gerstavros2 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 παραισθήσεις το λένε αυτό.....:) χαχαχα έλα ρε κακέ :lol: εγώ θυμάμαι το 5320 με ένα cfw που ήταν πολύ ταχύτερο. τι ωραίες εποχές. αλλά μετά το φλασάρισμα κάτι έκανα λάθος και έπαψε να διαβάζει κάρτες sim, τις έβγαζε όλες μη έγκυρες, κι έτσι έμεινε σ ένα συρτάρι:( Ναι αλλά το sailfish device θα είναι σαν το Ν950. οπότε περιμένω να δώ τι θα βγάλουν και πότεκάνε υπομονή κάνα χρόνο ακόμη :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 . αλλά μετά το φλασάρισμα κάτι έκανα λάθος και έπαψε να διαβάζει κάρτες sim, τις έβγαζε όλες μη έγκυρες, κι έτσι έμεινε σ ένα συρτάρι:( Δεν επανέρχεται με νέο φλασαρισμα ή αν περάσεις τη μαμά απο πάνω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν επανέρχεται με νέο φλασαρισμα ή αν περάσεις τη μαμά απο πάνω? όχι. απ' ότι είχα καταλάβει, επειδή έκανα downgrade, κάτι σβήστηκε απ' τη μνήμη της συσκευής, κάτι πιστοποιητικά κλπ για τις κάρτες sim, και επανέρχεται μόνο με jaf box, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να πληρώσω 16€ να το φτιάξουν στο arvato γιατί δεν ήμουν κ σίγουρος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Mε πολύ αγάπη όμως! Πάμε ρε κουσούρη!!! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Χαχα θεός ρε Χρήστο! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Χαχα θεός ρε Χρήστο! 'Aσχετα αν το Note 2 μας τρώει λάχανο!!! :ninja::ninja::ninja: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Οριακά....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Οριακά....... Κανονικά και με το νόμο. Είπαμε, καλό το κάψιμο αλλά να λέμε και την αλήθεια... :cry: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Κανονικά και με το νόμο. Είπαμε, καλό το κάψιμο αλλά να λέμε και την αλήθεια... :cry: Προσπάθησα να σου τονώσω το ηθικό.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Αλλα δεν τα καταφερες! Χτες στον καφε, με το που επιασε στα χερια του το νοτε2, ενα δακρυ κυλισε στο αριστερο ματι του χρηστου! Ελα, πες την αληθεια, συγκινηθηκες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παραδέχομαι πως είναι εργαλείο και τα σχετικά, αλλά δεν κουβαλιέται κάθε μέρα εύκολα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Κυλησε το δακρυ? Δεν απαντησες :P Τα ειπαμε κ χτες αυτα βρε.... Καλο, χρυσο, τελειο, υπερμεγιστο, αλλα προσωπικα θα το ειχα για ταμπλετ χρηση. Τωρα αν το παρω και το χω για κινητο τηλεφωνο, τι να πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παραδέχομαι πως είναι εργαλείο και τα σχετικά, αλλά δεν κουβαλιέται κάθε μέρα εύκολα...Βγαίνουν και σε μικρότερα μεγέθη :p Κυλησε το δακρυ? Δεν απαντησες :P Τα ειπαμε κ χτες αυτα βρε.... Καλο, χρυσο, τελειο, υπερμεγιστο, αλλα προσωπικα θα το ειχα για ταμπλετ χρηση. Τωρα αν το παρω και το χω για κινητο τηλεφωνο, τι να πω :) έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά κυκλοφορώ πλέον με κινητό οθόνης 5.1". Λίγο τα προβλήματα όρασης (:lol:) λίγο ότι πούλησα το τάμπλετ κι ήθελα κάτι ενδοιάμεσο για ταινίες κλπ, πλέον καταφέρνω να το χειρίζομαι και με το ένα χέρι ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Τα συμπεράσματα για την τρέλα που με δέρνει (Symbianότρελα!) δικά σας! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μάιο παρουσιάζεται η πρώτη jolla sailfish συσκευή.Για να δούμε Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μάιο παρουσιάζεται η πρώτη jolla sailfish συσκευή.Για να δούμε να δουμε πότε θα κυκλοφορήσει κι όλας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Και κυρίως τι θα "λέει"..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το android κατά την γνώμη μου είναι η εξέλιξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το android κατά την γνώμη μου είναι η εξέλιξη... Ναι, σίγουρα... Με 15000 ελλείψεις... :rolleyes: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ναι, σίγουρα... Με 15000 ελλείψεις... :rolleyes: Ακόμα για εμένα δεν έχει δείξει τις full δυνατοτητές του... Και μην ξεχνάς ότι απευθύνεται σε αμέτρητες συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 20/5 ΤΟ jolla phone Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 είσαι η Nokia και πουλάς το μαγαζί με όλους τους υπαλλήλους. Πως και γιατι θα σε υποστηρίξει? Μη μου αναλύσεις το γιατι με τα δικα μας αλλα και τα ηθικά κριτήρια αλλα με αυτά μια εταιρείας που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος. Η Nokia συνεχίζει με τους χάρτες αλλά θεωρητικά τουλάχιστον με οποιοδήποτε λειτουργικό υπάρχει σήμερα (περιμένω άνοιγμα στο android). Το Symbian δυστυχώς δεν υπάρχει αρα..... Ναι υπήρχε η δέσμευση δωρεαν χάρτες για πάντα αλλα το πάντα έληξε με τον θάνατο του λειτουργικού. Για να μην παρεξηγούμε, σαφώς και ειμαι αντίθετος με όλα αυτα αλλά ο θάνατος πάντα πονάει και έχει αρνητικές επιπτώσεις. Κάποιοι μέτοχοι τα κονόμησαν εις βάρος της Nokia και τις επιπτώσεις αυτής της πράξης βιώνουμε τώρα. Ούτε η ms φταίει μιας και αυτη κοίταξε το συμφέρον της. Θα μπορούσε να ειναι οποιαδήποτε στη θέση της. Καθότι πιο σχετικό θέμα, σου απαντάω εδώ. Η nokia μου υποσχέθηκε υποστήριξη στο λειτουργικό που χρυσοπλήρωσα μέχρι το 2016. Αυτό πλέον ξέρουμε όλοι ότι ήταν ένα ψέμα και εξέθεσε όσο τίποτα άλλο την αξιοπιστία της σε εμένα, τον πιστό της πελάτη. Κάθε άλλη κουβέντα για να δικαιολογήσουμε είτε τη nokia είτε τον δούρειο ίππο microsoft είναι περιττή. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καθότι πιο σχετικό θέμα, σου απαντάω εδώ. Η nokia μου υποσχέθηκε υποστήριξη στο λειτουργικό που χρυσοπλήρωσα μέχρι το 2016. Αυτό πλέον ξέρουμε όλοι ότι ήταν ένα ψέμα και εξέθεσε όσο τίποτα άλλο την αξιοπιστία της σε εμένα, τον πιστό της πελάτη. Κάθε άλλη κουβέντα για να δικαιολογήσουμε είτε τη nokia είτε τον δούρειο ίππο microsoft είναι περιττή. Μα αυτο είναι μεγάλο λάθος που κανεις. Δεν την δικαιολογώ. Κι αν δεν ξαναπάρεις Nokia για να την τιμωρήσεις, θα κάνεις πολύ ορθά. Απλά σου αναφερω πως λειτουργούν οι περισσότερες τουλάχιστον εταιρείες. Κέρδος και μόνο κέρδος. Και όταν σε υποστηρίζουν και σε προσέχουν, δεν το κάνουν απο αγάπη αλλά για να αποκτήσουν έναν ευχαριστημένο μόνιμο πελάτη. Τώρα που δεν σε χρειάζονται και δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απο σένα, σου λένε έχε γεια. Αυτο είναι ο λόγος της εγκατάλειψης και όχι ότι θέλουν να σε σπρώξουν σε μια ξένη εταιρεία που δεν έχουν και κανένα όφελος...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μα αυτο είναι μεγάλο λάθος που κανεις. Δεν την δικαιολογώ. Κι αν δεν ξαναπάρεις Nokia για να την τιμωρήσεις, θα κάνεις πολύ ορθά. Απλά σου αναφερω πως λειτουργούν οι περισσότερες τουλάχιστον εταιρείες. Κέρδος και μόνο κέρδος. Και όταν σε υποστηρίζουν και σε προσέχουν, δεν το κάνουν απο αγάπη αλλά για να αποκτήσουν έναν ευχαριστημένο μόνιμο πελάτη. Τώρα που δεν σε χρειάζονται και δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απο σένα, σου λένε έχε γεια. Αυτο είναι ο λόγος της εγκατάλειψης και όχι ότι θέλουν να σε σπρώξουν σε μια ξένη εταιρεία που δεν έχουν και κανένα όφελος...... Μια εταιρία πρέπει να ενδιαφέρεται για το brand name της είτε πουλάει πορτοκάλια τώρα είτε αργότερα. Κάποια στιγμή θα βγάλει πάλι κινητά και εγώ μπορεί να είμαι κολημένος και να ξαναπάρω, αλλά ο μέσος χρήστης ποτέ των ποτών. Όταν υπόσχεσε υποστήριξή μέχρι το 16, το τηρείς. Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κινηθεί νομικά εναντίων της για αυτό το θέμα σε κάποια σοβαρή χώρα (όχι στην Ελλάδα φυσικά....), θα δικαιωθεί. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 αλλά ο μέσος χρήστης ποτέ των ποτών. κοιτα πιστευω οτι οσοι ασχολουται ακομα με το symbian και δεν εγκαταλοιπουν δεν ειναι ο μεσος χρηστης. οσο και αν ακουγετε περιεργο πιστευω οτι ειναι απαιτητικοι χρηστες γιατι τουλαχιστον οσοι ξερω.. θελουν καλη καμερα, καλη συνδεσημοτητα και ελευθερια και το μενου που ολοι αγαπησαμε.. Ο μεσος χρηστης θελει facebook internet και παιχνιδια.. και σιγουρα την εχει κανει πολυ νωριτερα.. εννοειτε οτι συμφωνω απολυτα με την απογοητευση σου για την υποστηρηξη περισσοτερο των εφαρμογων απλα οτι και να πουμε οι εταιρειες κοιτανε τον "μεσο"χρηστη.. δεν μας υπολογησε κανεις εμας αν θα ξαναπερναμε symbian βελτιομενο, αποφασησαν την ταφοπλακα και την ριξανε. Εγω παντως 2 προηποθεσεις να ισχυαν καινουριο hardware και καμια εφαρμογη απο τους devs δεν θα με ενοιαζε και ετσι να εμενε για παντα.. Τα λεω αυτα γιατι και εγω εφυγα απο το κουσουριασμενο πριν απο 2 βδομαδες. πηρα galaxy ace 3. καλη συσκευη η μπαταρια της ειναι ψηλο απογοητευση. ακομα ομως χρησιμοποιω το καημενο το c7 με 2η sim. Ειναι δυσκολο να αποχωρηστω ακομα. Το android σε καποια πραγματα μου την σπαει.. :p Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts