zippos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Δοκίμασα ότι ROM βρηκα , όποια ρύθμιση διαβασα και ότι software σχετικο υπάρχει για να ανάψω τα σκατοsoftkeys:X αποτέλεσμα = 0 Πήρα αποφαση οτι δεν αναβουν λόγω ατυχους hardware και ζώ -πολυ ικανοποιημένος κατα τα άλλα απο το κινητο - χωρις φωτακια. :) Ε ναι ρε συ λεπτομέρειες ;) Και γω δοκιμασα τα πάντα. Αλλά στην τελική δεν το θεωρώ μεγάλο πράγμα, άμα δεν το διάβαζα εδω πέρα ούτε που θα το αντιλαμβανόμουν. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το εργαλείο !!! Edited September 27, 2013 by zippos Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4g LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Ρε παίδες... το κινητό κάποια στιγμή που είχα ανοίξει το ραδιόφωνο, με ρώτησε αν θέλω να παίξει με την εσωτερική κεραία ή με ακουστικά... και του είπα εσωτερική και έπαιξε. Τώρα όσες φορές ανοίγω το ραδιόφωνο, μου λέει να συνδέσω ακουστικά! Τι παίζει? Αφού έχει εσωτερική κεραία... γιατί δεν παίζει χωρίς ακουστικά? Πολύ σημαντικό πράγμα το gravity box. Λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες στα ελληνικά και πλέον πέταξα όλα τα προγράμματα sms και χρησιμοποιώ την "μαμα εφαρμογή μαζί με το swype πληκτρολόγιο που έχω αγοράσει. Για όποιον έχει δύο κάρτες είναι μονόδρομος... Δεν το κατάλαβα αυτό! Πως δούλεψε το μαμά sms με 160 χαρακτήρες... τι έκανες? Edited September 28, 2013 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtaras Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το ZTE μου. μόλις συνδέω το bluetooth ο ήχος κλήσεων αλλά και ο ήχος αφής παραμορφώνονται. Φτιάχνει μόλις κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο αλλά θα το ξανακάνει μόλις το συνδέσω με το bluetooth... έχει τύχει και σε άλλους αυτό?υπάρχει τρόπος να το φτιάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Πάρε backup με titanium backup τα πάντα, φλάσαρε το extended data partition απ το θέμα του bruno στο xda, κ θα χεις 2.5GB για εφαρμογές στο τηλέφωνο συγνωμη αλλα εχω χαθει με το titanium backup οσο και τι ειναι εννοεις "φλασαρε"? sorry αλλα δεν ξερω και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 εβαλα το more locale 2 αλλα δεν εχω ελληνικα στο android πληκτρολόγιο. 3.1 bruno 4.0.4 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αυτή την μπαταρία την έχει αγοράσει κάποιος? Είναι όντως 2400mAh? http://www.ebay.com/itm/New-Battery-For-ZTE-U970-U795-U807-U817-U880F-U930-N970-V970-V889M-N880F-/121102550662?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c32464686 Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μιλάμε δηλαδή για μικροδιαφορά από την μαμά? Έτσι "αισθάνεται" ο αδερφός σου? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μάιστα.... ρίσκο δηλαδή... αλλά και μισή μέρα είναι μισή μέρα και τα λεφτά της δεν είναι πολλά. Θαααα το σκεφτώ! :D Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chroma Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλημερα. Ρε παιδια να ρωτησω , πως περναμε το hwcomposer.zip ? το εχει βαλει ο bruno ως προσθετο στην v1.2MOD για smoothness αλλα οταν παω να την φλασαρω στο cwm μου πεταει error. και χωρις αυτην τρωει αρκετο lag. Των κινεζων τουλαχιστον δν lagare :S Τραβαω τα μαλλια μου δηλαδη ! Κατέβασε το ξανά, δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα σε 1.1R2 και 1.2 μέσω CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ρε παίδες... το κινητό κάποια στιγμή που είχα ανοίξει το ραδιόφωνο, με ρώτησε αν θέλω να παίξει με την εσωτερική κεραία ή με ακουστικά... και του είπα εσωτερική και έπαιξε. Τώρα όσες φορές ανοίγω το ραδιόφωνο, μου λέει να συνδέσω ακουστικά! Τι παίζει? Αφού έχει εσωτερική κεραία... γιατί δεν παίζει χωρίς ακουστικά? Αυτό... το ξέρει κάποιος? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτή την μπαταρία την έχει αγοράσει κάποιος? Είναι όντως 2400mAh? http://www.ebay.com/itm/New-Battery-For-ZTE-U970-U795-U807-U817-U880F-U930-N970-V970-V889M-N880F-/121102550662?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c32464686 Την έχει ο αδελφός μου από Μάιο. Την πήρε για δεύτερη αλλά επειδή έχει την αίσθηση (δεν την μέτρησε ποτέ...) ότι κρατάει παραπάνω από την μαμίσια, την χρησιμοποιεί συνεχώς. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι, αλλά επίτρεψέ μου να αμφιβάλω για την χωρητικότητα που λέει. Αν βέβαια δω μέτρηση θα πάω πάσο... Αυτην την μπαταρια τη χρησιμοποιει κανεις αλλος εκτος του αδερφου του alex_master?Θελω να την αγορασω αλλα φοβαμαι λιγο καθως ειχα αγορασει μια εντελως ανωνυμη για ενα Sony Xperia J ενος φιλου και του κανε ζημια 100+ευρω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εγω που εχω την 4.1 ρομ του bruno γιατι δεν εχει φουλ ελληνικα, ρυθμισειs και playstore που θελω....πρεπει να κατεβασω κατι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αυτην την μπαταρια τη χρησιμοποιει κανεις αλλος εκτος του αδερφου του alex_master?Θελω να την αγορασω αλλα φοβαμαι λιγο καθως ειχα αγορασει μια εντελως ανωνυμη για ενα Sony Xperia J ενος φιλου και του κανε ζημια 100+ευρω. Μούφα είναι εννοειται, μια φθηνιάρικη μπαταρία κακης ποιότητας που αποδίδει περίπου 1500mAh, και σ ένα χρόνο θα ναι για πέταμα, όπως όλες οι δήθεν μεγαλύτερες μπαταρίες στο μισό κόστος της αυθεντικής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παίδες θέλω τα φώτα σας..! Τις προάλλες αγόρασα ένα Handsfree Samsung 3.5mm το οποίο όμως παραμορφώνει τον ήχο και στις κλήσεις μου κλείνει το τηλέφωνο..! Τι στο καλό γινεται? Άλλα Handsfree 3.5mm δουλευουν και αλλα οχι? Καπου βρηκα (από κατι ακριβά ακουστικά) ενα adaptor που ηταν απο 3.5mm σε 3.5mm (!!) και τότε τα συγκεκριμένα samsung δουλεψαν κανονικα. Δυστυχως όμως χαλασε το adaptor (ακουω τωρα μονο απο το ένα ακουστικο) και δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω νέο adaptor-ακι ή πως να το ζητήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τα samsung δεν ταιριάζουν. δοκίμασε sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmav Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 και τα Blackberry δεν ταιριάζουν (ακούγονται πολύ χαμηλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Τα samsung δεν ταιριάζουν. δοκίμασε sony. Τα Sony Ericsson ταιριάζουν και όχι τα Sony. Γενικά η συνδεσμολογια του δικού μας ακολουθεί omtp πρότυπο ενώ τα Samsung, iPhone Sony blackberry γενικά νέα κινητά ακολουθούν ctia πρότυπο. Πουλάνε στο ίντερνετ ανταπτορες να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Τα Sony Ericsson ταιριάζουν και όχι τα Sony. Γενικά η συνδεσμολογια του δικού μας ακολουθεί omtp πρότυπο ενώ τα Samsung, iPhone Sony blackberry γενικά νέα κινητά ακολουθούν ctia πρότυπο. Πουλάνε στο ίντερνετ ανταπτορες να κάνεις την δουλειά σου. Ευχαριστώ πολυ! Τουλάχιστον τωρα ξερω τι ψαχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έχει κανένας πρόβλημα με την google εφαρμογή που σταματάει κάθε φορά που ανοίγει το ίντερνετ? To μήνυμα που βγαίνει είναι το process com.google.process.gapps Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τα Sony Ericsson ταιριάζουν και όχι τα Sony. Γενικά η συνδεσμολογια του δικού μας ακολουθεί omtp πρότυπο ενώ τα Samsung, iPhone Sony blackberry γενικά νέα κινητά ακολουθούν ctia πρότυπο. Πουλάνε στο ίντερνετ ανταπτορες να κάνεις την δουλειά σου. Πως μπορουμε να αναγνωρισουμε ποια ακουστικά είναι omtp και ποια ctia; γιατι μου χαλασαν τα παλια ακουστικα και ψάχνω για νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έχει κανένας πρόβλημα με την google εφαρμογή που σταματάει κάθε φορά που ανοίγει το ίντερνετ? To μήνυμα που βγαίνει είναι το process com.google.process.gapps ξαναεγκατέστησε τη ρομ ξετικάροντας το wipe data απ το advanced install [...]Πουλάνε στο ίντερνετ ανταπτορες να κάνεις την δουλειά σου. Έχω φάει το ιντερνετ και ποτέ δεν βρήκα τετοιους αντάπτορες, που να στέλνονται κι ευρώπη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγώ βρήκα λίγο πανάκριβα βέβαια από το milkyzone http://www.daidaatdei.com/mz/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=omtp+to+ctia&submit_search=Search Τώρα περιμένω και ελπίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγώ βρήκα λίγο πανάκριβα βέβαια από το milkyzone http://www.daidaatdei.com/mz/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=omtp+to+ctia&submit_search=Search Τώρα περιμένω και ελπίζω!κλέψιμο κανονικό..:p τουλάχιστον τα στέλνουν με hong kong post Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis_power Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το προβλημα ήταν με τα ΙΜΕΙ, επειδή στο merimobiles ειναι μ****ες. Υπάρχει οδηγός για να περάσεις τα imei μονος σου, και να ναι οκ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4562076#post4562076. Όσο για το format που κανες, η μόνη λύση ειναι να φλασάρεις το πλήρες εργοστασιακο firmware, http://d-h.st/DTN με το sp flash tool, και μετά όποια ρομ θες ξανά. για να φλασάρω το εργοστασιακό firmware ακολουθώ τα ίδια βήματα όπως με αυτά ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CWM RECOVERY ΚΑΙ ROM που έχεις δώσει? "1.Κατεβάζουμε τα MTK6577 USB drivers: http://www.mediafire.com/?2sf30pboet4qvov SP Flash Tool v3.1224.01: http://www.mediafire.com/?h68v8yhhtci8h0e V970 CWM Recovery V6.0.1.2: http://d-h.st/Vgt V3.0MOD (09-12-2012): http://forum.xda-developer...php?p=30786851, http://d-h.st/3oE 2.Ανοίγουμε το αρχείο με τους Drivers, και τρέχουμε το κατάλληλο installdrivers (για 32 ή 64bit λειτουργικό). 3.Αποσυμπιέζουμε το SP Flash Tool σ έναν φάκελο. 4.Αποσυμπιέζουμε το V970 CWM Recovery V6.0.1.2.7z σ έναν φάκελο 5.Αποσυμπιέζουμε το V970 Android 4.0.4 V3.0MOD by ΒΜ.7z και αποθηκεύουμε το update_ICS_V970_V3.0MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. 6.Τρέχουμε το Flash_tool.exe. Πατάμε το Scatter-loading και βρίσκουμε το MT6577_Android_scatter_emmc.txt στο φάκελο ZTE V970 CWM Recovery V6.0.1.2 7.Πατάμε το κουμπί Download πάνω. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί πατάμε Ναι. 8.Με το κινητό κλειστό, βγάζουμε τη μπαταρία. Συνδέουμε το καλώδιο USB σε μια κεντρική θύρα του υπολογιστή (όχι από HUB). 9.Μετά συνδεουμε το USB στο κινητό, και βάζουμε αμέσως τη μπαταρία. To flashάρισμα του CWM Recovery Menu αρχίζει. Μόλις βγήκε το παραθυράκι Download OK με τον πράσινο κύκλο, έχει τελειώσει. 10.Βγάζουμε το καλώδιο απ το κινητό. Κρατώντας πατημένο το κουμπί αύξησης της εντασης ήχου (Volume +) ανοίγουμε το κινητό. Θα εκκινήσει στο CWM Recovery Menu. Η περιήγηση γίνεται με τα πλήκτρα έντασης, και η επιλογή με το κουμπί Power. 11.Πηγαίνουμε στο "install zip from sdcard"->"choose zip from sdcard" βρίσκουμε το update_ICS_V970_V3.0MOD.zip και το επιλέγουμε.Θα ξεκινήσει ο AROMA Installer. 12.Αφού ολοκληρώσετε την εγκατασταση, βγαίνετε στο κεντρικό μενού πατώντας τα GO BACK, κι επιλέγετε το reboot system now. Προτείνω την αλλαγή του vm_dalvik_heapsize σε 64ΜΒ (αν δεν είναι ήδη), έτσι το κινητό είναι πιο γρήγορο και smooth." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 για να φλασάρω το εργοστασιακό firmware ακολουθώ τα ίδια βήματα όπως με αυτά ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CWM RECOVERY ΚΑΙ ROM που έχεις δώσει? [...] http://d-h.st/DTN Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts