junglist Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εγώ είδα τις νέες καμπίνες στην περιοχή μου και μάλιστα μία στα 80m και άλλη μία στα 200m, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα! Την Παρασκευη μάλιστα κάλυψαν και τις τομές! Πότε να περιμένω να λειτουργήσει? Όταν περάσεις από έξω και στήσεις αυτί και ακούσεις ότι δουλεύουν! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εγώ είδα τις νέες καμπίνες στην περιοχή μου και μάλιστα μία στα 80m και άλλη μία στα 200m, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα! Την Παρασκευη μάλιστα κάλυψαν και τις τομές! Πότε να περιμένω να λειτουργήσει? Θεωρητικά θέλει μερικούς μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο (ηλεκτροδότηση κλπ) και να πάρει ο ΟΤΕ την άδεια από την ΕΕΤΤ. Στη συνέχεια, θα ανακοινώσει την ενεργοποίηση του νέου δικτύου στον τύπο, οπότε θα ψάξεις ανάμεσα στους 3 παρόχους που δίνουν από KV (ΟΤΕ, Wind, Hol) ποιος σου δίνει το φτηνότερο την εποχή εκείνη. Στη Γλυφάδα και στη Φιλοθέη-Ψυχικό, που παρακολουθούσα, το έργο ολοκληρώθηκε τον ΟΚΤ 2012 και ενεργοποιήθηκε τον ΙΟΥΝ 2013. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Θεωρητικά θέλει μερικούς μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο (ηλεκτροδότηση κλπ) και να πάρει ο ΟΤΕ την άδεια από την ΕΕΤΤ. Στη συνέχεια, θα ανακοινώσει την ενεργοποίηση του νέου δικτύου στον τύπο, οπότε θα ψάξεις ανάμεσα στους 3 παρόχους που δίνουν από KV (ΟΤΕ, Wind, Hol) ποιος σου δίνει το φτηνότερο την εποχή εκείνη. Στη Γλυφάδα και στη Φιλοθέη-Ψυχικό, που παρακολουθούσα, το έργο ολοκληρώθηκε τον ΟΚΤ 2012 και ενεργοποιήθηκε τον ΙΟΥΝ 2013. Και λίγα λες, θέλουν πιο γρήγορα να τελειώσουν αλλά δεν τους αφήνουν ;) Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Είναι άσχημο να προκύπτουν λάθος συμπεράσματα από μεμονωμένα άτομα που δε γνωρίζουν τη δουλειά τους. Όπως είπε και ο DemetreKre, πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά, ανέφερε το όνομα της πωλήτριας και περιέγραψε το ακριβές περιστατικό. Θα εξυπηρετηθείς άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ενημερώνω την κοινότητα για τις τελευταίες εξελίξεις που είχα στα αιτήματα που κατέθεσα στην Wind αφού παρέλαβα τον πρώτο λογαριασμό στη νέα σύνδεση για vdsl από KV (φορητότητα από Forthnet). Ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είχε πει ότι δεν θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης (35€) και τέλος χονδρικής στον ΟΤΕ (15€) αλλά στο λογαριασμό είχαν χρεωθεί, εκτός από αυτά, και το τέλος εξοπλισμού (20€), δηλαδή το router !!! Επιπλέον, ενώ η ενεργοποίηση ήταν προγραμματισμένη, η μεν τηλεφωνία ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση 4 ημερών, αφού δεν λάμβανα τις κλήσεις από συνδρομητές Forthnet, και το ίντερνετ συνδέθηκε μετά από μια βδομάδα (!!!), επειδή τότε αποφάσισε ο τεχνικός του ΟΤΕ να πάει στο KV για να συνδέσει το ζευγάρι μου στο minidslam. Τέλος, επειδή την περίοδο ενεργοποίησης κυκλοφόρησε το πακέτο των 20€ με τα 300' δωρεάν σε κινητά, ζήτησα να μου δώσουν και αυτή την υπηρεσία. Τελικά, 1) εγκρίθηκαν πιστωτικά για τις καθυστερήσεις, 2) εγκρίθηκε η πίστωση του τέλους χονδρικής του ΟΤΕ, 3) απορρίφθηκε το αίτημα για πίστωση του τέλους ενεργοποίησης, 4) εγκρίθηκε η πίστωση του ποσού για το router και 5) εγκρίθηκε για 1 χρόνο η υπηρεσία των δωρεάν 300' σε κινητά. Αυτή είναι η σωστή εταιρία που προσέχει τους συνδρομητές της !!! Είναι να μην την διαφημίζεις σε γνωστούς και φίλους; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ενημερώνω την κοινότητα για τις τελευταίες εξελίξεις που είχα στα αιτήματα που κατέθεσα στην Wind αφού παρέλαβα τον πρώτο λογαριασμό στη νέα σύνδεση για vdsl από KV (φορητότητα από Forthnet). Ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είχε πει ότι δεν θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης (35€) και τέλος χονδρικής στον ΟΤΕ (15€) αλλά στο λογαριασμό είχαν χρεωθεί, εκτός από αυτά, και το τέλος εξοπλισμού (20€), δηλαδή το router !!! Επιπλέον, ενώ η ενεργοποίηση ήταν προγραμματισμένη, η μεν τηλεφωνία ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση 4 ημερών, αφού δεν λάμβανα τις κλήσεις από συνδρομητές Forthnet, και το ίντερνετ συνδέθηκε μετά από μια βδομάδα (!!!), επειδή τότε αποφάσισε ο τεχνικός του ΟΤΕ να πάει στο KV για να συνδέσει το ζευγάρι μου στο minidslam. Τέλος, επειδή την περίοδο ενεργοποίησης κυκλοφόρησε το πακέτο των 20€ με τα 300' δωρεάν σε κινητά, ζήτησα να μου δώσουν και αυτή την υπηρεσία. Τελικά, 1) εγκρίθηκαν πιστωτικά για τις καθυστερήσεις, 2) εγκρίθηκε η πίστωση του τέλους χονδρικής του ΟΤΕ, 3) απορρίφθηκε το αίτημα για πίστωση του τέλους ενεργοποίησης, 4) εγκρίθηκε η πίστωση του ποσού για το router και 5) εγκρίθηκε για 1 χρόνο η υπηρεσία των δωρεάν 300' σε κινητά. Αυτή είναι η σωστή εταιρία που προσέχει τους συνδρομητές της !!! Είναι να μην την διαφημίζεις σε γνωστούς και φίλους; τέλος καλό, όλα καλά ;) btw οι tele sales θέλουν κρέμασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 τέλος καλό, όλα καλά ;) btw οι tele sales θέλουν κρέμασμα... Μια χαρά λοιπόν, μπορεί να ταλαιπωρήθηκες φίλε σε λάθος που δεν ευθύνεται η Wind 100% αλλά βρήκες άκρη ! Εύχομαι καλό σερφάρισμα !! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O07pcservice Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Συνδέθηκα από Wind στα 50mbits/sec down 5mbit/sec στην Πεύκη πριν είχα μόνο 4mbits/sec. Δείτε φωτογραφία http://www.007pcservice.gr/wp-content/uploads/2014/04/50mps_Broadcom-300x168.png Edited April 15, 2014 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλώς όρισες στο forum αλλά και στην παρέα του vdsl της Wind και καλά κατεβάσματα αλλά και ανεβάσματα, τώρα πλέον ... Απολαμβάνω και εγώ 2 μήνες τις (απίστευτες) ταχύτητες και είμαι πολύ ευχαριστημένος, γενικά. Σου έδωσαν το ΖΤΕ Η168Ν και πήρες το πακέτο με τα 300' σε κινητά, τα 120' σε f2g; Πέρασες στο vdsl στην καθορισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης ή μετά από κάποιες μέρες; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μόλις μου έκαναν ανανέωση για 2ο χρόνο ξανά στα 10€/μήνα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μόλις μου έκαναν ανανέωση για 2ο χρόνο ξανά στα 10€/μήνα. Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός, ειδικά, σε ότι αφορά στα 10€/μήνα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός, ειδικά, σε ότι αφορά στα 10€/μήνα; Σε τι να γίνω πιο αναλυτικός. Από 20€ που είχε τον πρώτο χρόνο το vdsl, έδινα 10€ όπως όλοι. Τώρα για τον 2ο χρόνο, ανανεωσα πάλι στα 10€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τώρα, το διευκρίνισες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παρελαβα σημερα το ΖΗΧΝ Η168Ν και απο οτι ειδα εχει ενεργοποιηθει το vdsl αλλα συνεχιζει να λειτουργει σε adsl2+.στο status της vdsl wan συνδεσης λεει IPv4 Connection Status unconfigured.Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παρελαβα σημερα το ΖΗΧΝ Η168Ν και απο οτι ειδα εχει ενεργοποιηθει το vdsl αλλα συνεχιζει να λειτουργει σε adsl2+.στο status της vdsl wan συνδεσης λεει IPv4 Connection Status unconfigured.Τι μπορει να φταιει; Πού είδες ότι έχει ενεργοποιηθεί; Έβαλες τα στοιχεία σύνδεσης ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Πού είδες ότι έχει ενεργοποιηθεί; Έβαλες τα στοιχεία σύνδεσης ; στη σελιδα της wind(online παρακολουθηση αιτησης)οταν βαζω τον αριθμο σταθερου λεει πως εχει ενεργοποιηθει το vdsl Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 στη σελιδα της wind(online παρακολουθηση αιτησης)οταν βαζω τον αριθμο σταθερου λεει πως εχει ενεργοποιηθει το vdsl Σου έχει έρθει το sms με τα στοιχεία σύνδεσης; Αν όχι, τότε δεν μπορεί να συνδεθεί το ρούτερ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εμένα η wind μου το πρόσφερε με 17€ το μήνα μαζί με απεριόριστα σταθερά και 2 ώρες προς κινητά οπότε σε λίγες μέρες θα απολαμβάνω και εγώ ταχύτητες vdsl... :):happy: Το upload είναι 5 ή 10mbps;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εμένα η wind μου το πρόσφερε με 17€ το μήνα μαζί με απεριόριστα σταθερά και 2 ώρες προς κινητά οπότε σε λίγες μέρες θα απολαμβάνω και εγώ ταχύτητες vdsl... :):happy: Το upload είναι 5 ή 10mbps;; Από όσα γνωρίζω, το upload από ΑΚ είναι 10 και από KV 5. Εγώ, πάντως, έχω 50/5 από KV. Η προσφορά είναι πολύ καλή Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abousayad Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ενημερώνω την κοινότητα για τις τελευταίες εξελίξεις που είχα στα αιτήματα που κατέθεσα στην Wind αφού παρέλαβα τον πρώτο λογαριασμό στη νέα σύνδεση για vdsl από KV (φορητότητα από Forthnet). Ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είχε πει ότι δεν θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης (35€) και τέλος χονδρικής στον ΟΤΕ (15€) αλλά στο λογαριασμό είχαν χρεωθεί, εκτός από αυτά, και το τέλος εξοπλισμού (20€), δηλαδή το router !!! Επιπλέον, ενώ η ενεργοποίηση ήταν προγραμματισμένη, η μεν τηλεφωνία ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση 4 ημερών, αφού δεν λάμβανα τις κλήσεις από συνδρομητές Forthnet, και το ίντερνετ συνδέθηκε μετά από μια βδομάδα (!!!), επειδή τότε αποφάσισε ο τεχνικός του ΟΤΕ να πάει στο KV για να συνδέσει το ζευγάρι μου στο minidslam. Τέλος, επειδή την περίοδο ενεργοποίησης κυκλοφόρησε το πακέτο των 20€ με τα 300' δωρεάν σε κινητά, ζήτησα να μου δώσουν και αυτή την υπηρεσία. Τελικά, 1) εγκρίθηκαν πιστωτικά για τις καθυστερήσεις, 2) εγκρίθηκε η πίστωση του τέλους χονδρικής του ΟΤΕ, 3) απορρίφθηκε το αίτημα για πίστωση του τέλους ενεργοποίησης, 4) εγκρίθηκε η πίστωση του ποσού για το router και 5) εγκρίθηκε για 1 χρόνο η υπηρεσία των δωρεάν 300' σε κινητά. Αυτή είναι η σωστή εταιρία που προσέχει τους συνδρομητές της !!! Είναι να μην την διαφημίζεις σε γνωστούς και φίλους; Δυστυχως ΔΕΝ ειναι παντα ετσι. Μου εχει συμβει ακριβως (σχεδον) το ιδιο προβλημα Αιτηση φορητοτητας απο Forthnet 1/4/2014 ενεργοποιηση γραμμης 14/4/2014 στον πρωτο λογαριασμο "τελος ενεργοποιησης VDSL χονδρικης" 12,19 + ΦΠΑ που δεν ειχε αναφερθει σε κανενα συμβολαιο ! μεχρι και την 22/4/2014 δεν ειχε internet διορθωθηκε μετα απο κληση στην Τ.Υ. ενω η αιτηση ηταν για double play + VDSL μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ 4/6/2014 με κοροϊδευουν και μου χρεωνουν τελη συνδεσης και παγια ενω για καποιο λογο που δεν μου αναφερουν "υπαρχει καποιο προβλημα με την κατασκευη της γραμμης" εν τω μεταξυ εχουν δηλωθει 3 βλαβες και οποτε μιλαω με την τεχνικη υποστηριξη ο καθε ενας λεει οτι του κατεβει ! Τουλαχιστον δεν πληρωσα το router ...... Εχω φυσικα κανει τη σχετικη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και περιμενω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με την ευκαιρία, να διορθώσω αυτό που έγραψα τότε για τα 300΄σε κινητά, όπως πίστευα. Όταν ήρθε ο λογαριασμός είδα ότι οι κλήσεις σε κινητά είχαν χρεωθεί (κάπου 10 ευρώ !!!) και όταν τους τηλεφώνησα είπαν ότι είχε εγκριθεί 300' σε Wind/Q και όχι προς ΟΛΑ, όπως είχα ζητήσει ... Έκανα αίτημα πίστωσης του ποσού, σταμάτησα να τηλεφωνώ σε κινητά από το κινητό και τα κάνω από το φοιτητικό, ήρθε ο επόμενος λογαριασμό και είχε πάλι χρέωση γύρω στα 9 ευρώ (το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την έκδοση του λογαριασμού) πάλι τα ίδια αλλά απάντηση και πίστωση μέχρι σήμερα δεν πήρα. Και το λάθος είναι όλο δικό τους αφού στο εγκριτικό μήνυμα δεν ανέφεραν για Wind/Q. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zippos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Να ποσταρω και γω τα δικα μου ! Ειναι η πρωτη μερα ενεργοποιησης ! Μεχρι πριν λιγο κλειδωνα στα 34 και τωρα ανεβηκα μια δεκαδα ακομα ! Λογικα καπου εδω θα σταθεροποιηθει οπως το κοβω. Φοβερα ικανοποιημενος μπορω να πω !!!! Περιμενα γυρω στα 29/30 για να μαι ειλικρινης. Link Status Connected Rate (Up/Down) 6458/45305 kbps Noise Margin (Up/Down) 6/6.4 dB Modulation Type VDSL2 Line Attenuation (Up/Down) 5.9/16.8 dB Output Power (Up/Down) 5/18.6 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 6457/49924 kbps Edited June 7, 2014 by zippos Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4g LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλά το Upload σου πώς κλείδωσε πιο πάνω από τα 5;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μήπως επειδή δεν παίρνει από KV αλλά από ΑΚ και έχει 50/10; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zippos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Καλά το Upload σου πώς κλείδωσε πιο πάνω από τα 5;; Το πακετο ειναι 50/10. Μαλλον ειμαι απο τους λιγους που πιανουνε 6+ up ολως παραδοξως ... Να πω επισης οτι βρισκομαι 300 μετρα απο ΑΚ Edited June 7, 2014 by zippos Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4g LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts