρμογή να.πω πως ρυθμίζει το χρώμα της οθόνης σε πιο θερμό τις βραδινές ώρες έτσι ωστε να γίνεται πιο εύκολη η χρησιμοποίηση της συσκευής και πιο ξεκούραστη βέβαια. Επισης σύμφωνα με πληροφορίες το λευκό φως των οθονών το βράδυ μας φέρνει αϋπνία. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο τη λειτουργία τέτοιων εφαρμογών στο pc και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Ευχαριστώ! Δεν γνώριζα ότι υπάρχει κατι τέτοιο. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ είμαι με το tablet και το τελευταίο διάστημα ένιωθα τα μάτια μου να τσουζουν και να δακρυζουν,ενιωθα να με ενοχλεί ο φωτισμός, και οσο και να αλαζα την ένταση διαφορά δεν έβλεπα, δε ξέρω αν βοηθάει στην αϋπνία αλλά με βοήθησε σίγουρα σε άλλα θέματα!

Θα ήθελα την βοήθεια όσων χρησιμοποιούν το xbmc όπως αναφέρθηκε νωρίτερα... Πριν το χρησιμοποίησω είχα συν μνήμη του τηλεφώνου περίπου 1,5 GB ελεύθερα και μετά από streaming μισή ώρα περίπου μου έμειναν γύρω στα 400 MB. Ξέρει κανείς που τα αποθηκεύει τα δεδομένα αυτά ώστε να τα σβήσω;

υπάρχει καποιο προγραμμα για να αφαιρεσω τα απομειναρια απο τα προγραμματα-παιχνιδια που εχω δοκιμασει κατα καιρους απο το κινητο μου? (note)

δοκιμασε το all in one toolbox :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν έχω βρεί κάποιο που να σου αυξανει το σημα του WIFI δεν ξερω αν αυτο είναι εφικτό, όμως αυτή η εφαρμογη με είχε σωσει απο διάφορα περίεργα που μου έκανε το wifi στο x8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brilliapps.wifiandmorefixer&hl=el

Χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή και είναι πραγματικά καλή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.protogeo.moves

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο ακριβής χωρίς wifi / gpu, απλώς κουβαλώντας το κινητό.

Οκ, πολλές φορές με κλέβει λίγο στα βήματα και μου βγάζει transportation αλλά πάνω κάτω τα πετυχαίνει σωστά.

Σας την συνιστώ.

Ξέρετε όμως πως λειτουργεί;

Θα τη δοκιμάσω! Δηλαδή δεν έχεις ανοικτά το location; Από μπαταρία;

Το έχω δοκιμάσει σε nexus 4 αλλά και στο iphone 4s που είχα.. Πολύ καλή εφαρμογή για να βλέπεις πόσο περπατάς και γενικά που κινείσαι αλλά ρουφάει την μπαταρία αρκετά γρήγορα... Λόγω gps υποθέτω..

Το έχω δοκιμάσει σε nexus 4 αλλά και στο iphone 4s που είχα.. Πολύ καλή εφαρμογή για να βλέπεις πόσο περπατάς και γενικά που κινείσαι αλλά ρουφάει την μπαταρία αρκετά γρήγορα... Λόγω gps υποθέτω..

Κρίμα γιατί στο κινητό μας δε μας περισσεύει η μπαταρία.

Δεν έχω τίποτα απολύτως ανοιχτό.

Μπορεί όταν φτάσω σε κάποιο σημείο να ανοίξω λίγο wifi και γιαυτό να με εντοπίζει. Όχι gps πάντως.

Και ναι, τώρα παρατήρησα ότι τρώει πολύ μπαταρία!

Σχετικά με το facebook παρότι έχω και το messenger δε με δείχνει πάντα online. Απλά εμφανίζει το εικονίδιο με το κινητό δίπλα στο όνομα μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση αλλά εγώ δεν πείραξα κάτι.

Εαν δεν εισσαι συνδεδεμενος λογικο να μην σου βαζει την πρασινη τελεια διπλα στο ονομα σου.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για αυτούς που ρωτάνε για χρηματιστηριο.. In. gr finance. Δεν την έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πόσο καλή είναι. Στην σελίδα της στο play υπάρχουν και άλλες προτάσεις, από κάτω.

Παιδια καλημερα .....Διαβασα καπου για το airdroid με το οποιο διαχειριζεσαι το galaxy s duos απο το pc ........To egkatesthsa στο κινητο επισης ανοιξα και τη σελιδα οπως λενε οι οδηγιεσ εδω :http://linuxmint.gr/...hp?topic=1045.0

κατοπιν ο υπολογιστης θα σας ζητησει τον 4ψηφιο κωδικο που φαινεται στην συσκευη.( ΔΕν γραφει πουθενα κανενα κωδικο )

Τον πληκτρολογειτε και εχετε ολοκληρη την Android συσκευη στον υπολογιστη σας :

η εικονα που εχει το 4ψηφιο password δεν την εμφανιζει πουθενα στο κινητο μου μολις ανοιγω το προγραμμα αλλα εχει το

scan qr code...Mporei καποιος να με βοηθησει διοτι φαινεται πολλυ χρησιμη εφαρμογη ..........

Απο οτι φαινεται μου ζηταει να ανοιξω λογαριασμο στο airdroid

Create Account or Sign in

or sign up with

Εαν δεν εισσαι συνδεδεμενος λογικο να μην σου βαζει την πρασινη τελεια διπλα στο ονομα σου.

Μα τα άλλα παιδιά πριν παραπονέθηκαν ότι τους δείχνει online λόγο του messenger ακόμη κι αν δεν είναι μέσα. Βασικά και η γυναίκα μου το παρατήρησε αυτό. Εγώ πάντως δεν το έχω πάθει ως τώρα. Αν κάποιος μου στείλει μήνυμα βλέπω αμέσως ειδοποίηση αλλά σαν εικονίδιο έχω το κινητό κι όχι πράσινη τελεία.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Παιδια ποια εφαρμογη μου προτεινετε για notes που να συγχρονιζει και στο κινητο και στο note 8? Υπαρχει τροπος να βαλω την s note της samsung στον zte?

Γεια χαρα παιδια υπαρχει καποιο app που να αυξανει το σημα απο το wifi?

Δεν υφισταται τετοιο πραγμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

@nikbel2000

Δεν είναι απαραίτητο να φτιάξεις account.

Στον Chorme θα πληκτρολογήσεις την ip διευθυνση που θα σου δώσει Π.Χ (http://143.229.253.27:8888) παρακάτω εικόνα

http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2013/04/2013-04-14-23.39.55.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II