m7ixalis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Οι επιλογές που έχουμε για 160 χαρακτήρες σε μηνύματα είναι το go και το handcent? Ρωτάω γιατί έχω το go αλλά μου φαίνεται βαρύ Δεν γνωρίζω τι γίνεται στο τηλέφωνο που έχεις άλλα αν απο ρυθμίσεις μηνυμάτων βάλεις gsm δεν εχεις 160 χαρακτήρες ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αυτο με τις χαμενες κλησεις νομιζω ηταν bug της gb ιδιαιτερα σε συσκευες της lg οπως το 3D. Νομιζω. Για χαμένα sms είναι η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Για χαμένα sms είναι η εφαρμογή Σορυ δεν το διατυπωσα σωστα, το προβλημα που αναφερομουν πριν ηταν για κλησεις και sms :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 παιδες πολλες φορες το HD widgets οταν πχ βλεπω youtube η κανω κατι αλλο οταν επανερχομαι στην αρχικη οθονη μου εμφανιζεται...ετσι!ειναι αγορασμενο νομιμα απο play store.καμια ιδεα? http://img824.imageshack.us/img824/7677/screenshot2012102919031.png Uploaded with ImageShack.us Πρόκειται για bug, το έχουν κι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 το navigon θελει οταν το ανοιγεις να εχεις συνδεση ιντερτνετ μονο στιγμιαια για να κανει επαφη .... Όχι δεν είναι απαραίτητο, μόνο την πρώτη φορά θα χρειαστεί σύνδεση στο internet για να κατεβάσει ότι αρχεία χρειάζεται για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 μου το εκανε και σε πιο παλια συσκευη ακομη να το φτιαξουν?ευχαριστω γιαννη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Υπάρχει πιθανότητα στα μηνύματα του viber να είναι αθόρυβα και χωρίς δόνηση; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 το go εχει 3 running modes.. βάλε το lite ;) νομιζω το handcent ειναι λιγο πιο ελαφρυ. υπαρχει και μια λυση που ειναι για ροοταρισμενα κινητα, πηγαινε στις "ελληνικες εφαρμογές" στο φόρουμ και θα το βρεις Που είναι η επιλογή για lite running mode??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Που είναι η επιλογή για lite running mode??? Στις βασικές ρυθμίσεις έχει εκεί την επιλογή ΆΣΧΕΤΟ σε ics κάθε λίγο γίνεται μόνος του προεπιλεγμενος ο Firefox χωρίς να τον κάνω εγώ! Επίσης ΔΕΝ γίνεται προεπιλογή το maildroid ακόμα και αν το βάλω! Μυστήρια πράγματα Edited October 30, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikarsenal Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 παιδες οποιος ξερει καμια εφαρμογη για live streaming για android να παιζει σιγουρα ν στειλει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ρε μάγκες προσπαθώ να κάνω κλήση από το bobsled και ακούγεται ηχητικό μήνυμα που λέει: vodafone cu, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκει κτλ. Τί παίζει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εχει καποιος να προτεινει καποια εφαρμογη που να μπορει να παιζει .pls αρχειο απο διαδικτυακο ραδιοφωνικο σταθμο η εστω να μπορει να παιξει ενα απο τα streams που αυτο περιεχει? Το music player δεν το βλεπει καθολου και το mxplayer που δοκιμασα μετα απο λιγο σταματαει. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 γιατί δεν δοκιμάζεις το tunein? (πρόγραμμα για web radios) ακόμα και αν ειναι το radio που εχεις μεσα, στείλε ενα mail στο ράδιο να το βαλουν είναι πολυ απλο και δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Gingerbread? Εγω το επαθα στο GSG III με JB 4.1 :) Παντως μπορει να ηταν κατι μεμονομενο η πολυ σπανιο (η και να εχει να κανει με το δικτυο της κινητης εκεινη την δεδομενη στιγμη???) καθως 3 χρονια τωρα με android δεν το ειχα ξαναπαθει. Επισης απο χθες που εχω μεσα την εφαρμογη δεν εχω χασει κανενα...Θα την κρατησω για κανα μηνα να δω. Ο λογος που εβαλα την εφαρμογη ειναι οτι αφενος μου συνεβει οποτε δεν θελω να ξαναγινει, και αφετερου αφου επεσα πανω στην εφαρμογη, σκεφτηκα οτι για να μου συνεβει με ενα και καποιος να εχει φτιαξει μια εφαρμογη για αυτο το πραγμα πιθανος να διαπιστωσω κατι που δεν ηξερα για το τηλεφωνο μου. Την έβαλα κι εγώ για να τη δοκιμάσω. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή δουλεύει αυτόματα; Θα με ειδοποιήσει αν χαθεί μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ρε μάγκες προσπαθώ να κάνω κλήση από το bobsled και ακούγεται ηχητικό μήνυμα που λέει: vodafone cu, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκει κτλ. Τί παίζει; Νομίζω η voda έχει απενεργοποιημένες τις κλήσεις με τέτοια προγράμματα σε καρτοτηλέφωνα. Κάποιοι έκαναν παράπονα στο τηλεφωνικό κέντρο και τους 'άνοιξαν' την υπηρεσία. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Νομίζω η voda έχει απενεργοποιημένες τις κλήσεις με τέτοια προγράμματα σε καρτοτηλέφωνα. Κάποιοι έκαναν παράπονα στο τηλεφωνικό κέντρο και τους 'άνοιξαν' την υπηρεσία. Δεν έχω voda όμως εγώ. Ούτε κάρτα sim δεν έχω. Από το tablet προσπαθούσα. Εντωμεταξύ σε σταθερό κάλεσα. Σε κινητό αρνείται ενώ παλιότερα γινόντουσαν κανονικά οι κλήσεις και σε κινητό. Ούτε ο αριθμός που καλούσα είναι voda. Κουφό; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Υπάρχει καποια εφαρμογη, που να εξαφανιζει τα διαφημηστικα μηνύματα??Δεν ειμαι root, αρα το adfree δεν κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Υπάρχει καποια εφαρμογη, που να εξαφανιζει τα διαφημηστικα μηνύματα??Δεν ειμαι root, αρα το adfree δεν κανει... Μάλλον δεν μπορείς να το καταφέρεις δίχως root.. υπάρχει και το πάρα πολύ καλό (όπως αναφέρουν αρκετοί) adaway γι'αυτή τη δουλειά αλλά φοβάμαι πως το root είναι μονόδρομος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 γιατί δεν δοκιμάζεις το tunein? (πρόγραμμα για web radios) ακόμα και αν ειναι το radio που εχεις μεσα, στείλε ενα mail στο ράδιο να το βαλουν είναι πολυ απλο και δωρεαν Το έχω το TuneIn, αλλά δεν μπορείς να βάλεις δικό σου stream. Ψάχνω κάτι που να μπορείς να κάνεις open και να καταλαβαίνει το stream που του δίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το έχω το TuneIn, αλλά δεν μπορείς να βάλεις δικό σου stream. Ψάχνω κάτι που να μπορείς να κάνεις open και να καταλαβαίνει το stream που του δίνεις. Δοκίμασε να βαλεις το url στο mx player.. Ειναι για βίντεο, αλλα νομίζω θα δουλέψει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δοκίμασε να βαλεις το url στο mx player.. Ειναι για βίντεο, αλλα νομίζω θα δουλέψει Δουλεύει μια χαρά, το έχω δοκιμάσει αν δεις το αρχικό μου post. Αλλά μετά από λίγο κλείνει μόνο του. Γιαυτό ψάχνω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλησπερα υπαρχει κανενα καλο Locker που να δειχνει και τις αναπαντητες ή τα μηνυματα? οπως ειναι στο iphone εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλησπερα υπαρχει κανενα καλο Locker που να δειχνει και τις αναπαντητες ή τα μηνυματα? οπως ειναι στο iphone εννοω Με ένα search στο Play Store: https://play.google.com/store/search?q=locker&c=apps :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Με ένα search στο Play Store: https://play.google.com/store/search?q=locker&c=apps :) ολα αυτα ειναι χωρις να βαλω καποιο launcher? εγω θελω μονο το Locker να βαλω και τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Yπάρχει καποια εφαρμογή που να καταγράφεις τις συνομιλίες σου στο τηλέφωνο & να φαίνεται ο αριθμός αυτού με τον οποίο μίλησες? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts