Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με λίγα λόγια αυτό που συμβαίνει είναι το εξής.

Η Google δεσμέυει κανονικά το ποσό και μόλις είναι η ώρα να γίνει η αποστολή ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ το ποσό απο την κάρτα, αφήνοντας το αρχικό ποσό δεσμευμένο, το οποίο φυσικά αποδεσμεύεται την επόμενη μέρα απο την τράπεζα σας. Οπότε ουσιαστικά η κάρτα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο ΔΙΠΛΑΣΙΟ απο αυτό που έχετε υπολογίσει για την παραγγελία σας, μιας και δεν τραβάνε το ήδη δεσμευμένο.

Δεν ξέρω γιατι γίνεται αυτό, αλλά σε εμένα έτσι έγινε και μάλιστα σε 2 διαφορετικές παραγγελίες.

Έχω Alpha Bonus Visa.

Thanks για το tip, μπορεί να ξαναδοκιμάσω αφού μεταφέρω παραπάνω χρήματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλησπέρα! Έχω μια φίλη η οποία σπουδάζει στην Αμερική και θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές τον Απρίλη. Σκεφτόμουν να της πω να μου φέρει το Nexus 4 καθώς θα έρχεται αλλά θα ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για κάποια θέματα...

1) Θα δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα και συγκεκριμένα με την Cosmote χωρίς να χρειαστεί κάποια παρέμβαση;

2) Εγγύηση θα έχω κανονικά; (διάβασα ότι εφόσον έρχεται επίσημα στην Ελλάδα θα έχω. Ισχύει και για αγορά από Αμερική; )

3) Θα υπάρχει πρόβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Και αναφέρομαι σε φόρτιση από πρίζα και όχι μέσω υπολογιστή, λογικά θα πρέπει να αγοράσω φορτιστή.

4) Αν τελικά δεν έρθει, θα μπορεί να μου το στείλει από εκεί, χωρίς να έχουμε θέματα με τελωνεία;

Οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι ευπρόσδεκτη!!

Καλησπέρα! Έχω μια φίλη η οποία σπουδάζει στην Αμερική και θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές τον Απρίλη. Σκεφτόμουν να της πω να μου φέρει το Nexus 4 καθώς θα έρχεται αλλά θα ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για κάποια θέματα...

1) Θα δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα και συγκεκριμένα με την Cosmote χωρίς να χρειαστεί κάποια παρέμβαση;

2) Εγγύηση θα έχω κανονικά; (διάβασα ότι εφόσον έρχεται επίσημα στην Ελλάδα θα έχω. Ισχύει και για αγορά από Αμερική; )

3) Θα υπάρχει πρόβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Και αναφέρομαι σε φόρτιση από πρίζα και όχι μέσω υπολογιστή, λογικά θα πρέπει να αγοράσω φορτιστή.

4) Αν τελικά δεν έρθει, θα μπορεί να μου το στείλει από εκεί, χωρίς να έχουμε θέματα με τελωνεία;

1) ναι χωρίς προβλημα

2) όχι, εκτός ευρωπης δεν ισχυει η εγγυηση

3) βαζεις όποιον φορτιστή θες

4)λογικά όχι

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το δικο μου απο USA play store μια χαρα δουλεψε out of the box με τα παντα εδω, οπτε μη σε ανησυχει.

Για φορτιστη δεν χρειαζεσαι αλλον, μπορεις να χρησιμοποιησεις τον δικο του με ανταπτορα μετατροπης του φις για τις δικες μας μπριζες. 1-2 ευρω θα το βρεις ακομα και σε συνοικιακο μαγαζι.

Το δικο μου απο USA play store μια χαρα δουλεψε out of the box με τα παντα εδω, οπτε μη σε ανησυχει.

Για φορτιστη δεν χρειαζεσαι αλλον, μπορεις να χρησιμοποιησεις τον δικο του με ανταπτορα μετατροπης του φις για τις δικες μας μπριζες. 1-2 ευρω θα το βρεις ακομα και σε συνοικιακο μαγαζι.

Η εγγύηση είναι πλέον το μόνο που με χαλάει.....

Για εγγύηση τι θα χρησιμοποιούμε αν χρειαστεί; Το έχω αγοράσει από αγγλικό play store. Ποιό από τα χαρτιά θα χρησιμοποιήσω, ξέρει κάποιος σίγουρα;

Εγγύηση κανονικά απο LG Ελλάδος. Έχει επαναληφθεί πολλάκις όπως επίσης ένας άτυχος συνάδελφός το έχει ηδη παει για service.

Εγγύηση κανονικά απο LG Ελλάδος. Έχει επαναληφθεί πολλάκις όπως επίσης ένας άτυχος συνάδελφός το έχει ηδη παει για service.

Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην LG hellas που έκανε το αυτονόητο και μου άλλαξε οθόνη στην εγγύηση. Το κινητό ήταν αγορασμένο από play store UK και είχε πρόβλημα από την πρώτη μέρα αγοράς. Δευτέρα μεσημέρι το έδωσα σήμερα το είχα στα χέρια μου και είμαι και από επαρχία. Επειδή έχω εμπειρίες και άλλες φορές από το σέρβις της LG ήταν πάντα άψογοι

Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην LG hellas που έκανε το αυτονόητο και μου άλλαξε οθόνη στην εγγύηση. Το κινητό ήταν αγορασμένο από play store UK και είχε πρόβλημα από την πρώτη μέρα αγοράς. Δευτέρα μεσημέρι το έδωσα σήμερα το είχα στα χέρια μου και είμαι και από επαρχία. Επειδή έχω εμπειρίες και άλλες φορές από το σέρβις της LG ήταν πάντα άψογοι

Ωραίος.Να και κατι ευχάριστω.Το ακριβώς αντίθετο με htc.....

έχουμε στοιχεία του service της Lg στην Ελλάδα?

Έψαξα και δεν βρηκα τπτ...

Παιδιά τελικά τα μεταφορικά πόσο είναι με το fw2me για Αθήνα ?Αν ξέρουμε και για Κρήτη ακομα καλύτερα.

Εκανα εγγραφή και γράφει ότι ξεκινάει απο 20 λίρες....με dhl παντα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Έχω κουραστεί με την υπόθεση. Μου πούλησαν τρέλα σε ένα mail και μου είπαν οτι ή προπαραγγελία αναφέρει 1-2 εβδομάδες εργάσιμες οπότε γύρω στις 9 μαρτίου θα το έχω... Ο,τι να ναι... Εν το μεταξύ τότε δεν ανέφερε συγκεκριμένα 1-2 εργάσιμες εβδομάδες ενώ τώρα μιλάει συγκεκριμένα για 3-5 εργάσιμες μέρες.

Σκέφτομαι να ακυρώσω και ξαναπαραγγείλω - ίσως έτσι φιλοτιμηθούν.

Αντιληπτό αυτό και ευχαριστώ πολύ για την εννημέρωση. Απλά δεν ξέρω ποιο από τα χαρτιά να χρησιμοποιήσω. Είχε ένα μέσα στην συσκευασία χωρίς να γράφει ποσό αγοράς κτλ και ένα ψηφιακό που μου έστειλαν μόλις έγινε shipped η παραγγελία μου.

Τι προβλημα ειχαμε?

Τι χαρτια σου ζητησαν (αν ζητησαν)?

Δεν ζήτησαν τίποτα μόνο το ιμει και από που το πήρα. Για το πρόβλημα που είχα δες το ποστ 68 από το επίσημο θέμα του νεξους

Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει και παλιοτερα καποιο ποστ και συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση.

Μπορει να γραψει καποιος αναλυτικα το κοστος της αγορας απο το αγγλικο playstore μεσω f2m και dhl για αθηνα ?

Απο οτι ειδα στο play store μονο η συσκευη εχει 239 λιρες.

Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει και παλιοτερα καποιο ποστ και συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση.

Μπορει να γραψει καποιος αναλυτικα το κοστος της αγορας απο το αγγλικο playstore μεσω f2m και dhl για αθηνα ?

Το 8αρι έχει τόσο.το 16αρι πάει στα 279£

Δημήτρης

Το 8αρι έχει τόσο.το 16αρι πάει στα 279£

Ναι αυτο το ξερω . Αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι το συνολικο κοστος μαζι με τα εξαδα αποστολης μεχρι την αθηνα .

Δηλαδη να γραψει ποσο κοστιζει το f2m ποσο τα μεταφορικα της dhl κλπ.:)

απο 370 εως 375 ευρω

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

απο 370 εως 375 ευρω

Εμένα το 8άρι για Αθήνα μου βγήκε στα 299€. Βέβαια ήταν παραγγελία 2 συσκευών όπου μοιράστηκαν τα μεταφορικά, οπότε αν μιλάμε για μία συσκευή, θα μου πήγαινε στα 320€.

Εμένα το 8άρι για Αθήνα μου βγήκε στα 299€. Βέβαια ήταν παραγγελία 2 συσκευών όπου μοιράστηκαν τα μεταφορικά, οπότε αν μιλάμε για μία συσκευή, θα μου πήγαινε στα 320€.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση , μπορεις να μου πεις και σε λιρες ποσο ηταν το ποσο?

Δεν γνωριζω την ισοτιμια

Καλημερα σε ολους.Παιζει μαι ακρη να το αγορασω και να μου τιο φερει ενας γνωστος μου απο αγγλια. Αν χρησιμοποιησησω την πιστωτικη μου ειναι απαραιτητο να βαλω το ιδιο ονομα και στην διευθυνση αποστολης; Υπαρχει περιπτωση να μην προχωρησει η αγορα αμα εναι αλλο το ονομα στην αποστολη απο την πιστωτικη;

Ευχαριστω

Έχω κουραστεί με την υπόθεση. Μου πούλησαν τρέλα σε ένα mail και μου είπαν οτι ή προπαραγγελία αναφέρει 1-2 εβδομάδες εργάσιμες οπότε γύρω στις 9 μαρτίου θα το έχω... Ο,τι να ναι... Εν το μεταξύ τότε δεν ανέφερε συγκεκριμένα 1-2 εργάσιμες εβδομάδες ενώ τώρα μιλάει συγκεκριμένα για 3-5 εργάσιμες μέρες.

Σκέφτομαι να ακυρώσω και ξαναπαραγγείλω - ίσως έτσι φιλοτιμηθούν.

Επειδη κι εγω καποιο προβλημα πρεπει να εχω με την παραγγελια επειδη μου ελεγε οτι θα το εστελναν 27 και ακομα και τωρα ειναι preordered μπορεις να μου πεις πως επικοινωνησες μαζι τους?Εγω καθε φορα που στελνω μου απαντανε με το ιδιο κονσερβα μηνυμα που λεει οτι πρεπει να εχει φυγει μεχρι το βραδυ στις 27..

Επειδη κι εγω καποιο προβλημα πρεπει να εχω με την παραγγελια επειδη μου ελεγε οτι θα το εστελναν 27 και ακομα και τωρα ειναι preordered μπορεις να μου πεις πως επικοινωνησες μαζι τους?Εγω καθε φορα που στελνω μου απαντανε με το ιδιο κονσερβα μηνυμα που λεει οτι πρεπει να εχει φυγει μεχρι το βραδυ στις 27..

Aπάντησε κατευθείαν μέσα απο το gmail στο μήνυμα αυτό...

Εγώ δεν μπορώ να βρώ άκρη, στην αρχή μιλούσαμε φιλικά με υπογραφές και λοιπά, τώρα νιώθω σαν να μιλάω σε eBay seller απο κίνα.

Y U NO SEND IT? :p

Ελπιζω να καταφερεις να βγαλεις ακρη τελικα οπως κι εγω γιατι αποφασισα οτι αν δεν παρω καποια οριστικη απαντηση μεχρι αυριο θα ακυρωσω την παραγγελια και παμε για αλλα!

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά