Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι επιλογές που έχουμε για 160 χαρακτήρες σε μηνύματα είναι το go και το handcent? Ρωτάω γιατί έχω το go αλλά μου φαίνεται βαρύ

Δεν γνωρίζω τι γίνεται στο τηλέφωνο που έχεις άλλα αν απο ρυθμίσεις μηνυμάτων βάλεις gsm δεν εχεις 160 χαρακτήρες ?

Samsung galaxy s21+

Αυτο με τις χαμενες κλησεις νομιζω ηταν bug της gb ιδιαιτερα σε συσκευες της lg οπως το 3D. Νομιζω.

Για χαμένα sms είναι η εφαρμογή

Για χαμένα sms είναι η εφαρμογή

Σορυ δεν το διατυπωσα σωστα, το προβλημα που αναφερομουν πριν ηταν για κλησεις και sms :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
παιδες πολλες φορες το HD widgets οταν πχ βλεπω youtube η κανω κατι αλλο οταν επανερχομαι στην αρχικη οθονη μου εμφανιζεται...ετσι!ειναι αγορασμενο νομιμα απο play store.καμια ιδεα?

http://img824.imageshack.us/img824/7677/screenshot2012102919031.png

Uploaded with ImageShack.us

Πρόκειται για bug, το έχουν κι άλλοι.

Modpic.gif

• Administrators
το navigon θελει οταν το ανοιγεις να εχεις συνδεση ιντερτνετ μονο στιγμιαια για να κανει επαφη ....

Όχι δεν είναι απαραίτητο, μόνο την πρώτη φορά θα χρειαστεί σύνδεση στο internet για να κατεβάσει ότι αρχεία χρειάζεται για να δουλέψει.

Modpic.gif

Υπάρχει πιθανότητα στα μηνύματα του viber να είναι αθόρυβα και χωρίς δόνηση;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

το go εχει 3 running modes.. βάλε το lite ;)

νομιζω το handcent ειναι λιγο πιο ελαφρυ.

υπαρχει και μια λυση που ειναι για ροοταρισμενα κινητα, πηγαινε στις "ελληνικες εφαρμογές" στο φόρουμ και θα το βρεις

Που είναι η επιλογή για lite running mode???

Που είναι η επιλογή για lite running mode???

Στις βασικές ρυθμίσεις έχει εκεί την επιλογή

ΆΣΧΕΤΟ σε ics κάθε λίγο γίνεται μόνος του προεπιλεγμενος ο Firefox χωρίς να τον κάνω εγώ! Επίσης ΔΕΝ γίνεται προεπιλογή το maildroid ακόμα και αν το βάλω! Μυστήρια πράγματα

Edited by ilka71

Ρε μάγκες προσπαθώ να κάνω κλήση από το bobsled και ακούγεται ηχητικό μήνυμα που λέει: vodafone cu, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκει κτλ. Τί παίζει;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει καποιος να προτεινει καποια εφαρμογη που να μπορει να παιζει .pls αρχειο απο διαδικτυακο ραδιοφωνικο σταθμο η εστω να μπορει να παιξει ενα απο τα streams που αυτο περιεχει?

Το music player δεν το βλεπει καθολου και το mxplayer που δοκιμασα μετα απο λιγο σταματαει.

Ευχαριστω!

γιατί δεν δοκιμάζεις το tunein? (πρόγραμμα για web radios)

ακόμα και αν ειναι το radio που εχεις μεσα, στείλε ενα mail στο ράδιο να το βαλουν είναι πολυ απλο και δωρεαν

Gingerbread? Εγω το επαθα στο GSG III με JB 4.1 :)

Παντως μπορει να ηταν κατι μεμονομενο η πολυ σπανιο (η και να εχει να κανει με το δικτυο της κινητης εκεινη την δεδομενη στιγμη???) καθως 3 χρονια τωρα με android δεν το ειχα ξαναπαθει.

Επισης απο χθες που εχω μεσα την εφαρμογη δεν εχω χασει κανενα...Θα την κρατησω για κανα μηνα να δω.

Ο λογος που εβαλα την εφαρμογη ειναι οτι αφενος μου συνεβει οποτε δεν θελω να ξαναγινει, και αφετερου αφου επεσα πανω στην εφαρμογη, σκεφτηκα οτι για να μου συνεβει με ενα και καποιος να εχει φτιαξει μια εφαρμογη για αυτο το πραγμα πιθανος να διαπιστωσω κατι που δεν ηξερα για το τηλεφωνο μου.

Την έβαλα κι εγώ για να τη δοκιμάσω. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή δουλεύει αυτόματα; Θα με ειδοποιήσει αν χαθεί μήνυμα;

Ρε μάγκες προσπαθώ να κάνω κλήση από το bobsled και ακούγεται ηχητικό μήνυμα που λέει: vodafone cu, το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκει κτλ. Τί παίζει;

Νομίζω η voda έχει απενεργοποιημένες τις κλήσεις με τέτοια προγράμματα σε καρτοτηλέφωνα. Κάποιοι έκαναν παράπονα στο τηλεφωνικό κέντρο και τους 'άνοιξαν' την υπηρεσία.

Smile...

Νομίζω η voda έχει απενεργοποιημένες τις κλήσεις με τέτοια προγράμματα σε καρτοτηλέφωνα. Κάποιοι έκαναν παράπονα στο τηλεφωνικό κέντρο και τους 'άνοιξαν' την υπηρεσία.

Δεν έχω voda όμως εγώ. Ούτε κάρτα sim δεν έχω. Από το tablet προσπαθούσα. Εντωμεταξύ σε σταθερό κάλεσα. Σε κινητό αρνείται ενώ παλιότερα γινόντουσαν κανονικά οι κλήσεις και σε κινητό. Ούτε ο αριθμός που καλούσα είναι voda. Κουφό;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει καποια εφαρμογη, που να εξαφανιζει τα διαφημηστικα μηνύματα??Δεν ειμαι root, αρα το adfree δεν κανει...

Υπάρχει καποια εφαρμογη, που να εξαφανιζει τα διαφημηστικα μηνύματα??Δεν ειμαι root, αρα το adfree δεν κανει...

Μάλλον δεν μπορείς να το καταφέρεις δίχως root.. υπάρχει και το πάρα πολύ καλό (όπως αναφέρουν αρκετοί) adaway γι'αυτή τη δουλειά αλλά φοβάμαι πως το root είναι μονόδρομος..

γιατί δεν δοκιμάζεις το tunein? (πρόγραμμα για web radios)

ακόμα και αν ειναι το radio που εχεις μεσα, στείλε ενα mail στο ράδιο να το βαλουν είναι πολυ απλο και δωρεαν

Το έχω το TuneIn, αλλά δεν μπορείς να βάλεις δικό σου stream. Ψάχνω κάτι που να μπορείς να κάνεις open και να καταλαβαίνει το stream που του δίνεις.

Το έχω το TuneIn, αλλά δεν μπορείς να βάλεις δικό σου stream. Ψάχνω κάτι που να μπορείς να κάνεις open και να καταλαβαίνει το stream που του δίνεις.

Δοκίμασε να βαλεις το url στο mx player..

Ειναι για βίντεο, αλλα νομίζω θα δουλέψει

1+7 Pro

Δοκίμασε να βαλεις το url στο mx player..

Ειναι για βίντεο, αλλα νομίζω θα δουλέψει

Δουλεύει μια χαρά, το έχω δοκιμάσει αν δεις το αρχικό μου post. Αλλά μετά από λίγο κλείνει μόνο του. Γιαυτό ψάχνω κάτι άλλο.

καλησπερα υπαρχει κανενα καλο Locker που να δειχνει και τις αναπαντητες ή τα μηνυματα? οπως ειναι στο iphone εννοω

Με ένα search στο Play Store: https://play.google.com/store/search?q=locker&c=apps :)

Huawei Nova 5T

Με ένα search στο Play Store: https://play.google.com/store/search?q=locker&c=apps :)

ολα αυτα ειναι χωρις να βαλω καποιο launcher? εγω θελω μονο το Locker να βαλω και τιποτα αλλο

Yπάρχει καποια εφαρμογή που να καταγράφεις τις συνομιλίες σου στο τηλέφωνο & να φαίνεται ο αριθμός αυτού με τον οποίο μίλησες?
Samsung S8

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II