Jump to content

myphone POLL: 4G στην Ελλάδα – Η άποψη σας;


DJDB
 Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία θεωρείτε πως θα προσφέρει το ποιοτικότερο 4G δίκτυο;  

758 members have voted

  1. 1. Ποια εταιρεία θεωρείτε πως θα προσφέρει το ποιοτικότερο 4G δίκτυο;

    • Η Cosmote θα προσφέρει το ποιοτικότερο δίκτυο.
      65
    • Η Vodafone θα προσφέρει το ποιοτικότερο δίκτυο.
      63
    • Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε με σιγουριά.
      143
    • Ας κοιτάξουν το 3G και να αφήσουν το 4G.
      464
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      23


Recommended Posts

Αλήθεια η Wind που διατυμπάνιζε πως εκσυγχρονίζει το δίκτυό της σε συνεργασία με την Huawei , σε ενα απο τα καλύτερα και οικολογικότερα δίκτυα κινητής στην Ευρώπης που ειναι;;;

 

Γιατι για μενα αν ισχύουν τα παραπάνω αυτη θα εχει το καλύτερο..:wacko:

 

ΥΓ : Τελος ψήφησα Ας κοιτάξουν το 3G και να αφήσουν το 4G... γιατι ειμαι σε χωριο και το σημα ιδικά τις Cosmote οσες αναφορές και αν έχουμε κάνει τοσα χρονια δεν υπάρχει.. μονο το σήμα καμπάνα ξερει να λεει.. εκτος και αν εννοεί οτι θα έχουμε σήμα αν ανεβούμε σε κανα καμπαναριό!!

 

προφανως η wind κοιταζει το 3G!

και μακαρι να ειναι ετσι.τουλαχιστον στο χωριο μου ειναι η μονη που εχει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η WIND όπως έχει διατυμπανήσει, θα ολοκληρωνε το 3G δίκτυο μέχρι τέλους του χρόνου. γι αυτό και δεν ασχολείται (?) με το 4G
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι που ταξίδεψα τον περασμένο μήνα στην ανατολική Ευρώπη, έμεινα έκπληκτος όταν αντίκρισα ταμπέλα της T-Mobile στην Ουγγαρία να διαφημίζει το HSPA+ στον αυτοκινητόδρομο. Από εκεί και πέρα, η τρομερές ταχύτητες με ακολούθησαν και στη Σλοβακία, αλλά και στην Πολωνία! Όταν λοιπόν η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα είναι μια από τις ακριβότερες, ΑΠΑΙΤΩ να έχω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ότι και οι υπόλοιποι και τίποτα λιγότερο!!! Τι δεν καταλαβαίνετε;; Όσο για τη Γερμανία που λες, έχει αληθινό 3G, όχι σαν το δικό μας...

 

Παρατηρησες στον Αυτοκινητοδρομο και τις κεραιες μπαλονια τις τεραστιες που εχει η vodafone ??

Link to comment
Share on other sites

Έχω δοκιμάσει και τα 3 δίκτυα. Σήμα σαν της vodafone δεν έχω δει στις άλλες δύο , για να μην μιλήσω για εξυπηρέτηση.

Οπότε πιστεύω ότι η vodafone θα είναι και σε αυτό πάρα πολύ καλή.

 

Θα προτιμούσα πάντως ένα κινητό με μια πάρα πολύ ποιο δυνατή μπαταρία πριν πάω σε κάτι τόσο δυνατό γιατί θα καταπίνει την μπαταρία.

Link to comment
Share on other sites

Είναι σαν να ρωτούν εναν πεινασμένο εάν θέλει πιο πολύ αλάτι στο φαγητό... Να έχει φαγητό πρώτα, και μετά βλέπουμε το αλάτι...!

Δλδ εδω υπάρχουν περιοχές για τις οποίες δεν υπάρχει 3G, το 4G μας έλειψε ;;; Άσε δε που θα θέλεις γραμμάτιιο κάθε μήνα για να το έχεις...και τα δεδομένα θα τα καταπίνει σε χρόνο 4G.

Πολιτισμένος είναι αυτός που φέρεται πολιτισμένα, όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι...
Link to comment
Share on other sites

σαν το ADSL ενα πραμα.... εχουμε και καλα ταχυτητες ΜΕΧΡΙ 24Mbps και σπιτι μου - Αθηνα - πιανω τα τρια μου (κυριολεκτικα) !!!:lol:

Ετσι κι εδω.... μακαρι να εχουμε και 3G - σπιτι μου πιανω μονο απλο σημα 1-2 μπαρες - και πραγματικο unlimited και μετα τα λεμε.

Τι να το κανω το 4G αν μεχω πακετο με 500mb το μηνα.... αυτα θα φυουν σε μια μερα.

Link to comment
Share on other sites

Η απάντηση είναι μόνο 1 στο ερώτημα ''Ας κοιτάξουν το 3G και να αφήσουν το 4G.''

Αυτή η Wind που διατυμπάνιζε πως εκσυγχρονίζει το δίκτυό της σε συνεργασία με την Huawei , σε ενα απο τα καλύτερα και οικολογικότερα δίκτυα κινητής στην Ευρώπης που ειναι;;;:lol:

iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green:cool:
Link to comment
Share on other sites

Τα 20GB δεν είναι λίγα δεδομένου ότι κάποιος θα μπορεί να κάνει πολύ γρηγορότερα κάποια πράγματα και μαζί με την άνεση της ταχύτητας θα αυξήσει και αυτά που κάνει (περισσότερο youtube, ίσως κανένα torrent-άκι on the move)...ΑΛΛΑ τα 50 ευρώ που ζητάνε σαν απόλυτο νούμερο είναι πολλά για να τα προσθέσει κάνεις στο υπάρχον πάγιο του πακέτου ομιλίας του για την κατάσταση που βρισκόμαστε οικονομικά πλέον.

Ας δώσουν 10GB με 20 Ευρώ ή 5GB με 10 Ευρώ.

 

Έτσι όπως έχουν βγάλει τα προγράμματα είναι ΜΟΝΟ για επαγγελματίες που χρειάζονται μεταφορά σχετικά μεγάλων αρχείων για 3G (>50ΜΒ) οι οποίοι θα δώσουν το 50άρικο...ευχαρίστως.

 

Πέρα απο τα νούμερα παραπάνω, αν πάρουμε παράδειγμα απο το 3G σήμερα (ύστερα απο τόσα χρόνια στην αγορά), η κάλυψη του 4G θα είναι απογοητευτική και πολλοί θα είναι αυτοί που θα κλαίνε τα λεφτά τους.

 

"Ας κοιτάξουν πρώτα το 3G" και απο μένα ...γιατί ΑΝ είχα σωστό 3G δεν χρειάζομουν κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή (αλλα δεν έχω)...

Link to comment
Share on other sites

ας φτιάξουν πρώτα την δυνατότητα να μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να έχουμε 3G πχ στην Γλυφάδα (Αθήνα) που για να μιλήσω στο τηλέφωνο πρέπει να βγω έξω απο το μπαλκόνι του σπιτιού μου στον 2ο όροφο και αυτό με διακοπές.. και μετά βλέπουμε για 4G... Ήμαρτον δηλαδή!

 

τα ιδια κανει και αλεξανδρας και τρικαλα και ρεθυμνο που μετακινουμε συχνα λογω δουλειας

δεν ειμαι fanboy εχω και τις 3 κονσολες ps2-ps3-ps4

bbmD8924F0F

gd90/gd92/t610/k750i/k770/htc wildfire/lgp990/xperias/tipo/nokiax/lgl50/blackberryz10/iphone4s,5,5s,5c,6,6s,7,8,X,XS

galaxytab2/ipadmini4/ipadAir1,2,Pro/XperiaZ3tablet/S2tab8"9.7"/S3tab9.7΄

Link to comment
Share on other sites

Οι απαντησεις του poll αντιφασκουν μεταξυ τους αν ρωταμε την αποψη για το 4G στην Ελλαδα δεν μπορουμε να εχουμε ως πιθανη απαντηση "ας κοιταξουν καλυτερα το 3G", ρωταμε λοιπον για το 4G και η δικη μου αποψη μου ειναι οτι της vodafone θα ειναι το ποιοτικοτερο μακροπροθεσμα λογω ευρυτερου φασματος οπως ολοι ξερουμε βασει τελευταιου διαγωνισμου, σχετικα με ολα τα υπολοιπα δεν μπορω να βλεπω γκρινιες του τυπου ας κοιταξουν το 3G εγω στο σπιτι μου δεν εχω σημα κτλ κτλ

 

χωρις να σπασουν αυγα δεν γινεται ομελετα και για οποιον θυμαται τα πιο παλαια τα ιδια ακριβως γινονταν τοτε απο την μεταβαση στο 2G στην 3G εποχη και λεγαμε αφου δεν εχουν σημα εκει τι να κανουμε το 3G μηπως κανουμε βιντεοκληση ή προσβαση στο intenet?

 

Δειτε τα παντα πιο σωστα και απο διαφορετικες σκοπιες και το σημαντικοτερο ειναι οτι και εσεις ρε παιδια του myphone μην ριχνετε λαδι στην φωτια ενω ξερετε τα πραγματα πως ειναι!!

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος
Link to comment
Share on other sites

ΝΟΜΙΖΩ ειναι ανεκδοτο... ολο αυτο... απλα προσπαθουν να μας φτιαξουν την διαθεση οι εταιριες... αλλα μετα το γελιο πρεπει να ρθει και η σφαλιαρα πανω τους :-)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Με τέτοια ασφυκτική υποχρέωση τι να τις κάνουμε τις ταχύτητες 4g ? Για να μας τελειώνουν τα γλιστρά 500mbs δεδομένων σε δύο λεπτά?

 

Αν οι εταιρείες θέλουν να διαφημίσουν τις νέες ταχύτητες ας προσαρμόσουν τις ογκοχρεωσεις σε λογικά επίπεδα - όχι στο ανέκδοτο των 60 και 100 mbs σε συμβόλαια των 20 και 40 ευρώ!

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά να κοιτάξουν πρώτα το 3G. Δεν είμαι σιγουρος κατά πόσο θα πιάσει το 4G με τέτοιες τιμές, έχουμε κρίση στην Ελλάδα, χώρια τις διαθέσιμες συσκευές (σε όλο το εύρος τιμών) με την τρελή (ειρωνικά) αυτονομία που θα έχουν με 4G. Για μένα δεν βρίσκω κάποια χρήση. Δεν κατεβάζω ταινίες και ούτε θα πρέπει να επιτρέπεται. Επίσης λένε ας πούμε 20GB τον μήνα, αν κάποιος τα υπερβεί τι γίνεται; Βέβαια για να τα υπερβεί κάποιος πρέπει να κάνει κακή χρήση καθώς σήμερα με το 3G μερικά GB είναι υπεραρκετά. Για κάλυψη, όποτε πάω Αίγινα εκεί που έχω σπίτι είναι χάλια το 3G. Όσο για εξωτερικό τα έχουν πει και άλλοι, έχει σοβαρό 3G.
Link to comment
Share on other sites

Ας κοιτάξουν το 3G και να αφήσουν το 4G.

 

Το καλοκαίρι σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα δεν είχα 3G με vodafone...και εντός Αττικής υπήρχε σημείο που δεν είχα καν σήμα !!! και η cosmote στο συγκεκριμένο σημείο έδινε 3 γραμμές !!! και όχι για 2ώρες αλλά για 72 ωρες ...:blink::blink::blink:

 

 

Θέλουνε και 4G.... και μάλιστα πανάκριβο !

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρησες στον Αυτοκινητοδρομο και τις κεραιες μπαλονια τις τεραστιες που εχει η vodafone ??

 

Όχι. Για την ακρίβεια δε δοκίμασα καν voda γιατί η διαφήμιση που είδα ήταν T-Mobile την οποία και επέλεξα. Όπως και να'χει όμως, υπήρχει παντού καλό ιντερνετ. Ακόμα και στο κέντρο της Μπρατισλάβα, της Κρακοβίας κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Εδω ρε παιδιά δεν υπάρχει καλή κάλυψη για 3G τι 4G μιλάμε?

 

ακριβώς. Σαν να μιλάμε για FTTH όταν το VDSL δεν καλύπτει ούτε το 15% της χώρας...

Link to comment
Share on other sites

πολυ νωρις για να κρινουμε...αλλα εγω ενα θα πω..no money no honey..αν ειναι να γινουν πιο φθηνες οι συσκευες με 4G και κανουν οι εταιρειες λογικες τιμες τοτε ετσι μακαρι;)

Φιλικά Γιώργος

 

GIO......!!!!! ❼:respect:

Link to comment
Share on other sites

Ζούμε σε μία χώρα που η υπερβολή και τα παχιά λόγια είναι σήμα κατατεθέν. Εν τάξη δεν έχουμε ακόμη ούτε καν καλό 3G ( η vodafone υποφέρεται ) αλλά δεν είναι λόγος οι εταιρίες να μην ψάχνονται για κάτι καλύτερο. Όλοι αναζητούμε το κάτι καλύτερο. Είναι θετικό να εξελίσσονται έστω και με νηπιακά βήματα. Εμείς θα κρίνουμε εάν θέλουμε να τιμήσουμε τα προγράμματά τους. Εάν δεν έχουν την κίνηση που θέλουν δεν θα έχουν επιλογή και θα κατεβάσουν κατά πολύ τις χρεώσεις αλλιώς θα μπούνε μέσα με τις υποδομές που ετοιμάζουν.
Link to comment
Share on other sites

Η 3G κάλυψη είναι για τα πανηγύρια...Οπότε αφήστε το 4G (μιας και αν δεν είναι απεριόριστων δεδομένων, θα το φάμε σε 1sec) και πιάστε το 3G.

 

Ο κάθε "οικολόγος" άσχετος νομίζει ότι θα χαλάσει το DNA του από την ακτινοβολία αν γεμίσουμε κεραίες. Ψηφίζω υποχρεωτική εγκατάσταση κεραίας σε κάθε νοικοκυριό, να φτάσει η ένταση της ακτινοβολίας στο μηδέν. (ακόμα και η γιαγιά μου ξέρει ότι λίγες κεραίες=μεγάλη ένταση-ισχύ ακτινοβολίας)

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg
Link to comment
Share on other sites

To LTE είναι φοβερή εμπειρία. Λειτουργεί σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα μετάδοσης λόγω OFDM, είναι πιο ευέλικτο(OFDMA), έχει καλύτερη χωρητικότητα, είναι δίκτυο δεδομένων... είναι πολύ καλή τεχνολογία από πολλές απόψεις τεχνικές που δε θα αναλύσω εδώ γιατί θα με κυνηγάνε οι moderators.

Το ερώτημα είναι: χρειάζεται; Η απάντηση είναι ότι σαν μελλοντική επένδυση χρειάζεται, ναι. Γιατί όταν θα αποκτήσουν smartphone όλοι θα χρειαστεί ένα ισχυρό δίκτυο δεδομένων, ευέλικτο και ανθεκτικό στην κίνηση. Το HSPA+ καλό είναι - οι δέκτες έχουν εξελιχθεί αρκετά - αλλά μοιάζει λίγο για το μέλλον.

Η WIND ετοιμάζει ένα καλό δίκτυο 2ης/3ης και 4ης γενιά ενοποιημένο και σταθερό.

Οι άλλες μου φαίνεται ότι βιάστηκαν, ειδικά η ΚΟΣΜΟΤΕ.

Είναι καλύ δικτυακή επένδυση.

Τέλος, τα πακέτα δεδομένων πρέπει να αλλάξουν σίγουρα.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Καλό το 4g αλλά εγώ στο εξοχικό μου δεν εχω κάν 2g με cosmote! Επιπλέον μας λένε για 4g και το λανσάρουν παράλληλα με iphone 5 αλλά δεν επιτρέπουν να πιανουμε παρά μονο με usb stick και σε ορισμένες περιοχές. Τα συμπεράσματα δικά μας :)
Link to comment
Share on other sites

καλυτερα 3g παντου ή τουλαχιστον οπου εχει σημα το κινητο παρα 4g σε μερικα σημεια στην αθηνα για να λεμε και καλα.. στην αθηνα βρισκεις και wifi με ταχυτητες 4g .το κινητο χρειαζεται στον δρομο και στην θαλασσα. οποτε ας κοιταξουν το 3g καλυτερα.
Link to comment
Share on other sites

Εκτός του ότι τα τιμολόγιά τους είναι εκτός πραγματικότητας με βάση τη σημερινή οικονομική κατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρηστών (ειδικά αυτά της Vodafone μόνο γέλιο προκαλούν), είναι ακόμα περισσότερο εκτός πραγματικότητας τα πακέτα δεδομένων που δίνουν. 20 GB που είναι το μεγαλύτερο πακέτο (αυτό της Cosmote) καταναλώνονται για πλάκα με HD video conferencing και παράλληλα να κατεβάζεις και μια ταινία, και μη μου πει κανείς τί να το κάνω το HD στο video conferencing γιατί αυτα υποτίθεται ότι έρχεται να υποστηρίξει το 4G.

 

Κοντολογίς, οι εταιρείες θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να βελτιώσουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ καλύψεις των δικτύων τους, ΥΣΤΕΡΑ να προσαρμόσουν τα τιμολόγιά τους στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, και ΜΕΤΑ να ξεκινήσουν εμπορική διάθεση. Κινήσεις εντυπωσιασμού όπως αυτές του στυλ «ελάτε στο μαγαζί μας στο The Mall να δείτε τί super ******* ταχύτητες που πιάνουμε στο (άδειο) LTE δίκτυό μας» μόνο για δημιουργία εντυπώσεων είναι...;)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Link to comment
Share on other sites

Συμπέρασμα: αυτό που θέλουμε είναι πραγματική κάλυψη 3g, λογικές χρεώσεις και όγκος και ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ - ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ - UNLIMITED..

 

4G ....:mad:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...