priamus Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Υπάρχει εφαρμογή να διαγράφει το ιστορικό των κλήσεων; Όχι όμως να μου τα σβήνει όλα, αλλά να του δίνω ημερομηνία και να σβήνει τα πιο παλιά από αυτήν edit: Βρήκα το Call Log Monitor. Δεν τα σβήνει όμως αυτόματα... Edited July 26, 2013 by priamus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδια μετα το σημερινο skype update ενω παλιοτερα με το sing out απλα εβγενες απο το skype και οταν το ξαναοιγες σου εκανε αυτοματα log in στο profile που ειχες βαλει πλεον αν πατησεις sing out σε κανει και πραγματικα sing out απο το profile που ειχες συνδεθει. Τωρα πλεον ΠΩΣ μπορεις να κλεισεις εντελως το προγραμμα γιατι με συνεχομενα back βγαινεις απο το προγραμμα αλλα παραμενει ανοιχτο στο παρασκηνιο. Και δεν εννοω να πας στο ενεργες εφαρμογες και να πατησεις εξοδ. στο skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδια μετα το σημερινο skype update ενω παλιοτερα με το sing out απλα εβγενες απο το skype και οταν το ξαναοιγες σου εκανε αυτοματα log in στο profile που ειχες βαλει πλεον αν πατησεις sing out σε κανει και πραγματικα sing out απο το profile που ειχες συνδεθει. Τωρα πλεον ΠΩΣ μπορεις να κλεισεις εντελως το προγραμμα γιατι με συνεχομενα back βγαινεις απο το προγραμμα αλλα παραμενει ανοιχτο στο παρασκηνιο. Και δεν εννοω να πας στο ενεργες εφαρμογες και να πατησεις εξοδ. στο skype. Στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογή να κάνει αυτόματο sign in καθε φορά που το ανοίγεις; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εχει βαλει κανεις το android lost(androidlost.com)? Εντυπωσεις? Ειναι καλο? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Και δεν εννοω να πας στο ενεργες εφαρμογες και να πατησεις εξοδ. στο skype. Δυστυχως συνεχιζει να ειναι μεσα και ας εχει κανει sign out. Σε μενα που εχω 2 λογαριασμους, παρολο που δεν εχω αυτοματη εισοδο, συνεχιζει να με δειχνει μεσα. Επισης αν δεν κανω login στον δευτερο λογαριασμο, και το κλεισω με πισω, αυτο εξακολουθει να τρωει λιγα δεδομενα στον μετρητη που εχω. Επομενως για καποιο λογο παραμενει σε συνδεση και ετσι δικαιολογειται η πολυ ταχυτερη συνδεση στο ξεκινημα. Δυστυχως αναγκαζομαι και το κλεινω χειροκινητα. Παντως σε γενικες γραμμες ειναι πιο ελαφρυ σε σχεση με παλια, αν και λειπουν καποια στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Τι να το κανεις ρε φιλε αφου απο τη στιγμη που ενωσαν msn & skype τα κανανε ΣΑΛΑΤΑ ειδικα με τις επαφες του msn αστα να πανε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Τι να το κανεις ρε φιλε αφου απο τη στιγμη που ενωσαν msn & skype τα κανανε ΣΑΛΑΤΑ ειδικα με τις επαφες του msn αστα να πανε..... εμενα με το τελευταιο update μολις παω να κανω βιντεοκληση μπετωνει το κινητο.εβαλα την προηγουμενη εκδοση και δουλευει σωστα.το προβλημα μου ειναι τωρα οτι με το που ανοιγω το wifi ξανακατεβαζει την καινουρια εκδοση και ξανα απο την αρχη.δεν βρηκα πουθενα επιλογη να μην κανει update.καποια συμβουλη? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εχει βαλει κανεις το android lost(androidlost.com)? Εντυπωσεις? Ειναι καλο? Φιλαράκο είναι εξαιρετικό. Κάτι ακριβώς ό,τι λέει. Αν θέλεις πέρασε το, και τέσταρε το. Θα δεις ότι ανταποκρίνεται άμεσα και με μεγάλη ακρίβεια. Το έχω 2 χρόνια, και το χρησιμοποιώ όταν ξεχνάω το κινητό στο αυτοκίνητο ή στο γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Κανενα screenshot δοκιμασμενο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Κανενα screenshot δοκιμασμενο υπαρχει? Screencapture δοκιμασε... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 μπορω να κανω backup κ να κανω αναβαθμιση κ μετα να επαναφερω το μπακαπ για να μην τα στηνω ολα απτην αρχη? γιατι εχω αφιερωσει ωρες απιστευτες κ δεν μπορω να τα κανω ολα απτην αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορείς να αφαιρέσεις από μία εφαρμογή κάποια απ τα δικαιώματα που ζητάει ? πχ να μπορώ να διαγράψω (να μη δίνω πρόσβαση) στον τηλεφωνικό κατάλογο ή λήψη φωτογραφιών-βίντεο. Πάντα μιλάμε για συσκευή με δικαιώματα root. Αν η εφαρμογή δεν παίζει μετά την αφαίρεση κάποιων δικαιωμάτων δε μ ενοχλεί και δε την βάζω καθόλου, απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορείς να αφαιρέσεις από μία εφαρμογή κάποια απ τα δικαιώματα που ζητάει ? πχ να μπορώ να διαγράψω (να μη δίνω πρόσβαση) στον τηλεφωνικό κατάλογο ή λήψη φωτογραφιών-βίντεο. Πάντα μιλάμε για συσκευή με δικαιώματα root. Αν η εφαρμογή δεν παίζει μετά την αφαίρεση κάποιων δικαιωμάτων δε μ ενοχλεί και δε την βάζω καθόλου, απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που ψάχνω. Σίγουρα υπάρχει αλλά μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα που ανέφερες και εσύ. Να μην δουλεύουν οι εφαρμογές. Επίσης τέτοια ρύθμιση υπάρχει στην miui και νομίζω τώρα μπήκε και στην 4.3 έκδοση Android. Για εφαρμογή δεν γνωρίζω καμιά συγκεκριμένη αλλά αν θες ψάξε στο play store «permission» και βρες καμιά. Αυτή εδώ για παράδειγμα λέει πως δουλεύει όπως θες (μάλλον) αλλά λέει πως είναι beta έκδοση και ίσως να έχει προβλήματα. http://goo.gl/c2BFDW Δεν σε βοήθησα και πολύ, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορείς να αφαιρέσεις από μία εφαρμογή κάποια απ τα δικαιώματα που ζητάει ? πχ να μπορώ να διαγράψω (να μη δίνω πρόσβαση) στον τηλεφωνικό κατάλογο ή λήψη φωτογραφιών-βίντεο. Πάντα μιλάμε για συσκευή με δικαιώματα root. Αν η εφαρμογή δεν παίζει μετά την αφαίρεση κάποιων δικαιωμάτων δε μ ενοχλεί και δε την βάζω καθόλου, απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που ψάχνω. Αυτο που γραφουν για δικαιωματα ειναι γενικο κατα καποιον τροπο. Δεν γινεται ν αλλαξεις δικαιωματα γιατι δεν θα επιτραπει η εγκατασταση. Εισαι ασφαλης. Ετσι κι αλλιως, ολα για σενα ειναι αποθηκευμενα στο διαδικτυο απ το γκουγκλ κι οπως ειπε ο σνουντεν, ολα ειναι προσβασιμα οποτε το θελησουν. Μονο αν τροποποιηθει η εφαρμογη, μπορει να γινει αυτο που ζητας. ΥΓ Ολα τα σμαρτφον ειναι προσβασιμα 100% απο το γκουγκλ. Ειδικα αν ειναι ανοικτος ο συγχρονισμος. Ξεφευγουν μονο κατι κακογραμμενα κινεζικα που παρουσιαζουν προβληματα. Λυση οχι διαδικτυο. Μολις συνδεθεις σε 2 λεπτα οι επαφες σου εχουν διασταυρωθει πληρως μαζι με τους κωδικους του browser. Τι να κρυψεις μετα? Edited July 27, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Σίγουρα υπάρχει αλλά μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα που ανέφερες και εσύ. Να μην δουλεύουν οι εφαρμογές. Επίσης τέτοια ρύθμιση υπάρχει στην miui και νομίζω τώρα μπήκε και στην 4.3 έκδοση Android. Για εφαρμογή δεν γνωρίζω καμιά συγκεκριμένη αλλά αν θες ψάξε στο play store «permission» και βρες καμιά. Αυτή εδώ για παράδειγμα λέει πως δουλεύει όπως θες (μάλλον) αλλά λέει πως είναι beta έκδοση και ίσως να έχει προβλήματα. http://goo.gl/c2BFDW Δεν σε βοήθησα και πολύ, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα. ;) Σ ευχαριστώ για το λινκ. Θα την τεστάρω και βλέπουμε. ;) pavlitakis1 το θέμα δεν είναι να κρύψω κάτι ή ότι δε ξέρω ότι η google σε χρόνο dt αν θέλει τα βρίσκει όλα ΑΛΛΑ όχι επειδή μπορεί η google (και το "αποδεχόμαστε" εμείς αυτό) να το κάνουν και κάποιοι δημιουργοί εφαρμογών. Υπάρχουν εφαρμογές που τις θεωρώ χρήσιμες προσωπικά αλλά με γελοία δικαιώματα που ζητάνε να παραχωρήσεις. Αν δε γίνεται επεξεργασία των δικαιωμάτων, που θεωρώ κατά την κρίση μου ότι δεν πρέπει σε μία τέτοια εφαργογή να δώσω, δε την εγκαθιστώ μόνιμα. Edited July 27, 2013 by avcargo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @avcargo Οτι σου λεω στο λεω με καλη διαθεση, για να μην αγχωνεσαι. Καθε κωδικος κρυπτογραφημενος (καρτες, λογαριασμοι τραπεζων κλπ) ελεγχεται του τι κανει, στον ip σερβερ. Ετσι ελεγχεται ολη η διακινηση χρηματων, παγκοσμια, μεσω ιντερνετ. Δεν το λεω για να φοβηθουμε αλλα απλως για ενημερωση. Ολες οι συνομιλιες ειναι ανοικτες τελειως. Οι εφαρμογες που ζητουν δικαιωματα εχουν εσωματωσει ενα κομματι που τους το δινει η γκουγκλ χαριν διευκολυνσης. Ετσι τα βαζουν ολοι μεσα και γλυτωνουν χρονο. Δεν ζητανε ολοι ολα, αλλα επειδη δεν ασχολουμαστε λεμε ναι, ωστε να αποφασιζουν τι διαφημισεις να στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γεια σας παρεα! Χαρη στο φορουμ αυτο και την εμπειρια σας εχω εξυπηρετηθει πολλες φορες. Ακουγοντε για πολλα apps που ξεκλειδωνουν wifi. Ποιο ειναι Τελικα αξιοπιστο? Υπαρχει τετοιο πραγμα? Ή Ολα ειναι μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γεια σας παρεα! Χαρη στο φορουμ αυτο και την εμπειρια σας εχω εξυπηρετηθει πολλες φορες. Ακουγοντε για πολλα apps που ξεκλειδωνουν wifi. Ποιο ειναι Τελικα αξιοπιστο? Υπαρχει τετοιο πραγμα? Ή Ολα ειναι μουφα? Δεν «ξεκλειδώνουν» ακριβώς, απλά έχουν αποθηκευμένα τα default passwords για αρκετά router, ενώ κάποια μπορούν να τα υπολογίσουν (πάλι τα default όμως) με βάση το όνομα του router. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως αν έχει αλλαχτεί ο κωδικός ή ακόμα και το όνομα του router το πρόγραμμα είναι άχρηστο. Προσωπικά με έχουν βολέψει πάντως σε συγγενικά και φιλικά σπίτια όταν π.χ. έχω χάσει τους κωδικούς από wipe και βαριέμαι να τους σημειώνω κάπου και να συνδέομαι manually :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γεια σας παρεα! Χαρη στο φορουμ αυτο και την εμπειρια σας εχω εξυπηρετηθει πολλες φορες. Ακουγοντε για πολλα apps που ξεκλειδωνουν wifi. Ποιο ειναι Τελικα αξιοπιστο? Υπαρχει τετοιο πραγμα? Ή Ολα ειναι μουφα? Εχω δυο εφαρμογες στο κινητο. Χρηση γυρω στις 50 φορες δοκιμαστικα, σε διαφορετικες περιοχες της αθηνας/πειραια. Δικτυα περιπου 20 καθε φορα. Μονο για τομσον και τα δυο. Βρεθηκαν περιπου 15 κωδικοι συνολικα οπου μπορεσα να συνδεθω με τα 4. Τα υπολοιπα εκανε συνδεση αλλα λογω αποστασης/αδυναμου σηματος αποσυνδεοτανε μετα απο λιγο. Το κακο ειναι οτι ολες οι εφαρμογες ειναι χρησιμες γιατι απο τυχη μπορει καποιο να εχει καποιους κωδικους που δεν εχουν τα αλλα. Στην πραξη αχρηστα γιατι δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτα, αν κατσει ειναι θεμα τυχης. Δοκιμασε τα ολα και πες μας στατιστικα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Απορώ που το ζητάς από εμας, μια απλη αναζήτηση στο play store σαν apn onoff στο βγάζει πρωτο πρώτο. Τελείως φιλικά το λέω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff Προφανώς δεν εννοεί αυτό.Εννοεί την εναλλαγή δικτύου μεταξύ 3g και 2g και οχι την εναλλαγή δεδομένων οn-off. Απότι ξέρω αυτό δεν γίνεται με ένα κλικ ,γιατί είναι περιορισμός του android. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παίδες ένα καλό browser που να μπορεί να κατεβάζει και από rapidshare megaupload κλπ κλπ. Ποιον προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παίδες ένα καλό browser που να μπορεί να κατεβάζει και από rapidshare megaupload κλπ κλπ. Ποιον προτείνεται; Δεν γνωρίζω κάποιο που δεν μπορεί να κατεβάσει από τέτοια site. Dolphin και Chrome είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παίδες ένα καλό browser που να μπορεί να κατεβάζει και από rapidshare megaupload κλπ κλπ. Ποιον προτείνεται; Για αυτό που θες θα κατεβάσεις τον Opera, τον έχω μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παιδιά βρήκα την κάμερα του Moto X. Αν και στο s3 μου κολλάει πολύ όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία και δεν είναι μαζί με gallery, όσοι θέλετε μπορείτε να την δοκιμάσετε. http://db.tt/6s2fCxvT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Για αυτό που θες θα κατεβάσεις τον Opera, τον έχω μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο... Και firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts