Jump to content

[MULTI] Call of Duty: Black Ops II


aliengoa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο ψυχρός πόλεμος επανέρχεται, με ρομπότ και εξελιγμένη τεχνολογία.

 

Ένα πολύ καλό Review για το νεό μέλος της διάσημης σειράς Call of Duty θα βρείτε εδώ

 

http://www.gameworld.gr/images/stories/thumbnails/call-of-duty-black-ops-2-kentriki.jpg

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

Θα γίνω κακός αλλά παίζει να έχει στάξει φράγκα η Activision στα μέχρι τώρα reviews. Δηλαδή του βάζουν 9ρια επειδή μεγάλωσε το campaign στις 8 ώρες, βελτίωσαν ελάχιστα τα γραφικά (φωτισμούς) και έκαναν προσθήκες στο multiplayer (league play,drones, zombies campaign mode, αλλαγές στα perks etc). Το επέστρεψα στο seven μετά από 3ωρο campaign και λίγο από multi. Τέρμα βαρετό και αδιάφορο campaign, τα γραφικά μου φάνηκαν τα ίδια με τα προηγούμενα και το multiplayer κλασσικά γρήγορο στα 60fps, kill streak, auto aim και φύγαμε για τελικό.... που είτε θα σου αρέσει είτε θα το βρίσκεις ψεύτικο όπως εγώ. Οκ τόσα χρόνια ακούμε την δικαιολογία ότι για κάτι γρήγορο,απλο και διασκεδαστικό είναι μια χαρά η σειρά αλλά πλέον το να παίζεις το ίδιο πράγμα σε DLC το βαριέται και ο παππάς... πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει το gameplay και να επιβραβεύει αυτούς που έχουν skill (ανύπαρκτο recoil στα όπλα, καμπεροσχεδιασμένα level στο multi και κλασσικά μικροί χάρτες). Τέσπα αφού στους περισσότερους αρέσει αυτό το fake warfare πάω πάσο.... τουλάχιστον άλλαξαν το menu... κάτι είναι και αυτό. 0/10 από εμένα γιατι έχουν ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια του ξαναζεσταμένου φαγητού. Μην διανοηθείτε να το παίξετε σε ps3 καθώς πρόκειται για κακό port της έκδοσης του 360 με κακή ανάλυση (880x720) και χειρότερο framerate.
Link to comment
Share on other sites

απο τοτε που αρχισαν τα ρομποτ να μπαινουν στο COD πραγματικα το παρατησα.

ασε που για να το ευχαριστηθεις πρεπει να εχεις υπολογιστη με κακαλα

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

εντάξει πιστεύω για το Online παραμένει δυνατό το CoD. Κάτι που ξεκίνησε απο το πρώτο modern warfare (call of duty 4).

Δύσκολα κάποιος το αγοράζει μόνο για το single player και εδώ που τα λέμε δεν αξίζει μόνο για αυτό τα λεφτά του.

Η μαγεία (όπως και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι) βρίσκεται στο online κομμάτι του. εγώ πάντως έγινα φαν του battlefield χεχε

 

Πάντως είδα ότι ήδη έχει βγάλει τρελά κέρδη η activision.

 

και έρχεται και το Modern Warfare 4 :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

αν μεγαλωσουν λιγο οι χαρτες στο μουλτι θα ειναι ακομα καλυτερα. ασε που οι μισοι παιζουν με aimbot και wh. απλα παιζεις για να περασει η ωρα.:)
Link to comment
Share on other sites

Δεν παίζουν όλοι με aimbot. Ο περισσότερος κόσμος το παίζει στο xbox 360

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν είναι τόσο καλά αλλα δεν είναι και χάλια.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

Θα γίνω κακός αλλά παίζει να έχει στάξει φράγκα η Activision στα μέχρι τώρα reviews. Δηλαδή του βάζουν 9ρια επειδή μεγάλωσε το campaign στις 8 ώρες, βελτίωσαν ελάχιστα τα γραφικά (φωτισμούς) και έκαναν προσθήκες στο multiplayer (league play,drones, zombies campaign mode, αλλαγές στα perks etc).

 

Ιδιαίτερα όσον αφορά το campaign, εγώ νομίζω ότι οι εταιρείες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά (για το κέρδος τους) όσον αφορά τις απαιτήσεις των παικτών.

Πραγματικά το "κόλπο" τους ήταν πανέξυπνο.

Κάποτε είχαμε παιχνίδια που για να τα ολοκληρώσει κάποιος - και μιλάω φυσικά για το single player κομμάτι τους - ήθελες 20-30-40 ώρες και μας φαίνονταν πολύ λίγες και παραπονιόμασταν ότι τώρα που μεγάλωσαν τα αποθηκευτικά μέσα, που μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα με την τεχνολογία μπλα μπλα μπλα πρέπει τα παιχνίδια να είναι πιο "χορταστικά".

Οπότε αρχικά χρησιμοποίησαν τα DLC.

Έπειτα μείωσαν (λίγο αρχικό και πολύ στη συνέχεια) τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε το αρχικό παιχνίδι + τα 3-4 DLC να έχουν τη διάρκεια ενός κανονικού παιχνιδιού 10 χρόνια πριν.

 

Τώρα ο "ειδικός τύπος" των videogames κάνει χαρούλες που το CoD δε μπορείς να το τελειώσεις από το να πιεις μια μπύρα μέχρι να σε πιάσει κατούρημα.

 

Βλέπεις πόσο έξυπνο πραγματικά είναι;;

 

Όσο για τα φράγκα που λες, θυμάσαι τότε που κάποιος στο Gamespot απολύθηκε επειδήείχε ΤΟΛΜΗΣΕΙ να βάλει κακό βαθμό στο Kane & Lynch: Dead Men; Δεν πολυεμπιστεύομαι πια τον "ειδικό τύπο"....είναι πολύ "ανειδίκευτος" για τα γούστα μου :)

 

(και ναι είναι γελοίο και που μιλάμε για "καλύτερο" campaign... είναι προφανές πως έχουν γραμμένους στα...gamepads τους :rolleyes: τους single players.

 

 

Το επέστρεψα στο seven μετά από 3ωρο campaign και λίγο από multi. Τέρμα βαρετό και αδιάφορο campaign, τα γραφικά μου φάνηκαν τα ίδια με τα προηγούμενα και το multiplayer κλασσικά γρήγορο στα 60fps, kill streak, auto aim και φύγαμε για τελικό.... που είτε θα σου αρέσει είτε θα το βρίσκεις ψεύτικο όπως εγώ. Οκ τόσα χρόνια ακούμε την δικαιολογία ότι για κάτι γρήγορο,απλο και διασκεδαστικό είναι μια χαρά η σειρά αλλά πλέον το να παίζεις το ίδιο πράγμα σε DLC το βαριέται και ο παππάς... πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει το gameplay και να επιβραβεύει αυτούς που έχουν skill (ανύπαρκτο recoil στα όπλα, καμπεροσχεδιασμένα level στο multi και κλασσικά μικροί χάρτες). Τέσπα αφού στους περισσότερους αρέσει αυτό το fake warfare πάω πάσο.... τουλάχιστον άλλαξαν το menu... κάτι είναι και αυτό. 0/10 από εμένα γιατι έχουν ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια του ξαναζεσταμένου φαγητού. Μην διανοηθείτε να το παίξετε σε ps3 καθώς πρόκειται για κακό port της έκδοσης του 360 με κακή ανάλυση (880x720) και χειρότερο framerate.

 

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Γιατί να αλλάξουν κάτι και να διακινδυνεύσουν χαμηλότερες πωλήσεις; Είναι καιρός για ρίσκο; :shifty:

4-5 χρόνια έβγαιναν το ένα Guitar Hero μετά το άλλο και πούλαγαν όλα σαν τρελά ακόμα και αν το μοναδικό καινούργιο πράγμα ήταν 10-20 τραγούδια που θα μπορούσαν να τα έδιναν και τσάμπα ή πολύ φτηνά μέσω των Live/PSN. Έπειτα πέθανε η μόδα και πέθαναν και αυτά μαζί.

 

Το ίδιο θα γίνει και με τα CoD και Battlefield και γενικά όλα αυτά τα ίδια FPS. Απλά θέλει το χρόνο του.

 

PS: Ακόμα γελάω με τη διάρκεια του Homefront της THQ...

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όπως γίνεται και με τα τηλέφωνα έτσι και εδώ πολλές φορές δεν γίνεται το σωστό. Φταίει πάντα ο καταναλωτής. Όταν αυτού του είδους τα παιχνίδια πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια γιατί να αλλάξει η συνταγή.

 

Όπως έγραψα και πιο πάνω από την εποχή του Counterstrike αυτο το είδος παιχνιδιών αξίζει μόνο για το multiplayer. Ειδικά σε xbox 360 που το δοκίμασα μπορείς να παίζεις για ώρες! Η μόδα δεν θα περάσει, κρατάει απο την εποχή του Unreal Tournament και Quake (δηλαδή μιλάμε για πολλά χρόνια) αρα ουτε καν σαν μόδα δεν μπορούμε να την θεωρήσουμε.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
...αυτο το είδος παιχνιδιών αξίζει μόνο για το multiplayer. Ειδικά σε xbox 360 που το δοκίμασα μπορείς να παίζεις για ώρες!

 

..και μέρες, και μήνες, και χρόνια καμμιά φορά...!:p

 

Πλέον εγκαταλείπω εντελώς το CoD στο PS3 όμως, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.. άσε που ορκίστηκα ότι η Treyarch δεν θα ξαναδεί δεκάρα από μένα μετά το Black Ops, με είχε ξενερώσει αμέτρητες φορές με τις αποσυνδέσεις και τα κολλήματα που έκανε στο multiplayer. Φανταστείτε μια παρέα 6-7 φίλων, ο καθένας απ'το σπίτι του, το τι καντήλι είχε πέσει εκείνη την εποχή.. :lol:

Edited by makis206
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...