sdoe21 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Τώρα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Με λίγα λόγια αυτό που συμβαίνει είναι το εξής. Η Google δεσμέυει κανονικά το ποσό και μόλις είναι η ώρα να γίνει η αποστολή ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ το ποσό απο την κάρτα, αφήνοντας το αρχικό ποσό δεσμευμένο, το οποίο φυσικά αποδεσμεύεται την επόμενη μέρα απο την τράπεζα σας. Οπότε ουσιαστικά η κάρτα πρέπει να έχει επαρκές υπόλοιπο ΔΙΠΛΑΣΙΟ απο αυτό που έχετε υπολογίσει για την παραγγελία σας, μιας και δεν τραβάνε το ήδη δεσμευμένο. Δεν ξέρω γιατι γίνεται αυτό, αλλά σε εμένα έτσι έγινε και μάλιστα σε 2 διαφορετικές παραγγελίες. Έχω Alpha Bonus Visa. Thanks για το tip, μπορεί να ξαναδοκιμάσω αφού μεταφέρω παραπάνω χρήματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα! Έχω μια φίλη η οποία σπουδάζει στην Αμερική και θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές τον Απρίλη. Σκεφτόμουν να της πω να μου φέρει το Nexus 4 καθώς θα έρχεται αλλά θα ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για κάποια θέματα... 1) Θα δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα και συγκεκριμένα με την Cosmote χωρίς να χρειαστεί κάποια παρέμβαση; 2) Εγγύηση θα έχω κανονικά; (διάβασα ότι εφόσον έρχεται επίσημα στην Ελλάδα θα έχω. Ισχύει και για αγορά από Αμερική; ) 3) Θα υπάρχει πρόβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Και αναφέρομαι σε φόρτιση από πρίζα και όχι μέσω υπολογιστή, λογικά θα πρέπει να αγοράσω φορτιστή. 4) Αν τελικά δεν έρθει, θα μπορεί να μου το στείλει από εκεί, χωρίς να έχουμε θέματα με τελωνεία; Οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι ευπρόσδεκτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα! Έχω μια φίλη η οποία σπουδάζει στην Αμερική και θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές τον Απρίλη. Σκεφτόμουν να της πω να μου φέρει το Nexus 4 καθώς θα έρχεται αλλά θα ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για κάποια θέματα... 1) Θα δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα και συγκεκριμένα με την Cosmote χωρίς να χρειαστεί κάποια παρέμβαση; 2) Εγγύηση θα έχω κανονικά; (διάβασα ότι εφόσον έρχεται επίσημα στην Ελλάδα θα έχω. Ισχύει και για αγορά από Αμερική; ) 3) Θα υπάρχει πρόβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Και αναφέρομαι σε φόρτιση από πρίζα και όχι μέσω υπολογιστή, λογικά θα πρέπει να αγοράσω φορτιστή. 4) Αν τελικά δεν έρθει, θα μπορεί να μου το στείλει από εκεί, χωρίς να έχουμε θέματα με τελωνεία; Οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι ευπρόσδεκτη!! 1) ναι χωρίς προβλημα 2) όχι, εκτός ευρωπης δεν ισχυει η εγγυηση 3) βαζεις όποιον φορτιστή θες 4)λογικά όχι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Το Σ/Κ έρχεται και το δικό μου :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλησπέρα! Έχω μια φίλη η οποία σπουδάζει στην Αμερική και θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές τον Απρίλη. Σκεφτόμουν να της πω να μου φέρει το Nexus 4 καθώς θα έρχεται αλλά θα ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για κάποια θέματα... 1) Θα δουλεύει με τα ελληνικά δίκτυα και συγκεκριμένα με την Cosmote χωρίς να χρειαστεί κάποια παρέμβαση; 2) Εγγύηση θα έχω κανονικά; (διάβασα ότι εφόσον έρχεται επίσημα στην Ελλάδα θα έχω. Ισχύει και για αγορά από Αμερική; ) 3) Θα υπάρχει πρόβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Και αναφέρομαι σε φόρτιση από πρίζα και όχι μέσω υπολογιστή, λογικά θα πρέπει να αγοράσω φορτιστή. 4) Αν τελικά δεν έρθει, θα μπορεί να μου το στείλει από εκεί, χωρίς να έχουμε θέματα με τελωνεία; Οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι ευπρόσδεκτη!! Το δικο μου απο USA play store μια χαρα δουλεψε out of the box με τα παντα εδω, οπτε μη σε ανησυχει. Για φορτιστη δεν χρειαζεσαι αλλον, μπορεις να χρησιμοποιησεις τον δικο του με ανταπτορα μετατροπης του φις για τις δικες μας μπριζες. 1-2 ευρω θα το βρεις ακομα και σε συνοικιακο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Το δικο μου απο USA play store μια χαρα δουλεψε out of the box με τα παντα εδω, οπτε μη σε ανησυχει. Για φορτιστη δεν χρειαζεσαι αλλον, μπορεις να χρησιμοποιησεις τον δικο του με ανταπτορα μετατροπης του φις για τις δικες μας μπριζες. 1-2 ευρω θα το βρεις ακομα και σε συνοικιακο μαγαζι. Η εγγύηση είναι πλέον το μόνο που με χαλάει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Για εγγύηση τι θα χρησιμοποιούμε αν χρειαστεί; Το έχω αγοράσει από αγγλικό play store. Ποιό από τα χαρτιά θα χρησιμοποιήσω, ξέρει κάποιος σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εγγύηση κανονικά απο LG Ελλάδος. Έχει επαναληφθεί πολλάκις όπως επίσης ένας άτυχος συνάδελφός το έχει ηδη παει για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εγγύηση κανονικά απο LG Ελλάδος. Έχει επαναληφθεί πολλάκις όπως επίσης ένας άτυχος συνάδελφός το έχει ηδη παει για service. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην LG hellas που έκανε το αυτονόητο και μου άλλαξε οθόνη στην εγγύηση. Το κινητό ήταν αγορασμένο από play store UK και είχε πρόβλημα από την πρώτη μέρα αγοράς. Δευτέρα μεσημέρι το έδωσα σήμερα το είχα στα χέρια μου και είμαι και από επαρχία. Επειδή έχω εμπειρίες και άλλες φορές από το σέρβις της LG ήταν πάντα άψογοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τι προβλημα ειχαμε? Τι χαρτια σου ζητησαν (αν ζητησαν)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην LG hellas που έκανε το αυτονόητο και μου άλλαξε οθόνη στην εγγύηση. Το κινητό ήταν αγορασμένο από play store UK και είχε πρόβλημα από την πρώτη μέρα αγοράς. Δευτέρα μεσημέρι το έδωσα σήμερα το είχα στα χέρια μου και είμαι και από επαρχία. Επειδή έχω εμπειρίες και άλλες φορές από το σέρβις της LG ήταν πάντα άψογοι Ωραίος.Να και κατι ευχάριστω.Το ακριβώς αντίθετο με htc..... έχουμε στοιχεία του service της Lg στην Ελλάδα? Έψαξα και δεν βρηκα τπτ... Παιδιά τελικά τα μεταφορικά πόσο είναι με το fw2me για Αθήνα ?Αν ξέρουμε και για Κρήτη ακομα καλύτερα. Εκανα εγγραφή και γράφει ότι ξεκινάει απο 20 λίρες....με dhl παντα Edited February 28, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Έχω κουραστεί με την υπόθεση. Μου πούλησαν τρέλα σε ένα mail και μου είπαν οτι ή προπαραγγελία αναφέρει 1-2 εβδομάδες εργάσιμες οπότε γύρω στις 9 μαρτίου θα το έχω... Ο,τι να ναι... Εν το μεταξύ τότε δεν ανέφερε συγκεκριμένα 1-2 εργάσιμες εβδομάδες ενώ τώρα μιλάει συγκεκριμένα για 3-5 εργάσιμες μέρες. Σκέφτομαι να ακυρώσω και ξαναπαραγγείλω - ίσως έτσι φιλοτιμηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εγγύηση κανονικά απο LG Ελλάδος. Έχει επαναληφθεί πολλάκις όπως επίσης ένας άτυχος συνάδελφός το έχει ηδη παει για service. Αντιληπτό αυτό και ευχαριστώ πολύ για την εννημέρωση. Απλά δεν ξέρω ποιο από τα χαρτιά να χρησιμοποιήσω. Είχε ένα μέσα στην συσκευασία χωρίς να γράφει ποσό αγοράς κτλ και ένα ψηφιακό που μου έστειλαν μόλις έγινε shipped η παραγγελία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τι προβλημα ειχαμε? Τι χαρτια σου ζητησαν (αν ζητησαν)? Δεν ζήτησαν τίποτα μόνο το ιμει και από που το πήρα. Για το πρόβλημα που είχα δες το ποστ 68 από το επίσημο θέμα του νεξους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει και παλιοτερα καποιο ποστ και συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση. Μπορει να γραψει καποιος αναλυτικα το κοστος της αγορας απο το αγγλικο playstore μεσω f2m και dhl για αθηνα ? Απο οτι ειδα στο play store μονο η συσκευη εχει 239 λιρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει και παλιοτερα καποιο ποστ και συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση. Μπορει να γραψει καποιος αναλυτικα το κοστος της αγορας απο το αγγλικο playstore μεσω f2m και dhl για αθηνα ? Απο οτι ειδα στο play store μονο η συσκευη εχει 239 λιρες. Το 8αρι έχει τόσο.το 16αρι πάει στα 279£ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Το 8αρι έχει τόσο.το 16αρι πάει στα 279£ Ναι αυτο το ξερω . Αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι το συνολικο κοστος μαζι με τα εξαδα αποστολης μεχρι την αθηνα . Δηλαδη να γραψει ποσο κοστιζει το f2m ποσο τα μεταφορικα της dhl κλπ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει και παλιοτερα καποιο ποστ και συγνωμη που ξαναρωταω αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση. Μπορει να γραψει καποιος αναλυτικα το κοστος της αγορας απο το αγγλικο playstore μεσω f2m και dhl για αθηνα ? Απο οτι ειδα στο play store μονο η συσκευη εχει 239 λιρες. απο 370 εως 375 ευρω Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 απο 370 εως 375 ευρω Εμένα το 8άρι για Αθήνα μου βγήκε στα 299€. Βέβαια ήταν παραγγελία 2 συσκευών όπου μοιράστηκαν τα μεταφορικά, οπότε αν μιλάμε για μία συσκευή, θα μου πήγαινε στα 320€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εμένα το 8άρι για Αθήνα μου βγήκε στα 299€. Βέβαια ήταν παραγγελία 2 συσκευών όπου μοιράστηκαν τα μεταφορικά, οπότε αν μιλάμε για μία συσκευή, θα μου πήγαινε στα 320€. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση , μπορεις να μου πεις και σε λιρες ποσο ηταν το ποσο? Δεν γνωριζω την ισοτιμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGGELOSPAN Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλημερα σε ολους.Παιζει μαι ακρη να το αγορασω και να μου τιο φερει ενας γνωστος μου απο αγγλια. Αν χρησιμοποιησησω την πιστωτικη μου ειναι απαραιτητο να βαλω το ιδιο ονομα και στην διευθυνση αποστολης; Υπαρχει περιπτωση να μην προχωρησει η αγορα αμα εναι αλλο το ονομα στην αποστολη απο την πιστωτικη; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Έχω κουραστεί με την υπόθεση. Μου πούλησαν τρέλα σε ένα mail και μου είπαν οτι ή προπαραγγελία αναφέρει 1-2 εβδομάδες εργάσιμες οπότε γύρω στις 9 μαρτίου θα το έχω... Ο,τι να ναι... Εν το μεταξύ τότε δεν ανέφερε συγκεκριμένα 1-2 εργάσιμες εβδομάδες ενώ τώρα μιλάει συγκεκριμένα για 3-5 εργάσιμες μέρες. Σκέφτομαι να ακυρώσω και ξαναπαραγγείλω - ίσως έτσι φιλοτιμηθούν. Επειδη κι εγω καποιο προβλημα πρεπει να εχω με την παραγγελια επειδη μου ελεγε οτι θα το εστελναν 27 και ακομα και τωρα ειναι preordered μπορεις να μου πεις πως επικοινωνησες μαζι τους?Εγω καθε φορα που στελνω μου απαντανε με το ιδιο κονσερβα μηνυμα που λεει οτι πρεπει να εχει φυγει μεχρι το βραδυ στις 27.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Επειδη κι εγω καποιο προβλημα πρεπει να εχω με την παραγγελια επειδη μου ελεγε οτι θα το εστελναν 27 και ακομα και τωρα ειναι preordered μπορεις να μου πεις πως επικοινωνησες μαζι τους?Εγω καθε φορα που στελνω μου απαντανε με το ιδιο κονσερβα μηνυμα που λεει οτι πρεπει να εχει φυγει μεχρι το βραδυ στις 27.. Aπάντησε κατευθείαν μέσα απο το gmail στο μήνυμα αυτό... Εγώ δεν μπορώ να βρώ άκρη, στην αρχή μιλούσαμε φιλικά με υπογραφές και λοιπά, τώρα νιώθω σαν να μιλάω σε eBay seller απο κίνα. Y U NO SEND IT? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ελπιζω να καταφερεις να βγαλεις ακρη τελικα οπως κι εγω γιατι αποφασισα οτι αν δεν παρω καποια οριστικη απαντηση μεχρι αυριο θα ακυρωσω την παραγγελια και παμε για αλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts